Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΥΑ - Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ...ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (3)

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ για να είναι εναντίον της επιχειρηματικότητας της αυτοδιοίκησης - βεβαίως - επικαλείται κάποιος όταν είναι ΑΚΡΑΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΣ και πιστεύει μόνο στην ιδιωτική επιχειρηματικότητα.

Κάντε ό,τι πρέπει για να μειώσετε την δυνατότητα του δημόσιου λόγου κάποιων (με ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ) απαιτεί Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ.



Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΔΙΩΚΤΩΝ ΤΗΣ ΦΛΥΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ:

ΠΡΑΣΣΟΣ: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!
Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ, ΜΠΑΤΣΟΥ,  ΧΑΦΙΕ.
 Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ/ΣΔΟΕ επιτέλους κατατέθηκε επίσημα στο δημοτικό συμβούλιο για να μην λένε ότι είναι διαδόσεις του .... ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ.

Με αυτά - βέβαια τα μυαλά .... ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΦΛΥΑ. Διότι η επιτυχία της τα προηγούμενα χρόνια, όταν ήταν επί σειρά ετών κερδοφόρα και αναπτυσσόταν βασίστηκε στις καλές σχέσεις συνεργασίας με τον ιδιωτικό τομέα, ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΙ!

ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΥ.
Παίρνει τον λόγο να απαντήσει αλλά σχολιάζει την τοποθέτηση Ευσταθίου. Περίεργο θα πεις;
ΟΧΙ. ΘΑ ΔΕΙΣ!

ΠΡΑΣΣΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ

ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΛΥΣΕΙΣ "ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΆ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ (σε μία σύμβαση από όλες. Τις άλλες τις στείλανε στα δικαστήρια). Ο κ. Ανδρεόπουλος γνώριζε την δεκαετή παράταση της σύμβασης για το κυλικείο, ήταν τότε στα συμβούλια. (ουπς)

ΠΡΑΣΣΟΣ: ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ! (στον ΠΕΛΑΤΗ της εταιρίας!!!!_ Έχω υποψία ότι φοροδιαφεύγει. και αυτό στερεί έσοδα στον δήμο.

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: ...............,

ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ: Πρώτη φορά έγινε ενημέρωση. (κόλλησαν και οι νεοφιλελέδες τώρα ΠΡΩΤΗΦΟΡΙΤΙΔΑ).
Τα έχετε κάνει όλα καλά. Η ΦΛΥΑ είναι σε καλή πορεία.
Ο ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ και ο περιορισμός του δημόσιου λόγου .... κάποιων (ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ .... ΞΕΧΝΑΝΕ ..... ΟΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ", όπως ο ΚΑΠΟΙΟΣ).
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΦΛΥΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ !
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΛΥΑ!
Η ΜΥΡΩΝΙΟΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ (κυριολεκτικά, όμως, του έβαλε καλιμάυκι και πετραχείλι) ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΤΟΥ ΓΚΑΣΜΑΔΟΦΟΡΟΥ!

Χάιλάιτ η παρέμβαση Κόσσυβα εκτός μικροφώνου: Είπαμε δεξιός είναι (ο Γερολυμάτος), θα τον κάνουμε και δεσπότη τώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου