Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Γ. Πατούλης Πρόεδρος ΚΕΔΕ και επικεφαλής της Παράταξης «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση»: Κύριε Καμάρα, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς

 

Γ.  Πατούλης Πρόεδρος ΚΕΔΕ και επικεφαλής της Παράταξης «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» 

Κύριε Καμάρα, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς

Δύο ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη της Αυτοδιοίκησης ενάντια σε μια Κυβέρνηση που επιχειρεί να αποδομήσει το θεσμό που υπηρετούμε όλοι εμείς, τα στελέχη του Κινήματος Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση, με συνέπεια και ευθύνη, ο κ. Καμάρας προσφέρει για μια ακόμη φορά τις «χρήσιμες» υπηρεσίες του στην Κυβέρνηση.

Με την επίθεσή του στο πρόσωπο του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλη θέλει να προσφέρει «σανίδα σωτηρίας» στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα ήθελε πολύ να μας δει διασπασμένους. Όσο όμως και να προσπαθήσει, δε θα τα καταφέρει.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε. θα επιβεβαιώσει την ενότητα και πανστρατιά του αυτοδιοικητικού κινήματος.
Η πολιτική διαδρομή του κ. Καμάρα είναι γνωστή. Είναι  αυτός που στήριξε στις εκλογές της Περιφέρειας το 2014 αντίπαλη υποψηφιότητα,  από αυτή της παράταξης την οποία δήθεν υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια.
Είναι το πρόσωπο που όταν οι πολίτες τον οδήγησαν σε πολιτική συνταξιοδότηση, επέλεξε να εξαργυρώσει τη  δήθεν κομματική του προσφορά σε καλοπληρωμένες θέσεις Συνδέσμων με μηδενική προσωπική προσφορά υπηρεσιών.
Είναι το πρόσωπο που δεν συνέβαλε ούτε κατ’ ελάχιστον στην επικράτηση της αυτοδιοικητικής μας παράταξης στις εκλογές της Κ.Ε.Δ.Ε..
Η παράταξη που επικαλείται ο κ. Καμαρας δεν έχει ανάγκη από απόμαχους της πολιτικής, αλλά από καταξιωμένα κοινωνικά, επαγγελματικά κι επιστημονικά στελέχη. Από ανθρώπους με ξεκάθαρες ιδεολογικές αναφορές, αρχές κι αξίες.
Τέλος, θυμίζουμε στον κ. Καμάρα ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς.


Το κείμενο του Δημάρχου Αμαρουσίου αναδημοσιεύουμε από το http://www.thessi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου