Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΑ ΚΑΡΤ



Κριτική δικαιολογημένη για το δημοψήφισμα του Ερντογκάν

Με στρατιωτικό νόμο τι άλλο θα περίμενε κανείς

Αλλά γιατί είναι καλύτερος ο Τσίπρας που με ολοφάνερη απάτη και ξετσιπωσιά μετέτρεψε το 61% του ΟΧΙ σε ΝΑΙ και μας παρέδωσε στην τρόικα;

Γιατί εδώ δεν εξεγείρονται οι συνειδήσεις και δεν κάνουν συγκρίσεις?

Μήπως είναι πιο δημοκρατικός ο Τσίπρας?

Μήπως είναι πιο δημοκρατική η Ε.Ε που είναι παρούσα σε κάθε αιματοκύλισμα των λαών?

Ας ξεκινήσουμε από αυτό που έχει το δικό μας τσουκάλι.

Πιο δημοκρατία δε γίνεται

Εργαζόμενοι πηγαίνουν με συνοδεία μπράβων στα ΑΤΜ των τραπεζών, Παίρνουν τον μισθό τους και επιστρέφουν ένα μεγάλο μέρος του μισθού τους στον εργοδότη

Υπάρχουν και πιο προωθημένες «δημοκρατικές» τακτικές.

Εργοδότες έχουν στα χέρια τους τις ηλεκτρονικές κάρτες των εργαζομένων, κάνουν αυτοί οι ίδιοι τις αναλήψεις του μισθού και δίνουν στους εργαζόμενους ό,τι θέλουν!!!!

Στην αντιδημοκρατική Τουρκία οι δημοσιογράφοι διώκονται και φυλακίζονται.

Στην δημοκρατική Ελλάδα είναι ελεύθεροι να δια πλέκονται και να παρουσιάζουν την πορεία 3 εκατομμυρίων Τσαβιστών, ως αντικυβερνητική διαδήλωση !!!

Την «δημοκρατική» Ευρώπη την διοικούν οι τραπεζίτες και τα τσιράκια τους, που κανείς δεν τους εξέλεξε και που με περισσό θράσος ομιλούν για έλλειψη δημοκρατίας σε χώρες που ακόμα δεν τους παίρνει να επιβάλουν την «δημοκρατία» τους.

Η «δημοκρατική» Γαλλία έχει να επιλέξει δημοκρατικά μεταξύ του Γάλλου Τζήμερου (εκλεκτού της μη εκλεγμένης Κομισιόν) και της Γαλλίδας Μιχαλολιάκου.!!!

Στο Χαλάνδρι ψηφίσαμε αριστερό δήμαρχο για να φύγει ο «κακός» δεξιός και μας διοικεί με ακροδεξιά πολιτική και με το δεξιό πρόγραμμα που καταψηφίσαμε.!!!

Από την δικτατορία των Συνταγματαρχών μέχρι την δημοκρατία των Τσίπρα- Ρούσου μια μεταπολίτευση δρόμος

Από την δημοκρατική Ευρώπη του διαφωτισμού μέχρι την Γερμανική Ευρώπη της Κομισιόν και των τραπεζιτών , μια ΕΕ και ένα Ευρώ δρόμος.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου