Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ - HARDCORE ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ



125 69

"Ο κωδικός μέλους σας στο μητρώο ηλεκτρονικών μέσων είναι λίγο hardcore", μου είπε αστειευόμενος, το υπηρεσιακό στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης που έχει επιφορτιστεί με το βαρύ έργο να υποστηρίξει υπηρεσιακά και τεχνοκρατικά την ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ επιλογή της κυβέρνησης να βάλει τάξη στο χάος του διαδικτύου που είναι - όλο και μεγαλύτερο - μέρος του γενικότερου χάους σε αυτό που λέγεται ενημέρωση και επιχειρήσεις της στην χώρα μας και που είναι βεβαίως η άκρη του νήματος της διαπλοκής.
(Το σωστότερο θα ήταν να γράψω ....  "να επιχειρήσει - η κυβέρνηση - να βάλει τάξη" διότι αυτά τα εγχειρήματα σε χώρες όπως η Κολομβία των Βαλκανίων δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθούν, αλλά ας είμαστε - τουλάχιστον στην αρχή - αισιόδοξοι και με θετική ενέργεια).

- "ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ", του απάντησα.

 Επισκέφτηκα την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης στην Καλλιθέα και είχα μια καλή κουβέντα με την αρμόδια υπηρεσία για το εγχείρημα που το θεωρώ τόσο βαθιά επαναστατικό, όσο την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το νόμο Πεπονή, αν βέβαια πετύχει και ολοκληρωθεί και αν δεν βρεθούν Μαυογυλούροι που θα θέλουν να αλλοιώσουν το πνεύμα του, όπως γίνεται με την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το νόμο Πεπονή - δυστυχώς - σήμερα από πολλούς καλαμοκαβαλάρηδες της εξουσίας.

Ήδη οι δυσκολίες, τα εμπόδια και οι τρικλοποδιές στο εγχείρημα "μητρώο online media" μαθαίνω είναι πολλές.

Οι ¨Ελληνες μαφιόζοι του διαδικτύου και της ενημέρωσης συνεπικουρούμενοι από τα  τσιράκια τους, Μαυρογυαλούρους πολιτικούς ή καθεστωτικά κομματόσκυλα (όλων των αποχρώσεων) - κατόχους ή διεκδικητές θέσεων  "ευθύνης" σε δημόσιους οργανισμούς, που κατανέμουν - χρόνια πολλά τώρα, αλλά και σήμερα - το δημόσιο χρήμα σε μέσα ελεγχόμενα από τα παπαγαλάκια του συστήματος διαπλοκής, έχουν ενοχληθεί από την πρωτοβουλία Παππά - Κρέτσου που υλοποιείται με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και απόλυτα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και όχι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, θολά και ασαφή κριτήρια.

Μιλάμε για τους γραφιάδες και τα μέσα αυτά που δεν  θέλουν να αποκαλύψουν την ταυτότητα των ιδιοκτητών τους στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και γι΄αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ - με τα σημερινά δεδομένα μιλώντας - στην λίστα  μέχρι τουλάχιστον να συμμορφωθούν με αυτή την στοιχειώδη απαίτηση ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ: δηλαδή να ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ και ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ.
 (Αν βέβαια δεν κατορθώσουν να αλλοιωθεί αυτό που ξεκίνησε οδηγώντας Παππά - Κρέτσο σε υπαναχώρηση, οπότε θα γίνει και πάλι η γνωστή τρύπα στο νερό που γίνεται σε αυτή την χώρα κάθε φορά που κάτι πάει να φτιαχτεί).

Διότι πρέπει να ξέρεις εσύ αναγνώστη της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο μοναδικός όρος που έχει τεθεί για να είναι ένα ενημερωτικό site μέλος του μητρώου online media: ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!
Και βέβαια η αποστροφή στην ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ.
Που δεν γίνεται μόνο στα ηλεκτρονικά μέσα αλλά γίνεται και στον παραδοσιακό έντυπο τύπο και κανείς σοβαρός δημοσιογράφος δεν πρέπει να δικαιολογεί και να υποστηρίζει,

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΡΟΣ δεν τέθηκε παρά το γεγονός ότι πολλοί θα ήθελαν να μπουν και άλλοι όροι "αξιολόγησης", υποκειμενικοί και τελικά ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ της ελευθερίας λόγου και έκφρασης στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

ΚΑΙ ΠΙΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. όπως μαθαίνουμε.

Δεν θα καταθέταμε αίτηση αν είχαν επικρατήσει τέτοιες λογικές.
Αξιολογητής μας είναι ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ και ουδείς άλλος.
Το αν λειτουργούμε ή όχι νόμιμα είναι άλλης τάξης θέμα, που βεβαίως εμπίπτει στην δικαιοδοσία της οργανωμένης πολιτείας να το πιστοποιήσει.

Ευτυχώς δεν μάσησαν στην Γενική Γραμματεία και αρνήθηκαν να μετατραπούν σε ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ όπως θα ήθελαν οι παρασκηνιακοί κριτές και επικριτές των πάντων, που θα ήθελαν το ΜΗΤΡΩΟ ONLINE MEDIA να είναι μια λίστα των ΚΟΛΛΗΤΩΝ και ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ της εξουσίας τους (οι μεν) ή της επερχόμενης εξουσίας τους (ΟΙ ΔΕ).

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ και έτσι το μητρώο ONLINE MEDIA είναι εδώ και είναι ΑΝΟΙΚΤΟΣ  ΠΥΛΩΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

Τα επιχειρήματά του  παρασκηνίου του κουκουλοφόρου διαδικτύου της διαπλοκής, μας είναι γνωστά, τα έχουμε ακούσει, βιώσει και απαντήσει χρόνια εδώ από την ΠΛΑΤΕΙΑ.
Από την διωκόμενη  από το τοπικό κατεστημένο συστηματάκι της διαπλοκής, παρακλάδι βεβαίως της πολιτικής διαπλοκής των κυρίαρχων τοπικών κομματικών δυνάμεων, ΠΛΑΤΕΙΑ.

Και έχουμε αντισταθεί με κόστος μεγάλο,  ως οφείλαμε  απέναντι στην ιστορία μας και την δημοκρατία, αρνούμενοι με πάθος να "συμμορφωθούμε προς τας υποδείξεις"  τους ή τις απειλές τους, για να μας "αναγνωρίσουν" - ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ - ως μέσο ενημέρωσης που δικαιούται  - τουλάχιστον όσο τα άλλα - να έχει μερίδιο από την διαφημιστική πίτα για να επιβιώσει και να συνεχίσει να υπάρχει και να γράφει όσα θέλει να πει σε όποιον θέλει να τα διαβάσει.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΒΑΣΗ!

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΜΑΣ!

ΑΥΤΟ ΤΟΥΕ ΤΡΕΛΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

Μάχη που δίνουμε κάνοντας ότι δεν ακούμε την κριτική τους - που πολλές φορές θα ήταν χρήσιμη και αξιοποιήσιμη για να γίνουμε καλύτεροι, δεν είναι του πεταματού  - αλλά γίνεται του πεταματού, όσο αυτή η κριτική  γίνεται με όρους "νομιμότητάς - παρανομίας" από αναρμόδιους να κρίνουν τη νομιμότητα ΔΗΛΑΔΗ  ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ  - ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ, με αρμοδιότητα που εκπορεύεται  από δεν ξέρω τι παρασκηνιακά υπόγεια, τούνελ και στοές, τους οποίους ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ και ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ αγνοήσαμε   - εκτός από μια υποχώρηση που τελικά ούτε αυτή ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ - για να είμαστε πιστοποιημένο μέσο ενημέρωσης.
Να μην είμαστε "προσωπικό blog" - όπως ισχυρίζονταν - αλλά να γίνουμε ενημερωτικό site.

Χαζαμάρες τους, άλλοθι τους, όπως αποδείχτηκε, αφού στο μητρώο έχουν περάσει και sites με διεύθυνση στο blogspot (είναι άλλης τάξης θέμα η εμπορική διαφήμιση και τα συμφέροντα της GOOGLE, αλλά δεν θα μας απασχολήσει αυτό τώρα) άρα τσάμπα υποχωρήσαμε και εμείς και σε αυτό το σημείο, , όταν - θυμίζω - ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ της καργαριστεράς ΕΠΙΣΗΜΑ, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο - έθεσαν δημόσια στα πρακτικά του  συμβουλίου το αστείο επιχείρημα το οποίο χρόνια χρησιμοποιούνταν παρασκηνιακά από τσάτσους του Κουρασικού κατεστημένου που βέβαια αξιοποιήθηκαν στο έπακρο από τους ανταγωνιστές μας στην αγορά, με "φιλικές προτροπές" προς τους διαφημιζόμενους να αποφεύγουν να συνεργάζονται με τους .... "παρανόμους" για να μην προκαλούν την μήνη της δημαρχάρας (πριν αλλά και σήμερα).

"ΕΙΝΑΙ BLOG ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ" αποφάνθησαν οι τοπικοί Γκασμαδοφόροι Υπέρτατοι Κριτές των πάντων.

(Σ.Σ:.Πόσοι στην αγορά της πόλης συμπολίτες μας,  το έχετε ακούσει αυτό το επιχείρημα για την ΠΛΑΤΕΙΑ από ανταγωνιστικά συμφέροντα ή ακόμα ακόμα και από το ίδιο το γραφείο δημάρχου στο παρελθόν (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ);;;
Και τι θα κάνατε στην θέση μας όταν ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ - στον χώρο της αγοράς διαφήμισης, στον οποίο εργαζόμαστε και βγάζουμε το ψωμί μας πριν εμπλακούμε με τα κοινά - δεν είμαστε από τους νεόκοπους συγκυριακούς κομήτες -   χαρακτηριζόταν ως "ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ" από τους τσάτσους του Κουράση αρχικά και στη συνέχεια ΕΠΙΣΗΜΑ από την διοίκηση του Ρούσσου από έναν τοπικό κατεστημένο που ΚΑΝΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  και ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;
ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ caumme il faut και political correct;;;; Θα γλείφαται για να γίνεται και εσείς μέρος του κόλπου; ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ! Θα σωπούσατε ή θα πολεμούσατε;;; ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ διότι δεν είχαμε δικαίωμα να κάνουμε οτιδήποτε άλλο)

Έτσι μας στέρησαν αναγνώστη μου, ζωτικό χώρο στην αγορά προς όφελος βεβαίως των ανταγωνιστών μας που παρίσταναν τους χορηγούς, δηλαδή ΠΡΟΒΆΛΛΟΝΤΑΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΣ "ΝΟΜΙΜΟΙ" που πρέπει να προτιμούνται από εμάς τους "ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ" γιατί είναι - εκτός από νόμιμοι και "κοινωνικά ευαίσθητοι"  (......).

Με το μητρώο οι μάσκες πέφτουν ΓΕΝΙΚΩΣ αλλά και ΕΙΔΙΚΩΣ, διότι αυτά  βέβαια - δεν συμβαίνουν μόνο στο Χαλάνδρι.

Αυτή η στρεβλή κατάσταση την οποία έχουμε χρόνια αναδείξει και καταγγείλει με μεγάλο κόστος, προτάσσοντας και προφυλάσσοντας πρώτα από όλα  την δημοσιογραφική μου ιδιότητα έναντι οποιασδήποτε άλλης και οποιουδήποτε άλλου συμφέροντος, βεβαίως δεν ισχύει μόνο στο Χαλά Ντερέ αλλά σε ολόκληρη την Κολομβία των Βαλκανίων.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.
.ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ αφού ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ όλων των ιδιοκτητών, διευθυντών και συντακτών ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΆΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, παίρνουν ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ  άρα δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να κρύβονται από το δημόσιο και την κοινωνία.

Το κράτος με όλες του τις μορφές δεν έχει κανένα δικαίωμα να φιμώσει, να κλείσει κανέναν σε δημοκρατικά καθεστώτα.
Είναι υποχρεωμένο να είναι ανεκτικό ακόμα και σε όσους κρύβονται από αυτό και να τους θεωρεί νόμιμους μέχρι της αποδείξεως του εναντίου.

ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΆΣΣΕΤΑΙ και να ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, δεν έχουν ΣΤΕΓΑΝΑ.

Αν αυτό δεν είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΎΘΜΙΣΗ ενάντια στην διαπλοκή που παράγει την εκτεταμένη διαφθορά, τι είναι άραγε μεταρρύθμιση για να υποστηριχτεί από τους πραγματικούς μεταρρυθμιστές;
Μόνο οι απολύσεις των καθαριστριών του δημοσίου;

Και όμως αυτό το απλό δεν είναι καθόλου απλό στην Κολομβία των Βαλκανίων αφού στερεί την δυνατότητα της παρασκηνιακής συναλλαγής πολιτικάντηδων, κομματόσκυλων και μαφιόζων της αγοράς που σε αυτές τις περιπτώσεις μεταρρυθμίσεων ΛΥΣΣΑΝΕ.

Και άρα για να αντέξει  στις πιέσεις τους η οργανωμένη πολιτεία χρειάζεται ισχυρή πολιτική βούληση από τα πρόσωπα που κατέχουν κυβερνητικές θέσεις, ισχυρή στήριξη  στο εγχείρημα από όσους πιστεύουν στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μεταρρυθμίσεις και αποκάλυψη και καταγγελία όσων δημόσιων λειτουργών τεθούν - από την θέση που κατέχουν - μπροστινοί στην καταστρατήγηση του πνεύματος του ΜΗΤΡΩΟΥ στην πράξη ώστε να οδηγηθεί σε ακύρωση,  γράφοντας την κυβερνητική επιλογή στα παλαιότερα των υποδημάτων τους , ώστε να συνεχίζουν να τροφοδοτούν τα παρακρατικά κατεστημένα (Υπάρχουν ήδη τα πρώτα παραδείγματα, αλλά δεν θα βιαστούμε να πάμε σε καταγγελίες,  θα δώσουμε επαρκή χρόνο για να "απορροφηθεί" το εγχείρημα)

"Υπάρχει πρόβλημα όμως με όσα ενημερωτικά site έχουν σύνθετες εταιρικές μορφές που σε αυτές νομίμως συμμετέχουν offshore", άκουσα έναν ουσιαστικό αντίλογο στα επιχειρήματά μου σε μια συζήτηση

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ - πάντα -  ΑΠΛΗ:
Δεν θα παίρνουν κρατική διαφήμιση αυτά τα site, δεν θα συνεργάζεται το ΔΗΜΟΣΙΟ μαζί τους. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ;;;
Αν δεν τους αρέσουν οι όροι της Πολιτείας, του δημοσίου για να συνεργαστούν μαζί τους κανένα πρόβλημα. Δεν θα συνεργαστούν με τις απαιτήσεις του μητρώου συνεχίζοντας να λειτουργούν χωρίς συνεργασίες με το δημόσιο.
Και όποτε θέλουν να το αλλάξουν αυτό, στο χέρι τους θα είναι. Συμμορφώνονται και τέλειωσε. Μέχρι τότε - αν πληρούν τις άλλες προϋποθέσεις του νόμου περί τύπου και επιχειρήσεων - συνεχίζουν με χρηματοδότησή τους από .... διαφημισζόμενες offshore.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, καμία λογοκρισία, καμία παραβίαση του δικαιώματός τους να υπάρχουν.

Δεν τα κλείνει κανείς. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!

Με μια όμως ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ προϋπόθεση και αυτό το "δεν τα κλείνει κανείς" γιατί παντού υπάρχει μια παγίδα που πρέπει να αποφύγεις όταν γράφεις δημόσια:
ΝΑ  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ, ακόμα και με τα "νόμιμα" φορολογικά στεγανά αλλά και ο ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ,  ώστε αν θέλει καμία θιγόμενη διευθύντρια να κάνει μήνυση γιατί θίχτηκε που την έγραψαν πλαστογράφο,  να ξέρει ποιον θα τρέχει στα δικαστήριο.

ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ SITES" και να συνεχίζουν να λειτουργούν ανενόχλητες από την πολιτεία.

 ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - δημόσιοι λειτουργοί υπηρεσιακοί και αιρετοί -  πρέπει να ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ από το νόμο να παίζουν μπάλα σε ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ και με καθαρούς όρους όταν αντιμετωπίζουν τον πολίτη σε όλες τις λειτουργίες τους.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΡΡΎΘΜΙΣΗ που - κατά την ταπεινή μου γνώμη - είναι η μόνη στέρεα βάση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας στην οποία όλοι ομνύουν αλλά ας μην επεκταθούμε σε αυτό σήμερα.

Τόσο απλό, τόσο δημοκρατικό, τόσο μεταρρυθμιστικό, τόσο επαναστατικό,

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου