Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

1st Tecnology Team Chalandri από το 1ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου στον διαγωνισμό 4Χ4 in SCHOOLS της LAND ROVER



Για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιείται στο The Mall Athens   ο διαγωνισμός 4x4 in schools by Land Rover στον οποίο συμμετέχουμε για πρώτη φορά.
Συγκροτήσαμε μια ομάδα πέντε μαθητών της Β’ Γυμνασίου έπειτα από επιλογή του καθηγητή μας κου Παπαγεωργίου για να εκπροσωπήσουμε το σχολείο μας,

Η πρόκληση περιλαμβάνει τρία έως έξι μέλη που εργάζονται μαζί για να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν ένα ραδιοελεγχόμενο τετράτροχο όχημα (4Χ4).

Ο προκριματικός αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 9/4/2017 στο Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens και συμμετείχαν σχολεία απ΄όλη την Ελλάδα και στον οποίο η ομάδα μας κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιελάμβανε ποικίλες βιωματικές δραστηριότητες STEM και αγώνες επίδειξης πάνω σε πραγματικές πίστες, αφορούσε αξιολόγηση πολυσέλιδης εργασίας και οδήγηση τρισδιάστατου μοντέλου 4x4 σε πραγματική πίστα με εμπόδια και πέτρες σε συγκεκριμένο χρόνο.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η εμπειρική απόκτηση βασικών γνώσεων πάνω στις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά αλλά και γνώσεων Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.

Την ομάδα του 1ου Γυμνασίου αποτελούν οι μαθήτριες/τες Γιαννέ Ιφιγένεια, Καμπά Ελένια, Κατσαούνος Δημήτρης, Κόνιαρη Ζωή και Παντελάρος Νικόλαος.

ΥΓ: Την ομάδα έντυσε το ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου