Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Γ. Θεοδωρακόπουλος: 3 χρόνια έχουμε να δούμε πρακτικά στον ΣΒΑΠ

Θεωδορώπουλος, Κουράσης, Καμάρας
Με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) «τα βάζει» και πάλι ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Μετά την αναφορά του για «κρίση στον Σύνδεσμο» και αίτημά του να συζητηθεί το μέλλον και τα οικονομικά του Συνδέσμου, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΣΒΑΠ επισημαίνει ότι τα μέλη δεν έχουν δει τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου εδώ και τρία χρόνια. Παράλληλα, κάνει λόγο για διαμαρτυρίες, που αφορούν στα πρακτικά, από πλευράς των μελών και για «ομαδούλα» που διοικεί τον Σύνδεσμο, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:
Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Τρία χρόνια έχουμε να δούμε πρακτικά στον Σύνδεσμο των 21 ΟΤΑ, δεν θα μείνουμε σιωπηλοί…

Στον τρίτο χρόνο βρίσκεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη Πόλεων (ΣΒΑΠ), που είναι γνωστός ως σύνδεσμος των 21 ΟΤΑ, και ακόμα να πάρουν τα μέλη ή έστω να επικυρώσουν τα πρακτικά των συνεδριάσεων. Οι διαμαρτυρίες αρκετών μελών γι΄ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση είναι συνεχείς και ενδεχομένως η «ομαδούλα» που διοικεί τον Σύνδεσμο να συγκινηθεί και να τα φέρει στη σημερινή συνεδρίαση.

«Όταν τον περασμένο μήνα με δελτίο Τύπου αναφέρθηκα στα προβλήματα που έχει ο Σύνδεσμος κάποιοι ενοχλήθηκαν. Πρόβλημά τους, αλλά να γνωρίζουν ότι κάποιοι άλλοι δεν πρόκειται να παραμένουμε σιωπηλοί μπροστά σε αυτή την κατάσταση» τόνισε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος είναι μέλος του ΣΒΑΠ εκπροσωπώντας τη μειοψηφία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου