Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ


Ν, ΚΟΜΠΟΤΗΣ
Το μαρτύρησε η Αντουανέτα, η προσοντούχα αντιδήμαρχος μας. Ευτυχώς υπάρχει και αυτή, για να μαθαίνουμε τους κρυφούς σχεδιασμούς της «αριστερής» δημοτικής αρχής και τα κρυφά κονπρεμί της.

Αυτή μας αποκάλυψε, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά της, ότι έχει κάνει μυστική «πολιτική συμφωνία» ο Συμεών με την Δεξιά αντιπολίτευση. Μόνος του, ερήμην της παράταξης που τον ανέδειξε. Ως άλλος Λουδοβίκος ΙΔ.

Την περασμένη εβδομάδα μας αποκάλυψε ότι περιμένουν εργάτες από το σκλαβοπάζαρο του ΟΑΕΔ για να διαμορφώσουν την Α΄ ζώνη της ρεματιάς, όπως τους υποχρεώνει το ΠΔ προστασίας της. Αν αυτοί δεν έλθουν, τίποτα δεν μπορεί να γίνει.

Σας θυμίζω ότι ο δήμος Χαλανδρίου υπήρξε πρωτοπόρος υποστηρικτής αυτής της μορφής «εργασίας» που μας γυρίζει αιώνες πίσω στην εποχή της γαλέρας.

Ο λόγος?

Πρόκειται για μια ακροαριστερή…. Δημοτική αρχή και ως γνωστό αριστερά της αριστεράς υπάρχει η ακροδεξιά.

Υπενθυμίζω ότι:

1. Η «κοινωνική εργασία» είναι κατ’ ευφημισμό εργασία, είναι απασχόληση.
2.Οι απασχολούμενοι δεν δικαιούνται αδείας αλλά απουσίας,
3.Οι απασχολούμενοι δεν υπογράφουν σύμβαση,
4.Οι απασχολούμενοι δεν καλύπτονται σε καμιά περίπτωση εργατικού ατυχήματος
5. Η βάση των προσωπικών δεδομένων τους για την υποβολή αίτησης δόθηκε απευθείας σε ιδιώτη που την πούλησε σε όλα τα παρασιτικά ΚΕΚ της επικράτειας,
6 Πληρώνονται από τον ΟΑΕΔ με μεροκάματο 19,5 ευρώ για να προσφέρουν ανασφάλιστη απασχόληση σε συνθήκες γαλέρας.


Οι δούλοι αυτοί που τραβούν το κουπί στην γαλέρα : «Δήμος Χαλανδρίου», δεν έρχονται από την Αφρική, αλλά έρχονται από μέσα από τα σπίτια μας, Είναι τα ίδια τα παιδιά μας.

Το πρόβλημα εδώ δεν είναι ο Συμεών. Αυτός την δουλειά του κάνει.

Την δουλειά όπως του την καθόρισε ο επιτετραμμένος των πολυεθνικών και των τραπεζιτών Κος Φουχτελ.

Το έμαθε πια καλά το μάθημά του ότι , όσο δεν υπάρχουν ενεργοί πολίτες, το μέλλον του, η σταδιοδρομία του βρίσκονται στα χέρια του Φούχτελ και του Αρχιεπίσκοπου. Πρέπει να τιμήσει το ρόλο του Πρωτοσύγκελου, που του ανατέθηκε, αν θέλει να έχει μέλλον,

Εξάλλου και ο Κακομοίρης ο επαγγελματίας συνδικαλιστής, όχι μόνο δεν του δημιουργεί πρόβλημα στο δρόμο που επέλεξε, αλλά τον στηρίζει επιμελώς
.

Το πρόβλημα είμαστε εμείς, που παρακολουθάμε απαθείς τον επερχόμενο κοινωνικό και φυσικό θάνατό μας.

Το πρόβλημα είναι οι «μόνιμοι» εργαζόμενοι στον δήμο μας, που, σαν τους μοιραίους, δεν τους περνάει από το μυαλό τι θα τους συμβεί, αν κάποια μέρα (και σύντομα θα έρθει αυτή η ημέρα) ο ΟΑΕΔ κλείσει την στρόφιγγα και οι κωπηλάτες δεν θα έλθουν.

Μήπως νομίζουν οι έρημοι, ότι οι κωπηλάτες είναι γι’ αυτούς κάποια λύση???

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΌΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου