Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ-ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ


Τι να πούμε , τι , τι να διαλαλήσουμε;

Πάλι θα βρεθούμε την προσεχή Κυριακή 21 Μαΐου 2017 μπροστά σε φιέστες , φωτογράφους και θριαμβολογίες για ένα «έργο» που υποβάθμισε ακόμα περισσότερο την περιοχή μας, μιας μελέτης που και ο χαρακτηρισμός γονατογράφημα μπορεί να θεωρηθεί επιεικής και η εκτέλεση χαρακτηρίζεται επίσης μόνο από βιασύνη και προχειρότητα.

Συμφωνούμε απολύτως με τις επισημάνσεις και τα ερωτήματα στο αντίστοιχο δελτίο του Συλλόγου Πολυδρόσου.

Απλά, παρακαλούμε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που προσήλθαν στη  συνέντευξη τύπου του δημάρχου, να προσέλθουν όποτε θέλουν και να κάνουμε μαζί ένα οδοιπορικό στο τμήμα που διέρχεται από τον Παράδεισο και να καταμετρήσουν όχι απλά τις ατέλειες αλλά τον παραλογισμό της χωροθέτησης ποδηλατόδρομου κυρίως στο τμήμα της Καραολή & Δημητρίου από Εφέσου έως Αμαρουσίου Χαλανδρίου. Να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι κατά πόσο είναι δυνατόν να βαδίσουν πεζοί στο υποτιθέμενο πεζοδρόμιο και να κινηθούν με ασφάλεια ποδηλάτες στον κατά φαντασία ποδηλατόδρομο. Να δουν κατά πόσο θα είναι ασφαλείς οι ποδηλάτες μέχρι να φθάσουν στο επόμενο τμήμα της οδού Πηγάσου – όπως άλλωστε και από την Αμαρυσίας Αρτέμιδος ,στη συμβολή με Διονύσου στον ΄Αγιο Θωμά, μέχρι την Κηφισίας!

Θερμή παράκληση στους ρεπόρτερ να θέσουν το ερώτημα στον δήμαρχο για το πότε θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του για τις θέσεις στάθμευσης των κατοίκων της Καραολή & Δημητρίου οι οποίες θα δίνονταν τόσο στην οδό Αρτέμιδος όσο και στην οδό Παραδείσου στην οποία και θα γινόταν η ανάπλαση στο τμήμα της από τη συμβολή με την οδό Καραολή& Δημητρίου έως την οδό Ξενίας. Επίσης να ρωτήσουν ΠΟΤΕ θα εφαρμοστούν οι περίφημες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις των επίσης κατά φαντασίαν πεζοδρόμων/δρόμων ήπιας κυκλοφορίας Άλσους, Ασπασίας και Επιδαύρου κλπ.

Ούτε λόγος βέβαια για τις κατασκευαστικές ατέλειες με τις λακκούβες κλπ καθώς και με τις ανύπαρκτες προδιαγραφές οριζόντιας και κάθετης σήμανσης. Κατά τα λοιπά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ο βιοκλιματικός χαρακτήρας του «έργου» θα μειώσει τη θερμοκρασία στη γειτονιά κατά 1 έως 1,20 βαθμούς , διότι αυτό ακριβώς ήταν το μόνο που είχε απόλυτη ανάγκη η περιοχή μας! ΄Ετσι θα αντισταθμιστούν οι ελλείψεις αγωγών ομβρίων, πεζοδρομίων, αδιάνοικτων δρόμων, ανυπαρξίας κοινόχρηστων χώρων κλπ που ζητάμε εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια.

Και για να κλείσουμε με τη φιέστα , προκειμένου να αποφύγει η δημοτική αρχή τις αντιδράσεις των κατοίκων επινόησε ποδηλατάδα για τη στήριξη των ασθενών με πνευμονική αρτηριακή υπέρταση, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Πνευμονικής Υπέρτασης.

Μόνο θλίψη προξενούν όσοι μηχανεύονται τέτοια κολπάκια…

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου