Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΡΓΩ"












Με δυο επιτυχημένες παραστάσεις, στο Ανοιχτό Θέατρο Μελισσίων και στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, η νεοσύστατη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού-Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου "ΑΡΓΩ", παρουσίασε το έργο «Ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου.
Δυο παραστάσεις με τα θέατρα γεμάτα από θεατές, οι οποίοι απόλαυσαν και επιβράβευσαν με θερμό χειροκρότημα τους ερασιτέχνες ηθοποιούς που με τις ερμηνείες τους πρόσφεραν πολύ γέλιο και στιγμές συγκίνησης.
Στις παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας συμμετείχαν αλφαβητικά οι: Αλέξης Αρβανίτης, Ιφιγένεια Γιαννέ, Ανδρέας Ζηρογιάννης, Αλέξης Καϊμάκης, Ελένια Καμπά, Χαρά Κούτη, Γιάννης Μουστάκας, Ελένη Παυλίδου, Γιάννης Σαρηβασίλης, Ευγενία Τσούτη, Βάσω Φαρμάκη.
Το Ανοιχτό Θέατρο των Μελισσίων γέμισε από κόσμο και μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο κ. Παναγιώτης Μούστρης πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης (Ο.Π.ΑΘ.) και η κα Τσιμού Παναγιώτα μέλος του ΔΣ υπεύθυνη των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο κ. Φώτης Χρυσικός, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, ο κ. Πέτρος Κούκουζας δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και άλλοι.
Στο κατάμεστο Θέατρο της Ρεματιάς παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σέργιος Γκάκας, η αντιδήμαρχος οικονομικών κα Χριστούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Αγγελής, Γιώργος Θωμάς, Γιώργος Λιερός, Σούλα Μάζη, Πόπη Φασίτσα, οι Περιφερειακές σύμβουλοι κυρίες Κορίνα Βασιλοπούλου και Σοφία Κορωναίου, η πρόεδρος του ΚΚΠΠΑ κα Σοφία Κωνσταντέλια, διακεκριμένοι άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως ο κ. Θωμάς Μπακαλάκος, ο κ. Τάσος Ράμσης κ.α., φίλοι και εκπρόσωποι άλλων τοπικών συλλόγων κλπ
Οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού-Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου "ΑΡΓΩ", ήταν ενταγμένες στα προγράμματα «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Πεντέλης, και «Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017» του Δήμου Χαλανδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου