Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!



Η είδηση που ακολουθεί δεν θα σχολιαστεί από την ΠΛΑΤΕΙΑ.

Η είδηση που ακολουθεί δεν θα σχολιαστεί από την παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ. Είναι περιττό.
ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΞΕΡΕΙ παρά την μικροψυχία και την μικροπρέπεια όσων δεν είναι αρκετά γενναίοι ή απλά είναι αθεράπευτα ιδιοτελείς.

Για την είδηση που ακολουθεί δεν θα θυμηθούμε το παρελθόν, τις παλινωδίες, τις αρνήσεις, τις καταγγελίες, τις τηλεοπτικές  βρεγμένες σανίδες παρατάξεων και προσώπων.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ .....
  • Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ......
  • ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ "Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, τους συναδέλφους μιας άλλης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ και όχι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .....
  • Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 1997 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΕΦΤΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ   ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟ 2008 ....
ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ, ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ, βγαίνει από τα ντουλάπια, επικαιροποιείται στα σημεία που το επιβάλλουν οι αλλαγές της νομοθεσίας  τότε που έγινε, αλλά και μια μικρή "ιδεολογικού" τύπου αλλαγή από την σημερινή διοίκηση, συμπληρώνεται με τεύχη δημοπράτησης.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΕΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ με μόνη αρνητική ψήφο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για λόγους που δεν εξηγήθηκαν από την Λούλα.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (!) - ΚΟΥΡΑΣΑΙΟΙ - ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΑΟΙ (!!) - ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (!!!) και ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ, ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ έφτιαξαν την μεγάλη - συντριπτική πλειοψηφία εκπροσώπων της πόλης που θέλει το δημαρχείο.

Ευσταθίου, Μάζη και Τζούρας δεν ψήφισαν, μάλλον από κεκτημένη αντιπολιτευτική ταχύτητα.

Ο κωδικός στον προϋπολογισμό του δήμου είναι έτοιμος.

"ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΑΙΡΕΣΗ" είπε ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ.

Τέλος Αυγούστου θα παρουσιαστεί η επικαιροποιημένη μελέτη στο δημοτικό συμβούλιο αφού οι μελετητές - που έχουν κερδίσει τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό και έχουν τα πνευματικά δικαιώματα της μελέτης - εργάζονται ήδη.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ "ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ" είναι ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο Συμεών - ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΓΚΑΡΑΖ!!!!!

Δέσμευση που θα υλοποιηθεί ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ, με την ολοκλήρωση των τευχών δημοπράτησης, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΕΣΑ στην δημοπρασία και την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ.

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια - ίσως - μέσα στον επόμενο χρόνο αξιωθούμε να δούμε να σκάβεται το ΟΤ 30 για να θεμελιωθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου