Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ! ΕΝΑ "ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ" ΛΙΓΟΤΕΡΟ


Μια γυναίκα 62 χρονών, μητέρα 4 παιδιών, ένα "κοπρόσκυλο" των υπηρεσιών καθαριότητας στον Ζωγράφο, πέθανε το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που ετοιμαζόταν να κρεμαστεί πίσω από μια σκουπιδιάρα για να μαζέψει τα σκουπίδια σου, τα κωλόχαρτά σου.

"ΕΒΑΖΕ ΠΛΑΤΗ" η κυριούλα αυτή, να καθαρίσει ο Ζωγράφος γρηγορότερα από τα σκουπίδια της απεργίας που είχαν συσσωρευτεί.
Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία - αλλά μάλλον ορθή - λέει ότι ακόμα και οι μάσκες που βάζουν τα κοπρόσκυλα στην μύτη τους για να μην αναπνέουν όλη την μπόχα που αποπνέει η κοινωνική σου αναλγησία παλιολαμόγιο που τα έχεις βάλει με τους σουπιδιαρέους,  είχαν τελειώσει.

Είχε κάνει και πρωινή βάρδια το Σάββατο τα ξημερώματα η γυναικάρα αυτή, πήγε σπίτι της να .... ξεκουραστεί λίγο, δηλαδή να μαγειρέψει και να φροντίσει τα τέσσερα παιδιά της και το βράδυ είχε ξανά βάρδια.

Το "βολεμένο αυτό κοπρόσκυλο" έσκασε. Δεν άντεξε το πολύ βόλεμα και πέθανε.

Είχε χαλάσει και το αιρ κοντίσιον! Παλιονούμερα, που μετά θα παριστάνεται και τους ευαίσθητους εθελοντές, στο ΟΛΟΙΜΑΖΙ ΑΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!

Βέβαια αν δούλευε σε ιδιώτη θα την είχε απολύσει και θα είχε γλιτώσει την ζωή της, θα μου πεις γιατί 62 χρονών δεν φτουράει για τέτοιο .... βόλεμα.
Θα βολευόταν κανένας άλλος στην θέση της που να αντέχει τις διπλοβάρδιες στον καύσωνα.
Και τα 4 παιδιά της θα έτρωγαν από τα σκουπίδια.

Ή μάλλον δεν θα την είχε προσλάβει καν ποτέ ο ιδιώτης διότι - όπως είπε και ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ (όπως έρχεσαι) Δήμαρχος Χαλανδρίου στην συνεδρίαση του ΔΣ, όπου επιχείρησε να περάσει τους δίμηνους αντικαταστάτες των κοπρόσκυλων μία μέρα μετά την έναρξη του αγώνα των συμβασιούχων, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ  - δεν είναι σωστό κριτήριο αυτό που προβλέπει το ΑΣΕΠ για να προηγούνται όσοι έχουν πολλά παιδιά για να "βολεύονται" στο σκουπιδιάρικο (μου φαίνεται ότι πρέπει να ανεβάσουμε τα ηχητικά της συνεδρίασης που δεν ανεβάσαμε για να μην διαταραχτεί η ενότητα του κινήματος, γιατί τώρα κάνουν και τους μάγκες από πάνω) .

Ε βέβαια! ΣΩΣΤΑ!
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ;;;!!
Άκου να παίρνει μόρια γιατί έχει τέσσερα παιδιά να ταΐσει και θέλει να βολευτεί στην σκουπιδιάρα.
Δεν είναι παραγωγικόν αυτό κύριοι!
Δεν θα γίνουμε Ευρώπη έτσι!
Να μπαίνουν στην δουλειά με κριτήριο την αντοχή τους μόνο για να πληρώνονται ένα πιάτο φαΐ.
Και μόλις δεν αντέχουν άλλο να αποχωρούν χωρίς αποζημιώσεις. 

SURVIVOR!!!!

ΠΟΙΟ ΑΣΕΠ και κοινωνικά κριτήρια.
Νέα μοριοδότηση!
Εσύ πόσα κιλά πάγκο "παίζεις", σε 40 βαθμούς υπό σκιάν;;;
Μου κάνεις!
ΒΟΛΕΨΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ να σηκώνεις σακούλες με σερβιέτες και κωλόχαρτα.

Και άμα αρρωστήσεις απόλυση και άλλον!
Μόλις λήξει η οκτάμηνη σύμβαση οπότε ούτε καν αποζημίωση δεν χρειάζεται για την απόλυση.

Να γίνει παραγωγική ρε φίλε αυτή η χώρα
Α μα πια!

ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ!

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ρωτάει ο γελοίος, κατσίβλαχος ευρωληγούρης.
 Πού βέβαια δεν του είπε το αφεντικό του, όταν τον αμόλησε να βρίζει τους σκουπιδιαρέους στο φατσομπούκι, για το ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Φωνάζουν οι Γερμανοτσολιάδες, οι Ελβετόψυχοι, οι αλήτες, οι ρουφιάνοι και οι δημοσιογράφοι, τα τσατσάκια του πολιτικού συστήματος, τα κατακάθια του συστημάτος, ότι δεν αντέχουν άλλο να πληρώνουν τα ρεμάλια, τους βολεμένους σκουπιδιάρηδες που είναι κομματικός στρατός.

Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΩΝ!

Αν είναι καμιά κομματική στελεχάρα όμως "βολεμένος" πίσω από τις συμβάσεις καθαριότητας και κάνει ταξιδάκια αναψυχής στην Ιταλία, δεν μιλάει ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ!
"Ε αυτά γίνονται" σου λέει , γιατί περιμένει να έρθει η σειρά του να κάνει το ίδιο.

Όταν δίνονται οι δουλειές με αναθέσεις κατευθείαν στους δικούς δεν γίνονται κομματικοί στρατοί, ούτε βουλώνουν στόματα. Αυτό είναι "αγορά".

Για τους βολεμένους στα βουλευτικά γραφεία, στα υπουργικά γραφεία, τους αποσπασμένους στους πολιτικούς ενστόλους που αφήνουν το "βόλεμα" του πεζοδρομίου και πιάνουν το βόλεμα του αιρ κοντίσιον,  τους φοροκλέφτες των λιστών στους οποίους απλώνουν δίχτυ προστασίας, στους ναρκέμπορους, τους σωματέμπορους και τους λαθρέμπορους  την προστασία μεγαλοχρεοκοπημένων ιδιωτών από την χρεοκοπία με ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , μούγκα τη στρούγκα.
Εκεί είναι καλώς καμωμένα όλα.

Η ΠΑΤΡΙΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΟΙ!

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΩΠΗ μόλις ξεμπερδέψουμε με τα κοπρόσκυλα της σκουπιδιάρας.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ!

Σήμερα πληρώνετε ένα κοπρόσκυλο λιγότερο.

Τα υπόλοιπα κοπρόσκυλα θα έχουν φαγητό στο σπίτι για λίγο ακόμα, με τις νέες συμβάσεις που κέρδισαν όσοι εργαζόμενοι ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΑΤΗ στον δήμαρχό τους ,για να τους βάζει εκείνος πλάτη μετά να μην δουλεύουν, να είναι φίλοι του,  σπάζοντας την απεργία.

Εκείνοι που  ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΑΤΗ στους συναδέλφους τους για να συνεχίσουν να είναι ....  βολεμένοι σε εκείνο το σκαλί που κρέμονται πίσω από την σκουπιδιάρα.

ΥΓ: Οι νεκροί σκουπιδιάρηδες έχετε μετρήσει ρε ΠΑΛΙΟΦΛΟΡΑΤΖΕΣ πόσοι είναι τα τελευταία χρόνια με την ανακύκλωση εργαζομένων που γίνεται και που δεν προλαβαίνουν να αποκτήσουν εμπειρία στο "σάλτο μορτάλε" που κάνουν για να κρεμαστούν στο κινούμενο όχημα;;;;

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου