Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Ντάξει ρε γκασμά.

Εμάς μας ξήλωσες ό,τι είχαμε και δεν είχαμε κατ΄εντολήν εκείνων που σε τάιζαν αγοράζοντας πίνακες ζωγραφικής για να σπουδάσεις.

Ντάξει ρε Γκασμά!
Ξόφλησες τα χρέη σου στην συμμορία του σογιού και των εν Χαλανδρίω εκπροσώπων του, ξέρεις τι εννοώ.

Τώρα τι προσπαθείς να κάνεις ρε μεγάλε;;;;

Να αποδείξεις ότι έχεις αρχές με τις οποίες κινείσαι και δεν είσαι ένας ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΓΚΑΣΜΑΣ;;;

Επειδή δεν μπορείς να κλείσεις τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ είπες να κάνεις κάτι να θυμίζει λίγο ΤΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ που έλεγες πριν γίνεις αντιδημαρχάρα;

Και θυμήθηκες τις επιγραφές καταστημάτων και τις υπαίθριες διαφημίσεις, έτσι για να "σηκωθεί" λίγο το επαναστατικό φρόνημα, αφού με την ρεματιά τα έχετε κάνει ΜΟΥΤΙ;;;

Λες στις εισηγήσεις που κάνετε με την Πρόεδρο (του πρώην προέδρου) προς το αποψινό ΔΣ ότι επιβάλεις πρόστιμα στις παράνομα τοποθετημένες κάθετες επιγραφές επιχειρήσεων, έτσι δεν είναι;

Μάλιστα δεν κάνεις διάκριση ούτε μεταξύ αυτών που είναι μέσα στις πρασιές των κτιρίων των επιχειρήσεων, και αυτών στο πεζοδρόμιο, εκεί που ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.

Μπορεί κάποιος κακεντρεχής (όπως ο Ακατανόμαστος ας πούμε που είναι γνωστό καθίκι)  να πει ότι επέλεξες μερικούς επαγγελματίες να τους στείλεις απόψε στον ντάκο για το ξεκάρφωμα ή χειρότερα να τους επιβάλεις πρόστιμα επειδή δεν πέρασαν από τον πάγκο ξέρεις, έτσι κατάφωρα  επιλεκτικά που λειτουργείς.
Ενώ κάποιοι άλλοι - ΠΟΛΛΟΙ - επαγγελματίες  προστατεύονται.
ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ με άλλα λόγια. 

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ;;; (οι φωτό είναι φρέσκες, πρωινές, σπαρταράνε).

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ, ΚΑΘΕΤΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!
 
ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΚΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ;;;; ¨

(ΑΣΧΕΤΟ:¨Και αυτή η πινακίδα  μπορεί να τραβήξει την προσοχή ΜΑΛΑΚΑ ΟΔΗΓΟΥ που θα χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, θα ανέβει στο πεζοδρόμιο και θα σκοτώσει δυο τρεις επειδή του έδωσαν το δίπλωμα με λαδάκι. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ, ούτε η κουκλάρα με το μίνι που πέρναγε από το πεζοδρόμιο.
Θυμίζουμε ότι η αιτίαση για την απαγόρευση καθέτων είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΔΗΓΟΣ. Δηλαδή κατά μία έννοια αυτό μπορεί να το κάνει και η κάθετη σήμανση της τροχαίας, τέτοια υποκρισία).


ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2: ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΗ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ) ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (λέγανε και λένε) ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ.
(βλακείες λέγανε και λένε μόνο και μόνο για να πλήξουν την BLANK που έχει την ΠΛΑΤΕΙΑ και τον Ακατανόμαστο επειδή ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, δεν μας φτάνουν ούτε στο μικρό δαχτυλάκι να μας αντιπαραθέσουν επιχειρήματα αλλά έχουν ΜΠΑΡΜΠΑ (κυριολεκτικά) ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ).


Τα στέγαστρα λοιπόν είναι οι μόνες υπαίθριες διαφημίσεις της  ΦΛΥΑ ΑΕ που γλύτωσαν την κινηματική μανία του Γκασμά, της Αθανασάτου,,  του Τακόπουλου και βεβαίως και του ΣΥΜΕΩΝ. 

Α και εκείνου του απίθανου που δεν θυμόμαστε το όνομά του, εκείνου ντε που τον στείλανε στο Χαλάνδρι να σιτιστεί και να κάνει τον μεγάλο παράγοντα, τον μέγα μανατζαρέο ντε.

Στα στέγαστρα  ΒΕΒΑΙΩΣ υπάρχουν ΚΑΘΕΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΚΑΣΜΑ ΜΟΥ!
Είναι νόμιμες αυτές Γκασμά μου;
Η ΦΛΥΑ εισπράτει ακόμα από αυτές και ο δήμος από τα τέλη τους (θεωρητικά μιλώντας).

ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΚΑΣΜΑ ΜΟΥ;;;
Ή νόμιμο είναι ό,τι θέλετε εσείς Γκασμά μου;;;


ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3: ΓΚΑΣΜΑ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΑΣ (μπουχαχα) ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΠΑΝΩ .

ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ;;; ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!


ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 4.: ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ (φαίνονται στο βάθος της φωτό)) ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΞΕΡΕΙΣ .....
ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΚΑΣΜΑ ΜΟΥ;;;


ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 6: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ..... ΚΑΡΦΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ:

ΓΚΑΣΜΑ μου στην Αγίας Παρασκευής τα μαγαζιά που είναι ΝΟΜΙΜΑ ρυμοτομικά μιλώντας, δηλαδή έχουν αφήσει την προβλεπόμενη πρασιά σε σχέση με τα παλαιότερα που δεν έχουν προσαρμοστεί ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ αν δεν βάλουν μια ταμπέλα έξω.

ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΗ (μη ρυμοτομική).
Δηλαδή τα ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ παράνομα.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ HANDICAPP ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ;;;;

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 7: ΓΚΑΣΜΑ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΥΡΕΛΑΡΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ......


..... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ. ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗΣ

ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ;

Αύριο, μετά την απογευματινή συζήτση στο συμβούλιο θα έχει και άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου