Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


 του Ν. Κομπότη
 «Λάιτ είναι τα μέτρα που περάσαμε»,

δήλωσε πρόσφατα ο πρώτος τη τάξει υπουργός, ο Πάνος Σκουρλέτης.

Είναι μια καταπληκτική λογική ενός μεταλλαγμένου αριστερού.

Το γεγονός ότι αυτά τα λάιτ (ακόμη κι αν είναι τέτοια) μέτρα προστίθενται στα βάρη των μνημονίων 1 και 2 δε λέει τίποτε στον κ. υπουργό.
Δεν τον ενδιαφέρει το συνολικό αποτέλεσμα, που προφανώς είναι επαχθέστερο από αυτό των μνημονίων 1 και 2, αφού ως γνωστό, 1+2+3+4 είναι μεγαλύτερο από το 1+2.
Ο κ. υπουργός στρώνει το δρόμο για το μέλλον.

Αν ο επόμενος «σωτήρας», ας πούμε ο Μητσοτάκης φέρει το 5ο μνημόνιο και κατά τη γνώμη του είναι ελαφρύτερο από ότι το 3ο η το 4ο της αριστερό -δεξιάς κυβέρνησης, θα δικαιούται να επαναλάβει τις εξυπνάδες του κ. Υπουργού...

Πρόκειται για μια φαρσοκωμωδία-εφιάλτη : Γίναμε θεατές ενός συναγωνισμού για το ποιος φέρνει το ελαφρύτερο και καλύτερο μνημόνιο.

Ψυχανεμίζομαι ότι και η εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη βουλή δήθεν για την οικονομία, θα κινήθηκε στο ίδιο επίπεδο, δηλαδή της φαρσοκωμωδίας-εφιάλτη.

Ας σκεφτούμε το ακριβό εισιτήριο που πληρώνουμε ως θεατές τέτοιων άθλιων παραστάσεων και ας αντιδράσουμε , όπως αρμόζει σε ένα δημοκρατικό και ξεχωριστό λαό. Σε ένα λαό που έχει γεννήσει ποιητές, αλλά και έναν Καραϊσκάκη, ένα Βελουχιώτη και την μεγαλύτερη αντιστασιακή οργάνωση κατά του φανερού και κραγμένου φασισμού: το ΕΑΜ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου