Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Η ΑΚΡΑΙΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ... ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ


Στο αυριανό συμβούλιο η διοικησάρα του δήμου Χαλανδρίου έχει βάλει - πάλι - επιβολή προστίμων σε επιχειρήσεις - ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - με πρόσχημα "παράνομες επιγραφές".

21 Πρόστιμα θέλουν να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο σε μαγαζιά της Μεσογείων για παράνομες επιγραφές που κατέγραψαν οι Ράμπο του Γερολυμάτου.

Και ήρθε μετά η οικονομική υπηρεσία υπό τας εντολάς της νονάς να πλακώσει τα πόστιμα και να τα στείλει στο δημοτικό συμβούλιο για έγκριση.

Με το διαδικαστικό παράλογο δεν θα ασχοληθούμε πολύ. Ποιο παράλογο; Μα να χρειάζεται έγκριση από ΠΟΛΙΤΙΚΟ όργανο η επιβολή προστίμου που είναι ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ανά περίπτωση.

(Θα μπλέξουμε τώρα και δεν το πιάνω αυτό το θέμα, είναι γραφειοκρατικό, δεν αφορά τον αναγνώστη).

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ (είτε είναι πολίτης, είτε είναι μπαμπουίνος) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι έρμοι ηρωικοί επαγγελματίες αυτής της χώρας, που τους έχουν ξεσκίσει με φόρους, προκαταβολές και τα κέρατα των δανειστών όλα μαζί - και που δεν έχουν πάρει ακόμα την έδρα τους στην Βουλγαρία, να κυκλοφορούν στην Ελλάδα με αμαξάρες με βουλγάρικες πινακίδες και πιστωτικές κάρτες - και να μην τους ενοχλεί κανένας, μόλις τους υποδείξουν οι δημοτικοί αστυνομικοί την μεγάλη παρανομία τους συμμορφώνονται και απομακρύνουν τις "εγκληματικές πινακίδες τους".

ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ παρά το ότι συμμορφώνονται να τους βάλει το πρόστιμο γιατί πριν την είχαν.

ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΕΣΥ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΚΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΩ και πες μου ό,τι θες εσύ και επειδή - όπως ενημερώθηκα από την υπηρεσία - δεν έχει γίνει η δεύτερη αυτοψία για να ξέρουμε ποιοι δεν συμμορφώθηκαν προς τας υποδείξεις Γερολυμάτου ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ!

Και για έναν πρόσθετο λόγο: Ότι η χυδαία απροκάλυπτη επίθεση στην Μικρομεσαία Επιχείρηση πρέπει να σταματήσει.

Ας επιβιώσουν οι καβλοεξουσιαστές και λίγο χωρίς να κυνηγάνε κάποιον για να επιδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την "εντιμότητά τους" παριστάνουν τους ΖΟΡΟ της υπεράσπισης του δημόσιου ταμείου (εκείνοι οι υποκριτές που έχουν ξεσκιστεί στις αναθέσεις σε κολλητούς).

Και μη μου πεις ότι ΨΗΦΟΘΗΡΩ γιατί οι περισσότεροι επαγγελματίες της Μεσογείων δεν είναι Χαλανδραίοι για να με ψηφίζουν.

(Άσε που σιγά που θα ξαναβάλω υποψηφιότητα δηλαδή, να κάθομαι να γεμίζω άδεια κεφάλια, να με λένε κομπλεξικοί και άσχετοι με την αυτοδιοίκηση ανέντιμο επειδή πληρώθηκα δύο χρόνια νόμιμα,, φορολογημένα λεφτά από το μαγαζί που εγώ έφτιαξα και που τώρα που πληρώνει άλλους δεν τρέχει μία, να κυνηγάνε στελέχια του ΜΠΑΤΣΟΚ τους συνεργάτες μου και να τσακώνομαι με Μαυρογυαλούρους που το παίζουν ολοιμαζί, όταν είναι να πάρουν κανένα - μαύρο κατά προτίμηση, για να μην φαίνεται και να μπορούν την λένε στους άλλους υποκριτικά - πακετάκι).

Αλλά επειδή δεν είναι Χαλανδραίοι οι επαγγελματίες της Μεσογείων δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους ξεσκίζουν. Τουλάχιστον όχι με την συναίνεσή μου.

Πολίτες της χώρας που την έλεγαν Ελλάδα είναι, μαγαζιά έχουν, στην πραγματική οικονομία (μπουχαχαχα) κινούνται και προσπαθούν να επιβιώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου