Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 14ης ΜΑΗ: ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Χτες 13.01.19 , λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα , πέντε μέλη της "Πρωτοβουλίας 14ης Μάη" , ενώ ευρίσκονταν μπροστά στην έξοδο του σταθμού μετρό "Μέγαρο Μουσικής", κατόπιν υποδείξεων των ιδίων των αστυνομικών οργάνων οι οποίοι είχαν κυκλώσει το Μέγαρο Μουσικής σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων και δεν άφηναν κανένα πολίτη να πλησιάσει και μας οδήγησαν εκεί, μετά από λίγο επανήλθαν και ..μας προσήγαγαν "προληπτικά" στην Γ.Α.Δ.Α. για "εξακρίβωση στοιχείων". Μια ενέργεια ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ, έξω από κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, αφού δεν είχαμε προλάβει να κάνουμε καμία ενέργεια1 Έτσι οι αστυνομικές δυνάμεις- και αυτοί που τους καθοδηγούν- απέκτησαν άλλη μία ιδιότητα: διαβάζουν πλέον και τις σκέψεις μας! το τι ΘΑ κάνουμε..

Μετά από μια τετράωρη παραμονή άνευ λόγου και αιτίας- η εξακρίβωση στοιχείων δεν χρειάζεται πάνω από πεντάλεπτο- μας αφήσαν, όπως και με τον συναγωνιστή Δαμιανό Βασιλειάδη που είχε επίσης συληφθεί και προσαχθεί λίγα μέτρα μακρύτερα από μας. Επίσης, προληπτικά ταλαιπωρούσαν άλλους 14 πολίτες που είχαν συλληφθεί και προσαχθεί , καθύμενοι στο "Καφέ Βενέτη" στο σταθμό μετρό "Μέγαρο Mουσικής".

Οι προληπτικές προσαγωγές δείχνουν το επίπεδο της σημερινής υποβαθμισμένης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Χώρα μας, οδηγούν στην ανάγκη Συσπείρωσης και Αγώνα για την Προάσπισή της.

Ευχαριστούμε για την άμεση κινητοποίηση και συμπαράσταση όλων των συναγωνιστών της "Επιτροπής για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών».

-ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
-ο ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ
-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου