Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΒΓΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ

του ΑΓ. ΝΤΑΒΙΑ
Στο θέμα εμείς δεν θα συνεχίζαμε, διότι εμείς τον ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ γνωστό σε όλο το Χαλάνδρι με το ονοματάκι του ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, αλλά είναι τέτοια η ένταση του καβγά που έχει προκληθεί αλλά και τέτοια η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που δεν μπορούμε να αποσιωπήσουμε τις ειδήσεις.

Όλος ο χαβάς όσων ασχολούνται με το θέμα είναι να το βγάλουν από την πραγματική του διάσταση και να το μεταφέρουν στο γήπεδο της κομματικής αντιπαράθεσης ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΣ την παράταξη Λαδόπουλου που τον έχει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Και επειδή εμείς εδώ είμαστε δίκαιοι από το "ΟΛΟΙ" - ΝΔ, Ρούσσος και Συριζαίοι, και ΚΚΕ που μιλάνε για το θέμα αλλά και οι ΚινΑλίτες που ΣΙΩΠΟΥΝ ένοχα - πρέπει να εξαιρέσουμε την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ, που έβγαλε μια ισορροπημένη και χωρίς παρωπίδες ανακοίνωση, που δεν μας την έστειλε αλλά για λόγους σφαιρικής ενημέρωσης του αναγνώστη μας, βάζουμε το link στο οποίο μπορείτε να την βρείτε ολόκληρη: ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Οι του Ρούσσου έκαναν άλλη μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ: Έβγαλαν μια φωτό του Λαφαζάνη στο χώρο των επισήμων παρέλασης δίπλα σε ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ βουλευτή εξισώνοντας τα άνισα.


Διότι ο Λαφαζάνης βεβαίως δεν ήταν υπεύθυνος για την διοργάνωση εκεί. Ο Ρούσσος ήταν όμως στο Χαλάνδρι.

Και διότι - όπως από την πρώτη στιγμή γράψαμε - είναι άλλο να κατέβει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές και να τις δώσει εκπροσώπηση ο λαός, οπότε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ οι θεσμικοί να τους ανέχονται, να τους καλούν ΩΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -  κόμμα του κοινοβουλίου  - και άλλο ένας ΠΟΥΘΕΝΑΣ, ένας ΤΙΠΟΤΑΣ, να στήνεται πρώτη σειρά επισήμων και να μην ενοχλείται κανείς εκ των διοργανωτών.

Πόσο μάλλον που ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ, ο ΤΙΠΟΤΑΣ είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ με πολιτικά, υμνητής του Μιχαλολιάκου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος μόλις την προηγούμενη τετραετία, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.
Ήταν "επίσημος" κατ΄εντολή και ανάθεση.

Οι συστεμικοί κάνουν μεγάλη προσπάθεια να θάψουν το γεγονός ότι ο Χρυσαυγίτης είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, με την παράταξη των "καλών παιδιών"  και πάνε να τον βγάλουν "εκπρόσωπο της ΝΔ" στους επισήμους.

Επιμερίζουν την ευθύνη για να εκτελέσουν την εντολή των υπογείων Ρούσσος, ΝΔ, Κόσσυβας, Λαδόπουλος συνεπικουρούμενοι από το ΚΚΕ.

Και το λέμε αυτό γιατί στην ανακοίνωση του ΚΚΕ που μας στάλθηκε και δημοσιεύουμε σήμερα, αλλά και η προηγούμενη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ για την παράταξη ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, για τους συνεργάτες του Λαδόπουλου της παρέας ΠΑΝΤΑΖΗ που μετέχει σε αυτή και τους 3 ΚινΑλίτικους συνδυασμούς (του πρώην, του νυν και του επόμενου) που δεν έχουν πει ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΚΙΧ!
Φταίει μόνο η ΝΔ (που φταίει), Ο ΣΥΡΙΖΑ (που φταίει που έχει τον Ρούσσο αρχηγό του) και ο Ρούσσος.
ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ - ΜΙΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗ!

Το κυρίαρχο αφήγημα του κόλπου για να δικαιολογήσει τον ΘΕΣΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ Σίμο Ρούσσο είναι ότι ο Χρυσαυγίτης εκπροσωπούσε επίσημα τη Νέα Δημοκρατία.

ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

Η πρόεδρος της ΝΔ - με παρέμβασή της στο fb - Χριστίνα Πατρικάκου το διέψευσε.

Διέψευσε η Χριστίνα δηλαδή, ότι εκπροσωπούσε τη ΝΔ στου επισήμους, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι ανάμεσα στους υπευθύνους της αποδοχής του ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΥ πίσω στη ΝΔ το 2018.

Η ΝΔ ξεκίνησε το ξέπλυμα, ο Λαδόπουλος θα τον βγάλει ξανά στην πιάτσα πλυμένο και  Ρούσσος και ΚινΑλίτες τον νομιμοποιούν σαν ΘΕΣΜΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ, τον παραθεσμικό αδελφό τους.

Το ΚΚΕ κάνει φασαρία ξεχνώντας τον Λαδόπουλο.

Και το γραφείο τύπου του δημάρχου ασχολείται με τον Νταβία με μια ΒΛΑΚΕΙΑ που γράφτηκε  με τίτλο "Αφού ξέρεις τι ρωτάς"  στο φατσομπούκι (δεν μπορούμε να βάλουμε link, δεν είναι φίλος μας στο φατσομπουκι).

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΞΕΡΩ και περιμένω να διαβάζω και τα "επιχειρήματά σας", περιμένω να γίνεται ΡΕΖΙΛΙ με τις βλακείες που λέτε, για να αποκαλύπτεστε στους σκεπτόμενους.

ΟΛΟΙΜΑΖΙΜΠΟΡΕΙΤΕ να γινόσαστε ρεντίκολα!

ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

2 σχόλια:

  1. Αγγελε θα συμφωνέίσω σε πολλά μαζί σου αλλά θα σου πω οτι με ενοχλεί που η φασαρία υποκριτικά γίνεται προεκλογικα ενω στις 28 Οκτωβρίου εμφανίστηκε συνοδεία άλλου υποψηφίου της ΝΔ πρίν την δοξολογεία και περιφερόταν ανάμεσα στους επισήμους και μετά κατέθεσε στεφαν ως εκπρώσοπος της ΝΔ χωρις κανεις μετα να το κάνει θέμα . Είναι δε γνωστή (οπως εχεις γράψει παλαιότερα) η εκλογή του στην ΝΔ με την περιφέρεια.Τωρα λοιπόν τον θυμήθηκαν ολοι αυτοί που φωνάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέκο ευχαριστούμε για το ΕΠΩΝΥΜΟ σχόλιο (υπάρχει άλλο ένα ανώνυμο, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ μεν αλλά ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΙ).
    Δεν θα μπούμε στο τρυπάκι.
    Ο τύπος ήταν πρώτη σειρά επίσημος. Καμία σχέση με ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν.
    ΤΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΙΜΕΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΣ!
    Γι΄αυτό ευθύνη έχει η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΤΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή