Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στο Ίλιον αρνήθηκαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τον Παύλο Φύσσα [video]

Ένα ιδιαίτερα προσβλητικό γεγονός για την τιμή και την μνήμη του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, έλαβε χώρα κατά το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στον Δήμο Ιλίου.

Πιο συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου 2019, μίας μόλις ημέρας μετά τη συμπλήρωση 6 χρόνων από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την χρυσαυγίτη Ρουπακιά, κατατέθηκε πρόταση για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θύματος.

Η πρόταση έγινε δεκτή από όλες τις παρατάξεις του Δ.Σ., πλην της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα μέλη της, τόσο αυτά που βρίσκονταν στο Προεδρείο όσο και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, επέλεξαν να μην σηκωθούν από τις καρέκλες τους κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής που κρατήθηκε στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, αλλά να παραμείνουν καθήμενοι/ες.

Μάλιστα, ένας εκ των συμβούλων της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας δεν δίστασε να πει κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής, αναφερόμενος προφανώς στον Παύλο Φύσσα πως «έχουμε να τιμήσουμε πολύ περισσότερους ήρωες, κύριοι συνάδερφοι, και δεν το έχουμε κάνει».

Αυτά για να γνωρίζουν όλοι και όλες ποιες είναι οι συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις που συνεχίζουν, μέχρι και σήμερα, να «κλείνουν το μάτι» στους φασίστες δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου