Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Ή ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΩ ή ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο κος ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟΣ! Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

του Α. Νταβία
Το πρωί επισκέφτηκα μαζί με τον Γιώργο Θωμα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όπου κατέθεσα μήνυση εναντίον του διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βριλησσίων για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μου, όπως είχα προαναγγείλει.

Ο Μαρτιγόπουλος καλείται πλέον να αποδείξει τους έγγραφους ισχυρισμούς του - σε γραπτή αναφορά του προς τον δήμαρχο Βριλησσίων.

Μια αναφορά που αφορά υπηρεσιακή - υποτίθεται - υπόθεση με την Β. Χαλκιά- και καταλήγει στο ότι ότι ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ (!!!!!), το 2015 είχε απειλητική επικοινωνία μαζί του.

Και αυτός αντί - αν όντος τον απείλησα - να μου κάνει μήνυση γα να τιμωρηθώ, προτίμησε να πάει στα κρυφά, παρασκηνιακά και ύπουλα να με κατηγορεί και να με σπεκουλάρει σε όλο τον δήμο Βριλησσίων χωρίς καν να το γνωρίζω για να έχω το δικαίωμα του αντίλογου ή της απολογίας.

Και να αξιοποιεί αυτή την "καταγγελία" του προς τον δήμαρχο Βριλησσίων για να στρέφεται τελικά εναντίον της συνδικαλίστριας συζύγου μου, Βίκυς Χαλκιά και να ζητάει την απομάκρυνσή της από την υπηρεσία της, να αμφισβητεί την οργανική της θέση, όπως είχε κάνει και στο απώτερο παρελθόν, επί ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΗΝΎΣΕΙ, αφού δεν κατόρθωσε να τεκμηρίωσει του; ισχυριαμούς του για να της ασκήσει υπηρεσιακή πειθαρχική δίωξη!

Ο κ. Μαρτιγόπουλος καλείται να αποδείξει τους ισχυρισμούς του εναντίον μου ή θα τιμωρηθεί.

Εγώ ως ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, αιρετός, δεν έχω δικαίωμα να κρατώ την υπόθεση στην ιδιωτική σφαίρα και θα σας ενημερώνω, ως οφείλω, καλώντας σας να κρίνεται αν είχα άλλο δρόμο για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου από το να καταθέσω μήνυση, κάτι που δεν κάνω συχνά όπως ξέρετε, δεν είμαι δικομανής.

Δεν έχω το δικαίωμα να μην δημοσιοποιώ, αφού πιστέυω ειλικρινά ότι η υπόθεση έχει ΠΟΛΙΤΙΚΑ αίτια, άρα παύει να είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης θα κληθεί - με υπόδειξη μου στην κυρία Εισαγγελεα - να καταθέσει ως μάρτυρας ακριβώς τι του είπε - εκτός των γραπτών - ο Μαρτιγόπουλος για"το βράδυ της 11 Νοεμβρίου υου 2015".

Αν είναι σοβαρά αυτά και αξιολογηθούν από την δικαιοσύνη, εγώ θα υποστώ τις συνέπειες. Αν όχι θα τις υποστεί ο Μαρτιγόπουλος.

Πολιτικές ισορροπίες σε τέτοια θέματα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΥΠΟΛΗΨΗΣ και ΤΙΜΗΣ για μένα δεν χωράνε.

Δεν μπορεί ο κάθε γραφειοκράτης να χρησιμοποιεί την δημόσια θέση του για να σπιλώνει όποιον δεν γουστάρει και ο οποίος μένει ανυπεράσπιστος σε όσα του καταμαρτυρεί ο κάθε καταχραστής της δημόσιας θέσης που κατέχει, εν κρυπτώ.

Αυτοί οι ισχυρισμοί του Μαρτιγόπουλου, σε μένα ήταν παντελώς άγνωστοι μέχρι τον Μάρτιο του 2017, όταν η σύζυγός μου πήρε στα χέρια της - ύστερα από αίτησή της - την κατάπτυστη γραπτή αναφορά του προς τον δήμαρχο και σχεδόν όλα τα στελέχη του δήμου Βριλησσίων, με αφορμή την μήνυση που κατέθεσε εναντίον της στην οποία με κατονομάζει.

Το μόνο που είχα αντιληφθεί - από το 2015 μέχρι φέτος τον Μάρτιο - ήταν η ψυχρότητα απέναντί μου από παλιούς "φίλους", συντρόφους και συνεργάτες που -επηρεασμένοι από τις ""καταγγελίες" του Μαρτιγόπουλου κρατούσαν ακατανόητες για εμένα αποστάσεις αντί να μου ζητήσουν εξηγήσεις, δίνοντάς μου το δικαίωμα του αντίλογου και - γιατί όχι - της απολογίας, αν είχα κάτι να απολογηθώ.

Φίλους που δεν τίμησαν την σημασία της φιλίας.

Δεν έχω απειλήσει τον Μαρτιγόπουλο ποτέ και αυτό ΕΣΥ συνδημότη μου θέλω να το ξέρεις.

ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Ό,τι έχω να πω είναι ΔΗΜΟΣΙΟ και στο φως.

Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του παρά μία φορά στην ζωή μου.

Δεν είχα ασχοληθεί με την εξουσία του μέχρι που εκείνος με στοχοποίησε και στοχοποίησε και την Βίκυ Χαλκιά.

Μια ματιά άλλωστε στις αναρτήσεις της ΠΛΑΤΕΙΑΣ πριν τον Νοέμβριο του 2015 - ημερομηνία που εκείνος αναφέρει ως ημερομηνία της απειλητικής συνομιλίας μας - μπορεί να σε πείσει γι΄αυτό.

Αλλά ακόμα και αν είχα κάνει κάτι εναντίον του ο τρόπος να το αντιμετωπίσει δεν είναι μια "εν κρυπτώ" υπηρεσιακή αναφορά αλλά Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ!

Ο ύπουλος όμως αυτός γραφειοκράτης προτίμησε την "ασφάλεια" του παρασκηνίου και του μονολόγου , την κατάχρηση της εξουσίας που του δίνει η υποηρεσιακή τυυ θέση αλλά και όσοι ανέχονται τις φασίζουσες πρακτικές του, αντί της διαφάνειας και της απόδειξης των ισχυρισμών του,

Είχε βρει βλέπετε ευήκοα ώτα για όσα μου καταμαρτυρούσε και τα εκμεταλλεύτηκε!

Διότι ποτέ, κανένας συκοφάντης δεν είναι αποτελεσματικός συκοφάντης αν δεν είναι πρόθμος να δεχτεί τις συκοφαντίες του ο ακροατής του, αν δεν τον ακούει ή αν  του ζητάει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Ας πάει λοιπόν αυτός και ο (πρώην) φίλος μου ο Ξένος Μανιατοηιάννης να υποστηρίξουν εναντίον μου, όσα είναι να υποστηρίξουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ειδικά τον δήμαρχο τον διευκόλυνα υποδεικνύοντας τον ως μάρτυρα, για να μην έρθει σε δύσκολη θέση να του το ζητήσει ο μηνυόμενος.

Είναι ελεύθερος και προκαλείται να  πει όσα "ξέρει", όσα άκουσε και επιμελώς προστάτευσε επί δύο χρόνια.

΄Ωστε να μπορέσω και εγώ να τα μάθω και να απαντήσω, ΑΝ ΜΠΟΡΩ. Αν δεν μπρώ να καταδικαστώ για ψευδή καταμήνυση!

Ευχαριστώ τον Γιώργο Θωμά που έχει αναλάβει - με φιλική συμμετοχή - την νομική μου εκπροσώπηση σε αυτή την υπόθεση΄

Ίσως η υπόθεση αυτή αποτελέσει την άκρη του νήματος για να αποκαλυφθεί πλέον αυτό που χρόνια εγώ γνωρίζω και φωνάζω: Η  ΧΥΔΑΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ενός ΑΝΑΝΔΡΟΥ τοπικού συστήματος, με στόχο να με φιμώσει, να φιμώσει την ΠΛΑΤΕΙΑ και να με εξοντώσει ανθρώπινα, οικογενειακά, ηθικά και οικονομικά.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *