Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Κ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ

Ο - κατ΄όνομα - δήμαρχος Βριλησσίων με τον  Κώστα Μουζάκη
Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας και ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της διοίκησης ο δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος του Ξένου Μανιατογιάννη Κώστας Μουζάκης, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η ανεξαρτητοποίηση Μουζάκη είναι η δεύτερη απώλεια για την πλειοψηφία μετά την ανεξαρτητοποίηση της κας Θάλειας Πορφύρη.

Ο - πρώην πλέον - αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Βριλησσίων, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ εκτόξευσε μύδρους κατά του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη και του - μέντορα και καταστροφέα του - Τρύφωνα Μαρτιγόπουλου, διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας ,,,, με ρόλο ΑΓΑ της πόλης και δερβέναγα του δήμου.

Είχε προηγηθεί σοβαρό επεισόδιο όταν ο Μαρτιγόπουλος ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ στον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ - ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ, να έχει πρόσβαση στα email πολιτών προς την  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ  (!!!!!) λέγοντάς του ότι εκείνος θα βλέπει μόνο τα email των δημοτών (!!!!) - ο Μαρτιγόπουλος, όχι ο αιρετός  - και δεν λογοδοτεί στον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ αλλά μόνο κατ΄ευθείαν στον δήμαρχο και κανένα άλλο., γεγονός που ο αντιδήμαρχος  ανέφερε στον δήμαρχο χωρίς να βρει την ΘΕΣΜΙΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ εκ της θέσεώς του ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ κάλυψη  και να κληθεί ο ΑΓΑΣ σε απολογία.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - και πάλι - ήταν με τον Μαρτιγόπουλο..


Τον Μαρτιγόπουλο που διαλύει - κυριολεκτικά πλέον - την παράταξη Μανιατογιάννη, ο οποίος βέβαια είναι απόλυτα υπεύθυνος για την αρρωστημένη και ύποτπτη σχέση μαζί του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *