Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΙΑ ΚΟΥΔΟΥΝΑ


16 ΣΤΗ ΓΥΡΑ!

Δεν θα κάνω επώνυμο ρεπορτάζ γιατί δεν έχει καμία απολύτως σημασία και γιατί κάποιοι που δεν έχουν εκλεγεί ποτέ ούτε στον εξωραϊστικό σύλλογο της γειτονιάς τους, δεν θα γίνουν σταρ από το ρεπορτάζ της Πλατείας.

Σε καλώ όμως αναγνώστη μου, που είσαι και περίεργος και ψαγμένος - αφού διαβάζεις Πλατεία - να δεις μόνος σου ΠΟΣΕ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη που υπογράφουν.

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ για εμάς τους ιλαρούς αλλά για τους σοβαρούς που ασχολούνται με τα πολιτικά είναι εντελώς ανέντιμο και αντιδεοντολογικό αυτό που γίνεται.

  • Ανακοίνωση αποχώρησης ΑΠΟ ΤΗ ΝΕ.
  • Ανακοίνωση αποχώρησης από την ΣΕ 
  • Ανακοίνωση αποχώρησης από τα όργανα.
  • Ανακοίνωση αποχώρησης από την ΟΜ Χαλανδρίου.
  • Ανακοίνωση αποχώρησης από το κόμμα.
  • Ανακοίνωση συγκρότησης τάσης.
  • Ανακοίνωση προσχώρησης της τάσης στην ΛΑΕ.
Αν δεν είσαι ψαγμένος και μετράς μόνο αριθμούς υπογραφών στα κείμενα θα βγάλεις το συμπέρασμα ότι στο Χαλάνδρι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καμιά χιλιάδα μέλη από τα οποία έχουν αποχωρήσει τα 800.

Σε όλες αυτές τις ανακοινώσεις που οι "σύμμαχοι" του ΣΥΡΙΖΑ κτυπάνε στα site τους καθημερινά όμως - αν προσέξεις τα ονόματα - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΕΞΙ!
Αριθμός 16.

Στους γνωστούς και επώνυμους έχουμε αναφερθεί εδώ και μέρες.

Είναι ακριβώς όπως σας τα είπαμε με εξαίρεση εκείνη την αντιδήμαρχο που λέει την Πλατεία ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ και που άλλαξε γνώμη και παραμένει.

Σε αυτούς προστέθηκαν και καμιά δεκαριά απλά μέλη, όλα τα τοπικά μέλη της Πλατφόρμας, μία φίλη μας πρώην ΠΑΣΟΚα συνδικαλίστρια, επαναπροσλημένη, πρώην απολυμένη στην ΕΡΤ (Δεν σε κριτικάρουμεε Β.Γ., δικαίωμά σου, απλά ΑΛΗΘΙΝΟ ρεπορτάζ κάνουμε).

Σύντροφοι εμείς σας το λέμε πάντως - για να είμαστε ξηγημένοι Αν ο αριθμός των ανακοινώσεων ξεπεράσει τον αριθμό των αποχωρησάντων θα βγάλουμε με ονόματα για να σας μετρήσουμε.

ΕΛΕΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου