Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΑΥΤΗΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΛΕΝΕ "ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ";;;;

Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣLIKοϋποστηριζόμενος από τη ΝΔ, τα ορφανά του Ανδρεόπουλου, και γνωστά στελέχη της  Χρυσαυγούλας,  ο "μάρτυρας" τέως δήμαρχος Χαλανδρίου συνεχίζει την πολιτική εκμετάλλευση της επιστολής Θωμά και της απόπειρας διάλυσης της προχθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ..... χωρίς τον ξενοδόχο.

Μάλιστα ο τέως προχωράει και σε .... διεκδικήσεις.

Ζητάει χώρους για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον δήμο.

Το προβλέπει ο νόμος για την αυτοδιοίκηση αυτό, Ο ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΗΣ  και το έχουμε θέσει από την πρώτη μέρα εκλογής του νέου δημοτικού συμβουλίου εμείς, χωρίς τότε να υποστηριχτεί το αίτημά μας από τους μεγάλους με την δικαιολογία ότι "δεν επαρκούν οι χώροι" ή "ότι αυτά τα λάμε γιατί είμαστε με τον Καλλικράτη και τον Ραγκούση" και άλλα τέτοια .... λαϊκοσπεκουλαδώρικα.

Μάλιστα η πρόεδρος του ΔΣ τότε μας είχε ρωτήσει τηλεφωνικά αν θα θέλαμε γραφείο στο ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ πονηρίτσες επιπέδου δεκαπενταμελούς ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ούτε καν ΛΥΚΕΙΟΥ.

Και βέβαια αρνηθήκαμε, λέγοντας ότι δεχόμαστε να πάμε σε υπόγειο ή στο γραφειάκι στο ΠΑΤΗΜΑ ή στο ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ αλλά όχι στο κτίριο - σκάνδαλο που μίσθωσε ο Κουράσης και πληρώνει ακόμα η ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ.

Τώρα ο Κουράσης εκίνησε - σου λέει - επίθεση ανακατάληψης της Βαστίλης και θα κάνει αντιπολίτευση. Θέλει και γραφείο.

ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, θυμηθείτε με! ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ!

Αλλά ο Κουράσης που ήταν πέντε χρόνια δήμαρχος δεν μας θυμίζει ποιους χώρους είχε δώσει στην αντιπολίτευση εκείνος όμως;

Ο ΝΟΜΟΣ που το προβλέπει ισχύει από το 2010, τότε που εκλέχτηκε.

Το εφάρμοσε αυτός , αυτό που ζητάει;

Ή νομίζει ότι θα ξεπλυθεί κάνοντας φτηνή αντιπολίτευση την ώρα που  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ στην Οικονομική Επιτροπή.

Βρήκε το μείζον θέμα του δήμου να συγκροτήσει αντιπολιτευτικόν.... κίνημα.
 Αν θα στέλνονται οι προσκλήσεις με email ή σε χαρτί.
Ο αποπροσανατολισμός των μπαμπουϊνων σε όλο του το μεγαλείο.

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

Και βέβαια είναι -  ως συνήθως - και υποκριτής, ψευτάκος αφού αποσιωπά το γεγονός ότι ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΟΥΣΣΟ την διαδικασία στην Οικονομική Επιτροπή.

Μια ζωή υποκριτής!

ΥΓ: Ο Γιώργος Θωμάς επικοινώνησε με πρωτοβουλία του εχθές το πρωί με τον  Άγγελο Νταβία , τον ρώτησε τι έγινε στο δημοτικό συμβούλιο και συζήτησαν τις  εκτιμήσεις τους για το θέμα που σχεδόν συνέπιπταν.
Μάλιστα ο Γιώργος Θωμάς έδειξε να εκπλήσσεται δυσάρεστα όταν πληροφορήθηκε από τον Νταβία την συμφωνία της Οικονομικής Επιτροπής. 
"Αυτό δεν το γνώριζα" είπε στον Νταβία, "σε είχε ενημερώσει μήπως εσένα η Λούλα;" τον ρώτησε.

ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ; ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑ;;