Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 8ο ΑΓΩΝΑ ΡΕΜΑΤΙΑΣ
8ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Λόγω διεξαγωγής του 8ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 από τις 08:30 έως τις 12:30 θα παραμείνουν κλειστοί οι παρακάτω οδοί:


· Ανδρ. Παπανδρέου (από Σωκράτους έως πλατεία Δούρου)

· Βασ. Γεωργίου (από Κολοκοτρώνη έως Αγ.Παρασκευής)

· Κολοκοτρώνη (από πλατεία Δούρου έως Βασ.Γεωργίου)

· Γρ. Γυφτοπούλου (από Γρηγορίου Ε’ έως Κολοκοτρώνη)

· Α. Γκίνη

· Κανατσούλη

· Ηρ. Αττικού (από Γραβιάς έως πλατεία Δούρου)

· Κ. Βάρναλη (από Γρηγορίου Ε’ έως πλατεία Δούρου)

· Γιασεμιών (από Ακακιών έως Ροδοδάφνης)

· Ροδοδάφνης (από Κορυτσάς έως Πολυδρόσου)

· Κορυτσάς

· Δάφνιδος

· Πολυδρόσου

· Γραβιάς

Επίσης, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 από τις 08:00 έως τις 11:30 απαγορεύεται το παρκάρισμα, στις παρακάτω οδούς:

· Κορυτσάς

· Ροδοδάφνης

· Προφήτου Ηλία

· Ηρώδου Αττικού (από Δάφνιδος έως Γραβιάς)

· Γραβιάς

· Α. Γκίνη

· Κανατσούλη

· Κολοκοτρώνη (από Α. Γκίνη έως Βασ. Γεωργίου)


Τέλος, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:00 έως 13:00 θα υπάρξουν τροποποιήσεις στην διαδρομή των παρακάτω λεωφορειακών γραμμών:


1.1 Γραμμές τρόλεϋ 10, 18 προς Τέρμα.

Από Κηφισίας, συνέχεια Λ. Κηφισίας (δε θα μπει στην Εθν. Αντιστάσεως), δεξιά Παλαιολόγου, δεξιά Εθν. Αντιστάσεως, συνέχεια ως έχει (η διαδρομή θα εκτελείται κυκλικά χωρίς τέρμα στο Χαλάνδρι).


1.2 Γραμμή τρόλεϋ 19 προς Τέρμα. Από Κηφισίας, δεξιά Εθν. Αντιστάσεως, δεξιά Παπανικολή, Δουκ. Πλακεντίας, συνέχεια ως έχει.

1.3 Γραμμή τρόλεϋ 19 προς Αφετηρία

Από Στ. Χαλάνδρι, δεξιά Δουκ. Πλακεντίας, συνέχεια Παλαιολόγου, κάτω από την ράμπα στην ανισόπεδη διάβαση, αριστ. Λεωφ. Κηφισίας, συνέχεια ως έχει.

1.4 Λεωφορειακή γραμμή 447.

Θα εκτελεί κυκλική διαδρομή, από: Δουκ. Πλακεντίας – δεξιά Ολύμπου – δεξιά Μεταμορφώσεως – αριστερά Δουκ. Πλακεντίας – συνέχεια προς Ηρακλείτου κ.λπ. Στην κάθοδο από Ηρακλείτου, συνέχεια Δουκ. Πλακεντίας – δεξιά Ολύμπου - δεξιά Μεταμορφώσεως – αριστερά Δουκ. Πλακεντίας κ.λπ.

1.5 Λεωφορειακή γραμμή 411.

Από Σωρού – συνέχεια Σωρού – αριστερά Λ. Κηφισίας – αριστερά στον δακτύλιο πάνω από την Αττική οδό – συνέχεια Χειμάρας – αριστερά Αμαρουσίου–Χαλανδρίου - δεξιά Σωρού – συνέχεια ως έχει.

1.6 Λεωφορειακή γραμμή 402.

Εθν. Αντιστάσεως, δεξιά Παλαιολόγου, δεξιά Σοφ. Βενιζέλου, δεξιά Χίου, αριστερά Περικλέους, δεξιά Τζαβέλλα, αριστερά 25ης Μαρτίου, συνέχεια ως έχει.

1.7 Λεωφορειακή γραμμή 421 προς Τέρμα. Καποδιστρίου – συνέχεια Παλαιολόγου – συνέχεια Αγ. Παρασκευής – ΤΕΡΜΑ.

1.8 Λεωφορειακή γραμμή 421 προς Αφετηρία. Αγ. Παρασκευής – συνέχεια Παλαιολόγου – συνέχεια Καποδιστρίου.

1.9 Λεωφορειακή γραμμή 450 προς Πεντέλη

Από Στ. Χαλάνδρι, δεξιά Δουκ. Πλακεντίας – δεξιά Ολύμπου – αριστερά Μεταμορφώσεως, δεξιά Λ. Πεντέλης, συνέχεια κανονικά

1.10 Λεωφορειακή γραμμή 451 προς Χαλάνδρι

Από Λ. Πεντέλης, αριστ. Βόρεια παράπλευρη οδό Αττικής Οδού (κόμβος Πεντέλης), δεξιά Ολύμπου, αριστ. Μεταμορφώσεως, δεξιά Δουκ. Πλακεντίας, σταθμός Χαλάνδρι.

1.11 Λεωφορειακή γραμμή 460, από Στ. Χαλάνδρι

Από Στ. Χαλάνδρι, δεξιά Δουκ. Πλακεντίας – δεξιά Ολύμπου – αριστερά Μεταμορφώσεως, δεξιά Λ. Πεντέλης, συνέχεια κανονικά

1.12 Λεωφορειακή γραμμή 461 προς Στ. Χαλάνδρι

Από Λ. Πεντέλης, αριστ. Βόρεια παράπλευρη οδό Αττικής Οδού (κόμβος Πεντέλης), δεξιά Ολύμπου, αριστ. Μεταμορφώσεως, δεξιά Δουκ. Πλακεντίας, σταθμός Χαλάνδρι.

Ανακοίνωση του Πράσινου Κινήματος για την απαράδεκτη επίθεση της Τουρκίας στη Συρία


Το Πράσινο Κίνημα ενώνει τη φωνή του με όλους αυτούς που αντιδρούν στην απαράδεκτη επίθεση της Τουρκίας στη Συρία.
Η νέα αυτή επίθεση σε μία τόσο επιβαρυμένη περιοχή παραβιάζει κάθε έννοια του Διεθνούς Δικαίου.
Η έμμεση πλην σαφέστατη υποστήριξη του “Πλανητάρχη” Τραμπ έχει σιωπήσει τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ που εντελώς ένοχα δεν έχουν πάρει καμία θέση.
Μας προκαλεί ακόμη εντύπωση ότι τα κόμματα στην ελληνική Βουλή δεν έχουν ζητήσει καμία συζήτηση για το θέμα.
Το Πράσινο Κίνημα καταδικάζει την επίθεση και στέκεται αλληλέγγυα στους Κούρδους πρόσφυγες.

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Μάκη Τσίτα "Ο γενναίος ιππότης και η χαμογελαστή βασίλισσα"


Μάκης Τσίτας

Ο γενναίος ιππότης και η χαμογελαστή βασίλισσα
Εικονογράφηση: Κώστας Θεοχάρης
Σελίδες: 40, Εξώφυλλο: Σκληρόδετο, Διάσταση: 21x29,
Τιμή: 14,00 €, ISBN: 978-960-594-057-7
Εκδόσεις Καλέντη

«Η δική μου βασίλισσα δεν είναι όπως οι άλλες. Είναι ευγενική, γλυκομίλητη και γενναιόδωρη. Έχει πάντα μια ωραία ιστορία να πει, να δώσει μια πολύτιμη συμβουλή, να πάρει μια απόφαση σωστή.

Κι εγώ έδωσα τον λόγο της τιμής μου να τη φροντίζω και να την προστατεύω. Γιατί είμαι ο ιππότης της κι εκείνη είναι η… χαμογελαστή βασίλισσα!»

Το νέο βιβλίο του βραβευμένου συγγραφέα Μάκη Τσίτα (Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 2014), με ήρωα έναν ιππότη της καθημερινότητας.

Ένα μικρό αγόρι μιλά για τη «βασίλισσά» του, που στο τέλος αποκαλύπτεται ότι δεν είναι άλλη από την αγαπημένη του γιαγιά. Ο Μάκης Τσίτας, συγγραφέας με εμπειρία και παρουσία στην παιδική λογοτεχνία, με τον ξεχωριστό, ευθύβολο τρόπο της γραφής του, που διαθέτει πάντα αμεσότητα συνδυαστικά με την ευρηματικότητα, αφηγείται μια ιστορία που αγγίζει τις καρδιές των παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων. Η πρωτοπρόσωπη αφήγηση του συγγραφέα μάς παίρνει –μικρούς και μεγάλους– από το χέρι για να γλιστρήσουμε στο «βασίλειο» του μικρού ήρωα, το οποίο αποτυπώνει εμπνευσμένα η εικονογράφηση του Κώστα Θεοχάρη.

Η ελκυστική αυτή έκδοση επιβεβαιώνει στα μάτια των μικρών αναγνωστών τα όμορφα συναισθήματα μιας τρυφερής σχέσης. Θυμίζει όμως και σ’ εμάς τους ενήλικες τη σπουδαία σχέση με τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, μία σχέση απαραίτητη, που τροφοδοτεί το παιδί με μια διά βίου αγάπη.

Το βιβλίο επίσης μπορεί να γίνει ένα όμορφο δώρο, μια χειρονομία ευχαριστίας προς τα αγαπημένα αυτά πρόσωπα που είναι τόσο σημαντικά για την παιδική αλλά και την ενήλικη ζωή μας.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλέντη και απευθύνεται σε παιδιά 4+ ετών.

Ο Μάκης Τσίτας γεννήθηκε το 1971 στα Γιαννιτσά. Πήρε πτυχίο δημοσιογραφίας και συνεργάστηκε με ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Θεσσαλονίκη. Από το 1994 ζει μόνιμα στην Αθήνα και εργάζεται στον χώρο των εκδόσεων. Ήταν αρχισυντάκτης του λογοτεχνικού περιοδικού Περίπλους (1994-2005) και συνεκδότης και διευθυντής του περιοδικού για το βιβλίο Index (2006-2011). Από το 2012 διευθύνει το μεγαλύτερο ενημερωτικό site για το βιβλίο και τον πολιτισμό Diastixo.gr.

Είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων.

Λογοτεχνικά κείμενά του έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες, έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες κι έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Έργα του σκηνοθέτησαν η Ρούλα Πατεράκη (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά), η Έρση Βασιλικιώτη («Θέατρο των Καιρών», Αθήνα), η Σοφία Καραγιάννη (Θέατρο «Vault», Αθήνα), η Taru Makela (Christine and Goran Schildt Foundation, Φινλανδία), ο Alexandru Mazgareanu (Θέατρο «Nottara», Ρουμανία).

Στίχους του μελοποίησαν ο Γιώργος Σταυριανός, ο Τάκης Σούκας και η Τατιάνα Ζωγράφου.

Έχει εκδώσει είκοσι τρία βιβλία για παιδιά και τρία για ενήλικες.

Για το μυθιστόρημά του Μάρτυς μου ο Θεός, το οποίο κυκλοφορεί σε έντεκα ευρωπαϊκές γλώσσες, έλαβε το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2014 (European Union Prize for Literature) και τιμήθηκε από τον Δήμο Αθηναίων, τον Δήμο Πέλλας, τον Δήμο Έδεσσας, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα και τη δουλειά του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του: makistsitas.com.

Ο Κώστας Θεοχάρης ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι εικονογράφος, designer, καλλιτέχνης και τυπογράφος. Το έργο του καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, εστιάζοντας στην εικόνα και την απόδοσή της. Έχει συνεργαστεί με πολλούς εκδοτικούς οίκους, δημιουργικά γραφεία, εταιρείες και συμμετείχε σε προσωπικά και συλλογικά καλλιτεχνικά project για τα οποία έχει λάβει κατά καιρούς αρκετά βραβεία.

costasillustrations.com Instagram/costasillustrations Behance/costas theoharis

Αυτοψία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα σε ρέματα της Βόρειας Αθήνας

Αυτοψία σε ρέματα της βόρειας Αθήνας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί (11/10), η Αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη.

«Η αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής αλλά και ο καλύτερος δυνατός συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων για την προστασία από φυσικές καταστροφές αποτελεί προτεραιότητα του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη και της νέας περιφερειακής αρχής της Αττικής. Στον βόρειο τομέα ξεκινήσαμε από σήμερα τις αυτοψίες στα ρέματα. Καταγράψαμε τα σημεία που χρήζουν καθαρισμού από φερτά υλικά, καθώς και ενδεχόμενης στήριξης στα πρανή. Λόγω της εποχής δεν μπορούμε να κάνουμε -πέραν των προγραμματισμένων- περαιτέρω παρεμβάσεις, ωστόσο βρισκόμαστε σε εγρήγορση και διαρκή συνεργασία με τις διοικήσεις των Δήμων, τους συλλόγους αλλά και τους πολίτες», τόνισε η κα Κεφαλογιάννη.

Η Γενική Διευθύντρια αναπτυξιακού προγραμματισμού, έργων και υποδομών Ελένη Βελγάκη μαζί με τεχνικό κλιμάκιο της Περιφέρειας και επικεφαλής την Αντιπεριφερειάρχη ξεκίνησε την αυτοψία από το ανοιχτό τμήμα του ρέματος Φιλοθέης (τμήμα Ποδονίφτη), παρουσία του Αντιδημάρχου Δομημένου Περιβάλλοντος και Τοπικής Ανάπτυξης, κ. Νίκου Ζερβού και της προέδρου της Δημοτικής κοινότητας Φιλοθέης, κας Ζαφειροπούλου-Σαρρή.

Δεύτερη στάση του κλιμακίου της Περιφέρειας έγινε στο Δήμο Αμαρουσίου με την αυτοψία να λαμβάνει χώρα σε τμήματα του ρέματος Σαπφούς, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, κ. Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, κ. Βαγγέλη Κάβαλου και της κας Ν. Χατζηδάκη από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Τέλος, αυτοψία και καταγραφή πραγματοποιήθηκε και σε τμήματα του ρέματος Χαλανδρίου. Τις επόμενες ημέρες, η Αντιπεριφερειάρχης θα πραγματοποιήσει επιτόπιες αυτοψίες και στα υπόλοιπα ρέματα της Βόρειας Αθήνας.

Ο θρύλος του blues Lucky Peterson στο Half Note // 18-21/10Παρασκευή 18/10 – Δευτέρα 21/10
LUCKY PETERSON
THE BLUES LEGEND CELEBRATES… 50 YEARS ON THE ROAD!

Ο όρος «θρύλος του Blues» είναι αδύναμος για ένα καλλιτέχνη του μεγέθους του Lucky Peterson! Ο απόλυτος performer & bluesman – «η τριπλή απειλή του Blues» όπως τον αποκάλεσαν – επιστρέφει στην Αθήνα και το Half Note μετά από 8 χρόνια με την μπάντα του (Organization) και μεταφέρει μέσα απ’ τα Blues του 21ουαιώνα που παίζει, τις gospel, rock και jazz επιρροές που κουβαλάει. Παραδομένος στην μαγεία του Blues από τα 5 μόλις χρόνια του, όταν ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο, ο Peterson γεννήθηκε κυριολεκτικά μέσα στο Blues. Ο «Son of a Bluesman» – που ανακαλύφθηκε ουσιαστικά από τον Willie Dixon και συνεργάστηκε στην πορεία με την Etta James, τον Bobby Bland, τον Otis Rush και δεκάδες άλλους – με την απίστευτη κιθαριστική δεξιοτεχνία, την μοναδική ευχέρεια στο Hammond και την απόλυτη blues φωνή, συνοδευόμενος απ’ την φανταστική μπάντα του, ξετρελαίνει το κοινό κι έρχεται να μας ταξιδέψει …. στους χωματόδρομους του Memphis και τους παράδρομους του νότιου Chicago!

Παίζουν οι μουσικοί:
Lucky Peterson – vocals, Ηammond Β3, keyboard, guitar, | Tamara Tramell – feat. Guest vocalist | Shawn Kellerman – guitar |Raul Valdes – drums | Michael Nunno – bass

Ο θρυλικός Αμερικανός μπλουζίστας Lucky Peterson, μεγάλος δάσκαλος της μπλουζ κιθάρας και του Hammond B3, γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια επαγγελματικής πορείας. Γεννημένος στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης το 1964 είναι γιος του γνωστού μπλουζ κιθαρίστα και ιδιοκτήτη του φημισμένου κλαμπ «The Governor’s Inn», James Peterson όπου έπαιξαν οι καλύτεροι μπλουζίστες της εποχής. Με όλα τα απίστευτα ταλέντα που γνώρισε στο κλαμπ και τις μουσικές που άκουσε ο Little Lucky Peterson όπως τον αποκαλούσαν εκείνη την εποχή, ανακάλυψε από πολύ νωρίς το φυσικό του ταλέντο που ήταν η μουσική και ειδικά τα μπλουζ!
Ήδη από την ηλικία των 3 ετών ο Little Lucky Peterson έδωσε τις πρώτες του συναυλίες και αντί να παίζει με τα υπόλοιπα παιδιά τριγυρνούσε στο κλαμπ μαθαίνοντας από τους καλλιτέχνες που έπαιζαν εκεί. Ένας από τους κορυφαίους μουσικούς της εποχής ο Willie Dixon, αναγνώρισε το ταλέντο του και έκανε την παραγωγή στο πρώτο άλμπουμ του Little Lucky Peterson όταν εκείνος ήταν μόλις 5 ετών. Το άλμπουμ είχε τίτλο «Our Future».
Κατευθείαν ξεκίνησαν οι προσκλήσεις να εμφανιστεί στο εθνικό δίκτυο τηλεόρασης από τα μεγαλύτερα σόου της εποχής. Με αυτό το πρώτο του άλμπουμ ο Little Lucky κατάφερε να ξεχωρίσει και να τραβήξει την προσοχή μιας ολόκληρης χώρας με ένα τραγούδι που έγινε επιτυχία-γραμμένο από τον πατέρα του- «1,2,3,4» μια διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του James Brown «Please, Please, Please». Τα υπόλοιπα είναι ιστορία!


Δείτε τα video:
https://youtu.be/NSdCSJJgpF4
https://youtu.be/IywJ2jVMKMo
https://youtu.be/a-w1NLFW5KM
https://youtu.be/Pyrqy7IQ4kQ
https://youtu.be/aBfgZS_nrSk
https://youtu.be/dpIkOFTmGqQ
https://youtu.be/7DQGqVeaMsM
https://youtu.be/8Q9ZMqMgJjQ
https://youtu.be/w7caVtyVUrE
https://youtu.be/2lZxVHq2N2E

Listen on Spotify: https://open.spotify.com/artist/3OxsMm9KHw2FRJLGHtILl5
Official Site: https://luckypeterson.com/
Follow on FB: https://www.facebook.com/LuckyPetersonMusic/
Official YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UC7QMsNcQXs9lz6djag2sqvg/featured

www.halfnote.gr
www.facebook.com/halfnote.gr
Facebook event: https://www.facebook.com/events/425687424719031/?event_time_id=42568742805236

«Στο Κέντρο του Κύκλου» - Τριανόν - Προβολή ντοκιμαντέρ για την ομάδα ΡΟΔΑ και Q&A


Trailer - Στο Κέντρο Του Κύκλου / Into The Centre of the Wheel (2017) from StudioBauhaus on Vimeo.


H Τέχνη της Παρατήρησης

Προβολή του ντοκιμαντέρ “Στο Κέντρο του Κύκλου” του σκηνοθέτη Ορφέα Περετζή. Θα ακολουθήσει Q&A με θέμα "Καταγράφοντας την Υπερβατική Εμπειρία"

Κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ | Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 20:30


Ο σκηνοθέτης Ορφέας Περετζής, ο κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ και η StudioBauhaus παρουσιάζουν μια ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ “Στο Kέντρο του Κύκλου” την οποία θα ακολουθήσει συζήτηση με εισηγητές τον Δρ.Φιλοσοφίας Νίκο Ερηνάκη και τον Ψυχίατρο-Ψυχοθεραπευτή Γιώργο Σπυρούλη.

Θα ακολουθήσει Q&A παρουσία του σκηνοθέτη Ορφέα Περετζή με θέμα Παρατήρηση και Ψυχολογία.

To ντοκιμαντέρ είναι μια σπάνια καταγραφή των ιδεών του Έλληνα φιλόσοφου Γκουρτζίεφ μέσα από τη θεατρική εμπειρία.


Εισηγητής: Γιώργος Σπυρούλης

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής. Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Φαινομενολογικής-Υπαρξιακής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας.

https://player.vimeo.com/video/233195238?dnt=1&app_id=122963

ΓΚΑΛΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΟΥΗ Γκαλερί Χρυσόθεμις παρουσιάζει την ατομική έκθεση Ζωγραφικής

Της Μαρίνας Σπυριδωνίδου – Στέφου

Εγκαίνια: Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 , ώρα 19.30

Η καλλιτέχνις σημειώνει :

«Μεγάλωσα σε ένα μικρό διαμέρισμα του Πειραιά. Από μικρή προσπαθούσα να δώσω ζωή παίζοντας μέσα από τα χρώματα και τις συνθέσεις μακριά από την τηλεόραση και την χυδαιότητα των διαφημίσεων. Ακόμα και σήμερα θέλω με τρόπο σεμνό και απλό να καταγράψω την αίσθηση από τα οικεία πράγματα γύρω μου όπως τα βλέπω. Με σεβασμό σε αυτούς που θα τα δείξω γιατί πιστεύω ότι η τέχνη είναι μορφή επικοινωνίας άμεση και σοβαρή.»

Διάρκεια έκθεσης: έως Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

www.chryssothemis.com – tel. 2106811418