Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

ΖΗΤΩΩΩ! ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!! ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!! Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ ....

- "Να μην πληρωθείς για να επαναστατήσεις", είπε ο δημόσιος υπάλληλος σε κάποιον επαγελματία που ζήταγε να πληρωθεί αυτά που του χρώσταγε το δημόσιο.

- "Να μην αποκατασταθείς για να επαναστατήσεις" είπε ο δημόσιος υπάλληλος στον συμβασιούχο που ζήταγε να αποκατασταθεί στην δουλειά του μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου.

- "Να κάνουν απεργεία διαρκείας οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που φταίνε γιατί δέχονται την αυθαιρεσία της εργοδοσίας" είπε ο δημόσιος υπάλληλος.

- "Να πληρώσουν την κρίση οι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι" είπαν και οι τρεις που ζηλεύουν αυτές τις δύσκολες ώρες την ασφάλεια των δημοσίων υπαλλήλων με τη μονιμότητα και τον σίγουρο μισθό.

ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ - ΕΚΟΝΤΕΣ, ΑΚΟΝΤΕΣ - ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!


ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΛΥΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ

Η αγορά του Χαλανδρίου είναι από τις πλέον πληττόμενες στο Λεκανοπέδιο. Μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο παρασύροντας στην ανεργία και την απόγνωση αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και υπαλλήλους που μένουν στον δρόμο.
Τέτοιες εποχές η μόνη άμυνα της κοινωνίας είναι η ενίσχυση της συλλογικής δράσης,

Στην πόλη μας ο σύλλογος των επαγγελματιών είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ. Και αυτό το γνωρίζουν όσοι σήμερα κάνουν αρχαιρεσίες "εν στενώ οικογενειακό κύκλο".

Δεν χρειάζεται μεγαλύτερη απόδειξη περί των προθέσεων : ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ και δεν λάβαμε ούτε ένα δελτίο τύπου για την σημερινή διαδικασία για υποψηφιότητες, συμμετοχή των επαγγελματιών.... ΤΙΠΟΤΑ! Μην τυχόν και το μάθει κανείς εκτός κλίκας.

Από την άλλη μεριά οι αυτοαποκαλούμενες υποψηφιότητες είναι ενδεικτικές.

Δεν θυμάμαι στα 30 χρόνια ασχολίας με την τοπική κοινωνία να έχει ματαγίνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για την αγορά να είναι υποψήφιοι στον εμπορικό σύλλογο.

Δηλαδή για  να εκπροσωπούν τους εργαζόμενους απέναντι στην δημοτική αρχή κάνοντας σύσκεψη με τον εαυτό τους!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΖΟΥΝΙΑΣ και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη που γίνομαι - πάλι - ενοχλητικός στο "σύστημά σας".

Αλήθεια αν ο σύλλογος αποφασίσει να παρευρθεί στο δημοτικό συμβούλιο για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου ποιος θα προεδρεύει στη συνεδρίαση;

Και αν ο σύλλογος ζητήσει με απόφασή του από τον δήμο κάτι με το οποίο το δημοτικό συμβούλιο διαφωνίσει ο συμπαθής κατά τα άλλα αντιδήμαρχος ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ;;;

Στον δήμο - γιατί εκεί γίνονται αυτοί οι φοβεροί σχεδιασμοί - μάλλον έχει μπερδευτεί λιγάκι η κοινή λογική με τον Πιραντέλλο. Όμως κύριοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ! ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ!
Και μετά θα λέτε "Δεν υπέγραψα εγώ".

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

Υ.Γ. Οι "εκλογές" γίνονται στο Παλιό Δημαρχείο - Κ.Ε.Π. από τις 10 μέχρι τις 6 μμ αν θέλετε να ψηφίσετε.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

fimotro: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑ...: "Αγαπητό Fimotro , Ως γονείς και δημότες του Δήμου Χαλανδρίου μάθαμε με ανακούφιση τον Οκτώβρη του 2010 (σημείωση 1: τότε υπεγράφη σύμβαση ..."

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *