Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Διεύθυνση: Αγ. Γεωργίου 30
Τηλ. & fax:  213 2023877
Χαλάνδρι 14/12/2012
Επιστολή στην ηλεκτρονική εφημερίδα «στην Πλατεία» 

Αγαπητέ Άγγελε,

Στην πρόσφατη αναφορά σου στο γνωστό θέμα του περιβόητου (και εξαιρετικά δαπανηρού) έργου για τον καθαρισμό στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ, κάνεις και αναφορά στο Σύλλογό των εργαζομένων.

Ως προς τη θέση μας ισχύει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Δεν πρόκειται να συγκαλύψουμε κανέναν με μια προσχηματική απόδοση της «συναδελφικότητας» όταν υπάρξουν καταδικαστικές αποφάσεις σε τέτοια θέματα.

Όπως πολύ καλά αναφέρεις έχουμε δημόσια τοποθετηθεί ότι δεν αντιλαμβανόμαστε το Σύλλογο ως «συμμορία» η οποία καλύπτει ανομίες και ανέχεται πραχτικές που προσβάλουν τους εργαζόμενους.

Δεν είμαστε ωστόσο και «στήλη παραπολιτικών» για να υπονοούμε πράγματα και ονόματα χωρίς να
μπορούμε να θεμελιώσουμε την αποπομπή κάποιου. Όπως επίσης δεν διενεργούμε «ΕΔΕ» και εισαγγελικές έρευνες για να ανακαλύψουμε στοιχεία. 

Όταν μάλιστα όλοι όσοι αναζητούν (και καλά κάνουν) τέτοιες υποθέσεις δεν προβαίνουν σε ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες είτε υπαλλήλων, είτε αιρετών, είτε νυν, είτε πρώην Δημάρχων.

Σε σχέση με την αναφορά σου στα «αριστερά παπαγαλάκια τους – που έχουν αναλάβει τώρα να στηρίξουν την «ισορροπία» στον δήμο;» εκτός του ότι θέλει .. επεξήγηση δεν μπορεί να απαντηθεί στο πλαίσιο του Συλλόγου ο οποίος, ως γνωστό, δεν συνιστά ιδεολογική ομάδα.


Ο Πρόεδρος 

Αλέκος Βαρβέρης


ΣΧΟΛΙΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ 2 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

1. Η επιστολή έχει ημερομηνία 14-12 αλλά το email μας ήρθε σήμερα και σήμερα το ανεβάζουμε.

2. Η επιστολή αφορά αυτό το δημοσίευμά μας: ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΣΜΑΤΑ 

Τα υπόλοιπα .... a votre!

Η πρώτη νίκη μέχρι την επόμενη !!!

Προσωρινά η ΔΕΗ δεν μπορεί να εισπράττει μαζί με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος το τέλος ακινήτων, αν και το όλο ζήτημα θα κριθεί εκ νέου την Τρίτη.

Ο πρόεδρος υπηρεσίας του Αρείου Πάγου, αρεοπαγίτης Γεράσιμος Φουρλάνος, απέρριψε το αίτημα του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, να εκδώσει προσωρινή διαταγή για να «παγώσει» η υπ' αριθμ. 1101/2012 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκρινε αντισυνταγματική και παράνομη την είσπραξη του τέλους ακινήτων (Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών), μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Αύριο θα συζητηθεί στον Άρειο Πάγο η αίτηση του υπουργού Οικονομικών, με την οποία ζητάει να ανασταλεί προσωρινά η επίμαχη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Σχολιάζοντας την προσφυγή της κυβέρνησης στον Αρειο Πάγο, το ΚΚΕτόνισε: «Η κυβέρνηση προκαλεί κάθε μέρα και περισσότερο τα λαϊκά στρώματα, επιχειρώντας με κάθε τρόπο να εμφανίσει ως νόμιμο το χαράτσι που στέλνει μέσω της ΔΕΗ. Ό,τι και αν κάνει για τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, το χαράτσι είναι παράνομο, γιατί είναι άδικο και εκβιαστικό και πρέπει να καταργηθεί εδώ και τώρα και από τους λογαριασμούς και από την εφορία.»

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/459370/kanonika-i-epidotisi-paidikon-stathmon-apo-to-espa/

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=488590

Ακυρη η σύμβαση για χρηματοδότηση παιδικών σταθμών από το ΕΣΠΑ

Αναταραχή σε χιλιάδες οικογένειες από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου


http://stinplatia.blogspot.gr/2012/12/halandripedia.html

Όταν το 2002 θέσαμε πρώτοι το θέμα της ενίσχυσης του ποσοστού της λεγόμενης ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ στον τοπικό παραγωγικό ιστό της πόλης μας, ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑΜΕ την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των υποχρεώσεων του δημοσίου με την ευρύτερη έννοια (κεντρική διοίκηση, αυτοδιοίκηση) από πρωτοβουλίες που βαφτίζονται «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» για να αποκτήσουν "σοσιαλιστικό" πρόσημο ενώ είναι στην βάση τους αντιδραστικές.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ δεν είναι η συγκεκαλυμμένη ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των θεμελιωδών ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ του δημοσίου απέναντι σττον φορολογούμενο πολίτη- και εν προκειμένω του Δήμου - όπως ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ είναι οι παιδικοί σταθμοί!

Εμείς με τον όρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ μιλήσαμε αναφερόμενοι κυρίως ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της αυτοδιοίκησης για την διαμόρφωση όρων καλύτερης λειτουργίας της αγοράς, ενίσχυσης και διασφάλισης του υγιούς ανταγωνισμού και δημιουργίας θέσεων εργασίας.

Και γι' αυτό στο κεφάλαιο "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" εντάξαμε πρωτοβουλίες σχετικές με την αξιοποίηση της υπαίθριας διαφήμισης (*), τις επισκευές δημοτικών οχημάτων και μηχανημάτων, την προσωρινή αξιοποίηση δημοτικών εκτάσεων (Θυμίζω μόνο την πρότασή μας για πάρκινγκ σκαφών αναψυχής σε έκταση του ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ μέχρι την οριστική αξιοποίησή του. Σκεφτείτε σήμερα ότι 10 χρόνια από τότε θα μπορούσε να αποδίδει σημαντικά έσοδα στον δήμο και είναι ακόμα σκουπιδότοπος.Η λογική της  πρότασης εφαρμόστηκε επιτυχημένα στο κτήμα για το Δημαρχείο, όπου λειτουργεί ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ως πάρκινγκ αυτοκινήτων και αποδίδει σημαντικά έσοδα στο δημόσιο ταμείο.)

Μιλήσαμε για δράσεις στα πλαίσια της τοπικής αγοράς, με κατεύθυνση την ενίσχυση και την στήριξή της.
Δράσεις προβολής της, αισθητικής της αναβάθμισης, διευκολύνσεων κλπ και αμολήσαμε και άλλους τέτοιους "κομμουνισμούς" ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Ακόμα προτείναμε την αξιοποίηση πρωτοβουλιών, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , δηλαδή σε συνεργασία με πολίτες, δημότες, εθελοντές, επιχειρηματίες, ακόμα και κατάδικους με ΠΟΙΝΕΣ κοινωνικής εργασίας αντί φυλάκισης, ΓΙΑ  ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑΜΕ εμείς την αντικατάσταση των κατακρεουργημένων υποχρεώσεων του Δήμου απέναντι στον δημότη,  με την έμμεση βοήθεια "αριστερόστροφων πρωτοβουλιών", που τις περισσότερες φορές, παρά τις καλές προθέσεις, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ριζοσπαστικές κοινωνικές δυνάμεις, στο να παίζουν άθελά τους, το παιχνίδι ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ και δίνουν άλλοθι σε ακραία νεοφιλελεύθερες επιλογές όπως η ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής απορριμμάτων και των παιδικών σταθμών (*).

(Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ κλπ κλπ ξέρετε)

Αυτή η πρωτοβουλία για τον συνεταιρισμό γονέων είναι κατά την γνώμη μας σε λάθος δρόμο, ειδικά σήμερα.

Αποδυναμώνει την κεντρική διεκδίκηση του δημότη που πρέπει να κατευθυνθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο να αποκατασταθεί ο αριθμός των θέσεων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Είναι τουλάχιστον ΑΚΑΙΡΗ και δίνει λάθος μήνυμα σε ενεστώτα χρόνο, αφού όλοι ξέρουμε ότι ξεπήδησε μέσα από συγκεκριμένο ιδεολογικοπολιτικό χώρο.

Θα μπορούσε να είναι αποδεκτή (από την δική μας λογική, την γνώμη μας λέμε, δεν διεκδικούμε κανένα αλάθητο)  αν στο Χαλάνδρι είχαν διατηρηθεί – τουλάχιστον – οι θέσεις που κατοχύρωσε στους παιδικούς της σταθμούς η Αγία Παρασκευή ή το Μαρούσι.

Τότε θα ήταν ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ πρωτοβουλία στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που επικρατεί στην χώρα.
Ενώ τώρα είναι απλά άλλοθι σε αυτή την ακραία μείωση θέσεων στους σταθμούς μας, που διαμόρφωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η ανικανότητα και ο ωχαδελφισμός της διοίκησης Κουράση.

Σήμερα πρέπει να διεκδικήσουμε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ και επιθυμούμε την ανατροπή της εφαρμοζόμενης ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής - την αποκατάσταση της λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών και ΜΟΝΟ.

Η προσπάθεια αυτή είναι στην μέση του δρόμου, από την αυτοδιοίκηση (αυτή που το παλεύει, όχι την παραδομένη, την δοσιλογική, την εξουσιολάγνα) και πρέπει να ενισχύεται.

Προχθές, μετά από προσφυγή ιδιωτικών παιδικών σταθμών το ΣτΕ έβγαλε μια απόφαση που παίζει να στείλει εκτός παιδικών σταθμών 61000 παιδάκια. (βλ. σχετικά links στην αρχή της ανάρτησης)


ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ έχουμε αναδείξει επαρκώς ότι ο δήμος δεν έκανε καν αυτό που έκαναν οι γύρω δήμοι και εξυπηρετεί - όπως αναφέρει και η εφημερίδα του Μαρουσιού - μόνο 410 παιδιά, όταν βέβαια στο Μαρούσι (που δεν έχει εμμονικούς ταγούς και αξιοποιεί τις δυνάμεις τους κάνοντας και .... εξαγωγή στηρίξεων σε γειτονικά προάστια, με το αζημίωτο βεβαίως) εξυπηρετούνται 950 παιδιά!

Αυτή η πρωτοβουλία λοιπόν, έρχεται να στρέψει - κατά την ταπεινή μας πάντα γνώμη - ουσιαστικά την διεκδίκηση του πολίτη ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ, στην κάλυψη των αναγκών του εκτός των δημοτικών σταθμών.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΖΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΝΗΣ ΔΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣΗ.

Και είναι προφανές, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ότι ο Δήμαρχος – όπως λένε οι Μαρουσιώτες συνάδελφοι - θα στηρίξει αυτόν «τον κομμουνισμό», να πληρώνουν δηλαδή οι δημότες 200 ευρώ το μήνα (σαφώς περισσότερα από ότι στους δημοτικούς) και να μην απολογείται αυτός ούτε για την ποιότητα των υπηρεσιών, ούτε για το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ "κοινωνικό" τροφείο, αλλά να μπορεί να επικαλεστεί αύριο μια πρωτοβουλία με αριστερό κιόλας πρόσημο, ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΟΦΕΙΑ!

Και παίζει και ένα άλλο παιχνίδι – εκούσα, ακούσα – η πρωτοβουλία αυτή:

Οι παιδικοί σταθμοί - ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ και ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ - λειτουργούν μέσα σε πολύ αυστηρό πλαίσιο, σε χώρους με αυστηρές προδιαγραφές, για την υγιεινή και την φύλαξη.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΛΛΟΘΙ να μπει χέρι περικοπών και εδώ.

Λειτουργώντας χωρίς αυτά τα stamdarts, απλά για να είμαστε "φθηνότεροι από τους ιδιώτες" - που αν σκεφτείτε μόνο την φορολογία τους, τα χαράτσια κλπ θα δείτε ότι ούτε καν φθηνότερος δεν βγαίνει ο συνεταιρισμός - θα ανοίξουμε ΚΑΙ δρόμους ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ στον ιδιωτικό τομέα.

Διότι ξέρετε, μόλις ξεκινήσει αυτό το πράγμα να εισπράττει, θα γίνει μια προσφυγή που θα ζητά ίδιους όρους λειτουργίας, από κάποιον ιδιώτη που θίγονται τα συμφέροντά του, ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέμε το ίδιο για την άλλη αντίστοιχη πρωτοβουλία με την ενισχυτική διδασκαλία. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!

Διότι αυτή παίρνει "πελατεία" από την αγορά, δεν έρχεται να καλύψει κενά από το κλείσιμο ... νηπιαγωγείων ή σχολείων,  δηλαδή από την ελλειμματική ανταπόκριση του δημοσίου στις υποχρεώσεις του προς τον πολίτη. Δεν περιλαμβάνεται σε αυτές το φροντιστήριο.

Αυτό το τονίζω γιατί εμείς καταθέτουμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις και αυτές και κρίνονται εύκολα αλλά και διαστρεβλώνονται εύκολα.


(Και θα παρεξηγηθούν τώρα με αυτό που γράφουμε και διαφημιζόμενα φροντιστήρια σε εμάς, αλλά ΕΜΕΙΣ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ δεν τοποθετούμαστε πολιτικά με ιδιωτικά κριτήρια).

Η τοποθέτησή μας αυτή είναι κρίσιμη για εμάς και την πολιτική μας ταυτότητα και διαδρομή.

Και όταν κρίνουμε ότι είναι τέτοια θα τοποθετούμαστε ΔΗΜΟΣΙΑ, κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει αυτό το δικαίωμα, ειδικά αν είναι από εκείνους που δεν θέλουν να συνθέσουμε.

ΚΑΙ μια συμπλήρωση που αφορά τα σημεία με (*) (παραπομπές):
Με την υπαίθρια διαφήμιση – όπου σε μεγάλο βαθμό και με αρκετές αδυναμίες – ΕΦΑΡΜΟΤΗΚΕ επί 6 χρόνια ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, τα αποτελέσματα ήταν απτά, μετρήσιμα στο ταμείο της ΦΛΥΑ παρά τις καταγγελίες, εμμονές και μικροψυχίες κάποιων.

ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ! (και όποιος θέλει το συζητάμε σε πάνελ, δημόσια, με ακροατήριο να αξιολογήσει τα επιχειρήματα όλων των πλευρών.)

Πού οδήγησαν εκείνες οι καταγγελίες σήμερα;;;

ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΣΗ" ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕΝΤΣΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ!

ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ;;; (Στέγαστρα, ρακέτες ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ).

Με μαύρο ταμείο δηλαδή;;;

Και τώρα δεν ενοχλείται κανείς "σοσιαλιστής" ή "αριστερός";;;

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

Ειδικά σήμερα που σε έναν ΑΣΤΙΚΟ δήμο σαν το Χαλάνδρι, θα πρέπει να αναζητηθεί η εξειδίκευση της άποψής για "παραγωγική ανασυγκρότηση" στην οικονομία.

Διότι εδώ χωράφια για επενδύσεις στην πρωτογενή παραγωγή δεν έχουμε πια.
Και πρέπει οι αυτοδιοικητικοί να δούμε ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΜΑΣ για τους συνδημότες μας. 
Τι τους προτείνουμε όταν οι άλλοι τους οδηγούν στην φτωχοποίηση να κάνουν; (άλλη φορά αυτό).

Και γι΄ αυτό θα είμαστε πολύ ευαίσθητοι και αυστηροί με όσους επιχειρήσουν να  διαβάλουν ή να εκμεταλλευτούν ή να δώσουν «κακό όνομα» στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ- ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας,

Σας καλούμε στη Ετήσια Συνέλευση του Συλλόγου, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Καταστατικού μας, που θα γίνει στον 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18.00 με τα ακόλουθα θέματα:
Έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου
Απολογισμός της ετήσιας διαχειριστικής περιόδου μέχρι 31-10-2012 και προϋπολογισμός της επομένης
Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
Συζήτηση και έγκριση των ανωτέρω και απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Δ.Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη επτά [7] τακτικών μελών Δ.Σ, τριών [3] αναπληρωματικών και τριών [3] μελών της εξελεγκτικής επιτροπής .


Επειδή κατά κανόνα δεν επιτυγχάνεται απαρτία την πρώτη φορά, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη πρόσκληση μετά επτά [7] ημέρες, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 18.00 στο 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου- Λ Πεντέλης και Αχαϊας [είσοδος από οδό Αχαΐας]

Μέλη του Συλλόγου μας που είναι ταμειακά τακτοποιημένα και επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ , σύμφωνα με το καταστατικό μας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2106814083, 2103254165, 2106820623 ή να στείλουνfax ή e-mail .

Πριν από την έναρξη της γενικής συνέλευσης [17.30 -18.00 ] μπορούν να εξοφληθούν συνδρομές και να συμπληρωθούν αιτήσεις για εγγραφές νέων μελών .

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να παραστούν μαζικά σ’ αυτή την κορυφαία εκδήλωση, όπου θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων και, μέσω της ανταλλαγής απόψεων, ο προγραμματισμός της δράσης μας για την επόμενη χρονιά, καθώς και η ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. για τη διετία 2012-2014 .

Σε περίπτωση κωλύματος μέλους να παραστεί κατά την ψηφοφορία μπορεί να εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο μέλος να ψηφίσει αντί γι αυτόν/ήν χρησιμοποιώντας εξουσιοδότηση που φέρει τη σφραγίδα του Συλλόγου. Κάθε ένας από τους παρόντες μπορεί να φέρει μόνο μια εξουσιοδότηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                       Η Γ.Γραμματέας

Ε Ρήγα                                    Κ. Δάνου


Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΒΟΛΛΕΥ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ MINI VOLLEY

 Με το παρόν σας προσκαλούμε στο “Χριστουγενιάτικο τουρνουά mini volley Γ.Σ. Χαλανδρίου 2012” που διοργανώνει το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας” (Λ. Πεντέλης 150, Χαλάνδρι, πλησίον εξόδου Αττικής Οδού 12).  Οι αγώνες απευθύνονται σε παιδιά γεννημένα το 2001, το 2002 και το 2003.

Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού. Οι Σαμαρείτες θα καλύψουν υγειονομικά τους αγώνες, ενώ στο μέσο της εκδήλωσης, θα υπάρξει παρουσίαση του Ερυθρού Σταυρού και θα γίνει επίδειξη πρώτων βοηθειών από κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού.  Επιπλέον, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου στηρίζει την πρωτοβουλία του ΠΑνελληνίου Συνδέσμου Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών και καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με αποκορύφωμα την ημέρα της εκδήλωσης, θα μαζεύει για τις δομές του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, ξηρά τροφή (ρύζι, μακαρόνια, όσπρια), φάρμακα και ρουχισμό.
Όσοι φορείς ή σωματεία επιθυμούν είτε να συνεισφέρουν στην πρωτοβουλία του ΠΑ.Σ.Α.Π είτε να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του Ερυθρού Σταυρού, μπορούν να επικοινωνούν στο 6945756869 ή στο info@gsh-volley.gr, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και www.pasap.gr

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

09:00: προσέλευση ομάδων
09:45: έναρξη αγώνων
11:30-12:15: παρουσίαση και επίδειξη Ερυθρού Σταυρού
12:30: επανέναρξη αγώνων
13:15: λήξη αγώνων
14:30 : λήξη εκδήλωσης-απονομές


Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά.

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ...γενικά και...τοπικά...

Ας δούμε τι δήλωσαν οι πολιτικοί μας.
Τα στοιχεία είναι από το επίσημο site της Βουλής των Ελλήνων (εντάξει, αυτό το...τελευταίο "παίζεται"...αλλά, τέλος πάντων...). Δείτε τα, όμως, τώρα, γιατί...σε λίγο καιρό θα...εξαφανιστούν!!! Σαν το αόρατο μελάνι ένα πράγμα! Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό, προφανώς μόνο οι ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ "μας" μπορούν να μας το απαντήσουν. Γιατί, δηλαδή, δε θα μπορούσαν τα "πόθεν έσχες" τους να είναι αναρτημένα μέχρι τα επόμενα "πόθεν έσχες"; Ε; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...

Δ.Χ.

Κάντε "κλικ" στον παρακάτω πίνακα και δείτε τις Δηλώσεις Βουλευτών, Υπουργών και Ευρωβουλευτών :

ΑβραμόπουλοςΔημήτριοςΔήλωση
ΑγάτσαΑριάδνηΔήλωση
ΑγγελάκαςΕμμανουήλΔήλωση
ΑγγουράκηςΧαράλαμποςΔήλωση
ΑγοραστόςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΑδρακτάςΠαναγιώτηςΔήλωση
ΑηδόνηςΧρήστοςΔήλωση
ΑθανασιάδηςΑλέξανδροςΔήλωση
ΑϊβαλιώτηςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΑλαβάνοςΑλέξανδροςΔήλωση
ΑλεξανδρίδουΒασιλικήΔήλωση
ΑλευράςΑθανάσιοςΔήλωση
ΑλιβιζάτοςΠέτρος-ΠαύλοςΔήλωση
ΑλογοσκούφηςΓεώργιοςΔήλωση
ΑλυσανδράκηςΚωνσταντίνοςΔήλωση
Αμμανατίδου-ΠασχαλίδουΕυαγγελία (Λίτσα)Δήλωση
ΑμοιρίδηςΙωάννηςΔήλωση
ΑναγνωστόπουλοςΓεώργιοςΔήλωση
ΑναστασιάδηςΣάββαςΔήλωση
ΑνατολάκηςΓεώργιοςΔήλωση
ΑνδριανόςΙωάννηςΔήλωση
ΑνδριοπούλουΣοφίαΔήλωση
ΑνδρουλάκηςΔημήτριος (Μίμης)Δήλωση
ΑντωνακόπουλοςΠαναγιώτηςΔήλωση
ΑντώναροςΕυάγγελοςΔήλωση
ΑντωνίουΑντωνία (Τόνια)Δήλωση
ΑποστολάκηΕλένη – Μαρία (Μιλένα)Δήλωση
ΑποστολάκοςΓρηγόριοςΔήλωση
ΑποστολάτοςΒαΐτσηςΔήλωση
ΑράπογλουΔήμητραΔήλωση
ΑράπογλουΧρυσήΔήλωση
ΑρβανιτίδηςΓεώργιοςΔήλωση
ΑρβανιτόπουλοςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΑργύρηςΕυάγγελοςΔήλωση
ΑρναουτάκηςΣταύροςΔήλωση
ΑρσένηςΚρίτων – ΗλίαςΔήλωση
ΑσπραδάκηςΠαντελεήμων (Παντελής)Δήλωση
ΑυγενάκηςΕλευθέριοςΔήλωση
ΑυγερινοπούλουΔιονυσίαΔήλωση
ΒαγενάΆνναΔήλωση
ΒαγιωνάςΓεώργιοςΔήλωση
ΒακάληςΝικόλαοςΔήλωση
ΒαληνάκηςΙωάννηςΔήλωση
ΒαλυράκηςΙωσήφΔήλωση
ΒαρβαρίγοςΔημήτριοςΔήλωση
ΒαρβιτσιώτηςΙωάννηςΔήλωση
ΒαρβιτσιώτηςΜιλτιάδηςΔήλωση
ΒαρδίκοςΠυθαγόραςΔήλωση
ΒαρτζόπουλοςΔημήτριοςΔήλωση
ΒελόπουλοςΚυριάκοςΔήλωση
ΒενιζέλοςΕυάγγελοςΔήλωση
ΒερελήςΧρίστοςΔήλωση
ΒέρραςΜιλτιάδηςΔήλωση
ΒλατήςΙωάννηςΔήλωση
ΒλάχοςΓεώργιοςΔήλωση
ΒόζεμπεργκΕλισάβετ (Ελίζα)Δήλωση
ΒολουδάκηςΜανούσος – ΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΒορίδηςΜαυρουδής (Μάκης)Δήλωση
ΒούγιαςΣπυρίδωνΔήλωση
ΒουδούρηςΟδυσσέαςΔήλωση
ΒουλγαράκηςΓεώργιοςΔήλωση
ΒούροςΙωάννηςΔήλωση
ΒρεττόςΚωνσταντίνος (Ντίνος)Δήλωση
ΒρούτσηςΙωάννηςΔήλωση
ΓαληνόςΣπυρίδωνΔήλωση
ΓείτοναςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΓεννηματάΦωτεινήΔήλωση
ΓερανίδηςΒασίλειοςΔήλωση
ΓεροντόπουλοςΚυριάκοςΔήλωση
ΓερουλάνοςΠαύλοςΔήλωση
ΓεωργιάδηςΣπυρίδων – ΆδωνιςΔήλωση
ΓεωργίουΓεώργιοςΔήλωση
ΓιακουμάτοςΓεράσιμοςΔήλωση
ΓιαννακάΣοφίαΔήλωση
ΓιαννάκηςΜιχαήλΔήλωση
ΓιαννακοπούλουΚωνσταντίνα (Νάντια)Δήλωση
ΓιαννάκουΜαριορή (Μαριέττα)Δήλωση
Γιαννέλλης-ΘεοδοσιάδηςΙωάννηςΔήλωση
ΓιαννίτσηςΑναστάσιοςΔήλωση
ΓιαννόπουλοςΑθανάσιοςΔήλωση
ΓικόνογλουΑθανάσιοςΔήλωση
ΓιουματζίδηςΒασίλειοςΔήλωση
ΓκατζήςΝικόλαοςΔήλωση
ΓκερέκουΑγγελική (Άντζελα)Δήλωση
ΓκιόκαςΙωάννηςΔήλωση
ΓκιουλέκαςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΓκλαβάκηςΙωάννηςΔήλωση
ΓκόκαςΧρήστοςΔήλωση
ΓρηγοράκοςΛεωνίδαςΔήλωση
ΔαβάκηςΑθανάσιοςΔήλωση
ΔαϊλάκηςΣταύροςΔήλωση
ΔαμανάκηΜαρίαΔήλωση
ΔαμιανάκηςΕυτύχιοςΔήλωση
ΔανέλληςΣπυρίδωνΔήλωση
ΔένδιαςΝικόλαος – ΓεώργιοςΔήλωση
ΔερμεντζόπουλοςΑλέξανδροςΔήλωση
ΔημαράςΙωάννηςΔήλωση
ΔήμαςΣταύροςΔήλωση
ΔημητρακόπουλοςΓεώργιοςΔήλωση
ΔημητρουλόπουλοςΠαναγιώτης (Τάκης)Δήλωση
ΔιαμαντίδηςΙωάννηςΔήλωση
Διαμαντοπούλου΄ΑνναΔήλωση
ΔιώτηΗρώΔήλωση
ΔόλληςΔημήτριοςΔήλωση
ΔούκαςΠέτροςΔήλωση
ΔραγασάκηςΙωάννηςΔήλωση
ΔραγώναΘάλειαΔήλωση
ΔριβελέγκαςΙωάννηςΔήλωση
ΔρίτσαςΘεόδωροςΔήλωση
ΔρούτσαςΔημήτριοςΔήλωση
ΔρούτσαςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΕμινίδηςΣάββαςΔήλωση
ΈξαρχοςΒασίλειοςΔήλωση
ΕυθυμίουΠέτροςΔήλωση
ΖαγορίτηςΕλευθέριοςΔήλωση
ΖήσηΡοδούλαΔήλωση
ΖιώγαςΙωάννηςΔήλωση
ΖούνηΠαναγιώτα (Πέμη)Δήλωση
ΖώηςΧρήστοςΔήλωση
ΖωΐδηςΝικόλαοςΔήλωση
ΘαλασσινόςΘαλασσινόςΔήλωση
ΘεοδωρίδηςΗλίαςΔήλωση
ΘεοχάρηΜαρίαΔήλωση
ΙατρίδηΤσαμπίκα (Μίκα)Δήλωση
ΙγνατιάδηςΘεόδωροςΔήλωση
ΙωαννίδηςΙωάννηςΔήλωση
ΚαζάκοςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΚαϊλήΕυδοξία (Εύα)Δήλωση
ΚακλαμάνηςΑπόστολοςΔήλωση
ΚαλαντζάκουΣοφίαΔήλωση
ΚαλαντζήςΓεώργιοςΔήλωση
ΚαλαντίδουΣοφίαΔήλωση
ΚαλαποθαράκοςΧρήστοςΔήλωση
ΚαλαφάτηςΣταύροςΔήλωση
ΚαλλιώραςΗλίαςΔήλωση
ΚαλογιάννηςΣταύροςΔήλωση
ΚαμμένοςΠαναγιώτης (Πάνος)Δήλωση
ΚανέλληΓαρυφαλλιά (Λιάνα)Δήλωση
ΚανελλοπούλουΚρινιώΔήλωση
ΚανταρτζήςΑχιλλέαςΔήλωση
ΚαντερέςΝικόλαοςΔήλωση
ΚαραγκούνηςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΚαραθανασόπουλοςΝικόλαοςΔήλωση
ΚαραμανλήςΑχιλλέαςΔήλωση
ΚαραμανλήςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΚαραμάριοςΑναστάσιοςΔήλωση
ΚαρανίκαςΗλίαςΔήλωση
ΚαράογλουΘεόδωροςΔήλωση
ΚαραπαναγιώτηΤατιάναΔήλωση
ΚαρασμάνηςΓεώργιοςΔήλωση
ΚαρατζαφέρηςΓεώργιοςΔήλωση
ΚαριπίδηςΑναστάσιοςΔήλωση
ΚαρπούζαςΑντώνιοςΔήλωση
ΚαρτάληςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΚαρύδηςΔημήτριοςΔήλωση
ΚαρχιμάκηςΜιχαήλΔήλωση
ΚασαπίδηςΓεώργιοςΔήλωση
ΚασσάραςΓεώργιοςΔήλωση
ΚασσίμηςΘεόδωροςΔήλωση
ΚαστανίδηςΧαράλαμποςΔήλωση
ΚατρίνηςΜιχαήλΔήλωση
ΚατσαρούΆνναΔήλωση
ΚατσέληΛουκία-Ταρσίτσα (Λούκα)Δήλωση
ΚατσιφάραςΑπόστολοςΔήλωση
ΚατσούραςΧρήστοςΔήλωση
ΚαφαντάρηΕυθαλία (Λίλα)Δήλωση
ΚαψήςΠαντελεήμωνΔήλωση
ΚεγκέρογλουΒασίλειοςΔήλωση
ΚεδίκογλουΣυμεώνΔήλωση
ΚεδίκογλουΣυμεών (Σίμος)Δήλωση
ΚελέτσηςΣταύροςΔήλωση
ΚεφαλίδουΧαρούλα (Χαρά)Δήλωση
ΚεφαλογιάννηΌλγαΔήλωση
ΚεφαλογιάννηςΕμμανουήλΔήλωση
ΚιλτίδηςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΚλαυδιανούΜαρίαΔήλωση
Κόλλια – ΤσαρουχάΜαρίαΔήλωση
ΚόλλιαςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΚολοκοτρώνηςΆγγελοςΔήλωση
ΚοντογιάννηςΓεώργιοςΔήλωση
ΚοντόςΑλέξανδροςΔήλωση
ΚοππάΜαρία-ΕλένηΔήλωση
ΚοραντήςΙωάννηςΔήλωση
Κόρκα-ΚώνσταΑθηνάΔήλωση
ΚοροβέσηςΠερικλής-ΗλίαςΔήλωση
ΚοσμίδηςΙωάννηςΔήλωση
ΚουβέληςΣπυρίδωνΔήλωση
ΚουβέληςΦώτιος – ΦανούριοςΔήλωση
ΚουκοδήμοςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΚουκουλόπουλοςΠαρασκευάςΔήλωση
ΚουμουτσάκοςΓεώργιοςΔήλωση
ΚουμπούρηςΔήμοςΔήλωση
ΚουντουράΈλεναΔήλωση
ΚουράκηςΑναστάσιος (Τάσος)Δήλωση
ΚουρουμπλήςΠαναγιώτηςΔήλωση
ΚουρουπάκηΕυαγγελίαΔήλωση
ΚουσελάςΔημήτριοςΔήλωση
ΚουσουρνάςΕυστάθιοςΔήλωση
ΚουτμερίδηςΕυστάθιοςΔήλωση
ΚουτρουμάνηςΓεώργιοςΔήλωση
ΚουτσούκοςΓιάννηςΔήλωση
ΚουτσούμπαςΑνδρέαςΔήλωση
ΚράτσαΡόδηΔήλωση
ΚρεμαστινόςΔημήτριοςΔήλωση
ΚριτσωτάκηςΜιχαήλΔήλωση
ΚυριακοπούλουΜαρίαΔήλωση
ΚωνσταντινίδηςΕυστάθιοςΔήλωση
ΚωνσταντινόπουλοςΟδυσσέαςΔήλωση
ΚωνσταντόπουλοςΓεώργιοςΔήλωση
ΛαμπίρηςΗλίαςΔήλωση
ΛαμπρινίδηςΣταύροςΔήλωση
ΛαμπρόπουλοςΙωάννηςΔήλωση
ΛαφαζάνηςΑργύριοςΔήλωση
ΛαφαζάνηςΠαναγιώτηςΔήλωση
ΛεβέντηςΑθανάσιοςΔήλωση
ΛέγκαςΝικόλαοςΔήλωση
ΛεονταρίδηςΘεόφιλοςΔήλωση
ΛιάνηςΓεώργιοςΔήλωση
ΛιάπηςΜιχαήλ-ΓεώργιοςΔήλωση
ΛιάσκοςΑναστάσιοςΔήλωση
ΛιβανόςΣπυρίδων – ΠαναγιώτηςΔήλωση
ΛιντζέρηςΔημήτριοςΔήλωση
ΛοβέρδοςΑνδρέαςΔήλωση
ΛυκουρέντζοςΑνδρέαςΔήλωση
ΜαγγίναςΒασίλειοςΔήλωση
ΜαγκούφηςΧρήστοςΔήλωση
ΜαγκριώτηςΙωάννηςΔήλωση
ΜακρυπίδηςΑνδρέαςΔήλωση
ΜανιάτηςΙωάννηςΔήλωση
Μανούσου-ΜπινοπούλουΑριάδνηΔήλωση
ΜάντατζηΤσετίνΔήλωση
ΜανωλάκηςΆγγελοςΔήλωση
ΜανωλάκουΔιαμάντωΔήλωση
ΜανώληςΙωάννηςΔήλωση
ΜαργέληςΣπυροπάνοςΔήλωση
ΜαρίνοςΓεώργιοςΔήλωση
ΜαρκάκηςΠαύλοςΔήλωση
ΜαρκογιαννάκηςΧρήστοςΔήλωση
ΜαρκόπουλοςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΜατσούκαΜαρία (Μαίρη)Δήλωση
ΜαυρίκοςΓεώργιοςΔήλωση
ΜαυρομμάτηςΕμμανουήλΔήλωση
ΜεϊμαράκηςΕυάγγελος – ΒασίλειοςΔήλωση
ΜελάΠαναγιώτα – ΕύαΔήλωση
ΜελάςΠαναγιώτηςΔήλωση
ΜερεντίτηΑθανασία (Σούλα)Δήλωση
ΜητσοτάκηςΚυριάκοςΔήλωση
ΜιχαλολιάκοςΒασίλειοςΔήλωση
ΜιχαλολιάκοςΝικόλαοςΔήλωση
ΜιχελογιαννάκηςΙωάννηςΔήλωση
ΜίχοςΛάμπροςΔήλωση
ΜίχουΜαρίαΔήλωση
ΜόσιαλοςΗλίαςΔήλωση
ΜοσχόπουλοςΣπυρίδωναςΔήλωση
ΜουλόπουλοςΒασίλειοςΔήλωση
ΜουρμούραςΙωάννηςΔήλωση
ΜουσουρούληςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΜπακογιάννηΘεοδώρα (Ντόρα)Δήλωση
ΜπαμπινιώτηςΓεώργιοςΔήλωση
ΜπαντουβάςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΜπασιάκοςΕυάγγελοςΔήλωση
ΜπατζελήΑικατερίνηΔήλωση
ΜπεγλίτηςΠαναγιώτηςΔήλωση
ΜπέζαςΑντώνιοςΔήλωση
ΜπεκίρηςΜιχαήλΔήλωση
Μπενάκη-ΨαρούδαΆνναΔήλωση
ΜπεντενιώτηςΕμμανουήλΔήλωση
ΜπεριάτοςΗλίαςΔήλωση
Μπιρμπίλη-ΧονδράκηΚωνσταντίναΔήλωση
ΜπόλαρηςΜάρκοςΔήλωση
ΜποτόπουλοςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΜπούγαςΙωάννηςΔήλωση
ΜπουζάληΠαρασκευήΔήλωση
ΜπούραςΑθανάσιοςΔήλωση
ΜωραΐτηςΑθανάσιος (Θάνος)Δήλωση
ΜωραΐτηςΝικόλαοςΔήλωση
ΝάκοςΑθανάσιοςΔήλωση
ΝάνοςΑπόστολοςΔήλωση
Νασιώκας΄ΕκτοραςΔήλωση
ΝεράντζηςΑναστάσιοςΔήλωση
ΝικητιάδηςΓεώργιοςΔήλωση
ΝικηφοράκηςΣτυλιανόςΔήλωση
ΝικολαΐδουΒαρβάρα (Βέρα)Δήλωση
ΝικολόπουλοςΝικόλαοςΔήλωση
ΝιώτηςΓρηγόριοςΔήλωση
ΝταλάραΆνναΔήλωση
ΝτινόπουλοςΑργύριοςΔήλωση
ΝτόλιοςΓεώργιοςΔήλωση
ΝτουκάκηςΜανούσοςΔήλωση
ΞανθόπουλοςΘεμιστοκλήςΔήλωση
ΞενογιαννακοπούλουΜαρία-Ελίζα (Μαριλίζα)Δήλωση
ΞυνίδηςΣωκράτηςΔήλωση
ΌθωναςΕμμανουήλΔήλωση
ΟικονόμουΑθανάσιοςΔήλωση
ΟικονόμουΒασίλειοςΔήλωση
ΟικονόμουΠαντελήςΔήλωση
ΟρφανόςΓεώργιοςΔήλωση
ΠάγκαλοςΘεόδωροςΔήλωση
Παλιαδέλη-ΣαατσόγλουΧρυσούλαΔήλωση
ΠαμπούκηςΧαράλαμποςΔήλωση
ΠαναγιωτόπουλοςΝικόλαοςΔήλωση
ΠαναγιωτόπουλοςΠαναγιώτης (Πάνος)Δήλωση
Παναγιωτοπούλου-ΚασσιώτουΜαρίαΔήλωση
ΠανάρετοςΙωάννηςΔήλωση
ΠαναρίτηΕλένη (Έλενα)Δήλωση
ΠαντελάκηΕλπίδαΔήλωση
ΠαντούλαςΜιχαήλΔήλωση
ΠαπαγεωργίουΑθανάσιοςΔήλωση
ΠαπαγεωργίουΓεώργιος (ΑΡΤΑΣ)Δήλωση
ΠαπαγεωργίουΓεώργιος (ΕΥΒΟΙΑΣ)Δήλωση
ΠαπαδημάτοςΝικόλαοςΔήλωση
ΠαπαδημητρίουΕλισάβετ (Έλσα)Δήλωση
ΠαπαδήμοςΛουκάςΔήλωση
ΠαπαδημούληςΔημήτριοςΔήλωση
ΠαπαδόπουλοςΑθανάσιοςΔήλωση
ΠαπαδόπουλοςΑλέξανδρος (Αλέκος)Δήλωση
ΠαπαδόπουλοςΜιχάληςΔήλωση
ΠαπαθανάσηΑφροδίτηΔήλωση
ΠαπαθανασίουΓιάννηςΔήλωση
ΠαπαϊωάννουΜιλτιάδηςΔήλωση
ΠαπακωνσταντίνουΓεώργιοςΔήλωση
ΠαπακωνσταντίνουΝικόλαοςΔήλωση
Παπακώστα-ΣιδηροπούλουΑικατερίνηΔήλωση
ΠαπαληγούραςΑναστάσιος – ΠέτροςΔήλωση
ΠαπαμανώληςΓεώργιοςΔήλωση
ΠαπανδρέουΒασιλική (Βάσω)Δήλωση
ΠαπανδρέουΓιώργοςΔήλωση
Παπανδρέου-ΠαπαδάκηΟυρανίαΔήλωση
ΠαπανικολάουΓεώργιοςΔήλωση
ΠαπαρήγαΑλεξάνδραΔήλωση
ΠαπασιώζοςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΠαπαστάμκοςΓεώργιοςΔήλωση
ΠαπαχρήστοςΕυάγγελοςΔήλωση
ΠαπουτσήςΔημήτριοςΔήλωση
ΠαπουτσήςΧρήστοςΔήλωση
ΠάππαςΒασίλειοςΔήλωση
ΠαραστατίδηςΘεόδωροςΔήλωση
ΠαρασύρηςΦραγκίσκοςΔήλωση
ΠαρίσηςΑλέξανδροςΔήλωση
ΠατριανάκουΦεβρωνίαΔήλωση
ΠαυλίδηςΑριστοτέληςΔήλωση
ΠαυλόπουλοςΠροκόπιοςΔήλωση
ΠαφίληςΑθανάσιοςΔήλωση
Περλεπέ – ΣηφουνάκηΑικατερίνηΔήλωση
ΠεταλωτήςΓεώργιοςΔήλωση
Πετραλιά-ΠάλληΦάνηΔήλωση
ΠετσάλνικοςΦίλιπποςΔήλωση
ΠιπιλήΦωτεινήΔήλωση
ΠλακιωτάκηςΙωάννηςΔήλωση
ΠλεύρηςΑθανάσιοςΔήλωση
ΠοδηματάΙωάννα (Άννυ)Δήλωση
ΠολατίδηςΗλίαςΔήλωση
ΠολύδωραςΒύρωνΔήλωση
ΠουπάκηςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΠρωτόπαπαςΧρήστοςΔήλωση
ΠρωτούληςΙωάννηςΔήλωση
Ράγιου-ΜεντζελοπούλουΑναστασία (Νατάσα)Δήλωση
ΡαγκούσηςΙωάννηςΔήλωση
ΡάπτηΑναστασία – ΣυλβάναΔήλωση
ΡάπτηΕλένηΔήλωση
ΡεγκούζαςΑδάμΔήλωση
Ρενταρή-ΤέντεΌλγαΔήλωση
ΡέππαςΔημήτριοςΔήλωση
ΡήγαςΠαναγιώτηςΔήλωση
ΡόβλιαςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΡομπόπουλοςΘωμάςΔήλωση
ΡοντούληςΑστέριοςΔήλωση
ΡουσόπουλοςΘεόδωροςΔήλωση
ΣακοράφαΣοφίαΔήλωση
ΣαλαβράκοςΝικόλαοςΔήλωση
ΣαλαγιάννηςΝικόλαοςΔήλωση
ΣαλαγκούδηςΓεώργιοςΔήλωση
ΣαλμάςΜάριοςΔήλωση
ΣαμαράςΑντώνιοςΔήλωση
ΣαμπαζιώτηςΔημήτριοςΔήλωση
ΣαχινίδηςΦίλιπποςΔήλωση
ΣγουρίδηςΠαναγιώτηςΔήλωση
ΣημίτηςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΣηφουνάκηςΝικόλαοςΔήλωση
ΣιδηρόπουλοςΑναστάσιοςΔήλωση
ΣιούφαςΔημήτριοςΔήλωση
ΣκανδαλάκηςΠαναγιώτηςΔήλωση
ΣκανδαλίδηςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΣκοπελίτηςΣταύροςΔήλωση
ΣκουλάκηςΕμμανουήλΔήλωση
ΣκουλάςΙωάννηςΔήλωση
ΣκραφνάκηΜαρίαΔήλωση
ΣκρέκαςΘεόδωροςΔήλωση
ΣκυλακάκηςΘεόδωροςΔήλωση
ΣκυλλάκοςΑντώνιοςΔήλωση
ΣολδάτοςΘεόδωροςΔήλωση
ΣούρλαςΓεώργιοςΔήλωση
ΣουφλιάςΓεώργιοςΔήλωση
ΣπηλιόπουλοςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΣπηλιωτόπουλοςΑριστόβουλος (Άρης)Δήλωση
ΣταθάκηςΑριστοτέλης (Άρης)Δήλωση
ΣταϊκούραςΧρήστοςΔήλωση
ΣταμάτηςΔημήτριοςΔήλωση
ΣτασινόςΠαύλοςΔήλωση
ΣταυρακάκηςΓεώργιοςΔήλωση
ΣταυρογιάννηςΝικόλαοςΔήλωση
ΣταυρόπουλοςΓεώργιοςΔήλωση
ΣταύρουΑπόστολοςΔήλωση
ΣτρατάκηςΕμμανουήλΔήλωση
ΣτυλιανίδηςΕυριπίδηςΔήλωση
ΣχοινάςΜαργαρίτηςΔήλωση
ΤαλιαδούροςΣπυρίδωνΔήλωση
ΤασούλαςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΤατούληςΠέτροςΔήλωση
ΤεκτονίδουΚυριακήΔήλωση
ΤζαβάραςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΤζαβέλαΦερονίκη (Νίκη)Δήλωση
ΤζάκρηΘεοδώραΔήλωση
ΤζαμπάζηΕυαγγελίαΔήλωση
ΤζαμτζήςΙορδάνης (Δάνης)Δήλωση
ΤζελέπηςΜιχαήλΔήλωση
ΤζηκαλάγιαςΖήσηςΔήλωση
ΤζίμαςΜαργαρίτηςΔήλωση
ΤζιτζικώσταςΑπόστολος – ΙωάννηςΔήλωση
ΤζωρτζάκηςΠαντελήςΔήλωση
ΤιμοσίδηςΜιχαήλΔήλωση
ΤόγιαςΒασίλειοςΔήλωση
ΤόλκαςΆγγελοςΔήλωση
ΤούσσαςΓεώργιοςΔήλωση
ΤραγάκηςΙωάννηςΔήλωση
ΤρακατέλληςΑντώνιοςΔήλωση
ΤρεμόπουλοςΜιχαήλΔήλωση
ΤριανταφυλλόπουλοςΑνδρέαςΔήλωση
ΤρυφωνίδηςΓεώργιοςΔήλωση
ΤσαβδαρίδηςΛάζαροςΔήλωση
ΤσιαούσηΕλένηΔήλωση
ΤσιάραςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΤσιαρτσιώνηςΝικόλαοςΔήλωση
ΤσιόκαςΘεοχάρηςΔήλωση
ΤσίπραςΑλέξιοςΔήλωση
ΤσιρώνηςΔημήτριοςΔήλωση
ΤσιτουρίδηςΣάββαςΔήλωση
ΤσόκληΜαρία-Γλυκερία (Μάγια)Δήλωση
Τσόνογλου-ΒυλλιώτηΒασιλικήΔήλωση
ΤσουκαλάςΙωάννηςΔήλωση
ΤσούκαληςΝικόλαοςΔήλωση
Τσουμάνη-ΣπέντζαΕυγενίαΔήλωση
ΤσουμάνηςΔημήτριοςΔήλωση
ΤσούραςΑθανάσιοςΔήλωση
ΤσουρήΕλπίδαΔήλωση
ΤσώνηςΝικόλαοςΔήλωση
Φαρμάκη-ΓκέκηΑικατερίνηΔήλωση
ΦιλίνηΆνναΔήλωση
ΦλωρίδηςΓεώργιοςΔήλωση
ΦλωρίνηςΑθηναίοςΔήλωση
Φουντουκίδου-ΘεοδωρίδουΠαρθέναΔήλωση
ΦραγγίδηςΓεώργιοςΔήλωση
ΦώλιαςΧρήστοςΔήλωση
ΦωτιάδηςΗλίαςΔήλωση
ΧάιδοςΧρήστοςΔήλωση
ΧαλβατζήςΣπυρίδωνΔήλωση
ΧαλκίδηςΜιχαήλΔήλωση
ΧαντάβαςΑθανάσιοςΔήλωση
ΧαρακόπουλοςΜάξιμοςΔήλωση
ΧαραλαμπόπουλοςΓεώργιος-ΕρνέστοςΔήλωση
ΧαραλάμπουςΧαράλαμποςΔήλωση
Χατζή ΟσμάνΑχμέτΔήλωση
ΧατζηγάκηςΣωτήριοςΔήλωση
ΧατζηδάκηςΚωνσταντίνος (Κωστής)Δήλωση
ΧηνοφώτηςΠαναγιώτηςΔήλωση
ΧουντήςΝικόλαοςΔήλωση
ΧριστοφιλογιάννηςΔημήτριοςΔήλωση
ΧριστοφιλοπούλουΠαρασκευή (Εύη)Δήλωση
ΧρυσανθακόπουλοςΑλέξανδροςΔήλωση
ΧρυσόγελοςΝικόλαοςΔήλωση
ΧρυσοχοΐδηςΜιχαήλΔήλωση
ΧυτήρηςΤηλέμαχοςΔήλωση
ΨαριανόςΓρηγόριοςΔήλωση


ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ άρθρο 15 παρ. 1 του ν. 3023/2002 (ΦΕΚ Α΄ 146/25-6-2002) Επώνυμο Όνομα Δήλωση

ΑϊβαλιώτηςΑριστοτέληςΔήλωση
ΑναστασιάδηςΣταύροςΔήλωση
ΑποστολόπουλοςΑπόστολοςΔήλωση
ΑσπρογέρακαςΣπυρίδωνΔήλωση
ΒασιλείουΙωάννηςΔήλωση
ΒεργήςΔημοσθένηςΔήλωση
ΔαρειώτηςΔημήτριοςΔήλωση
ΔασκαλάκηςΜενέλαοςΔήλωση
ΔαφνήςΓρηγόρηςΔήλωση
ΔεσύλλαςΔημήτριοςΔήλωση
ΔημητρακόπουλοςΗλίαςΔήλωση
ΔήμτσηςΠέτροςΔήλωση
ΘεοφάνηςΙωάννηςΔήλωση
ΚαμάμηςΚομνηνόςΔήλωση
ΚατάκοςΕυστράτιοςΔήλωση
ΚατσίμπραςΔημήτριοςΔήλωση
ΚολιόςΖώηςΔήλωση
ΚολίτσηςΝικόλαοςΔήλωση
ΚούτελουΕιρήνη-ΙωάνναΔήλωση
ΚρικέληςΣτέργιοςΔήλωση
ΛεοντόπουλοςΝικόλαοςΔήλωση
ΛούβροςΝικόλαοςΔήλωση
ΜπινίκουΚαλλιόπηΔήλωση
ΝτάλιοςΚωνσταντίνοςΔήλωση
ΞενικόςΑντώνιοςΔήλωση
ΠαναγιωτίδηςΧρήστοςΔήλωση
ΠαπαδόπουλοςΓεώργιοςΔήλωση
ΠερλικόςΦώτηςΔήλωση
ΠολυχρόνηΆνναΔήλωση
ΣκορδάςΑθανάσιοςΔήλωση
ΣοφιανόςΝικόλαοςΔήλωση
ΣπυρόπουλοςΡοβέρτοςΔήλωση
ΣτοΐληςΑλκιβιάδηςΔήλωση
ΤοψόγλουΚυριάκοςΔήλωση
ΧατζηαγγελίδηςΙπποκράτηςΔήλωση


Για τη Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης Αιρετών του Δήμου μας - μερικών μόνο, άγνωστο γιατί δεν έχουν αναρτήσει ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΙ τη δήλωσή τους... - μπορείτε να κάνετε "κλικ"  Ε Δ Ω

Δ.Χ.

Λιβύη: Ποιος είναι ο Σαίφ αλ Ισλάμ Καντάφι

Γράφει ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος       Ο Σαΐφ Αλ Ισλάμ Καντάφι είναι ο δεύτερος γιος του Μουαμάρ Καντάφι, ηγέτη της Λιβύης από το 1969 έως ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις