Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ .... ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ


Γέρος άνθρωπος είναι, ξεμωραμένος, πίνει και τα πάντα όλα, τι περιμένεις;

Να ξέρει τι λέει;

Εχτές είπε ότι πρέπει να αλλάξει όνομα το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Του το είχε πει αυτό ο Κοτζιάς, ότι ζητάμε δηλαδή να αλλάξει όνομα ένα αεροδρόμιο και ο γεροξεμωραμένος θα είχε πιει κανέναν γάρο και θα  κατάλαβε ότι εννοούσε το δικό μας αεροδρόμιο, της Σαλονίκης.

Και σου λέει κάτσε να το φτιάξω εγώ το πράγμα που με ακούν εμμέναμε οι Σαλονικιοί και με ψηφίζουν γιατί τον Κοτζιά τον έχουν χεσμένο.

Το αμόλησε λοιπόν και ξεράθηκε μέχρι και ο Ζάεφ.

Σου λέει "μαλάκα  Ντιμιτρόφ εμείς δεν το σκεφτήκαμε καν, αυτό να το θέσουμε επίσημα. Μας την βγήκε ο κρασέμπορας. Βάλτε παραγγελία ένα φορτίο  ΚΡΑΣΑ στο μαγαζί να τον ευχαριστήσουμε τον  .... προοδευτικό."

Αλλά σήμερα που έκανε διορθωτική ο επιτυχημένος κάπελας (αλλά αποτυχημένος δήμαρχος), το έφερε στα ίσια το πράγμα.

"Δεν εννοούσε αυτό που είπα" είπε.

Ήταν αγουροξυπνημένος λέει και τον μπέρδεψε ο ΣΚΑΗΣ.
Είχε πιει και κάτι διάφορα ....
Μετά πήρε και Viagra γιατί ερχόταν του Βαλεντίνου ....

Πρωί, πρωί, να 'ουμε ....

Κομμάτια ήταν ο άνθρωπος.

Αλλά μεγάλε νταξ!

ΑΦΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΚΑΙ μαζί σου εγώ.

Δεν τους πάω με τίποτα αυτούς τους νεοφιλελεδες καλβινιστές  - Ποεροοσάλτε, Μπάμπη, Αυττιά κλπ ....

ΤΟ ΕΣΩΣΕΣ!
Άλλα κόψτο και λίγο ρε δήμαρχε, σε πειράζει.

ΙΑΣΩ :ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ»

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 καθώς και το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 08:30, θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία με θέμα «Καρκίνος Μαστού και Γυναικολογικός Καρκίνος».

Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από τους κ.κ. Βασίλειο Α. Γεωργούλια, Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, Χρίστο Παπαδημητρίου, Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστ. Υπεύθυνο Τμήματος Παθολογικής Ογκολογίας ΙΑΣΩ και Ευάγγελο Μαραγκουδάκη, Διευθυντή Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος ΙΑΣΩ.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κλινικής Ογκολογίας.

Σκοπός της επιστημονικής αυτής εκδήλωσης είναι η ανάδειξη σημαντικών εξελίξεων στην αντιμετώπιση του καρκίνου και η επισήμανση του ουσιαστικού ρόλου της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης του ασθενούς, με κύριο στόχο την ενημέρωση, εκπαίδευση και συνεργασία του ιατρικού δυναμικού του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΡΩΤΙΑΡΗΔΕΣ