Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Μετεγκατάσταση του καταυλισμού των Ρομά στο Χαλάνδρι: Να μη χαθεί η ευκαιρία εφαρμογής καλών πρακτικών


Οι Οικολόγοι-Πράσινοι χαιρετίζουν την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δημήτρη Καλογερόπουλου που αναρτήθηκε στις 23 Απριλίου στη «Διαύγεια» για τη «μετεγκατάσταση του συνόλου του καταυλισμού Ρομά της περιοχής Νομισματοκοπείου του Δήμου Χαλανδρίου που σήμερα στεγάζεται στην ιδιωτική έκταση επί της οδού Σαρανταπόρου και Ίριδας στην ελεύθερη αδόμητη δημόσια έκταση με εμβαδόν εγγύς του σημερινού καταυλισμού στη περιοχή Νομισματοκοπείου/Πεύκου Πολίτη στη Διεύθυνση Λευκωσίας και Σαρανταπόρου στα Διοικητικά όρια του Δήμου Χαλανδρίου όπως αυτή αποτυπώνεται στο Ενιαίο Μητρώο Ακίνητης Περιουσίας με Αριθμό Βιβλίου Καταχώρησης 1168 και σύμφωνα με την εισήγηση της από 14ης Δεκεμβρίου 2012 Συνεδρίας της Επιτροπής του άρθρου 2».Όπως αναφέρεται στην απόφαση, με τη μετεγκατάσταση αυτή είχαν ρητά συμφωνήσει οι ενδιαφερόμενοι Ρομά, οι οποίοι τονίζουν σε ανακοίνωσή τους πως πρόκειται για ιστορική απόφαση αφού για πρώτη φορά στην Ελλάδα εγκρίνεται μετεγκατάσταση μέσα στον αστικό ιστό. Έτσι, δημιουργείται η δυνατότητα νομιμοποίησης μιας κοινότητας Ρομά (περίπου 65 οικογένειες σήμερα) που έχει εγκατασταθεί στο Χαλάνδρι εδώ και 40 χρόνια.

Την ανησυχία τους εκφράζουν οι Οικολόγοι-Πράσινοι γιατί ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής δεν ανέστειλε μέχρι σήμερα την απόφαση κατεδάφισης των σημερινών αυθαίρετων κατοικιών των Ρομά που είναι προγραμματισμένη για τις 14 Μαΐου 2013, παρ' ότι προφανώς δεν μπορεί μέχρι τότε να έχουν δημιουργηθεί οι υποδομές για τη μετεγκατάσταση των οικογενειών Ρομά. Καλούν γι' αυτό το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής να αναστείλει αμέσως την απόφαση κατεδάφισης και όλα τα εμπλεκόμενα Υπουργεία να ανακοινώσουν δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για την κατά προτεραιότητα υλοποίηση της απόφασης μετεγκατάστασης αφού προηγηθούν τα έργα υποδομής που προβλέπονται σε αυτή.

Η μετεγκατάσταση των Ρομά του Χαλανδρίου αποτελεί την πρώτη ευκαιρία πρότυπης αντιμετώπισης του στεγαστικού προβλήματος των Ρομά στην Ελλάδα: ας μη χαθεί!

Η Θεματική Ομάδα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ....

Πω ρε πούστη μου! Χάνουμε! Φταίνε οι στημένες δημοσκοπήσεις.

Τον προηγούμενο μήνα όμως ΝΙΚΑΓΑΜΕ!

Τότε νικάγαμε εμείς!

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3591745&nid=1731232

Θυμάμαι παλιά, στις δημοτικές εκλογές, τότε που Αθήνα, Θεσ/νίκη, Πειραιάς πήγαν αντίστοιχα σε Έβερτ, Κούβελα και Ανδριανόπουλο, που σχολιάζαμε τα αποτελέσματα!

ΑΘΗΝΑ: Νίκησε η Τοπική Αυτοδιοίκηση!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νίκησε η Τοπική Αυτοδιοίκηση!
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Νίκησε η Τοπική Αυτοδιοίκηση!

ΠΑΤΡΑ: Άσε ρε μεγάλε. Εδώ νικήσαμε εμείς!

Die Welt: «Κύριε Σόιμπλε συμψηφίστε τα χρέη του πολέμου»


Η Ελλάδα δεν έλαβε ποτέ αποζημίωση

Με τίτλο «κύριε Σόιμπλε μιλήστε για τα χρέη του πολέμου», η έγκριτη γερμανική εφημερίδα Die Welt αφιερώνει ένα μεγάλο άρθρο στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα. «Η Αθήνα ζητεί αποζημίωση, ανοικτό το θέμα, μιλάμε για € 160 δισεκατομμύρια ευρώ, συν τους τόκους από το 1945», αναφέρει στον υπότιτλο η εφημερίδα. Δίστομο 
Η Die Welt αναφέρεται στον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο και τις διαβεβαιώσεις του «προς τον ελληνικό λαό πως το θέμα των αποζημιώσεων είναι ανοιχτό για να κλείσει με το δίκιο να θριαμβεύει», καθώς και στο Μανώλη Γλέζο, τον οποίο χαρακτηρίζει «εθνικό ήρωα». Γράφει επίσης για την συζήτηση που έγινε στη Βουλή και τις απόρρητες εκθέσεις για το θέμα που έχει στα χέρια της η ελληνική 
κυβέρνηση.

Δημοσίως, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, είναι γνωστό πως η Ελλάδα ποτέ δεν έλαβε αποζημίωση από τη Γερμανία για την καταστροφή και λεηλασία ελληνικών περιουσιών υπό γερμανική κατοχή και για αναγκαστική «πίστωση» του Χίτλερ και πως η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε από τις απαιτήσεις της.
«Αυτός ο ηθικός κίνδυνος θα μπορούσε να θέσει τη Γερμανία υπό πίεση, αργά ή γρήγορα. Τουλάχιστον συμβολικά ας δείξει καλοσύνη. Ενδεχομένως με μερική παραίτηση από τα ποσά, τα οποία οφείλονται από την Ελλάδα, και το οποίο ίσως τελικά κάνει έτσι ή αλλιώς, γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί ποτέ να τα επιστρέψει», καταλήγει η Die Welt.

enet.gr, 27/4/2013

Η Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. για την Εργατική Πρωτομαγιά


ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Στολή αστυνομικού επίσημη τύπου (8Α) χωρίς δικό σας ύφασμα 190 euro και δώρο τα έξοδα αποστολής.ΣΤΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ €125.00ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ €35.00ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ DELTA. €35.00

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ (ΦΟΡΜΑ) €20.00ΧΙΤΩΝΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ. €20.00ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ €22.00
ΑΡΒΥΛΑ BATES INSULATED €180.00ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΓΑΝΤΙΑ €45.00


ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΦΟΥΤΕΡ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ €21.00
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΥΠΟΥ (ΠΟΛΟ) ΔΙ.ΑΣ €18.00FLEECE ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ €20.00

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΔΩ: http://armypolicestore.gr/

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΧΑΛΑΣΤΟΥΝ 111000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - ΓΙΑ 20 ΑΤΟΜΑ!


ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ) - 4 ΤΕΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ 

ΣΤΥΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ MONTBLANC SILVER BARLEY 104555
ΣΤΥΛΟ ΤΥΠΟΥ BALLPOINT ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ
ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ 925 ME ΣΧΕΔΙΟ BARLY GUILLOCHE
3 ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ 925 ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ MONT BLANC
ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΓΧΑΡΑΚΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ MONTBLANC ME ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΕΤΡΑ ''MOTHER OF PEARL''
ΕΠΙΠΛΑΤΙΝΩΜΕΝΟ ΚΛΙΠ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΟ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΤ BLANC

TIMH ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ: 1.005 ΕΥΡΩ

H PASOK Airlines σας καλοσωρίζει στην πτήση τηςΣύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι ορκωτοί λογιστές εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί 45.000 αεροπορικά εισιτήρια σε διάστημα ενός μόνο χρόνου για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό βλέπει κανείς πως 123 άτομα «πετούσαν» κάθε μέρα για τις ανάγκες και τους σκοπούς του Κινήματος εντός και εκτός Ελλάδας. 
Ένα κίνημα με φτερά, όπως τα φτερά που έκαναν 114 εκατ. ευρώ και πέταξαν από τα ταμεία της Ιπποκράτους. 
Ένα «ιπτάμενο» κόμμα, που με τον σύγχρονο Φιλέα Φογκ στο 
πιλοτήριο έκανε το γύρο του κόσμου σε καθημερινή βάση. 
Ένα πολιτικό «αεροπλανάκι» που επάξια θα μπορούσε να μετονομασθεί σε PASOK Airlines.

http://loutraki1.blogspot.gr/2013/04/h-pasok-airlines.html, 29/4/2013

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕΙ.... ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ

Τα 2 στρέμματα στην Αναπαύσεως, λέει ο Σταύρος που είχε χειριστεί την υπόθεση, αγοράστηκαν το 2001 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ από την κεντρική διοίκηση ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ.
Το πρόγραμμα είχε χειριστεί το γραφείο του τότε πρωθυπουργού κ. Σημίτη και συγκεκριμένα ο Νίκος  Θέμελης. Εγκρίθηκαν στον Δήμο περί τα 300 εκ. δρχ..

ΤΑ 200 πήγαν στην αγορά του οικοπέδου ενώ με τα 100 θα φτιάχνονταν οι αναγκαίες υποδομές.

Τότε κάποιοι έκαναν - τι περίεργο - μικροπολιτική, τάζοντας στους τσιγγάνους .... μεζονέτες. (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥ ΑΥΤΑ ...)

Έτσι παρουσιάστηκε η πρόταση για εγκατάσταση χώρων στέγασης από δύο ISOBOX για κάθε οικογένεια.

Η αντίδραση στην μετεγκατάσταση εκεί των Χαλανδραίων ΡΟΜΑ προκλήθηκε ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ -  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ, έχτιζε σε παρακείμενο οικόπεδο ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ για εκμετάλλευση και σήκωσε κουρνιαχτό.
(Καλά που είχαμε φύγει εμείς ....)

Ο Σταύρος Λιανός μας είπε ότι μάλιστα τον πίεσε να μην προχωρήσει στο σχέδιο της μετεγγατάστασης γιατί θα έχαναν σε αξία οι κατασευές του. (πάνω από όλα το .... δημόσιο συμφέρον και οι άνθρωποι που τον τιμούν τόσα χρόνια).

Τελικά η υπόθεση πάγωσε αφού αντέδρασε και ο Δήμος Γέρακα.

ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΚΤΑΣΗ ΕΜΕΙΝΕ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

2. Στην συνέχεια πήγε να αξιοποιηθεί για χώρος στάθμευσης των οχημάτων καθαριότητας.
Πάλι ο ίδιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ δημιούργησε θέμα, λέει ο Σταύρος.
Μετά άλλαξε ο αντιδήμαρχος και βέβαια το θέμα ... τέλειωσε για πάντα.

Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν γράφουμε το όνομα του Δημοτικού Συμβούλου.

Γιατί βαριόμαστε τα δικαστήρια. Αλλά ίσως  το γράψουμε.
Θα το σκεφτούμε και βέβαια αυτό αφορά κυρίως τον Σταύρο - διότι εγώ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΜΑΘΑ και άσπρισαν και άλλο τα μαλλιά μου με αυτά που άκουσα.

ΚΑΤΩΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ!

ΑΝΤΕ ΛΙΑΝΕ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ. 
ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ .... ΤΙΜΗΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΥΠΟΠΤΟΙ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ - πώς να το θέσω κομψά, τώρα - "ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. 

Αλλά ήθελες και εσύ να τελειώσεις το θέμα. Δεν βλέπεις όσο δεν λύνεται το θέμα πόσα φράγκα πέφτουν κάθε τόσο; ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ....

Σαν τον γιο του δικηγόρου που έκλεισε την υπόθεση που κρατούσε ανοικτή ο πατέρας του 20 χρόνια πήγες να το κάνεις (από το γνωστό ανέκδοτο)

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ΠΑΡΕΜΒΕΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ... ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ

Είχαμε καιρό να μιλήσουμε οπότε το τηλέφωνό του ο Σάββατο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Με το γνωστό του στυλάκι κα την χαρακτηριστική φωνή:

-  "Έλα ρε, τι κάνεις".
- "Ωπ. Πού είσαι Σταύρακα; Καλά είσαι;"

Ε αφού είπαμε τα τυπικά περί των οικογενειών - στα γρήγορα - δεν είμαστε και οι δύο πολύ των δημοσίων σχέσεων - με κόβει:

"Έμαθα και ανοίγω το μαραφέτι και σε διαβάζω" μου λέει.
Γέλασα!

"ΡΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ, ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ".

Ο Λιανός - ξέρουν οι παλαιότεροι - ότι είναι ΚΑΤΩΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΣ, γέννημα - θρέμμα.

"Ε, τι να σου πω" του λέω. "Φίλος σου δεν λες ότι είναι ο Δήμαρχος; Πήγαινε πες του το!"

"Ρε άσε τα δικά σου", μου γυρνάει το μπαλάκι αμέσως. "Θέλω να θυμίσεις δυο πράγματα στον κόσμο" μου λέει, "που ούτε εσύ τα έγραψες, ούτε ο Νίκος (τον Πανταζή βέβαια, εννοούσε) τα λέει. Τι στο διάολο, ξεχάσατε;"

"Ε εντάξει ρε Σταύρο, παίζει και λίγο Altsheimer, βοηθάτε και λίγο. Άντε γράψε ένα άρθρο στην ΠΛΑΤΕΙΑ" του λέω.

"Ρε γράφτα μόνος σου, σιγά μην γράψω άρθρο, εγώ θα στα πω και γράφτα, όπως θες".

Ε ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ:

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΙΑΝΟΥ 1: "Εκείνο το χωράφι που είχε αγοραστεί επί αντιδημαρχίας μου (του ΛΙΑΝΟΥ εννοείται, όχι του άλλου που γράφει) στα σύνορα Χαλανδρίου - Γέρακα, απέναντι και δυτικά του νεκροταφείου 200 εκατ. δρχ. και που στην αρχή θα πήγαιναν τα απορριμματοφόρα και μετά οι ΡΟΜΑ γιατί δεν χρησιμοποιείται προσωρινά; Είναι περιφραγμένο, ασφαλτοτρωμένο, έχει δέντρα γύρω - γύρω ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!."

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΙΑΝΟΥ 2. "Και για να μην κάνουν κάποιοι τους έξυπνους" - μου λέει ο Λιανός - "θύμισε τους ότι είχα προχωρήσει και συνεννόηση με την Εκκλησία για να υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο μεταστέγασης, με αξιοποίηση του ΚΑΡΕΛΕΙΟΥ, για στέγαση των 40 τσιγγάνων (ΤΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ) - που όλοι θυμόμαστε ότι ήταν εγκαταλελειμμένο και ρημαγμένο, και δέχτηκα τότε την ΕΠΙΘΕΣΗ γιατί "θα πήγαινα τους Γύφτους στην ΧΑΪ περιοχή του Χαλανδρίου." από τον ..... που δεν άφηνε με τίποτα και του είχα πει "δηλαδή γιατί, ευαίσθητοι είσαστε μόνο αν είναι στο Κάτω Χαλάνδρι; Για τις άλλες γειτονιές δεν είναι ΡΟΜΑ; Είναι ΓΥΦΤΟΙ;
Άσε ποιος - τότε - έτρεχε για τις επισκευές του Καρέλειου  ...."

(ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ  ΛΙΑΝΕ ή γίνεται πολύ HARDCORE;
 Πάρε τηλέφωνο πάλι αν θες να το γράψω, για να μην με κράζεις μετά γιατί είσαι και γέρος άνθρωπος και δεν μπορώ να τσακώνομαι μαζί σου.)

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Να υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα για τα άτομα σε ευάλωτες ομάδες

  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Να υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα για τα άτομα σε ευάλωτες ομάδες   Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ με αφορμ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις