Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Κρούσματα απάτης από υποδυόμενους ελεγκτές σε καταστήματα του Βόρειου ΤομέαΗ Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα ενημερώνει ότι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής των Μελισσίων, σημειώθηκαν περιστατικά κατά τα οποία άγνωστα άτομα, υποδυόμενα τους υγειονομικούς υπαλλήλους της Περιφέρειας απέσπασαν χρηματικά ποσά από ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, υποσχόμενα δήθεν ευνοϊκή μεταχείριση εκ μέρους της αρμόδιας υπηρεσίας.


Αμέσως υπήρξε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές, με τις οποίες η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντολογικής Υγιεινής βρίσκεται σε συνεργασία για τον εντοπισμό των δραστών.

Η Περιφέρεια εφιστά την προσοχή στους υπεύθυνους των επιχειρήσεων και τους καλεί να ζητούν τα απαραίτητα έγγραφα (υπηρεσιακή ταυτότητα) από τους ελεγκτές καθώς και να καταγγέλλουν στις αστυνομικές αρχές ανάλογα περιστατικά.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
Κα Διευθύντρια,
Λάβαμε την με αρ. πρωτ. 7392/2016 επιστολή σας και παρά την διαφορετική εκτίμηση που έχουμε περί του δικαιώματός μας να δημοσιοποιούμε μη διαβαθμισμένα δημόσια έγγραφα, πόσο μάλλον όταν αυτά αποτελούν εισηγήσεις προς δημόσια και ανοικτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης και παρά το γεγονός ότι τα αρχικά των ονομάτων των συμπολίτών μας  στα οποία αναφέρεστε  είναι επίσης αναρτημένα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το site του δήμου Χαλανδρίου όπως ο νόμος ορίζει, ανταποκρινόμαστε στο αίτημά σας και “κατεβάζουμε” την συγκεκριμένη ανάρτηση.
Για την Πλατεία
Ο διαχειριστής του blog
Άγγελος Νταβίας
Ο ιδιοκτήτης – εκδότης
Γιώργος Καραμπιπέρης
ΥΓ: Το παραπάνω έγγραφο κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του δήμυ Χαλανδρίου.

Παρεμβάσεις στον κοινόχρηστο χώρο μεταξύ των οδών Αιγαίου, Χρυσ. Σμύρνης, ποταμού Καλαμά και Μικράς Ασίας στο Χαλάνδρι Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η χρηματοδότηση της μελέτης από την Περιφέρεια Αττικής


Εγκρίθηκε σήμερα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η μελέτη «συμμετοχικών παρεμβάσεων ανάπλασης του κοινόχρηστου χώρου μεταξύ των οδών Αιγαίου, Χρυσ. Σμύρνης, ποταμού Καλαμά και Μικράς Ασίας στον συνοικισμό Χαλανδρίου», που είναι ενταγμένη στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, με προϋπολογισμό έως 15.000,00 ευρώ (χωρίς να υπολογίζεται η πιθανή έκπτωση κατά τη δημοπράτηση).

Σκοπός της μελέτης, που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής είναι να αναδείξει το σημείο που περικλείεται από τους παραπάνω δρόμους σε χώρο αναφοράς για τη συνοικία, έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τον κοινωνικό του σκοπό ως χώρος υπαίθριας αναψυχής και παιχνιδιού, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας του αστικού περιβάλλοντος και της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής.

Η μελέτη αφορά τη διαμόρφωση κοινόχρηστου χώρου στο κέντρο της περιοχής Συνοικισμός Χαλανδρίου, μέσω ήπιων παρεμβάσεων και περιλαμβάνει τις ακόλουθες παρεμβάσεις:

- διαμόρφωση χώρων κίνησης, στάσης και παιχνιδιού.
- ανακατασκευή της περίφραξης και των εισόδων του χώρου.
- φυτοτεχνικές διαμορφώσεις.
- βελτίωση της προσβασιμότητας με παρεμβάσεις στην κυκλοφορία και τη στάθμευση περιμετρικά του κοινόχρηστου χώρου.
- τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού (καθίσματα, φωτιστικά, κάδοι απορριμμάτων, κ.λπ.).
- δημιουργία προσωρινής ή λυόμενης κατασκευής για στέγαση αναψυκτηρίου (σύμφωνα με το αρ. 20 και 21 του ΝΟΚ (Ν 4067/2012, ΦΕΚ 79/Α’).

Ο Δήμος Χαλανδρίου αναλαμβάνει τη μέριμνα για την έκδοση όλων των απαραίτητων αδειοδοτήσεων και εγκρίσεων, την ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσής, τον διαγωνισμό για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο και την παραλαβή της μελέτης.

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ


Κλειστό το Κολυμβητήριο Χαλανδρίου από 21/3 έως 3/4


Κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου για δύο βδομάδες, από 21 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2016 λόγω εργασιών.

Στο πλαίσιο του έργου «Έργα συντήρησης και επισκευών αθλητικών χώρων Δήμου Χαλανδρίου» θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των πολυκαρβονικών panels των όψεων του Κολυμβητηρίου.

Το Κολυμβητήριο θα επαναλειτουργήσει, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, στις 14:00.

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΗΘΟΣ - ΕΝΤΙΜΟΤΗΣ- ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΣ!!!! Δ'ημαρχος - Αντιπτέραρχος ε.α. μεταφέρει μετανάστες έναντι αμοιβής 30.000 €Ο πρώην δήμαρχος της ΝΔ και πρόεδρος της αερολέσχης Μεσσολογγίου, Γεώργιος Πρεβεζάνος - Αντιπτέραρχος ε.α. μαζι με 5 τουλάχιστον άτομα, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση.
Τον Πρόεδρο της Αερολέσχης Μεσολογγίου και πρώην δημάρχο της πόλης συνέλαβαν οι αρχές με την κατηγορία της απόπειρας μεταφοράς παράτυπων μεταναστών.  
Πούλησαν ότι είχαν και δεν είχαν, ακόμα και τα όργανα τους έδωσαν για μια θέση στο Ευρωπαϊκό όνειρο..
Όπως μεταδίδει το CNN Greece, ο συλληφθείς είχε επιβιβάσει σε αεροπλάνο της αερολέσχης επτά Ιρακινούς παράτυπους μετανάστες (ανάμεσά τους και τρία παιδιά) προκειμένου να τους μεταφέρει στην Ιταλία έναντι αμοιβής ύψους 30.000 ευρώ.  

Ο πρώην δήμαρχος συνελήφθη για παράνομη διακίνηση μεταναστών μέσω της αερολέσχης. Συνολικά έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, τα οποία είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση. Τους έπαιρναν από Αθήνα με αυτοκίνητο για Μεσολόγγι και από εκεί με αεροπλάνα έφευγαν για Ιταλία. Ο αρχηγός που συντόνιζε την επιχείρηση ήταν αλλοδαπός κουρδικής καταγωγής, ενώ ένας ακόμη αλλοδαπός κουρδικής τους μετέφερε με αυτοκίνητα στο Μεσολόγγι. Ο πρόεδρος της αερολέσχης και ο ξάδερφός του που είναι πιλότος, τους μετέφερε αεροπορικώς.  


Συνελήφθη και ιδιοκτήτης ταβέρνας στο Μεσολόγγι, καθώς σε αυτήν τους άφηναν μέχρι να τους πάρει το αεροπλάνο. Το έκαναν αυτό για 6 μήνες και οι ιρακινοί είπαν στους αστυνομικούς ότι όλο αυτό το σχέδιο ήταν οργανωμένο από την ώρα που ξεκίνησαν από την Τουρκία. 

Το τρίπτυχο της επιτυχίας
ΗΘΟΣ - ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 


Πανελλαδικές: ΟΛΑ όσα πρέπει να γνωρίζουν υποψήφιοι και εκπαιδευτικοί

 Ο τρόπος εξέτασης των μαθημάτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, η βαθμολόγηση των γραπτών, οι υποχρεώσεις των υποψηφίων και των επιτηρητών, είναι μερικά από τα θέματα που περιλαμβάνονται σε Υπουργική Απόφαση, με την οποία ορίζονται οι διαδικασίες σχετικά με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις Γενικού Λυκείου, με το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που θεσπίστηκε με το Ν.4186/2013 (ΦΕΚ 193 Α΄), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Ακολουθεί η Υπουργική Απόφαση: 
Τόπος και χρόνος διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων 
1. Οι πανελλαδικές εξετάσεις διεξάγονται μετά τη λήξη των μαθημάτων του Β΄ Τετραμήνου σε εξεταστικά κέντρα που είναι Γενικά Λύκεια. Αν κρίνεται αναγκαίο για την αντικειμενική διεξαγωγή τους, μπορεί να ορίζονται ως Εξεταστικά Κέντρα, σχολικά συγκροτήματα στα οποία στεγάζονται Γενικά Λύκεια. Τα εξεταστικά κέντρα ορίζονται με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης. Με την ίδια απόφαση καθορίζεται και η κατανομή των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα για την οποία λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαίτερες συγκοινωνιακές συνθήκες κάθε περιοχής. 
2. Η διάρκεια της γραπτής εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων είναι τρίωρη (3), εκτός αν, σε ειδικές περιπτώσεις, ορίζεται διαφορετικά από την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (Κ.Ε.Ε.). 
3. Οι πανελλαδικές εξετάσεις διενεργούνται στις αίθουσες των Εξεταστικών Κέντρων ενώπιον δύο (2) επιτηρητών. 
Θέματα και πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων 
1. Τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων περιλαμβάνουν ποικιλία ερωτήσεων (π.χ. σύντομης απάντησης, ελεύθερης ανάπτυξης), οι οποίες είναι κλιμακούμενου βαθμού δυσκολίας, από την εξεταστέα ύλη της τελευταίας τάξης του Λυκείου και προκύπτουν αποκλειστικά από Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων. 
2. Τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίες διεξάγονται ταυτόχρονα σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώνεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων, επιλέγονται από την Κ.Ε.Ε., κατά τη διαδικασία που ορίζεται στο άρθρο 4 της παρούσης και είναι κοινά για όλα τα Εξεταστικά Κέντρα της χώρας. 
3. Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων ανακοινώνει τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν από τη λήξη των μαθημάτων του Β΄ Τετραμήνου το πρόγραμμα διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων. Το πρόγραμμα των εξετάσεων αυτών γνωστοποιείται στις Διευθύνσεις Δ.Ε. και στη συνέχεια στα Γενικά Λύκεια της χώρας όπου και αναρτάται στους πίνακες ανακοινώσεων. 
Τρόπος εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων 
Τα θέματα των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων λαμβάνονται από την ύλη που ορίζεται ως εξεταστέα για κάθε μάθημα κατά το έτος που γίνονται οι εξετάσεις. Οι ερωτήσεις είναι ανάλογες με εκείνες που υπάρχουν στα σχολικά εγχειρίδια και στις οδηγίες του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), διατρέχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση της εξεταστέας ύλης, ελέγχουν ευρύ φάσμα διδακτικών στόχων και είναι κλιμακούμενου βαθμού δυσκολίας. Οι υποψήφιοι απαντούν υποχρεωτικά σε όλα τα θέματα. 
Σε περίπτωση κατά την οποία ένα θέμα αναλύεται σε υποερωτήματα, η βαθμολογία που προβλέπεται για αυτό κατανέμεται ισότιμα στα επιμέρους ερωτήματα, εκτός αν κατά την ανακοίνωση των θεμάτων καθορίζεται διαφορετικός βαθμός για κάθε ένα από αυτά. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κέντρο της Αθήνας την Κυριακή

 Την Κυριακή 20.03.2016 και κατά τις ώρες 09.00΄ έως 13.00΄θα διεξαχθεί ο 5ος Ημιμαραθώνιος Αθηνών στη διαδρομή: 
Εκκίνηση από το ύψος της Πλατείας Συντάγματος (Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη) επί της Λ. Αμαλίας - Πανεπιστημίου - Aιόλου (αριστερά) - Σταδίου (αριστερά) – Φιλελλήνων – Λ. Αμαλίας (δεξιά) – Λ. Βασ. Όλγας (αριστερά) – Λ. Βασ. Κων/νου (στο ρεύμα καθόδου των αυτοκινήτων) μέχρι Ερατοσθένους (αλλαγή ρεύματος κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου προς Κηφισιά) - Λ. Βασ. Σοφίας - κόμβος Λ.Βασ. Σοφίας/Λ.Κηφισίας/Λ.Αλεξάνδρας - Λ. Αλεξάνδρας (αριστερά-ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεδίον του Άρεως) - Πατησίων (δεξιά) - αναστροφή στην οδό Κεφαλληνίας - Πατησίων (ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια) – Αιόλου - Σταδίου (αριστερά) – Φιλελλήνων – Λ.Αμαλίας (δεξιά) και στο φανάρι της Λ. Βασ. Όλγας αλλαγή ρεύματος κυκλοφορίας (ρεύμα ανόδου αυτοκινήτων προς Σύνταγμα) - Αθ. Διάκου (αριστερά) - Αρδηττού (αριστερά) – Λ. Βασ. Κων/νου (στο ρεύμα ανόδου προς Κηφισιά) μέχρι Ερατοσθένους (αλλαγή ρεύματος κυκλοφορίας στο ρεύμα καθόδου προς Καλλιρόης)– Λ. Βασ. Σοφίας - Λ. Αλεξάνδρας (αριστερά-ρεύμα ανόδου προς Λ.Κηφισίας) - Πατησίων (αριστερά-ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεδίον του Άρεως) -  Πανεπιστημίου (αριστερά) – Λ.Αμαλίας - Τερματισμός μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη). 
Παράλληλα, την ίδια ημέρα και κατά τις ώρες: 

Χαιρετισμός της Περιφερειάρχη Αττικής για την Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης 11528
Χαιρετισμό στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη λειτουργίας της πρώτης πανελλαδικής εμβέλειας Γραμμής Ψυχολογικής Στήριξης 11528 για λεσβίες, gay, αμφί, τρανς άτομα, τις οικογένειές τους, αλλά και για εκπαιδευτικούς, απηύθυνε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. «Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ενάντια στο ‘νόμο της σιωπής’ που ρίχνει τη σκιά του στο σχολείο, στην οικογένεια, στο χώρο εργασίας», τόνισε η Περιφερειάρχης, χαρακτηρίζοντας τη Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης, «Γραμμή Ζωής».

Η Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης 11528, που λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 13.00 - 21.00, υλοποιείται στο πλαίσιο του «Προγράμματος για την Καταπολέμηση των Διακρίσεων βάσει του Σεξουαλικού Προσανατολισμού της Ταυτότητας Φύλου: Πρόληψη και Παρέμβαση». Φορείς υλοποίησης του προγράμματος είναι η ΟΛΚΕ (Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος), και οι οργανώσεις «Θετική Φωνή», «Athens Pride» και «Thessaloniki Pride». Οργανισμός υποστήριξης και χρηματοδότησης του έργου είναι το «αλληλεγγύη-SolidarityNow».

ΓΚΑΛΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ: ΕΚΘΣΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΚΗ ΒΑΓΙΑ            

 Η  Γκαλερί  Χρυσόθεμις  παρουσιάζει   
                                   την έκθεση  ζωγραφικής   του
                                                Μάκη   Βάγια

Θα   παρουσιαστούν   λάδια  μεσαίων  διαστάσεων με θέμα κυρίως ανθρώπινες μορφές.

Ο  ίδιος  ο καλλιτέχνης  σημειώνει  σχετικά  με  την  δουλειά του:
Εν  μέσω  άδειων  χώρων, κύματα, μηνύματα  μορφών       
πού  αποκτούν , μπορεί  όμως  κι όχι, τα  πρόσωπά  τους.       
Ένα  ίσως πλανάται  μεταξύ  ειδώλων και  φαινομενικά  άδειων χώρων.        
Ένα  ίσως πού  μορφοποιεί  ένα  άγνωστο  πού  γεννά.

Διάρκεια  έως  Σάββατο  26 Μαρτίου 2016

Tel.2106811418

Ο "Φάουστ" του Γκαίτε σε μετάφραση Σ.Α. Ευαγγελάτου από την Κάπα Εκδοτική


ΓΚΑΙΤΕ
Φάουστ
Το πρώτο μέρος της τραγωδίας
Μετάφραση: Σπύρος Α. Ευαγγελάτος
Σελ.: 192 τιμή: 8,48 ευρώ
ISBN: 978-618-5191-13-9
Κάπα Εκδοτική


Έργο θεμελιακό για τη νεότερη ευρωπαϊκή λογοτεχνία, ο Φάουστ του Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε είναι ένα ποιητικό, στοχαστικό, τραγικό, αλλά και σατιρικό κείμενο που ταυτόχρονα αποτέλεσε το βαρόμετρο των σκηνικών επιτευγμάτων του 20ου αιώνα. Το έργο έχει τις ρίζες του στον θρύλο του Φάουστ ο οποίος είχε διαδοθεί χάρη σε μπαλάντες, σε έργα για κουκλοθέατρο και είχε αποτυπωθεί σε ξυλογραφίες και χαρακτικά ήδη από τον 16ο αιώνα.  Κεντρικό πρόσωπο της ευρωπαϊκής μυθολογίας, ο Φάουστ γνώρισε πολλές μεταμορφώσεις.
Αποτέλεσε το έργο ζωής του Γκαίτε (1749-1831) ο οποίος ξεκίνησε τη συγγραφή του σε ηλικία περίπου 25 ετών. Ολοκλήρωσε το Πρώτο μέρος το 1806 και αμέσως μετά ασχολήθηκε με τη συγγραφή του Δεύτερου μέρους, το οποίο ολοκλήρωσε επτά μήνες πριν από τον θάνατό του. Στο έργο, όπου ενσωματώνονται κωμικά στοιχεία τα οποία εναλλάσσονται με τραγικές σκηνές, τόσο ο αναγνώστης όσο και ο θεατής του θα αναγνωρίσουν όλες τις γνωστές μορφές του θεάτρου μέχρι την εποχή του συγγραφέα. Ο Γκαίτε ενσωματώνει στον Φάουστ όλους τους προβληματισμούς, τις διαφορετικές ιδέες που τον απασχόλησαν και τα θέματα με τα οποία καταπιάστηκε κατά το μακρόχρονο διάστημα σύνθεσης του έργου, παραδίδοντας τελικά ένα εξαιρετικά περίπλοκο έργο που ο ίδιος χαρακτήρισε ως «τραγωδία».
Γράφει ο Σπύρος Α. Ευαγγελάτος: «Η νέα μετάφραση του Φάουστ (Α΄ Μέρος της Τραγωδίας) στηρίζεται σε πρόσφατες γερμανικές εκδόσεις, που έχουν λάβει υπ’ όψη τους τα πορίσματα νεότερων μελετητών των πηγών. Η παρούσα μετάφραση επιδιώκει να είναι απόλυτα πιστή στο ύφος, στην «ατμόσφαιρα» και στο νόημα του κειμένου και φυσικά –στο μέτρο που είναι δυνατόν– στο γράμμα του. Ο Φάουστ έχει συντεθεί –κατά το μεγαλύτερο μέρος του– σε ομοιοκατάληκτο στίχο, ενώ υπάρχουν σημεία σε στίχο ανομοιοκατάληκτο, καθώς και μία σκηνή σε πρόζα. Όπου το κείμενο είναι ομοιοκατάληκτο, ακολουθεί και η μετάφραση την ομοιοκαταληξία. Όχι όμως δουλικά. Η γερμανική γλώσσα είναι πυκνότερη από τη νέα ελληνική και αν βασικός στόχος μιας μετάφρασης είναι η ρίμα, υπάρχει κίνδυνος να πληγεί το νόημα ή η λεκτική αισθητική».

Η  μετάφραση έγινε για την παράσταση Φάουστ που ανέβηκε  το 2000 στο «Αμφι-Θέατρο» σε σκηνοθεσία του Σ. Α. Ευαγγελάτου. Η μετάφραση συμπληρώθηκε για την παράσταση που ανέβηκε τον Δεκέμβριο του 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου.

Κάπα Εκδοτική  • Παπαρηγοπούλου  6,  Περιστέρι  • Τηλ: 210 6859273
info@kapaekdotiki.gr - www.kapaekdotiki.gr - fb/ Κάπα Εκδοτική - t @KapaEkdotiki