Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ν. ΛΑΓΑΡΙΑΣ: ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΜΕ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ν. ΛΑΓΑΡΙΑΣ
Αγαπητέ Άγγελε Νταβία,

Η πρόσφατη ενασχόλησή μου με την υπόθεση του ΠΑΚ Χαλανδρίου, που διαλαλήθηκε και από την ηλεκτρονική σου εφημερίδα «ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ», με έκανε να γνωρίσω λίγο καλύτερα τα κοινά και την κοινωνική ζωή της πόλης σας.

Ομολογώ ότι με εντυπωσιάζουν ευχάριστα.

Με εντυπωσιάζει όμως και ο τρόπος που επικοινωνείς τα τοπικά θέματα … !

Άμεσα και ζωντανά, σαν κουβέντα σε παλιά γειτονιά.

Ανθρώπινα και συναισθηματικά, όσο πρέπει, εκεί που πρέπει.

Σοβαρά και με χιούμορ, ταυτόχρονα.

Δηκτικά, ειρωνικά και, τελικά, αριστοφανικά.

Χαίρομαι που οι «θιγόμενοι», γιατί μερικές φορές υπάρχουν και τέτοιοι, σε αντιμετωπίζουν με «γενναιοδωρία» ανεκτικότητας, χωρίς να σε … «μαλώνουν».

Χωρίς αυτή την «γενναιοδωρία» τους , θα ήταν δύσκολη η διατήρηση της αυθεντικής επικοινωνιακής ταυτότητας της ηλεκτρονικής εφημερίδας σου.

Και τότε, κάτι θα έλειπε από το Χαλάνδρι!

Γι’ αυτό, παρακαλώ τους τοπικούς άρχοντες και τους κάθε λογής μεγάλους και μικρούς παράγοντες της πόλης, να συνεχίσουν να σου συμπεριφέρονται έτσι, ώστε να συνεχίσεις να προσφέρεις το απολαυστικό σου … τρολάρισμα!

Για το καλό της πόλης!

Ν. Λαγαρίας - Δικηγόρος

ΣΧΟΛΙΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ Α.Ν.: 
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και το τρόπο που περιγράφεις την προσπάθειά μας. Ναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις θέλουμε να εκπέμπεται από την δουλειά μας. Μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ - με όλα τα καλά και τις αδυναμίες - προσέγγιση της ΔΗΜΟΣΙΟ - ΓΡΑΦΙΑΣ. 
Έξω από τα καλούπια του υποκριτικού καθωσπρεπισμού.

Εγώ πάντως που ξέρω περισσότερα για το τι έχουμε περάσει ελπίζω οι τοπικοί άρχοντες να  μας αντιμετωπίζουν με λίγο περισσότερη από  την "ανεκτικότητα" που μας έδειξαν μέχρι τώρα - με δύο μηνύσεις και μία αγωγή οι τωρινοί ... σε δυόμιση χρόνια, με απρόκλητο κυνηγητό στην αγορά και με εκβιασμούς σε υποψήφιους διαφημιζόμενους και χορηγούς οι προηγούμενοι  ..... Ας μην γράψω τον πόνο μου πρωί πρωί.

Και εσείς - το ΠΑΚ ή ως πρόσωπα -  ελπίζω να πείτε τα ίδια και μια άλλη φάση, σε κάποιο άλλο θέμα, που ίσως η ΠΛΑΤΕΙΑ θα πάρει θέση που δεν σας αρέσει και αντί να μας πλακώσετε στις μηνύσεις, στους αποκλεισμούς και το βρίσιμο, θα μιλήσουμε σαν άνθρωποι σε παλιά γειτονιά,  στο καφενείο της πλατείας μας, θα αντιπαραθέσουμε επιχειρήματα ΚΑΙ μέσα από την ΠΛΑΤΕΙΑ - που όλοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ περίπτωση να αρνηθεί να προβάλλει και την αντίθετη άποψη, θα τρολαριστούμε αν χρειαστεί αλλά δεν θα γίνουμε εχθροί.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΞΕΝΩΝΟΝΤΑΙ. 

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΗΣ αξίας της ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΟΧΗΣ ψηλότερα από την υποτιθέμενη επίδειξη αποτελεσματικότητας της εξουσίας στην εφαρμογή των επιλογών της, αποτελεσματικότητα κάλπικη, την οποία επικαλούνται και υποστηρίζουν τελικά οι αποτυχημένοι εξουσιαστές που αναγκάζονται να καταφεύγουν στον αυταρχισμό αντί στην πειθώ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Χαρά μας να το επαναλάβεις.

ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΩΛΗΤΗ ;

Αφού δεν που δεν  ....

Δεν πας για ψάρεμα;


ΓΚΑΛΕΡΥ ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ: ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ


Η Γκαλερί Χρυσόθεμις παρουσιάζει ομαδική έκθεση ζωγραφικής - χαρακτικής

Πέντε καλλιτέχνες δημιουργούν και συνδιαλέγονται εικαστικά σε μια έκθεση με ποικίλη θεματολογία.

Εγκαίνια: Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 ,ώρα 19.30

Συμμετέχουν

Στάθης Ανδρουτσάκης , Ελένα Γκάρστεα , Γιάννης Κυριακίδης , Απόστολος Πλαχούρης , Πέτρος Στραβοράβδης

Διάρκεια έως Σάββατο 29 Απριλίου 2017

www.chryssothemis.com

ΓΕΡΟΥΝ ΓΕΡΑ ....


Αυτός Ολλανδός είναι;;;;

Γ.Γ.: Ο ΠΟΛΩΝ


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 27η Μαρτίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Λήψη απόφασης σχετικά με Γνωμοδότηση επί των ενστάσεων κατά της Β΄ φάσης της Πολεοδομικής Μελέτης περιοχής Ζώνη Δουκ. Πλακεντίας – Πεύκο Πολίτη του Δήμου Χαλανδρίου μετά την Γ΄ Ανάρτηση (Ιανουάριος 2016).

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ!!!!!

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΛΕΣ !!!!!

Κατόπιν ενημέρωσής μας από το Σύλλογο Φίλων των Ζώων, παρουσιάστηκαν φόλες (σα κεφτεδάκια) μέσα στο πάρκο της Αττικής οδού καθώς και γύρω από κάδους απορριμμάτων στις οδούς Λευκών Ορέων, Πάρνωνος και Μεσσηνίας.
Ο Δήμος μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ταυτοποίηση της τοξικής ουσίας.

Παρακαλούμε όπως δώσετε ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ για την ασφάλεια των παιδιών και των κατοικιδίων σας.