Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

ΜΕΓΑΛΕ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΣΕΣ; ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!


 ''NO MORE KISSES''... 

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FIMOTRO


 

EIΠΕ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ...ΧΟΥΦΤΕΛ..

Δύο φόρες συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον «Φούχτελο», όπως αποκαλεί η Άνγκελα Μέρκελ τον υφυπουργό της για θέματα Εργασίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.
Στην πρώτη συνάντησή τους για την εβδομάδα...
που μας πέρασε, την προηγούμενη Τρίτη 26 Μαρτίου δηλαδή, ο... Φούχτελ ήταν υπέρ του δέοντος διαχυτικός με την υπουργό Τουρισμού. Την αγκάλιασε σφιχτά και την φίλησε τρυφερά, με ένα τρόπο που έκανε πολλούς να τον αποκαλέσουν «Χούφτελο», αφού ο Γερμανός υφυπουργός έδειχνε να μην μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για την Όλγα Κεφαλογιάννη.
Δύο μέρες μετά, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013, η υπουργός Τουρισμού ξανασυναντήθηκε με τον κ. Φούχτελ σε εκδήλωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου. Ο ασυγκράτητος Γερμανός υφυπουργός μόλις είδε την κυρία Κεφαλογιάννη έσπευσε να μετακινηθεί προς το μέρος της για να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει. «No more kisses», είπε τότε κοφτά -αλλά χαμογελώντας- η υπουργός Τουρισμού στον κ. Φούχτελ και με τα χέρια της του έκανε σήμα να σταματήσει ενώ η αμυντική στάση του σώματός της αποκάλυπτε τη δυσαρέσκειά της για τον υπερ-διαχυτικό απεσταλμένο της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα...ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
& ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Ταχ.Δ/νση: Λ. Πεντέλης 150
Χαλάνδρι Τ.Κ. 15235
Τηλ. 210.6815251- 210 6811416
Φαξ: 2106827770

Χαλάνδρι, 29/03/2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ: «ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ»

Λόγω έκτακτου προβλήματος μη έγκρισης διακίνησης καυσίμων των οχημάτων του Δήμου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής δεν είναι δυνατή η πλήρης λειτουργία της Υπηρεσίας Διαχείρισης Απορριμμάτων μέχρι την Κυριακή 31/03/2013.

Παρακαλούνται οι δημότες μας να μην αποθέτουν απορρίμματα στους κάδους και κυρίως να μην εναποθέτουν κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα.

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και συνεργασία.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

Αν είχαν κάνει τρεις μέρες απεργίας οι σκουπιδιαραίοι "ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ", θα έβγαιναν την ίδια μέρα οι μεγαλοπαράγοντες των δήμων από τηλεοράσεως και θα εκδήλωναν "ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΜΙΔΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ" και όλα αυτά τα ωραία, ΚΑΙ ΠΟΛΥ υπεύθυνα που ακούτε στις απεργίες των σκουπιδιαραίων.

ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ γιατί δεν έχουν μείνει λεφτά από τις δαπάνες για τα εγκαίνια των υπό κατασκευή έργων για να βάλουμε μπετζίνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΔΟΚΤΩΡΑΣ ....


ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 1952 - 4.10 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ!

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ : Συλλαλητήριο την Κυριακή στις 6 μ.μ.


Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις