Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Πρωτοβουλία λαμβάνουν οι εργοδοτικές οργανώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες ζητούν να ξεκινήσουν συζητήσεις ώστε να επανέλθει ο κατώτατος μισθός στο σημείο όπου βρισκόταν πριν από την εφαρμογή των ρυθμίσεων του δεύτερου μνημονίου.

Πρωτοβουλία λαμβάνουν οι εργοδοτικές οργανώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες ζητούν να ξεκινήσουν συζητήσεις ώστε να επανέλθει ο κατώτατος μισθός στο σημείο όπου βρισκόταν πριν από την εφαρμογή των ρυθμίσεων του δεύτερου μνημονίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Real fm ο ΣΕΒ έχει στείλει επιστολή στους κοινωνικούς εταίρους προκειμένου να επαναδιαπραγματευθούν το ζήτημα του κατώτατου μισθού και της μετενέργειας.

Θετικός στην πρόταση του ΣΕΒ είναι ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος μιλώντας στον eniko ανέφερε: "Είμαι θετικός να γίνει ένας ειλικρινής διάλογος. Είμαι θετικός στον επανασχεδιασμό και όχι σε μπαλώματα".

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΕΕ:

"Φιλε Προεδρε,

Για το ελληνικό εμπόριο η ύπαρξη μίας ισορροπημένης και σταθερής εθνικης συλλογικής σύμβασης εργασιας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιβίωση της αγορας. Θα πρέπει ομως, όλοι να καταλάβουν ότι οι εργασιακές σχέσεις δεν μπορούν να διευθετούνται, εαν δεν προηγείται ειλικρινής διάλογος, που θα σταθμίζει με ακρίβεια τις επιδράσεις της συγκυρίας και θα οδηγεί σε μία κοινά αποδεκτή λύση.

Οφείλουμε να ξεφύγουμε από τις παλαιές, ευάλωτες και ασταθείς συμφωνίες και να δημιουργήσουμε μία νέα ισχυρή συλλογικη σύμβαση που θα ικανοποιεί εργοδότες και εργαζόμενους, θα δεσμεύσει την νέα ελληνική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις νεες εκλογές, ενώ θα δημιουργήσει ένα ισχυρό ανάχωμα στις ορέξεις για πληρη κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων και περαιτερω μειωσεων των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

Η ΕΣΕΕ επανειλημμενα εχει εκφρασει ξεκαθαρα την αντιθεση της στα μετρα της μειωσης του βασικου μισθου της ΕΓΣΣΕ και της «μετενεργειας». Οπως, ομως πολυ καλα γνωριζετε, τα μετρα αυτα επηλθαν με νομοθετικη ρυθμιση και δεν νοειται «παγωμα νομου» με «κοινωνικη συμφωνια» ή «μορατοριουμ», παρα μονο, με αλλη νομοθετικη διαδικασια, αρμοδιοτητα ομως που δεν εχει η σημερινη μεταβατικη κυβερνηση.

Αποδεχομαστε την προσκληση σας για εναρξη ενος ειλικρινους διαλογου, μεταξυ των κοινωνικων εταιρων, οχι ομως για να μπαλώσουμε προσωρινα τις παρουσες εργασιακες σχεσεις, αλλα για να επανασχεδιάσουμε από κοινού μια καινούργια, ρεαλιστική και σεβαστη απο ολους, εθνικη συλλογική σύμβαση εργασιας.

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στην εξέλιξη του διαλόγου και στον επανασχεδιασμο μιας νεας εργασιακης συμβασης είναι πολλές και σημαντικές. Ωστόσο, προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει η βούληση να συμφωνήσουμε μεταξύ μας και ότι μπορούμε ωριμα πλεον, να καταλήξουμε σε μια «εθνική εργασιακή συμφωνια» που θα διασφαλίζει την αξιοπρέπεια και των δύο μερών.

Με φιλικους χαιρετισμους

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΕΕ
23-5-12"

Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΤΣΙΟΣ!Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΕΓΩ (του ΣΤΑΘΗ)Με πήρε η φράου Μέρκελ τηλέφωνο!

Γύρω στις 8 και 38΄ το πρωί!
Από την Τράπεζα, λέω θα είναι, για την καθυστερημένη δόση –ποια όμως απ’ όλες τις τράπεζες και για ποια απ’ όλες τις δόσεις;
«Δεν είμαι εδώ», λέω στο τηλέφωνο και το κλείνω. Ξαναχτυπάει το ρημάδι, «δεν είμαι εδώ είπαμε!», ξαναλέω και το ξανακλείνω.
Και τότε ακούω τη συσκευή να μου λέει κάτι σαν: «Χακενχόφτεν χέχτερινγκ ντας γκιουντερμπρίνερ!!»
- Θεέ μου, λέω! Ακούω φωνές!
«Δεν ακούς φωνές!», μου λέει η συσκευή, «ακούς τη φράου Μέρκελ!»
«Γιαβόλ», ψιθυρίζω συντετριμμένος και σηκώνω τη συσκευή!
«Ντας ιστ Στάζις Σταυρόπουλος;», ακούω μια φωνή υμπεργκρουπενφίρερ να με ρωτάει;
«Μανδάμ Μέρκελ;», ψιθυρίζω.
«Νάιν Μανδάμ! Ο Τζίπρας είσαι και με λες μανδάμ;»
«Νάιν Τσίπρας, μάιν Φιούρερ, Sorry…μάιν, κυρία μου!» της λέω, έτοιμος να παραδοθώ, «εγώ, Στάθης, απλώς Στάθης», ψιθυρίζω ξέπνοος.
«Για, Στάζις! Είσαι τεμπέλης, Στάζις;»
«Οχι, κυρία μου!»
«Θέλεις να βγεις απ’ το ευρώ, Στάζις;»
«Οχι εγώ, μάιν ντάμε Μέρκελ, ο Λαφαζάνης», καρφώνω τον Πάνο, καλού κακού, μπας και τη γλιτώσω.
«Λαφαζάνης καπούτ! Δραγκαζάκις καπούτ! Ράους ΣΥΡΙΖΑ!»
«Κι εγώ τους τα λέω, αλλά δεν με ακούνε, οι συνιστώσες μάιν καπιτέν!», παίρνω θάρρος.
«Σκασμός!»
«Μπογιουρούμ», της κάνω.
«Παρντόν;»
«Με συγχωρείτε! Αλλά όλο τούρκικα και γερμανικά ακούω τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, καμιά φορά τα μπερδεύω...»
«Σκασμός!»
«Γιαβόλ!»
«Στάζις...»
«Διατάξτε!»
Σιωπή στο ακουστικό. Μόνον η ανάσα της κυρίας Μέρκελ ακούγεται! Η προσπάθειά της να κάνει υπομονή μαζί μου είναι εμφανής – τη νιώθω, δάκρυα μου ανεβαίνουν στα μάτια, «Στάζις», μου λέει,
«το Σύνταγμα»...
«Ποιο Σύνταγμα;» τη διακόπτω όλο χαρά, «το Σύνταγμα Βάφεν Ες Ες Εντελβάις;! Ξανάρχεται η Παντσερντιβιζιόν Εντελβάις;»
«Νάιν, ηλίτιε! Το Ελληνικό Σύνταγμα!»
«Τι το Ελληνικό Σύνταγμα;» ρωτάω όσο πιο προσεκτικά μπορώ.
«Παπούλιας!», μου λέει η κυρία Μέρκελ. «Είπα στον Πρόεδρο ντης Ντημοκρατίας σας να τηρήσετε το Ζύνταγμά σας και να κάνετε Ντημοφήφισμα αν θέλετε να σας μπαίρνω τηλέφωνο να σας λέω ντι να γκάνετε ή όχι».
Ηταν η σειρά μου να σωπάσω. Εντρομος! Ψιθύρισα: «Μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει, καλή μου κυρία. Εγώ Στάθης, νάιν Παπούλιας, μας συμβαίνει κάτι σαν σπασμένο τηλέφωνο...».
«Σπασμένο τηλέφωνο σπάσω σπασμένο κεφάλι σου, σβάιν!» ακούω την Καγκελάριο να ουρλιάζει και να μου κλείνει το τηλέφωνο καταπρόσωπο!
«Αντε από ‘κει, κυρά μου!», της λέω! «Σε ποιον μιλάς έτσι; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»
Τσιμουδιά η συσκευή.
«Α, να χαθείτε, παλιογερμαναράδες!», προσθέτω, και πάω στην κουζίνα να φτιάξω καφέ και να ταΐσω τον Μπαλλάκια, τον γάτο μου, όταν ξαναχτυπάει το τηλέφωνο.
«Α, δεν υποφέρεσθε», φωνάζω και σηκώνω το ακουστικό έτοιμος για καβγά!
«Γιαβόλ, φράου Μέρκελ», λέω όσο πιο γλυκά μπορώ.
«Ποια Μέρκελ; Από την Τράπεζα Τάδε είμαστε! Ο κ. Σταυρόπουλος;»
Φτου!
«Βεβαίως!», λέω ψύχραιμα. «Μόλις τώρα μιλούσα με την κυρία Μέρκελ! Μέρκελ! Ξέρετε, την καγκελάριο της Γερμανίας! Κολλητή μου! Τι με θέλετε; Για εκείνο το δανειάκι; Αυτό συζητούσα και με τη συντρόφισσα Μέρκελ! – μήπως μπορούμε να κάνουμε καμιά ρυθμισούλα;».
«Νάιν!» μου λέει ξερά η υπάλληλος!
«Πόρκα μιζέρια!», αναστενάζω.
«Τι; Καταρρέει και η Ιταλία;»
«Ορίστε;»
«Παιδιά», ακούω μέσα απ’ το τηλέφωνο την υπάλληλο να φωνάζει, «έχω εδώ έναν μαλάκα που μιλάει με τη Μέρκελ και μου λέει ότι καταρρέει η Ιταλίααααα!!!»
ΥΓ.: Αν με πάρει ο Κρούγκμαν να μάθει για το ντόμινο που άρχισε, δεν είμαι εδώ...!
Πηγή: enikos.gr


ΔΙΑΝΟΜΗ ΧΩΡΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Την προηγούμενη φορά δεν ξέρανε οι δημοτικές παρατάξεις.

Τώρα τους τα έχουμε πει όλα.

Για να δούμε. Θα μεταβάλλουν καθόλου την "στάση" τους ή θα εμμείνουν στις "επιφυλάξεις" τους, επειδή το 2008 είχε παρθεί μια απόφαση που ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ με τίποτα, όσα νέα στοιχεία και αν προστεθούν λες και είναι η απόφαση της συνόδου των εβδομήκοντα.
Και για να μην εκτεθούν και άλλο φίλοι που επιμένουν να αρνούνται ότι πρέπει να δουν την αλήθεια σήμερα θα σας δώσουμε και μια πληροφορία χωρίς πολλά λόγια,
ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ και δεν την εκμεταλλευόμαστε.
Σο ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ λοιπόν - πριν κάνα μήνα - ΕΠΕΣΕ η πρωτόδικη καταδίκη της διαφημιστικής εταιρίας για την υπόθεση Σταυρουλάκη.
Η πινακίδα αθωώθηκε.

"Κε Σταυρουλάκη πρέπει να δεχτείτε ότι δεν ήταν η διαφήμιση που σκότωσε τον γιο σας" μάθαμε ότι του είπε, με τόνο ειλικρινούς συμπάθειας ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου στον άτυχο πατέρα.

Και με τελεσίδικη λοιπόν απόφαση η έννοια της "δολοφονικής πινακίδας"  πλέον αμφισβητήθηκε.

Και αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ αφού δεν μπορεί να υπερασπίζονται -ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΟΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ - ότι τα αυτοκίνητα στις πόλεις πρέπει να μπορούν ανενόχλητα να εκτρέπονται από το οδόστρωμα, να καβαλάνε πεζοδρόμια, να πέφτουν πάνω σε πεζούς και μετά να αναζητούν άλλοθι σε ό,τι  τράβηξε την προσοχή του οδηγού - βιτρίνα. πινακίδα, καμιά όμορφη περαστική με μεγάλο ντεκολτέ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΜΟΝΙ και ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΠΑΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ!

Και όπως έχουμε ξαναγράψει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΣ, έχουν και άλλες δραστηριότητες.

Όσο για τα αισθητικά θέματα των πόλεων, την αισθητική κλπ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ από ΣΟΒΑΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, τα οποία ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ για να κάνουν την δουλειά τους ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ!

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ευτυχώς - ακόμα δεν έχει θεσμοθετηθεί.
Και η δικαιοσύνη δεν μπορεί, ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ να αντικαταστήσει την αυτοδιοίκηση, ειδικά για όσους πιστεύουν σε αυτή.

Αν και ίσως τελικά θα αποτελούσε αυτή η ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ τη μόνη λύση για να αποφεύγονται τρέλες.
Αλλά ας μην με πιάσουν πρωινιάτικα τα .. αυταρχικά μου γιατί σέρνονται και κατηγορίες για ροπή προς χρυσαυγιτισμό.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ.

Άλλωστε, όπως θα πούμε πιο αναλυτικά μετά τις δεύτερες κάλπες, θεωρούμε ότι τώρα ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ του συγκεντρωτικού κράτους ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ.

Και αυτό απαιτεί ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ.

      
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
              Χαλάνδρι,  22/5/2012
                    ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ         - 2012Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος (λόγω προκήρυξης Βουλευτικών εκλογών στις 17 Ιουνίου 2012) στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 23η Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με το παρακάτω θέμα:


1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό και διάθεση χώρων υπαίθριας προβολής πολιτικών μηνυμάτων – καθορισμό θέσεων περιπτέρων και κεντρικών ομιλιών ενόψει των Βουλευτικών εκλογών στις 17 Ιουνίου 2012.


Χαλάνδρι  22/5/2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ


ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. "Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ"Ένας 30χρονος έχασε την ζωή του από μαχαιριές 3 λαθρομεταναστών.

Κάτοικοι και Χρυσαυγίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Όταν το κράτος δεν μπορεί ή δεν θέλει, αυτά είναι τα αποτελέσματα.

Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική.

Τι δεν καταλαβαίνεις;;;!!!Πλάσμα προπαγανδιστικού δικαίου το δίλημμα ευρώ ή δραχμή..

..για να αναβληθεί επ' αόριστον η ώρα του λαϊκού κολασμού..

Καλημέρα,
Θα επιχειρήσω να απορρίψω σε δυο παραγράφους την ελεεινή καθεστωτική προπαγάνδα της οποίας όχημα είναι οι εντεταλμένες δημοσκοπήσεις για το 80 και 90% λαϊκής αποδοχής στο ευρώ.

Έτσι θα περάσω επιδερμικά το μείζον ζήτημα των εγκληματικών ευθυνών για την οικονομική μας καταστροφή, (άλλης ευκαιρίας δοθείσης θα αναφερθώ), παράγωγο της οποίας είναι οι δανειακές συμβάσεις και ανθυποπαράγωγο το μνημόνιο επί του οποίου τα δύο αστικά κόμματα (νεοπασοκ ΝΔ) εστιάζουν, προκειμένου να σας αποπροσανατολίσουν θέτοντας το δίλημμα ευρώ ή δραχμή.

Πρόκειται για ψευδοδίλημμα. Για μια κατά πλάσμα προπαγανδιστικού δικαίου επινόηση. Δεν χρήζει της βοήθειας οικονομολόγων και φυσικά της δραχμής ο λαός για να αντιληφθεί πως αφανίζεται εντός του ευρώ, δίχως στην ουσία να ευθύνεται ένα νόμισμα για την καταστροφή του. Το ευρώ δομήθηκε στα εκμαγεία του Ευρωπαϊκού τραπεζιτικού ιερατείου με μια μόνη αποστολή. Να αποτελέσει νόμισμα αποταμιευτικό (αποθεματικό το ονομάζουν δεν είναι όμως σωστό) και ως εκ τούτου το περιεχόμενο της πολιτικής που υπάρχει στον πυρήνα του, το καθιστά απολύτως ανελαστικό. Σκληρό.. Δεν υποτιμάται μα ούτε και ανατιμάται με αποφάσεις ενός μόνον κράτους από το σύνολο των μελών που το έχει υιοθετήσει. Την αξία του έτσι την ρυθμίζει η αγορά.

Η υποτίμηση όμως αλλά και η ανατίμηση ενός νομίσματος είναι εργαλεία άσκησης οικονομικής πολιτικής στα χέρια εκείνου που το εκδίδει. Αν δεν μπορεί για κάποιους λόγους να επέμβει σε αυτό, επεμβαίνει στις παραμέτρους που διαμορφώνουν την αξία του. Μια από αυτές (η σοβαρότερη) είναι η εργασία. Αν θέλει να γίνει επομένως ανταγωνιστικός κατά τις δοξασίες του πρωτόγονου νεοφιλελευθερισμού, υποτιμά την αγορά της. ΜΕΙΩΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ… ΚΑΙ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.. (όποιο τέλος πάντων υπήρχε)

Τι το διαφορετικό παρατηρείτε εσείς να συμβαίνει σήμερα Στο όνομα της σταθερότητας του ευρώ θυσιάζονται εκατομμύρια ευρωπαίοι η παρουσία των οποίων στην γηραιά ήπειρο, κρίθηκε από το ιερατείο του ευρωμπορντέλου, ως ασύμφορη γιατί απλώς κοπρίζουν το έδαφός της. Άρα αν καθ’ οιονδήποτε τρόπο ψοφήσουν δεν θα μας λείψουν ιδία δε όταν αυτοχειριάζονται.

Αυτή την πολιτική προωθούν οι δύο συνεταίροι της διαπλοκής που για να γίνει εύπεπτη την γαρνίρουν με την πολιτισμική σάλτσα της παρουσίας του ευρωμπορντέλου για να μην αποκαλυφθεί η τούρτα με τα σκατά.

Μόνο που ο ζόφος των κοπράνων δεν κρύβεται.. Ταξιδεύει στην ουρά των λόγων τους και παίρνει ζωή στο μυαλό μας καθώς τα συσχετίζουμε αυτομάτως με την πραγματικότητά μας.. Είναι η στιγμή που με ένα κλικ στον κάδο ανακύκλωσης του νου σας απαλλάσσεστε της παρουσίας τους έτσι ώστε να μην αυξάνεται επικίνδυνα στο αίμα σας η ροή της αδρεναλίνης από τον θυμό.. Εκτός και αν την έχετε ανάγκη επειδή σας διατηρεί σε φυσικά επίπεδα υψηλά τα οποία θα χρειαστείτε την ώρα της κρίσης.. Της κρίσης του λαού..
 
του Ευγένιου Ανδρικόπουλου, http://klydonas.blogspot.com/, 22-5-2012


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *