Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΗΡΘΕ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΠΡΟΦΑΝΩΣ με άδεια από τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ πήρε την πλατεία του χωριού να διοργαώσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εκδήλωση - συναυλία ο Μαυρογυαλούρος της περιοχής.

"ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΙ είναι ρε. Χοντοκέφαλοι"!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΕ ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗ!
Η πλατεία της πόλης στον .... πολιτευτή;;;;

Δεν είναι το χωράφι των πολιτικάντηδων ο δημόσιος χώρος κε Μανιατογιάννη!

ΣΥΝΑΥΛΙΑ - λέει  - ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ Ο ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ - ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - πρώην ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ του διπλανού χωριού - που κάνει ό,τι θέλει στην γειτονική ... ΠΛΑΤΑΝΙΑ.

Άκου ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ οργανώνει μόνος του συναυλία στην πλατεία.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ;
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ;;;;

¨Οπως λέγαμε παλιά για τον Αρκουδέα;;;
Αυτός δεν είναι άνθρωπος, είναι μια ιδέα.

ΟΥΟΥΟΥΟΥ ΡΕ!

ΔΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ - ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ:


ΥΓ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Η επόμενη φωτό του Ντινόπουλου που θα ανέβει στην Πλατεία θα κάνει παγκόσμιο viral!
ΑΝΤΕ! ΚΟΤΥΦΑΛΕΣ!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗ – ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


Αγαπητοί δημότες

Πριν 3 χρόνια, με την βοήθεια του Καλλικράτη, μας έκατσε και γίναμε δημοτική αρχή με ποσοστό 18% και με απόλυτη πλειοψηφία!!! Στο δημοτικό συμβούλιο. Το προεκλογικό μας πρόγραμμα ήταν αντιμνημονιακό- αντικαλλικρατικό και δεσμευόταν να παραδώσει όλη την εξουσία στους Δημότες. Ήταν το πρόγραμμα της Δημοτικής παράταξης «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ», το οποίο ουδόλως αναφέραμε στον ΕΝΑ απολογισμό για ευνόητους λόγους

Αφού παίξαμε πρώτα το παιχνίδι της κότας που ντύνεται λιοντάρι, αφού εξαντλήσαμε όλο το μελό ρεπερτόριο του «τραβάτε με κι ας κλαίω», αφού ασελγήσαμε πάνω στην απελπισία των ανθρώπων που μας επιτρέψανε να λεονταρίζουμε δωρεάν, τώρα γειωθήκαμε οι τιποτένιοι στην πραγματική μας φύση. Είμαστε οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες. Δεν προσκυνούμε βέβαια τον Σουλτάνο αλλά τον Φούχτελ. Δεν λογοδοτούμε στην Υψηλή Πύλη αλλά στον Πιτσιόρλα το ΤΑΙΠΕΔ τον Αρχιεπίσκοπο και σε κάθε μικρό και μεγάλο συμφέρον. Μικρές λεπτομέρειες που δεν ακυρώνουν την αποκαλυπτική ιστορική αναλογία.

Είμαστε οι ίδιοι για τους οποίους η μακαρίτισσα η Μαλβίνα είχε πει κάποτε: «Αυτοί δεν είναι τίποτα άλλο, πάρα δέκα κώλοι που ζητάνε καρέκλα». Απομυζούμε αποστεωμένα κουφάρια με το καλαμάκι. Έχοντας περιηγηθεί ασκόπως, στην πρώτη νιότη μας, σε θεωρίες που μας ξεβόλευαν, αποφασίσαμε να αγκυροβολήσουμε στο απάνεμο λιμάνι του ολοκληρωτικού καπιταλισμού που διά βίου μας τρέφει. Άλλοτε με κανένα κέφαλο, κανένα πρόγραμμα ευρωπαϊκό, τώρα με συναγρίδα πεσκέσι των αξιοσέβαστων δανειστών. εισπράκτορες της συμφοράς των δημοτικών τελών, αφήνουμε πίσω μας την αποφορά της ακατάσχετης λιγούρας μας.

Εξαγγέλλουμε μέτρα για την αθλιότητα ισοδύναμα της αθλιότητάς μας Άλλοτε κλαίγοντας και άλλοτε στεγνοί δακρύων, παριστάνουμε ότι διοικούμε οι προσκυνημένοι των μνημονίων και του Καλλικράτη. Δεν είναι τυχαίο που στον ΕΝΑ απολογισμό μας δεν αναφερόμαστε στην παράταξη που μας ανέδειξε , ούτε στο πρόγραμμα της το προεκλογικό. Εκεί παίζαμε τους αντιμνημονιακούς και τους αντικαλλικρατικους. Εξάλλου μετά την εκλογή μας φροντίσαμε να την διαλύσουμε την παράταξη, διότι μερικά εμπαθή και ιδεοληπτικά μέλη της επέμεναν στην υλοποίηση του παρωχημένου προεκλογικού προγράμματος της και των δεσμεύσεών μας απέναντί σας.

Σκιαμαχούμε για το θεαθήναι στο ,ουσιαστικά καταργημένο με δική μας ευθύνη , Δημοτικό Συμβούλιο . Προπηλακίζουμε δημοτικούς υπαλλήλους διότι διεκδικούν τα αυτονόητα. Στήσαμε εργοδοτικό σωματείο εργαζομένων στο δήμο. Απειλούμε την νέα πρόεδρο του σωματίου διότι δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις για να παρανομήσει. Ο τσαμπουκάς μας απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες υπαλλήλους, όπως ταιριάζει σε τραμπούκους.

Είμαστε χαζοχαρούμενες υπάρξεις που η μειωμένη συνείδηση μας, αποτελεί και το ασφαλές διαβατήριο της ψωραλέας καριέρας μας. Πουλάμε ξεδιάντροπα τα εναπομείναντα στο σεντούκι της γιαγιάς για τη φουκαριάρα την πάρτη μας. Μετατρέψαμε τον Δήμο σε γαλέρα

Δεν μας χωρούν οι έννοιες γι’ αυτό εφευρίσκουμε ισοδύναμες μετωνυμίες. Δεν μας χωράει η φωνή μας γι’ αυτό μιλάμε με άλλες. Δεν μας χωράει η αλητεία μας γι’ αυτό δανειζόμαστε τις αλητείες των προστατών μας.

Ενώ τραγουδούσαμε ανέξοδα κάποτε το «γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον», τώρα ενθρονισμένοι με το αζημίωτο στο παρόν, αλλάζουμε το χαβά μας και τραγουδάμε αμέριμνοι το «και περάσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα» με τα λεφτά σας στην Κίνα, στην Ιταλία, στην Ισπανία κλπ. Εμείς ,που μέχρι τα 50 μας, είχαμε ταξιδέψει το πολύ μέχρι την Κάρυστο.

Στοιχισμένοι δίπλα και κάτω από τον άνθρωπο που ο λόγος του είναι σπαθί στομωμένο απ’ το ψέμα, εφορμούμε σαν όρνια με νύχια που δεν είναι πια γαμψά, αλλά καλλωπισμένα από το μανικιούρ του Φούχτελ.

Κλεπταποδόχοι ιδεών που ποτέ δεν πιστέψαμε, τις εξαργυρώνουμε τώρα όσο όσο για μια πρέζα «δυτικής» καλοπέρασης.

Μικροί άνθρωποι στήνουμε τις μεγάλες απάτες.

Ψευδομάρτυρες της συμφοράς χαρτζιλικωμένοι, είμαστε αυτοί που αναλαμβάνουμε συνήθως την υπεράσπιση των μεγάλων αφεντικών.

Και εξηγούμε

· Πρώτο μέλημα μας ήταν η διάλυση της παράταξης που μας ανέδειξε . Δεν μπορούσαμε ως εξουσία να δεχόμαστε κριτική που είχε σχέση με την εφαρμογή του προεκλογικού προγράμματος της παράταξης. Δώσαμε σκληρή μάχη γι’ αυτό. Μετα από τρία χρόνια μπορούμε να καυχηθούμε ότι τα καταφέραμε. Σήμερα η παράταξη μας είναι η Αυλή μας . Αποτελείται από μια ομάδα χαρτζιλικωμένων και από μερικούς , πολύ λίγους, αυτοεξυπηρετούμενους. Η δημοτική μας ομάδα στο δημοτικό συμβούλιο είναι πια μια θλιβερή μειοψηφία. Ας είναι καλά η δεξιά αντιπολίτευση που μας στηρίζει, αφού πια εφαρμόζουμε πιστά την πολιτική της και τις μεθόδους διαχείρισης , που εφαρμόζονται όλα τα τελευταία χρόνια καταστρέφοντας την πόλη μας.

· Δεύτερο μέλημά μας ήταν να μετατρέψουμε τον δήμο μας σε γαλέρα με εργασιακές σχέσεις μεσαίωνα. Τον πρώτο μήνα μας στην διοίκηση του δήμου , στην λούφα και πρώτοι από όλους τους δήμους , μπήκαμε στο πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας και εξασφαλίσαμε 200 περίπου νέους εργαζόμενους, χωρίς ουσιαστική ασφάλεια, χωρίς εργασιακά δικαιώματα με μεροκάματο 19,5 Ευρώ που τον πλήρωνε ο ΟΑΕΔ. Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να ρουφάμε με το καλαμάκι το αίμα και τον ιδρώτα των παιδιών σας για να ασπρίζουμε τις θέσεις των κάδων απορριμμάτων, διογκώνοντας συγχρόνως τον τραπεζικό μας λογαριασμό.

· Τρίτο μέλημα μας ήταν να μαζεύουμε χρήματα για την κυβέρνηση και το κόμμα που μας στηρίζει, όσο και για τους δανειστές μας που μας τιμούν με την προστασία που μας παρέχουν. Σήμερα μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια αφού και εδώ είχαμε μεγάλη επιτυχία. Μπορεί για σας να είμαστε θλιβεροί φοροεισπράκτορες αλλά για τους προστάτες μας είμαστε επιτυχημένοι ταμίες. Μη κοιτάτε τον πίνακα του ΕΝΑ απολογισμού μας που μας συγκρίνει με γειτονικούς δήμους. Η ουσία είναι ότι τα δυο πρώτα χρόνια, πάρα τις σπατάλες μας, φούσκωνε ο τραπεζικός μας λογαριασμός κατά 1,5 εκατομμύρια Ευρώ το δίμηνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούσαμε να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη κατά 750 χιλιάδες Ευρώ το μήνα. Τώρα φουσκώνει λιγότερο, διότι οι αναθέσεις πάνε σύννεφο. Πρέπει να στηρίξουμε και τα μέλη της αυλής μας τα μη αυτοεξυπηρετούμενα . Μας είναι χρήσιμα και αυτά , διότι πρέπει να υπάρχουν για να μας δοξάζουν, να μας λιβανίζουν. Αυτό πρέπει να ξέρετε ότι είναι απαραίτητο για κάθε εξουσία. Μπορούμε με ταπεινότητα να υπερηφανευτούμε ότι ο τραπεζικός μας λογαριασμός υπερβαίνει τα 18 εκατομμύρια Ευρώ και είναι στην διάθεση της κυβέρνησης μας και των δανειστών της. Είναι λεφτά κλεμμένα από την τσέπη σας.

· Τέταρτο μέλημα μας ήταν να φαινόμαστε φιλάνθρωποι εν μέσω κρίσης. Είμαστε υπερήφανοι που μετατρέψαμε τον δήμο σε ένα άθλιο φιλόπτωχο ταμείο .Συνεργαστήκαμε με τον Αρχιεπίσκοπο. Συνεργαστήκαμε με μοναστήρια, με πολυεθνικές, με στυγνούς καπιταλιστές, που δεν πληρώνουν τα αναλογούντα δημοτικά τέλη, που ανέξοδα δεν τηρούν τις νομικές υποχρεώσεις τους. Αρκεί να προσφέρουν που και που μερικά μακαρόνια στο «κοινωνικό» παντοπωλείο για το οποίο πληρώνετε εσείς 5 χιλιάδες ευρώ περίπου μηνιαίως για ενοίκιο!!! Βάλαμε τα παιδάκια του Δημοτικού να μαζεύουν τρόφιμα χωρίς έλεος για τα ψυχικά τραύματα που δημιουργήσαμε σε αυτά που δεν μπορούσαν να προσφέρουν, αυτά που τα ιδιά είχαν ανάγκη. Σε αυτά που δεν είχαν οι γονείς τους να τους προσφέρουν ούτε ένα πρωινό.

Είναι γνωστό ότι η φιλανθρωπία είναι μια μεγάλη μπίζνα. Δεν επενδύσαμε παραγωγικά ούτε ευρώ από τον παραφουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό μας για να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για να χτυπηθεί η ανεργία στην πόλη μας. Προτιμήσαμε να έχουμε εξαθλιωμένους και ταπεινωμένους δημότες, ζήτουλες του ελέους μας, παρά υπερήφανους εργαζόμενους, ελπίζοντας να μας ανταποδώσουν την, με ξένα κόλλυβα, φιλανθρωπία μας με την μορφή ψήφου στις επόμενες εκλογές. Αποδείξαμε ότι είμαστε άξιοι έμποροι της φιλανθρωπίας. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο Αρχιεπίσκοπος μας τίμησε για το ζήλο και τον επαγγελματισμό μας με τον τίτλο του Πρωτοσύγκελου!!! Αγαπητοί δημότες

· Όλοι γνωρίζεται πόσο επικερδές και ξεκούραστο είναι το επάγγελμα του κτηματομεσίτη. Έγινε λοιπόν πέμπτο μέλημα μας να μετατρέψουμε το δήμο σε ιδιότυπο γραφείο real estate, χωρίς βεβαίως να σας ρωτήσουμε.

Ο ιδιοκτήτης του ερειπίου που ονομάζεται « Μουσείο Νόμπελ» το έβγαλε στο σφυρί για 1.6 εκατομμύρια Ευρώ. Δεν εύρισκε παρά ταύτα αγοραστή. Τότε τον διευκολύναμε αγοράζοντας το με 1,45 εκατομμύρια ευρώ μετρητά . Το συνολικό ποσό βέβαια ξεπέρασε το ποσό που ζητούσε ο ιδιοκτήτης του, αν προστεθούν τα συμβολαιογραφικά έξοδα και η αμοιβή του γνωστού εργολάβου δικηγόρου του δήμου. Για να στηριχτεί, να διαμορφωθεί αυτό το κτήριο και να γίνει ασφαλές θα απαιτηθούν τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ευρώ ακόμα, δικά σας χρήματα βεβαίως.

Το οικόπεδο του δημοσίου (ΧΕΥ9) κάτω από το οποίο περνάει το μετρό, σχεδόν μηδενικής εμπορικής αξίας, το αγοράσαμε με μόνο 650 χιλιάδες ευρώ για παρκινγκ των απορριμματοφόρων, τα οποία εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια πάρκαραν στο άλλο δημόσιο οικόπεδο (ΧΕΥ8) εντελώς δωρεάν, το οποίο το ενοικιάσαμε με 850 χιλιάδες ευρώ για 30 χρόνια. Τα χρήματα αυτά που πληρώσαμε για αγορά και ενοικίαση ΔΗΜΟΣΙΑΣ δικής μας γης !!! πήγαν κατευθείαν στην τσέπη του Herr Fuchtel μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

Από τα ανωτέρω είναι φανερή η τεράστια επιτυχία μας και σε αυτόν τον τομέα.

· Το έκτο μέλημά μας ήταν να φαινόμαστε οικολόγοι και λάτρεις του πρασίνου.

Δώσαμε για τσιμεντοποίηση 200 στρέμματα πρασίνου πέριξ του νεκροταφείου για να εξυπηρετήσουμε μικρά και μεγάλα συμφέροντα.

Δώσαμε στον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο μας την δυνατότητα να κτίσει στην Ριζάριο πανεπιστήμιο, καταστρέφοντας τον δεύτερο πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας.

Δώσαμε την δυνατότητα μεταφοράς συντελεστή δόμησης από όλη την Ελλάδα κατά μήκος της οδού της δουκίσσης Πλακεντίας.

Καταφέραμε όμως τον φίλο και προστάτη μας υπουργό να μας παραχωρήσει για 30 χρόνια μόνο για χρήση, εντελώς δωρεάν, το γήπεδο του Απόλλωνα και τον περιβάλλοντα χώρο δίπλα στο Νομισματοκοπείο, για να τον χρησιμοποιείτε ως χώρο αθλοπαιδιών και αναψυχής, όπως μέχρι σήμερα κάνετε.

Δοξάστε μας.

· Έβδομο μέλημα μας ήταν να αφαιρέσουμε από τον Καλλικράτη κάθε αναχρονιστικό δημοκρατικό θεσμό, που μπορούσε να μειώσει ,έστω και κατ΄ ελάχιστον την εξουσία μας. Την επιτροπή διαβούλευσης που προβλεπόταν από τον Καλλικράτη, όπου οι μαζικοί φορείς της πόλης είχαν την δυνατότητα να υποβάλουν προτάσεις και να μας κάνουν κριτική, την διαλύσαμε ομολογουμένως εύκολα, μέσα από την απαξίωση, την περιφρόνηση και την συκοφάντηση των μαζικών φορέων, ιδίως των πιο δραστήριων. Δεν έχουμε ανάγκη τις προτάσεις κανενός και θεωρούμε την κριτική ως μια εμπαθή και υπονομευτική πράξη. Η εξουσία είναι αποκλειστικά δική μας και δεν ανεχόμαστε αντίλογό.

· Όγδοο μέλημα μας ήταν η διάλυση του συνδικάτου των εργαζομένων του δήμου. Εδώ , αν και μας φαινόταν εύκολο, αποτύχαμε. Αν και χρησιμοποιήσαμε όλα τα μέσα που μόνο ένας άεργος, ο οποίος δεν έχει ποτέ πληρώσει συνδρομή σε εργατικό σωματείο, δεν έχει απεργήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο, μπορούσε να σκεφτεί, δεν τα καταφέραμε. Προπηλακίσαμε, εξυβρίσαμε χυδαία, απειλήσαμε, μεταθέσαμε δυσμενώς, μέλη του ΔΣ του Σωματείου των εργαζομένων, κατά προτίμηση γυναικών, καθότι είμαστε φεμινιστές και όχι τραμπούκοι. Ιδρύσαμε εργοδοτικό σωματείο με πρόεδρο τον άνδρα της προέδρου μας. Τίποτα όμως. Σκέτη αποτυχία.

Η αποτυχία μας όμως αυτή ήταν γλυκιά, αφού καταφέραμε τα γραφτούμε στο βιβλίο Γκίνες. Είμαστε οι μοναδικοί παγκοσμίως που καταφέραμε, ένα εργοδοτικό σωματείο να κηρύξει απεργία εναντίον μας σχεδόν παμψηφεί, με απόφαση απαγορευμένης γενικής συνέλευσης.

· Το ένατο μέλημά μας ήταν η εφαρμογή του προεδρικού διατάγματος προστασίας του μεγαλύτερου πνεύμονα της πόλης μας, δηλαδή της ρεματιάς . Σε αυτό το πεδίο είχαμε μεγάλη επιτυχία. Κλείσαμε την πιτσαρία Da Nona , που ο ιδιοκτήτης της ήταν ένας φουκαράς του χεριού μας. Καμμιά σημασία δεν έχει , που το σούπερ μάρκετ του Μαρινοπούλου και νυν Σκλαβενίτη, το ερείπιο του Ζηκογιάννη, το κινέζικο εστιατόριο, η ταχυδρομική εταιρία, κλπ., παραμένουν στη θέση τους. Οι κότες κάθονται στα αυγά τους δεν τα βάζουν με τα μεγάλα συμφέροντα που τις ευεργετούν.

Εξάλλου ο σύλλογος προστασίας της ρεματιάς είναι ένας πολύ ενοχλητικός σύλλογος. Μας στέλνει συνέχεια υπομνήματα, διατυπώνει προτάσεις, διεκδικεί, αντιδρά στις επιτηδευμένες παρανομίες μας , όπως πχ στην συνεχή και ολοήμερη λειτουργεία του κυλικείου που φτιάξαμε δίπλα στο θέατρο και μέσα στο ρέμα !!!. Δεν θα του κάνουμε την χάρη να ασχοληθούμε με τις προτάσεις του και να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά του. Είμαστε σοβαρή δημοτική αρχή. Δεν θα ακολουθήσουμε τους άλλους δημάρχους των παραρεμάτιων δήμων, οι οποίοι απαντούν αυθημερόν και σπεύδουν να ικανοποιήσουν τα αιτήματα του συλλόγου, χάνοντας την σοβαρότητα τους.

· Το δέκατο μέλημά μας ήταν, να αναγκάσουμε όσους από σας επιμένουν να κατοικούν στο κέντρο της πόλης ,να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους . Αφενός μεν για προστατέψουμε την υγεία τους, καθότι το κέντρο έχει καταστεί αβίωτο, λόγω τού κυκλοφοριακού, των καυσαερίων και του ασύδοτου παρκαρίσματος. Αφετέρου δε για να πέσουν οι αξίες των ακινήτων προς όφελος της αγοράς.

Δώσαμε λοιπόν αφειδώς νέες άδειες για φαγάδικα και μπαράκια, γεμίσαμε τους πεζόδρομους με τραπεζοκαθίσματα για να μη μπορείτε να βγαίνετε από το σπίτι τους, ούτε να κοιμηθείτε τα βράδια από την φασαρία και τα κλαπατσίμπαλα.. Τον στόχο μας σχεδόν τον πετύχαμε.

Το μόνο που μας ανησυχεί τελευταία είναι ότι αρχίζουν να φεύγουν και οι επιχειρηματίες λόγω της αύξησης της προσφοράς. Έτσι η μπαρούπολη που στήσαμε αρχίζει να παρακμάζει με πρώτη την πλατεία της και η κονόμα μας λιγοστεύει.

· Ενδέκατο μέλημά μας ήταν να σας πουλήσουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όταν πουλάς μετάξι, δεν χρειάζεται να λες ψέματα για να υπερασπιστείς την πραμάτεια σου. Όταν όμως πουλάς φύκια, χρειάζεται να πεις ένα σωρό ψέματα για να πείσεις τους αγοραστές, ότι τα φύκια είναι από μετάξι. Εδώ πιά έχει τον λόγο η προπαγάνδα κατά Γκέμπελς.

Φτιάξαμε λοιπόν άμεσα ειδικό γραφείο προπαγάνδας στον δήμο μας. Το εφοδιάσαμε με όλα τα εγχειρίδια του πατέρα της προπαγάνδας , το στελεχώσαμε επαρκώς, του διαθέσαμε άφθονο χρήμα, με στόχο να παρουσιάζει το μαύρο ως άσπρο. Η επιτυχία του ήταν σχετική, διότι πολύ λίγοι από σας τρώτε κουτόχορτο , όπως φαίνεται.

Γι΄αυτό αποφασίσαμε να διαθέσουμε και άλλα χρήματα, δικά σας χρήματα. Γεμίσαμε την πόλη με ιδικά έπιπλα με ράφια για να παίρνετε από εκεί όλο το προπαγανδιστικό υλικό μας, το οποίο θα αποτελείται από καλαίσθητα φυλλάδια πληρωμένα με δικά σας πάλι λεφτά. Πλησιάζει και η προεκλογική περίοδος. Πρέπει να φροντίσουμε την πάρτη μας πρωτίστως.

· Δωδέκατο μέλημά μας ήταν να βάλουμε κάγκελα παντού και προ παντός στα μυαλά.

Με τους γνωστούς τρόπους, κατά πρώτον, «πείσαμε» τα τοπικά έντυπα, ιστοσελίδες , διαχειριστές ομάδων κοινωνικής δικτύωσης ,κλπ, να αποκλείσουν και να φιμώσουν κάθε φωνή που μας κάνει κριτική. Όσοι λίγοι δεν «πείστηκαν», τρέχουν στα ανακριτικά και εισαγγελικά γραφεία, κατόπιν ενεργειών μας και με φροντίδα των δικηγόρων μας ,που πληρώνονται πάλι από σας μέσω του ταμείου του δήμου. Αντιλαμβάνεστε φυσικά πόσο σεβόμαστε και πόσο παραγωγικά και ανταποδοτικά σπαταλούμε τα λεφτά σας.

Κατά δεύτερον περιφράξαμε όλες τις παιδικές χαρές με σιδερένια κάγκελα με ύψος κοντά στο 1,5 μέτρα, για να μαθαίνουν τα παιδιά από την τρυφερή τους ηλικία στα σιδερένια κάγκελα..

Δυστυχώς τα λεφτά τα έφαγε ο εργολάβος σιδεράς, με δική μας ανάθεση και συναίνεση. Έτσι δεν έμεινε τίποτα και δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε καμμιά καινούργια παιδική χαρά της προκοπής.

Κατά τρίτον, όσοι από σας είστε ηλικιωμένοι, γνωρίζετε καλά , ότι για να σας προστατέψουμε από τα ατυχήματα, απελευθερώσαμε την είσοδό σας στα ΚΑΠΗ, καταργώντας το τέλος εγγραφής των 5 Ευρώ . Συγχρόνως σας απαγορεύσαμε την έξοδο επιβάλλοντας χαράτσι – κάγκελο 20 Ευρώ το μήνα, κατά μέσο όρο, για την συμμέτοχή σας σε εκδηλώσεις εξωτερικές, όπως για την χρήση αθλητικών προγραμμάτων και αθλητικών χώρων του δήμου μας. Σε αυτές τις εκδηλώσεις συμμετείχατε , δυστυχώς, εντελώς δωρεάν πριν την κατάρρευση των συντάξεών σας.

Έτσι, καθηλωμένοι μέσα, πάνω στον καναπέ και μπροστά στην έγχρωμη τηλεόραση, ζείτε μια θαυμάσια ασπρόμαυρη ζωή.

Ίδιες υπηρεσίες προσφέραμε και στους ανέργους δημότες μας.

Ήταν μια αυστηρή οδηγία των αφεντικών μας , που δεν ήταν δυνατόν να παραβλέψουμε.1/9/2017

Η δημοτική αρχή.                                                                                                       Για την αντιγραφή
ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ 
ΕΜΠΑΘΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ