Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

H Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. εκφράζει την αλληλεγγύη της στους δημάρχους και υπαλλήλους που δε δέχονται τον επανέλεγχο

Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2014
Αριθμ. Πρωτ.: 1316

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τη νέα προσπάθεια της συγκυβέρνησης να κλιμακώσει την επίθεση τόσο στους αιρετούς όσο και στους εργαζόμενους που αντιδρούν στον προσχηματικό επανέλεγχο μετατροπής των συμβάσεων με διαφορετικά κριτήρια σύμφωνα με το άρθρο 42 του Ν.4250/2014.

Νέα «θύματα» του κλίματος τρομοκρατίας και εκφοβισμού είναι η κλήση ως κατηγορουμένων των Δημάρχων Λάρισας, Ζωγράφου και Χαλανδρίου αλλά και των Προϊσταμένων Διευθύνσεων Διοικητικού των παραπάνω Δήμων που αρνούνται να χορηγήσουν τα στοιχεία αλλά και να γίνουν συνένοχοι σε χιλιάδες απολύσεις που έχει προγραμματίσει η συγκυβέρνηση.

Η κλήση ιδιαίτερα των Προϊσταμένων Διευθύνσεων Διοικητικού ως κατηγορούμενων τη στιγμή που έχει προκηρυχθεί και συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της Ομοσπονδίας (ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ) από την εφαρμογή του Ν.4250/2014 δείχνει ότι πρόθεση, εκτός των άλλων είναι και η κατάργηση του συνταγματικού δικαιώματος της Απεργίας ώστε να μην υπάρχει καμία αντίδραση στη λήψη των νέων μέτρων της συγκυβέρνησης και της τρόικα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους Συλλόγους-Μέλη της αλλά και τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με πιο δυναμικό, αγωνιστικό και ενωτικό τρόπο να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους και να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στον προσχηματικό επανέλεγχο που δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου αλλά το σύνολο των εργαζόμενων, οδηγώντας χιλιάδες σε απόλυση και τις υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. σε διάλυση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α εκφράζει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της τόσο στους Δημάρχους όσο και στους συναδέλφους και δηλώνει ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν θα επιτρέψουμε με κάθε τρόπο την ποινικοποίηση και το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθεί να επιβάλλει η συγκυβέρνηση σε όσους υπερασπίζονται το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος 

Θέμης Μπαλασόπουλος 

Ο Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Τσούνης

585.795,98 ευρώ στο Δήμο Χαλανδρίου


585.795,98 ευρώ στον Δήμο Χαλανδρίου από το Υπ. Εσωτερικών, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του και κατά προτεραιότητα δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού.
Το ποσό δίδεται ως Τακτική Επιχορήγηση (η 12η του έτους) ο.ε. 2014.

Αναλυτικά η Απόφαση κατανομής που αφορά σε όλους τους Δήμους της χώρας Ε Δ Ω

ΚΑΙ ΦΟΥΜΑ ΦΟΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ, ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ....

Πετάμε Κουφάλες,

Έρχονται Κρεμάλες!Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΙΔΕ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΙΠΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΕ ΑΛΜΑΤΑ ΠΑΡΚΟΥΡ!

 twitter iptamenoi anarxikoi

Γίνεται της .... αναρχίας!

ΔΕΣ ΣΤΟ TWITTER: #iptamenoi_anarxikoi!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!
ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!

BAZOYME ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ LINKS (έχουμε και την 4η ηλικία της Πλατείας, τι να κάνουμε) αλλά αξίζει αν τα δείτε όλα!55 λεπτάΠριν από 55 λεπτά

Ο Μπαμπης ο αλφάδης να κατέβει στα 2000 πόδια γιατί ενοχλεί σμήνος συντρόφων που θέλει να προσγειωθεί στο Πολυτεχνείο

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ Β. ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Η I. Κριεκούκη νίκησε στη Μάνδρα - Ειδυλλία

Η μεγάλη νικήτρια και του χθεσινού επαναληπτικού β΄γύρου των εκλογών στο Δήμο Μάνδρας –Ειδυλλίας , είναι η πρώην Δήμαρχος , Ιωάννα Κριεκούκη , που υποστηρίχθηκε και από το ΠΑΣΟΚ.

Μεγάλοι « ηττημένοι» είναι τόσο ο νυν « γαλάζιος» Δήμαρχος Γιώργος Δρίκος , ο οποίος παρότι ήλθε πρώτος στον πρώτο γύρο των επαναληπτικών , είδε τη δύναμη του σημαντικά μειωμένη σε σχέση με τον περασμένο Μαίο αλλά και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ , Θανάσης Πανωλιάσκος .

Ο κ. Δρίκος , που είχε επανεκλεγεί Δήμαρχος το Μάιο , έχασε σήμερα από την Κριεκούκη με διαφορά περίπου 200 ψήφων .

Την περασμένη Κυριακή , στον πρώτο γύρο των επαναληπτικών εκλογών είχε λάβει 800 ψήφους λιγότερους σε σχέση με τον περασμένο Μάιο ( 3908 από 4729) .
Η κυρία Κριεκούκη , που την περασμένη Κυριακή , στον πρώτο γύρο των επαναληπτικών , επικράτησε με μόλις έξι ψήφους του κ. Πανωλιάσκου( ο οποίος είδε κι αυτός τη δύναμή του να μειώνεται) , έδωσε αυτή τη φορά τη μάχη στην τελική αναμέτρηση του β΄γύρου , με πολύ καλύτερους όρους .

Παρότι κι αυτή είχε απώλεια 300 ψήφους ( έλαβε 3266 έναντι 3595 το Μάιο) , η απόσταση που τη χώριζε από τον κ. Δρίκο αποδείχθηκε ότι ήταν αναστρέψιμη και λόγω της πολιτικής φθοράς που έχει υποστεί ο νυν Δήμαρχος όλο αυτό το διάστημα και καταγράφηκε με τη μεγάλη διαρροή ψήφων που είχε .ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Οι εξελίξεις στον δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Χαλάνδρι.
Θυμίζουμε ότι επηρεάζουν το θέμα της πιθανής μεταφοράς των τσιγγάνων στην θέση Κανδύλι του όρους Πάτέρας, κορφοβούνι στα όρια του δήμου Μεγάρων με τον δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΣΙΝΗΔΕΣ


ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΟΣΙΝΗΣ (να παινέψουμε λίγο και το σόι)Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις