Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ;;;;ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ και τον ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΦΕΥΡΕΙ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (αγνώστων λοιπόν στοιχείων, δεν τον ξέρει η μάνα του, ΣΙΜΟΡΕΛΗ τον λένε, είδε φως στον ΣΚΑΙ και μπήκε).

 Θέλει - λέει - η νταρντάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

Και ολίγον πόίηση ..... αφιερωμένη:

 

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: ΜΕΤΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΤΕΧΟΥΜΕ! ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΙΔΑΣ

του Γ. ΠΑΠΙΔΑ
Σύντροφοι και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ουαι και αλίμονο αν τολμήσετε και ψηφίσετε τον νόμο περί εξώσεων για την πρώτη κατοικία!!

Είναι αντικοινωνικό αλλά και ΠΑΡΑΝΟΜΟ να ξεσπιτώσετε το 50% των ανήμπορων και πτωχευμ;eνων Ελλήνων με πρόσχημα την εξυγίανση των τραπεζών...

Οι τράπεζες έχουν πάρει περί τα 200 δις και αρα είναι σε αυτά μέσα και τα 80 δις των συνολικά κόκκινων δανείων.

Δεν είναι δυνατόν οι τράπεζες να παίρνουν και τα 220 δις με χρέωση όλων ημών των Ελλήνων συνολικά αλλά και να βγάζουν στο σφυρί τις πρώτες κατοικίες των εξαθλιωμένων Ελλήνων..

Έχουν όλα τα μέσα και όλη την τεχνολογία αν θέλουν, με το πάτημα ενός κουμπιού και σε δευτερόλεπτα να δουν ποιος είναι ο πραγματικός μπαταξής που έχει και δεν πληρώνει...

Αν θέλουν αυτό στην πραγματικότητα....

Γιατί πολύ φοβάμαι ότι άλλο σκοπό έχουν με το να σύρουν τον Τσίπρα να εξαναγκαστεί να ψηφίσει το ξεσπίτωμα των Ελλήνων..

Και ας μην ακούω αηδίες για όρια 180000 ή 200000...

Μιλάμε για αντικειμενικές προ κρίσης άρα υπερτιμημένες αρα "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω"!!

ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: 

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ  ..... "ΚΑΙ"!  
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!!! 

ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ (που λέει και ο Γ.Π.)
ΑΥΤΟ - ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΕ  - ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ!

Όλα τα άλλα θέματα με τα οποία ασχολούντια οι"της αντιπολιτεύσεως" είναι για .... την καρέκλα της εξουσίας και τον αποπροσανατολισμό (το λάθος του Τσίπρα όταν μίλαγε στην Μυτιλήνη, η σκόπιμη αποπροοσανατολιστική παπαριά του Φίλη και όλα αυτές οι "αντιπολιτευτικές προτεραιότητες" των συστεμικών έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για μέσα μαζικής εξημέρωσης αλλά κα ιλαρά, καλαμπουρτζίδικα ιστολόγια όπως η ΠΛΑΤΕΙΑ, αλλά δεν ρίχνουν κυβερνήσεις - για να επανέλθουν οι παλιοί που ήταν .... καλύτεροι).


Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΔΡΕ και στο λέμε με εκτίμηση, εμπιστοσύνη και πραγματική βούληση να πετύχεις.
Αυτή και το κούρεμα του χρέους!

ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ


ΑΠΕΡΓOYME«Παραλύει» δημόσιος και ιδιωτικός τομέας σήμερα, εξαιτίας της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Δυο διαφορετικές συγκεντρώσεις προγραμματίζονται σήμερα το πρωί από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και από το ΠΑΜΕ στις 10:30 στην Ομόνοια.

Μετρό: Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι στο μέσο θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία.

Λεωφορεία: Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 9:00 το πρωί και από τις 9:00 το βράδυ έως και τη λήξη της βάρδιας.

Ηλεκτρικός-Τραμ: Δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 π.μ. και από 4.00 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.