Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΛΥΚΕΙΟ; ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ; ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ;

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ - ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ

Ο ένας συνδυασμός της .... "κανονικότητας" είναι του Αεικίνητου. Του αρχηγού.

Στον άλλο συνδυασμό της κανονικότητας ηγείται ο αντιδήμαρχος. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ο "φταίγανε μόνο οι άλλοι, εγώ δεν ήξερα τι υπέγραφα και τι μου βάζαν ότι υπέγραφα".

Στον τρίτο συνδυασμό της κανονικότητας είναι τα στελέχη της Ένωσης Γονέων που ήρθανε να "την πούνε" στους δημοτικούς συμβούλους σε εκείνη την επική επίδειξη ΘΡΑΣΟΥΣ που μας είπαν ότι δε νιαζόμαστε για την παιδεία.

Όσοι επιμένουμε ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ για την διασφάλιση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, και δεν παραιτούμαστε από την δικαστική μάχη για την θεραπεία του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που έκανε η ΕΝΙΑΙΑ παράταξή τους όταν ήταν διοίκηση.

Και ο άλλος απόστρατος .... αντιδήμαρχος, ο οποίος ήταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εντεταλμένος να ασχοληθεί με την καταγραφή των ακινήτων του δήμου στο Κτηματολόγιο, είναι με τους ....
"ΟΛΟΙΜΑΖΙ, να είμαστε με τον εκάστοτε δήμαρχο" ακόμα και αν είναι ο Ρούσσος ο καργαριστερός (μπαίνοντας) , αρκεί να είναι ένα καλό και υπάκουο στα κελεύσματα της ΟΛΟΙΜΑΖΙ παρέας ΔΕΞΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. Μέχρι να επαναφέρουμε την κανονικότητα, να ησυχάσουμε. Και αν πέει και κανένα χρυσαύγουλο στον ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΙΣΜΟ δεν πειράζει. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΧΩΡΑΝΕ"

Παλιότερα - επί των ημερών μας, των ημερών Παττακού (διότι εδώ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ) την δουλειά της καταγραφής της δημόσιας περιουσίας, είχε αναλάβει εντεταλμένη αντιδήμαρχος - δικηγορίνα, κολλητή βεβαίως των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ.
Εκείνη δηλαδή που έκανε και τον παιδικό σταθμό της Τούφας πολυκατοικία, μαζί με τον Κουράση. (Είναι παντού αυτός, μπλαντέρ. Χωρίς ΚΟΥΡΑΣΗ (τόνο βάζεις εσύ) ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.)
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ, αφήνοντας πίσω τα προνόμια της εξουσίας. Δεν έχασαν την εκλογή τους και μετά έγιναν αντάρτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά.

ΟΟΟΟΛΟΙ αυτοί λοιπόν μαζί, με τους φίλους τους ΚινΑλίτες που ήταν "αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και την Λούλα που .... δεν το έπιασε ρε παιδί μου το θέμα, να το αναδείξει - όοοχι, δεν το έκανε επίτηδες η Λούλα, δεν τα πιάνει αυτά, τις ξεφεύγουν, ειδικά αν εμπλέκεται ΓΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΗΣ μέσα - δεν σου είπαν ΠΟΤΕ κουβέντα για τον .... φόνο.

ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΝ - ελπίζουμε προσωρινά, διότι την μάχη θα την δώσουμε για την πόλη και θα την κερδίσουμε, απλά μας καθυστερούν - ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ και ΛΥΚΕΙΟ, αφού ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ έχει μπει στο μάτι ισχυρών ιδιωτικών συμφερόντων ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.

Και σου λένε ότι το πρόβλημα είναι .... ότι δεν υπάρχουν λεφτά να χτιστεί το σχολείο.
ΜΠΟΥΡΔΕΣ!
ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ.


Και όσοι δεν το λένε και λένε "να βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης για την ανέγερση σχολείου" είναι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

Να δεις που αν τελειώσει η υπόθεση θα βρεθούν με κανένα νέο οικοπεδάκι ή τίποτα γραμμάτια που θα χαθούν. Και θα βάλουν μπροστά τίποτα βλαμμένα, χαζοχαρούμενα να λένε "δεν ενδιαφέρονται οι σύμβουλοι για την παιδεία"

Ο φάκελος της υπόθεσης που έχουμε στα χέρια μας είναι ογκοδέστατος. Τα έχει όλα.


Δεν παρουσιάζονται από την ΠΛΑΤΕΙΑ, θέλουν βιβλίο. Αν θέλει η ΕΠΙΤΡΟΠΗ κατοίκων Πατήματος, τους τον δίνουμε.

Για να δουν ότι ο χώρος ανέγερσης του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ δεν ΔΗΛΩΘΗΚΕ - από λάθος ρε αδελφέ, όχι εξεπίτηδες - στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ από τον ΔΗΜΟ!

ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΑΝΕ!


ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΕΤΕΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ με την οποία ο δήμος έχασε την υπόθεση (ελπίζουμε να θεραπευτεί αυτό και υπάρχουν τρόποι και νομικοί και πολεοδομικοί να μην τους περάσει).


"..... κατά τη διαδικασία κτηματογράφησης της περιοχής, που άρχισε το έτος 2003 δήλωσαν το πιο πάνω ακίνητο (και το επίδικο) στο κτηματολόγιο, έτσι ώστε, κατά την έναρξη του
κτηματολογίου στην περιοχή Χαλανδρίου στις 2.6.2005, αυτοί, δηλαδή οι εναγόμενοι, εμφανίζονται ως συγκύριοι του επιδίκου, σε αντίθεση με τον ενάγοντα Δήμο, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα που διήρκεσε η διαδικασία κτηματογράφησης δεν επιμελήθηκε, αν και ο τίτλος ιδιοκτησίας που ανάγεται στο έτος 1984, να κατοχυρώσει τα ιδιοκτησιακά του δικαιώματα στο επίδικο, ούτε και αμφισβήτησε, υποβάλλοντας σχετική ένσταση, ...."


Μόλις ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια των πονηρών και οι εμπλεκόμενοι γίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για να σε σώσουν πάλι, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Γιατί αρκετά σε αυτή την πόλη ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΆΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ!


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΔΡΟΒΙΤΣΑΝΕΑ: ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 6ης/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ (15-3-2017)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ

  • Το ζήτημα της δημιουργίας υπόγειων θέσεων στάθμευσης στο κέντρο  και κυρίως στην Βασ. Γεωργίου αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την περιοχή του Συνοικισμού, που δέχεται (μαζί με το Άνω Νέο Χαλάνδρι) τις επιπτώσεις από τον κορεσμό της στάθμευσης στο κέντρο. Η διατήρηση του χαρακτήρα γειτονιάς αμιγούς κατοικίας του Συνοικισμού είναι άμεσα συνδεδεμένη με το ζήτημα των υπόγειων γκαράζ.
  • Η σχεδιαζόμενη μετεγκατάσταση του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας στο Δηλαβέρη βάζει τον Συνοικισμό και την περιοχή της Ριζαρείου  στο μάτι του κυκλώνα για μετατροπή τους σε γκέτο. Η συντονισμένη δράση για την αποτροπή των αρνητικών εξελίξεων για όλο το Χαλάνδρι και ιδιαίτερα για την περιοχή του Συνοικισμού είναι καθήκον κάθε Χαλανδραίου.
  • Η σταθερή πίεση από τον δήμο προς την περιφέρεια Αττικής, για την οριστική διευθέτηση των ομβρίων και ιδίως των συνεπειών έντονων βροχοπτώσεων, που προκαλούν τα γνωστά στο πανελλήνιο πλημμυρικά φαινόμενα στον Συνοικισμό, στην περιοχή του Χαλανδρίου που η ρεματιά καταλήγει στον Κλειστό Αγωγό  στην Κηφισίας, πρέπει να αποτελεί πάντα πρώτη προτεραιότητα για τον δήμο.
  • Στόχος μας είναι η ανάσχεση υλοποίησης της απόφασης μετονομασίας της περιοχής από Συνοικισμό Μικρασιατών Προσφύγων σε Σορό, όπως ψηφίστηκε από όσους ψήφισαν  το  νέο Γενικό Ποελεοδομιό Σχέιδο της πόλης Αντίσταση, Κουράσης, Λαδόπουλος, Ανδρεόπουλος)
  • Μετονομασία του πάρκου του Συνοικισμού  σε "Πάρκο Νίκος Κεχαγιόγλου". Ο δήμος το χρωτάει στην τοπική ιστορία και την ιστορία των Χαλανδραίων Μικρασιατών να τιμήσει τον επί δεκαετίες αιρετό εκπρόσωπό τους.
  • Λειτουργία μουσείου μικρασιατικού πολιτισμού στην κατοικία της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου (αίτημα συλλόγων Μικρασιατών).
  • Συντήρηση και ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή. Υπάρχει οξυμένο πρόβλημα.
  • Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο πάρκο του Συνοικισμού είναι πεπαλαιωμένες και χρειάζονται άμεσα ανακατασκευή.

ΧΕΥ 9: ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Αγαπητοί συνδημότες του Πατήματος.
Για εσάς που θε έρθετε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής αλλά κα για όλους του ΠΟΛΙΤΕΣ του Χαλανδρίου θυμίζουμε άλλο ένα άρθρο μας, στην ΠΛΑΤΕΙΑ, πυ γράφτηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Με μια δική μας φιλική συμβουλη - χωρίς παρεξήγηση για την αποκοτιά να σας .... "συμβουλεύουμε":
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ που σας λέει ότι είναι ΜΑΖΙ ΣΑΣ χωρίς να υποδεικνύει ΘEΣΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ του δήμου. 

Ψαρεύει σε θολά νερά.
Και όποιος ψαρεύει σε θολά νερά απλά ΨΗΦΟΘΗΡΕΙ.
Ελπίζει να τσιμπήσει κανένας χάνος! 


Το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 στην ΠΛΑΤΕΙΑ γράψαμε, ΚΟΝΤΡΑ στο ρεύμα της "πλατιάς συνέτισης" που είχε εξασφαλιστεί από τις συστημικές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου με τους δύο συλλόγους του Πατήματος (να τα λέμε και αυτά). ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ σαν τους τρελούς:

Γ.Π.Σ: Ο ΧΕΥ 9 ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

  Το ΤΑΙΠΕΔ χρησιμοποίησε  αυτή τη φωτογραφία για τον ΧΕΥ 9 για να τον πουλήσει.


 Ο Δήμος Χαλανδρίου χρησιμοποιεί αυτή τη φωτογράφια για να ανακοινώσει ότι το αγόρασε - στην αντικειμενική του αξία - από το ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή το ταμείο των δανειστών.


 Το αγόρασε ισχυριζόμενος βεβαίως ότι έχει πάρει χρήσεις ΚΔΑΥ, ΣΜΑ, κλπ με κείνη την υπουργική απόφαση ΚΑΠΕΛΟ της υπηρεσιακής κυβέρνησης και τα κομπρεμί του Συμεών του 2015 (δεν θα επαναληφθούμε,  http://www.stinplatia.gr/2016/10/9_24.html τα έχουμε πει αναλυτικά).

Η οποία δεν στέκει καθόλου καλά στα πόδια της.
Αν όμωςγίνεια αυτή η "επικαιροποίηση" στο ΓΠΣ (κατά πώς το ΄φαντάζονται Γερολυμάτος και Συμεών - βεβαίως και θα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ διότι με το ισχύον ΓΠΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Εμείς θα προσθέσουμε και αυτή τη φωτογραφία.
"Ανεβήκαμε λίγο πιο πάνω για να φανούν καλά τα σπίτια στις δύο από τις τέσσερις πλευρές του οικοπέδου στο οποίο - μόλις 5 μέτρα από τους δρόμους που η άλλη πλευρά τους είναι ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ θα κάνουν τον ΣΜΑ.

Μήπως δεν είχαν άλλη λύση;;;;

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ!

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η "ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ ΓΠΣ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΠΕ και ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΜΕ:

4.3.3. Περιοχές Ειδικών Χρήσεων (ΠΕΧ) Πρόκειται για τις παρακάτω κατηγορίες περιοχών: ΠΕΧ (1): Το Νεκροταφείο που βρίσκεται στην περιοχή ΠΑΤΗΜΑ ΙΙ. ΠΕΧ (2): Χώροι Ειδικών Υπηρεσιών ∆ήµου Πρόκειται για έκταση που θα καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες του συστήµατος αποκοµιδής απορριµµάτων του ∆ήµου, στην οποία προβλέπεται η στάθµευση απορριµµατοφόρων, ο καθαρισµός και συντήρηση του στόλου των οχηµάτων και λοιπού εξοπλισµού, καθώς και η εγκατάσταση σταθµού µεταµόρφωσης. 

Η προβλεπόµενη θέση είναι η εκτός σχεδίου έκταση του Χώρου Εγκαταστάσεων Υποστήριξης (ΧΕΥ) στον κόµβο Αττικής Οδού και Ηρακλείτου (βλ. Χάρτη Π.3.3) στην είσοδο του Πατήµατος.
 Με το ΦΕΚ 201/ΑΑΠ/18.9.2015 καθορίστηκαν χρήσεις γης, όροι και περιορισµοί δόµησης για την έκταση αυτή: α. Χρήσεις γης • Χώρος µεταφόρτωσης απορριµµάτων • Κ.∆.Α.Υ. • Κτίριο στέγασης Υπηρεσίας Καθαριότητας ∆ήµου • Κτίρια − γήπεδα στάθµευσης απορριµµατοφόρων ∆ήµου β. Όροι δόµησης: • Μέγιστος επιτρεπόµενος συντελεστής δόµησης: 0,20 • Μέγιστο επιτρεπόµενο ποσοστό κάλυψης: 20% • Μέγιστο επιτρεπόµενο ύψος: κατά τις διατάξεις του N. 4067/2012 «Νέος Οικοδοµικός Κανονισµός» (Ν.Ο.Κ.) (Α΄ 79), όπως ισχύει. • Ελάχιστη απόσταση κτιρίων από τη ρυµοτοµική γραµµή: 10 µέτρα επί της Αττικής Οδού και 5 µέτρα από τις άλλες οδούς. • Επιτρέπεται η κατασκευή περισσότερων του ενός κτιρίων στο γήπεδο. • Απαγορεύεται η κατασκευή κτιρίων επί υποστηλωµάτων (PILOTIS). • Επιβάλλεται ο έλεγχος της Β΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων κατά την εκσκαφή των θεµελίων των οικοδοµών.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ:

Αντί οποιουδήποτε σχολίου αποφασίσαμε να κάνουμε το εξής απλό, γνωρίζοντας ότι ο τακτικός αναγνώστη μας έχει διαβάσει σε βάθος την υπόθεση και δεν χρειάζεται περισσότερα  τεχνικά επιχειρήματα για να καταλάβει.

Θα πάμε τώρα να μιλήσουμε λίγο και στον τυπά εκείνον, που ενώ είναι μέλος της επιτροπής διαβούλευσης, δηλαδή παριστάνει τον ενεργό πολίτη το ρίχνει στο  "βαριέμαι ρε να διαβάσω αυτά τα περίεργα"  εμένα ο σύλλογός μου με νιάζει, θα μου δώκει ο Σουλτάνος τσικουλάτα αν πω ΝΑΙ.

ΟΚ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ - ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!

ΕΣΥ - να πούμε - ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ αν όντος ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ, όπως ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ και μπορούσες να επιλέξεις χωρίς να είσαι ΤΑΙΠΕΔόπεδο αλλά με γνώμονα το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, το συμφέρον των περισσοτέρων και την απλή ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ:

ΕΔΩ;  
ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ με καθαρό υδροφόρο ορίζοντα ένα δρόμο μακρυά από τα σπίτια και μάλιστα από την μια μεριά .... δρομάκι (η άλλη έχει την Ηρακλείτου);


ή

 ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΦΩΤΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ", όσο στο άλλο, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΟΙ ...  ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, ο υδροφόρος ορίζοντας δεν είναι κατάλληλος για κατοικία - έτσι και αλλιώς - από 50 μέτρα μακριά και πάνω αρχίζουμε να το συζητάμε.

Και το κοντινότερο σπίτι είναι στα .... δεν ξέρω πόσα μέτρα μακρυά και μάλιστα έχει γίνει εκεί - από την δυτική πλευρά με κολπάκι;

Και είναι και ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ! Δεν θα έδιναν λεφτά στους Γερμανούς;Και που ακόμα και τώρα που έδωσαν λεφτά στους Γερμανούς για τον ΧΕΥ 9 ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, τους συνδημότες μας που ζουν στα σπίτια του ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ .

Ας κάνουν τον ΧΕΥ 9 δημοτικό λαχανόκηπο τώρα που έβγαλαν την υποχρέωση στους γερμανούς και τους έδωσαν τα λεφτά μας.
(Αφού να τον κάνουν τίποτε άλλο δεν μπορούν, έχει τρένο από κάτω, σας θυμίζουμε).

ΛΟΙΠΟΝ;
Εσύ τι θα διάλεγες ρε φίλε, έτσι για να καταλάβω δηλαδή αν υπάρχει δίλημμα για κανέναν άλλο εκτός των τσάτσων που βγάζουν τις υποχρεώσεις τους να ψηφίσουν υπέρ αυτού του πράγματος.;

ΥΓ Προς φίλους σε συλλόγους: Μην ρωτήσετε γι' αυτό τους μελετητές , δεν είναι δουλειά τους. 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΟ. 
Όπως τα φέρνουν σε λογαριασμό τα πράγματα οι μελετητές για να γίνει ο ΣΜΑ στον ΧΕΥ 9, θα τα έφτιαχναν και για την δική μας πρόταση ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ από τον δήμο. 
 Αυτό λοιπόν δεν είναι θέμα των μελετητών!

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ! 

ΥΓ:
Τότε μας έλεγαν τρελούς.
Σήμερα αγόρασαν κτήμα δίπλα στο νεκροταφείο.
Και όμως θέλουν να πάνε την ΜΙΣΗ υπηρεσία για να μην παραδεχτούν τα χάλια τους.

SOS- ΧΕΥ 9 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ντου ετοιμάζουν οι κάτοικοι του Πατήματος στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής για τον ΧΕΥ 9.

Η επιστολή - πρόσκληση της επιτροπής αγώνα.

Αγαπητοί γείτονες,

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου θα συνεδριάσει αύριο, Παρασκευή, στις 7.30 μμ, εκτάκτως, και στις 8.30 μμ, με θέματα ημερησίας διάταξης.

Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, διεκδικώντας με πυγμή και ευγένεια να ψηφισθούν δύο ΑΙΤΗΜΑΤΑ μας:

1. Η ανάκληση της απόφασης για την ανάθεση 13 μελετών, αναφορικά με τον ΧΕΥ 9, αξίας μελετών 650.000,00 ευρώ, που λήφθηκε στις 20.02.2019 από το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου (με οριακή ψηφοφορία). Θεωρούμε ότι είναι επιεικώς άσκοπο να δαπανηθεί οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για ένα έργο το οποίο δεν μπορεί να γίνει, δεδομένων των ελαττωμάτων των διοικητικών πράξεων στις οποίες βασίζεται.

2. Η αποστολή από το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου εγγράφου , με το οποίο θα ζητείται από το αρμόδιο Υπουργείο, η ανάκληση της υπ΄αριθμό 38033/2015 (καθώς και όλων των συνδεόμενων διοικητικών πράξεων, συμπεριλαμβανομένου και του υπ΄αριθμό 201/2015 ΦΕΚ), που εκδόθηκε μετά την υπ΄αριθμό 16896/2015 προσωπική αίτηση του δημάρχου Χαλανδρίου, καθ΄υπέρβαση των καθηκόντων του.

ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Θα ξεκινήσουμε με 12 αυτοκίνητα στις 7.15 μμ από Ηφαίστου 21

(ακριβώς απέναντι από το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ)

Όποιος θέλει να μεταβεί με δικό του αυτοκίνητο, παρακαλείται να είναι στο Παλαιό Δημαρχείο (Γυφτόπουλου 2) στις 7.45 μμ.

Πρέπει να είμαστε ΜΑΖΙ στο Δημοτικό Συμβούλιο το απόγευμα της Παρασκευής, γιατί πιστεύουμε ότι είμαστε πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη, που η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να αγνοήσει. Ήδη, η Δημοτική Αρχή, βρίσκεται σε αναταραχή και κάνει ΛΑΘΗ.

Τελείως ενδεικτικά αναφέρεται ότι, μετά την ΑΝΑΦΟΡΑ που απευθύναμε στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας (με κοινοποίηση στην Εισαγγελίες Πρωτοδικών και Αρείου Πάγου), η Διεύθυνση απάντησε ότι έχει ήδη συνταχθεί έκθεση ελέγχου, απαιτώντας ταυτόχρονα από τη Δημοτική Αρχή Χαλανδρίου να προσκομίσει Περιβαλλοντική Αδειοδότηση, ειδάλλως θα επιβληθούν διοικητικές κυρώσεις για παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 30 του Ν. 1650/86.

Ο αγώνας μας είναι δίκαιος, εύλογος και απαιτεί συσπείρωση και υπομονή. Λήφθηκαν αποφάσεις για εμάς, χωρίς εμάς, κρυφά από εμάς. Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με τον δήμαρχο Χαλανδρίου, δεν έχουμε κανένα όφελος από εμπλοκή μας σε οποιαδήποτε δημοτική παράταξη και κομματικό μηχανισμό. Είμαστε κάτοικοι Πατήματος Χαλανδρίου, όπως και εσείς και αγωνιζόμαστε να προστατεύσουμε μία όμορφη περιοχή, που, επειδή είναι απομακρυσμένη από το κέντρο Χαλανδρίου, υποβαθμίζεται. Αυτό θα το αλλάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !

Εκ της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Πατήματος Χαλανδρίου

τηλ. Επικοινωνίας:

697.65.12.938 (Άντα Λαμπάκη),
694.82.63.772 (Γιώργος Ανδρικόπουλος),
6945.70.70.65 (Ανδρέας Βαγενάς),
694.71.82.729 (Ανδρέας Παπαδημητρίου)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΠΑΜΕ ΣΕΛΗΝΗ????