Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Αττικής για το χιονιά και τον παγετό

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να αντιμετωπιστούν κάθε είδους προβλήματα που ενδέχεται να προκαλέσει ο χιονιάς και ο παγετός στο λεκανοπέδιο και ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια. Ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης, 28/12/2016, το Κέντρο Διαχείρισης Αποχιονισμού και Αποθήκης Άλατος της Περιφέρειας στο Καπανδρίτι, όπου σε πλήρη ετοιμότητα είναι προσωπικό, εκχιονιστικά μηχανήματα, γερανοί ρυμούλκησης και φορτωτές άλατος.


«Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το κύμα κακοκαιρίας σε συνεργασία με όλους τους δήμους και σε διαρκή συντονισμό με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική, την Τροχαία και άλλους εμπλεκόμενους φορείς» τόνισε ο κ. Καραμέρος, επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια διαθέτει επαρκή ποσότητα άλατος αποθηκευμένη σε περίπτωση που αυξηθούν οι ανάγκες. Μάλιστα, λόγω της διάρκειας του έκτακτου καιρικού φαινομένου συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, καθώς προέχει ο καθαρισμός των κεντρικών οδικών αρτηριών, ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση στα νοσοκομεία της Αττικής.


Επισημαίνεται ότι στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής www.patt.gov.gr και στον σύνδεσμο: http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=6280&Itemid=357 είναι αναρτημένοι οι θερμαινόμενοι χώροι φιλοξενίας και προστασίας των πολιτών, όπως αυτοί έχουν κοινοποιηθεί από όλους τους δήμους.


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών

Τηλέφωνα: 213 2100531, 213 2100533, 213 2100534
Fax: 213 2100507
e-mail: ant.bta@patt.gov.gr

ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ..... ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!


Εκείνος ο δικηγόρος που τον πληρώνει ο δήμαρχος με λεφτά των δημοτών για να κάνει αγωγές στα μέλη της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου,

Εκείνος ο δικηγόρος που αναλαμβάνει υποθέσεις του δήμου χρόνια τώρα και έτσι σιτίζεται από τον δήμο,

Εκείνος που ανέλαβε να εκπροσωπεί τον δήμο και να ολοκληρώσει την απαλλοτρίωση του διατηρητέου Δουζένη από την διοίκηση Κουράση, ως δικηγόρος προτεινόμενος από την επιτροπή κατοίκων , δηλαδή τον Συμεών που ως αρχηγός της Κουρασικής Αριστεράς τον πρότεινε στον τότε δήμαρχο Κουράση που τον αποδέχτηκε ασμένως και που άφησε χωρίς να ενημερώσει κανένα και κυρίως το δημοτικό συμβούλιο, να περάσει το δεκαοκτάμηνο για την αποζημίωση του ακινήτου, ενώ υπήρχε ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΟ γι' αυτή την δουλειά - τα λεφτά υπήρχαν, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του δημοτικού συμβουλίου που είχε αποφασίσει την απαλλοτρίωση και την σύναψη δανείου με συμφωνίες παρασκηνίου, με συμφωνίες που έκαναν ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ,

Εκείνος λοιπόν επιτέθηκε  ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ στον Νταβία στο φατσομπούκι:
"Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ και δεν μπορεί να μας κουνάει το δάκτυλο για αριστεροσύνη" έγραψε παραμονή Χριστουγέννων".

Αστείε τύπε: Ο Νταβίας άνοιξε την ΦΛΥΑ η οποία σε πληρώνει και στήριξε την ανάπτυξή της για να υπάρχει και να σιτίζεστε σήμερα την ώρα που εσείς φωνάζατε ότι θα την κλείσετε

Αστείε τύπε ο Νταβίας επιλέγεται από την τοπική κοινωνία να έχει λόγο για τα δημοτικά όποτε το ζητάει από το 1990.

Και έχει πάρει έμμισθες θέσεις από τον δήμο που υπηρετεί 30 χρόνια, λιγότερα χρόνια, από εσένα ή τον σημερινό διευθύνοντα της ΦΛΥΑ που ήρθατε φυτευτοί στον δήμο, με κομματική - παραταξιακή  κοπτάτσια και που δεν μπορείτε να εκλεγείτε από τους Χαλανδραίους ούτε στον εξωραϊστικό σύλλογο της γειτονιάς σας όταν βάζετε υποψηφιότητα.

ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΊΝΕΣΤΕ με εκείνους που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στον δήμο και τους επιλέγουν οι συνδημότες τους να είναι στον δήμο εσείς ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ.

Δεν σας κουνάω το δάκτυλο και καθόλου δε νοιάστηκα ποτέ εγώ για τα αριστερόσημά σου, οικόσιτο, δεν βγάζω βιβλία εγώ για πορείες και τέτοια ηρωικά για να χρειάζομαι την αριστεροσφραγίδα σου, ούτε στα ψηφοδέλτια της ΛΑΕ θέλω να είμαι (φτου στον κόρφο μου).

Και όλοι ξέρουν ότι την αριστερά την σέβομαι ειλικρινά και έχω επιδιώξει διαχρονικά την ενότητα και την συνεργασία του σοσιαλιστικού χώρου με την άλλη αριστερά εδώ και τριάντα χρόνια.

Αλλά κάτι αριστερούς σαν εσένα που ξεπούλησαν το Δουζένη αντί na το κερδίσουν για τους Χαλανδραίους, τους έχω χεσμένους.

Και το δάκτυλο δεν στο κουνάω.
Απλά σας βάζω το δάκτυλο σας, αυτό που μου κουνάγατε τόσα χρόνια - και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ - στην θέση του!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΙΚΟΣΙΤΟ εσύ που πανηγυρίζεις που δώσατε τα λεφτά των Χαλανδραίων στο ΤΑΙΠΕΔ για να αγοράσετε την δημόσια γη παριστάνοντας τον αντιμνημονιακό "νέο" αγωνιστή και τον διεθνιστή που κόβεται για το τι γίνεται στο Χαλέπι;

ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ! ΚΑΛΠΙΚΟΣ!

Σταμάτα να απειλείς με τα δικαστήρια ρε υποκριτή πιστεύοντας ότι θα μεταφέρεις την πολιτική αντιπαράθεση για όσα κάνετε σε δικαστική διαμάχη για να μην μαθαίνουν οι δημότες.


ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ!
ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ!
ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΗΞΕΡΑΝ!
ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΤΕ ... ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΕΝΩ ΕΙΣΑΣΤΕ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

MAY THE FORCE BE WITH YOU PRINCESS LEIAΑίσιο τέλος στην περιπέτεια της κας Αγγελικής από το Χαλάνδρι


Η περιπέτεια της κας Αγγελικής Μπαρμπαγάλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η κα Μπαρμπαγάλου, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 80χρονη χάθηκε τη νύχτα των Χριστουγέννων, 25/12/2016, από το σπίτι της στο Χαλάνδρι.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 26/12/2016, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το πρωί της Τρίτης, 27/12/2016 κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη από Αστυνομικό, στην περιοχή της Ομόνοιας, στην Αθήνα. Η κα Μαρία είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά της.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

http://www.thessi.gr

Απόφαση «βόμβα» του Πρωτοδικείου Αθηνών: Κανείς δανειολήπτης δεν οφείλει τίποτα - Ποιες οι προϋποθέσεις...Σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση «σταθμός», 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, που αποτελεί πλέον νομολογία του ελληνικού κράτους και που δίνει ράπισμα στις αυθαιρεσίες των τραπεζών, κανείς δανειολήπτης δεν χρωστάει τίποτα σε αυτές.Πιο συγκεκριμένα και με βάση των άρθρων 178 και 179 ΑΚ. όταν η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη, η «δανειακή σύμβαση» θεωρείται αδικοπραξία και διαγράφεται οριστικά.

Αν τώρα η τράπεζα συνεχίσει να απαιτεί την αποπληρωμή του «υποτιθέμενου» δάνειου, τότε διαπράττει και απάτη, σύμφωνα με το άρθρο 386 ΠΚ. Παράλληλα, θεωρείται ως απόπειρα νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις.Όπως αναφέρει η Ένωση Συνταξιούχων Ταμείου Ασφάλισης Μιχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΕΣΤΑΜΕΔΕ), οι τράπεζες δεν τόλμησαν να ασκήσουν έφεση, ούτε και αναίρεση και αν το έκαναν ο δικηγόρος τους θα πήγαινε φυλακή, παραβιάζοντας το καθήκον της Αλήθειας, του άρθρου 116 ΚΠολΔ! «Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως και στην δικιά μας που οδήγησε στην απόφαση με αριθμό 2343/2016, ο δανειολήπτης έχει το δικαίωμα της αποζημίωσης βάσει του άρθρου 914 ΑΚ και βάσει του άρθρου 932 ΑΚ απαιτεί και την ζημία που υπέστη!», τονίζει η Ένωση.Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι Πολίτες δικαιούνται με αγωγές να διαγράψουν οριστικά τα δάνειά τους από τις τράπεζες αυτές και να απαιτήσουν και μια σοβαρότατη αποζημίωση έκαστος, γιατί οι τράπεζες έχουν ευθύνη για την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού!Αναλυτικά, σύμφωνα με την απόφαση 2343/2016, το δάνειο διαγράφηκε οριστικά με την αποδοχή της ανακοπής και το δικαστήριο επιπροσθέτως έκρινε ότι η τράπεζα οφείλει στον δανειολήπτη τουλάχιστον το ποσό των 140.000 ευρώ!Από την Ένωση τονίζουν ότι έχουν πει και αποδείξει ότι όλες οι «συστημικές τράπεζες» (Εθνική, Πειραιώς, Eurobank, Alpha bank) «έχουν υπεξαιρέσει τουλάχιστον 233 δις ευρώ Δημόσιου χρήματος, με αποτέλεσμα την καταστροφή της ιδιωτικής, αλλά και της Εθνικής οικονομίας. Συνεπώς, όλες οι «συστημικές τράπεζες» έχουν προκαλέσει την οικονομική αδυναμία των Ελλήνων και, βάσει του σκεπτικού της αμετάκλητης απόφασης 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, καμιά από αυτές δεν μπορεί να ζητά την εξόφληση δανείων από τους Πολίτες, όταν αυτές είναι υπεύθυνες για την οικονομική αδυναμία αποπληρωμής των δανείων, μια και με την παράνομη συμπεριφορά τους έχουν φτωχοποιήσει του πάντες!»
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, κανείς δανειολήπτης δεν οφείλει τίποτα και σε καμιά τράπεζα, όταν αποδεικνύεται ότι η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη, μάλιστα σε αυτή την περίπτωση, η «δανειακή σύμβαση» παραβιάζει τα χρηστά ήθη, βάσει του άρθρου 178 και 179 ΑΚ και οριστικά διαγράφεται! Από εκείνη την στιγμή η «δανειακή σύμβαση» θεωρείται πλέον αδικοπραξία και διαγράφεται οριστικά, ενώ η τράπεζα, απαιτώντας την αποπληρωμή του υποτιθέμενου δάνειου, διαπράττει και απάτη, βάσει του άρθρου 386 ΠΚ, ενώ ταυτόχρονα αποπειράται να νομιμοποιήσει έσοδα από εγκληματικές πράξεις.

Τώρα, οι πολίτες, μπορούν από σήμερα κιόλας, να ζητούν νομική υποστήριξη από τους δικηγόρους τους, βάσει πλέον της αμετάκλητης απόφασης 2343/2016.Όποιος δικηγόρος αρνηθεί τη νομική υποστήριξη του πολίτη, βάσει της τραπεζικής απάτης και της απόφασης 2343/2016, θα πρέπει τουλάχιστον να καταγγέλλεται από τον πολίτη στον σύλλογο του και να αναζητούνται από αυτόν οι σχετικές ποινικές και οι αστικές ευθύνες, δηλαδή, σε ότι ζημιωθεί ο Πολίτης από την άρνηση του Δικηγόρου θα πρέπει να παρθεί από την προσωπική περιουσία του συγκεκριμένου Δικηγόρου ή και Δικαστή, αναλόγως ποιος προκάλεσε τη ζημία στον πολίτη!

πηγή: pronews.gr