Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

To Highlight της μήνυσής της εναντίον μου ...


Δεν μπορώ βεβαίως να δημοσιοποιήσω την μηνυτήρια αναφορά της Κούκα εναντίον μου αν και πολύ θα το ήθελα, όπως θα ήθελα να δημοσιοποιήσω και τις ένορκες καταθέσεις.
Αλλά δεν κάνει, λέει, δείχνει έλλειψη σεβασμού στις εισαγγελικές αρχές αν το κάνω.

Δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί, για να είμαι ειλικρινής, αλλά θα σεβαστώ την πεπατημένη που μου υποδεικνύουν οι γνωρίζοντες τα των ποινικών δικαστηρίων.

Ένα σημείο όμως της αναφοράς αυτής δεν αντέχω να μην το σχολιάσω δημόσια αφού είναι απόλυτα ενδεικτικό της ΒΑΘΙΆ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ  ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ που κουβαλάει η μηνύτριά μου.
Στο κείμενό της λοιπον αντιγράφει το ΑΡΘΡΟ 19 ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ από την ΠΛΑΤΕΙΑ:

ΑΡΘΡΟ 19 Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο.

Και μου επιτίθεται γιατί είναι γραμμένο στην ΠΛΑΤΕΙΑ -επειδή  κατά την γνώμη της - χρησιμοποιώ το άρθρο 19 των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ για "ιδιοτελείς σκοπούς".
Έτσι λέει!

Η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στο Χαλάνδρι - της εποχής που έκαναν το ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, δεν έχει καταλάβει ποτέ. δεν της εξήγησαν οι πολιτικοί της μέντορες τι σημαίνει "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ".

Ποιος όμως να μάθει πολιτικές αξίες την Κούκα;
Εκείνοι οι καθοδηγητές της που μοίραζαν λεφτά μέσα από την σακούλα,  έξω από το Κέντρο Νεότητας στην Δαναϊδων σε όποιον πέρναγε απ' έξω, για να την εκλέξουν τότε και να γίνει παράγοντας;

Είχαν ποτέ αξίες εκείνοι για να τις μεταδώσουν στους αμοραλιστές που μάζευαν με ρουσφέτια και αξιώματα, για να εκδιώξουν από το ΠΑΣΟΚ όσους δεν ήταν στην πολιτική τους συμμορία;

ΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΘΕΝΑΝ AYTA TA ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ κα Κούκα:
 

Η διακήρυξη των δικαιωμάτων του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, των ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ αφορά τα ΑΤΟΜΙΚΑ - τα "ΙΔΙΟΤΕΛΗ" λοιπόν κατά μια έννοια ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ δικαιώματα του ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η άποψή που διατυπώνεις λοιπόν, ότι δηλαδή υπάρχει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ στον οποίο μπορεί ο κάθε ανόητος να ζητά να περιοριστεί η προστασία των δικαιωμάτων που το  άρθρο 19 του αναγνωρίζει , όπως ζητάς εσύ, είναι ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, αντίκειται σε διακήρυξη του ΟΗΕ και αναδεικνύει ακριβώς ποια είσαι, τι επιδιώκεις και πώς λειτουργείς και στον δήμο κατά την άσκηση των καθηκόντων σου:
Ακόμα και για την ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ θεωρείς ότι ΕΣΥ νομιμοποιήσε να έχεις έναν δικό σου τρόπο ερμηνείας, όπως κάνεις άλλωστε  με όλες τις διατάξεις νόμων και εγκυκλίων στον δήμο κατά την άσκηση των καθηκόντων σου.

Διατάξεις που τις κάνεις λάστιχο για να τακτοποιήσεις τα .... δικά σου και τους δικούς σου.

Αυτά τα λέω για να τα διαβάσουν όσοι δεν σε ξέρουν από το ΠΑΣΟΚ, που το κάνατε ΜΠΑΤΣΟΚ εσύ και η παρέα σου.

Εγώ σε ξέρω.

Μια φορά με δικάσατε και με καταδικάσατε χωρίς να με καλέσετε σε απολογία, τότε.
Τα έκτακτα στρατοδικεία του ΜΠΑΤΣΟΚ της τελευταίας εξευτελισμένης περιόδου, πολιτικό τέκνο του οποίου είσαι, ήταν χειρότερα από τα έκτακτα στρατοδικεία της Χούντας. 
Αυτά σε καλούσαν σε απολογία τουλάχιστον πριν σου ανακοινώσουν την προειλημμένη απόφαση.

Τώρα όμως μπερδεύτηκες και νόμιζες ότι θα μπορεί να επαναληφθεί αυτό που έκανες τότε, στην επίσημη δικαιοσύνη.
Αλλά οι διαδικασίες της δικαιοσύνης δεν είναι αυτές  των ελεγχόμενων από την κλίκα σας κομματικών οργάνων μιας άλλης εποχής.

Τώρα  έχω το δικαίωμα της απολογίας ....  
Και απόδειξης της αλήθειας ΚΑΘΕ ΛΕΞΗΣ της αρθρογραφίας μου. 

Α.Ν.

Γ.Γ: ΜΑΡΔΑΚΙΕΣ

Αλήθεια, έχουμε τόσο πολύ «επενδυτικά και αναπτυξιακά» capital controls που οι μονταζιέρες της αντιπολίτευσης δεν μας αφήνουν να εκτιμήσουμε πόσο πολύ συμβάλουν στην ανοδική πορεία της χώρας;

Είναι τα capital controls ηλίθιε, θα απαντούσε η κοινή λογική, που δεν αφήνουν τις εταιρίες να προσφεύγουν στην αγορά για κεφάλαια κίνησης.

Είναι τα capital controls γελωτοποιέ της κυβέρνησης που επέβαλλε η κολοκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που δεν μου επιτρέπουν να διαχειριστώ όπως γουστάρω τα νόμιμα και φορολογημένα ΔΙΚΑ ΜΟΥ χρήματα.

Είναι το Νταβός το καλοκαιρινό πανίβλακα, που θα μας φέρει επενδύσεις στη χώρα;

Είναι οι Σύριοι «οικονομοκλάστη» που κάνουν ουρά στην Τράπεζα της Ελλάδος που φέρνουν «λίρες Συρίας» για να επενδύσουν, αρμόδιε για την προσέλκυση επενδύσεων.

Αλήθεια, τι σε έκανε βρε Άγγελε να βάλεις τέτοιες μαρδακίες φάτσα κάρτα στο blog?

Ακόμα και τη φωτογραφία της Αυγής να έβαζες, σοβαρότερη θα ήταν.

Δικαίωμά σου βέβαια, αλλά να, δεν περίμενα τέτοια περίεργα γούστα.Αλλά και δικαίωμά μου, όταν προκαλούμαι από άσχετους κυβερνώντες, να βγαίνω από τα ρούχα μου και να γράφω και να σε κριτικάρω εν θερμώ.

ΓΓ
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ρε Γιώργο, έτσι να χαρείς δηλαδή, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μπας και καταλάβεις τι προπάθησα να αναδείξω ....
Τέτοια τύφλωση δηλαδή .... τι να πω ....  
Α.Ν.

... ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ


ΠΟΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΡΑ .....


17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ - ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΜΗΤΡΟ- ΠΑΡΑ - ΠΑΝΟΣ