Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ - ΟΜ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται
ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/4/2020

Η Συνδιοίκηση Κεχαγιά- Παλαιοδήμου …εκτός τόπου και χρόνου, …ή αλλιώς “στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται”


Πολίτες του Δήμου Πεντέλης

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πεντέλης της Μεγάλης Τρίτης 14/4, εν μέσω πανδημίας και αφού αντιμετωπίστηκαν ”επαρκώς” (;) τα θέματα δημόσιας υγείας της πόλης μας, είναι πια καιρός να πάρει προτεραιότητα η ιδιωτικοποίηση του έργου καθαριότητας του Δήμου όπως επίσης και η συλλογή και διαχείριση των κλαδεμάτων, μπάζων και ογκωδών αποβλήτων (για υπερ-τριετή περίοδο!).

Η αλήθεια είναι πως “όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις”.

Τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία που μπορούσε κανείς να διανοηθεί για να περάσει η ιδιωτικοποίηση, αφού λόγω του κορωνοϊού ο κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια του και λόγω Μεγάλης Εβδομάδας η προσοχή του θα είναι στραμμένη αλλού. Λογικό.

Τώρα είναι η ώρα να περάσει αυτή η διχαστική απόφαση, από μια συνδιοίκηση μειοψηφίας, χωρίς εξηγήσεις ή σοβαρή τεκμηρίωση βάσει συγκριτικής μελέτης, για ποιο λόγο άραγε η προτεινόμενη επιλογή είναι η καλύτερη.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, με λυμένα τα χέρια από την κυβέρνηση της ΝΔ, να υλοποιηθεί η νεοφιλελεύθερης αντίληψης εκχώρηση λειτουργιών του δημόσιου τομέα στους ιδιώτες, εκμεταλλευόμενοι ευκολότερα τα περαιτέρω αποδιαρθρωμένα εργασιακά δικαιώματα και τις ελαστικές μορφές εργασίας.

Φίλες & Φίλοι

Στην εποχή που για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας με επάρκεια, όλοι αναγνωρίζουνε την σημαντικότητα ύπαρξης κατάλληλα οργανωμένου Δημόσιου Συστήματος Υγείας, τώρα ακόμη περισσότερο είμαστε πεπεισμένοι ότι μια ιδιωτικοποίηση είναι η χειρότερη ιδέα για να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον. Είναι γνωστές πολυάριθμες περιπτώσεις διεθνώς που οι ιδιωτικοποιήσεις βασικών δημόσιων αγαθών και υποδομών οδήγησαν σε χειρότερες υπηρεσίες και συχνά οδήγησαν στην επαναφορά τους στη δημόσια - δημοτική ιδιοκτησία και διαχείριση.

Εκφράζουμε την κάθετη διαφωνία μας
και στη σκέψη ακόμα, να σπαταληθεί δημόσιο χρήμα ύψους €1,8εκ. σε μια εποχή που θα έπρεπε να δρομολογούμε τρόπους στήριξης και ανακούφισης των συμπολιτών μας, που έχουν υποστεί αναγκαστική παύση της εργασίας τους αλλά και αυτών που θα αντιμετωπίσουν σύντομα το φάσμα της ανεργίας.

Εκφράζουμε την κάθετη διαφωνία μας στην ιδιωτικοποίηση κρίσιμων υπηρεσιών του δήμου με αφορμή ή εν μέσω της πανδημίας. Αυτή είναι ξεκάθαρα η πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης της ΝΔ. Αλήθεια, ποια είναι η συμμετοχή σε αυτό του γνώριμου σε μας νυν Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠΕΝ κ.Γραφάκου;

Ζητάμε σταθερά άμεσες προσλήψεις στην καθαριότητα (υπήρχαν δυνατότητες από την προκήρυξη ”3Κ” ή τα 8μηνα προγράμματα), στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”, στις κοινωνικές δομές.

Λέμε όχι στις συμβάσεις παραχώρησης σε ιδιώτες.

Καλούμε τη Συνδιοίκηση Κεχαγιά-Παλαιοδήμου να σταματήσει τη διχαστική της επιλογή, να πάρει πίσω τα θέματα της ιδιωτικοποίησης και να δείξει ζέση για την αναβάθμιση των δημόσιων υποδομών υγείας της πόλης μας που σήμερα παρά ποτέ απαιτείται, κατευθύνοντας εκεί τους πολύτιμους πόρους του Δήμου και όπου αλλού χρειαστεί για τη στήριξη των συνδημοτών μας στη δύσκολη περίοδο που έρχεται.


ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ


Μια γενναιόδωρη προσφορά σε λουλούδια και φυτά δέχτηκε ο Δήμος Χαλανδρίου από τον ιδιοκτήτη φυτωρίου στον Μαραθώνα, κ. Κ. Κιτάντζη, ο οποίος αναγκασμένος να κλείσει το φυτώριό του λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό αποφάσισε να δωρίσει τα φυτά του για να τα διασώσει.

Τα φυτά παρέλαβαν, το Σάββατο 11 Απριλίου, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έλενα Χριστούλη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής και ο πρόεδρος της Ένωσης Φίλων Αντισφαίρισης Χαλανδρίου Δημήτρης Βασιλόπουλος, με δύο φορτηγά του Δήμου Χαλανδρίου.

Θα φυτευτούν τις επόμενες μέρες και θα ομορφύνουν τα πάρκα και τις πλατείες της πόλης.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου αποδέχτηκε την προσφορά με ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον Κ. Κιτάντζη αλλά και για τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Βλάσση Σιώμο που ανέλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει το Δήμο Χαλανδρίου.

ΚΑΙ ΚΑΛΑ:

Ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι πήγαν στον Μαραθώνα  να βγάλουν λουλουδάτη φωτογραφία για τα προεκλογικά τους φυλλάδια, δεν ξέρεις μπορεί να σπάσει κάνας διάολος το πόδι του νωρίτερα από ότι περιμένει κανείς, ας είναι έτοιμοι.

Πήγαν λοιπόν παρεούλα στον Μαραθώνα να κάνουν και βολτούλα.

Έτσι αλλιώς ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ όλη μέρα.

Φωτγραφίες με μάσκες (ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ - αυτές που λέει ο Τσιόρδας ΟΧΙ) στον καταυλισμό είχαν βγάλει την προηγούμενη, πόσες πια; Θα τα πάρουν και οι τσιγγάνοι - κάθε μέρα, κάθε μέρα να κάνουν το φόντο στις φωτογραφήσεις των ..... αγωνιζομένων δικαιωματιστών, αντιρατσιστών, αντιφασιστών και αντιγενικώς -  και θα πέσουν τίποτα ντουματιές. Γιατί αυτοί οι μελαμψοί άμα τα παίρνουν είναι λίγο brutal.

ΠΗΓΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ..... ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ....

Τσάμπα σου λέει (για πέταμα ήταν, οι ίδιοι το λένε αλλά καλά κάνανε και τα πήρανε, δε λέω. Ας διέθετε ο δήμος δύο φορτηγά και δύο εργάτες να τα πάρουν).

Ποιος θα τα φυτέψει δεν ξέρω - βέβαια - αν λάβω στα σοβαρά υπόψην μου ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ δελτίο τύπου του δήμου αφού ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ και ΑΝΑΚΑΙΝIΣΕΙΣ, είναι ώρα μάχης με τον ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ. Δεν το λέμε εμείς. Ο Δήμαρχος το είπε, έτσι, μην έχουμε τίποτα παρεξηγήσεις. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

Αν και τώρα που το σκέφτομαι ..... να δεις που για να μην χαλάσουν τα λουλούδια ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ή και ΔΥΟ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΝΑ ΤΑ ΦΥΤΕΨΕΙ.  Σε ποιον εργολάβο άραγες Μπας και έχει ήδη επιλεγεί?Λες ?
(Α, στα διάλα, με τα σενάριά σου ρε κίτρινε, συκοφάντη, ΜΗΝΥΣΗ ΡΕΕΕΕΕ....)

Όμως ας ξαναέρθουμε στο θέμα μας - ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ
Και καλά πήγαν στον Μαραθώνα ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι για την ..... άσκηση των καθηκόντων τους.

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ακόμα και αν τα καθήκοντα είναι ..... αντίδια - λουλούδια.
Δήμαρχοι είναι διαλέγουν τις προτεραιότητές τους εν μέσω της μάχης με τον ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ. 

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ - ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!

ΑΛΛΑ Ο κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ - ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΜΑ - ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ καλοί μου μπαμπουίνοι, ΜΟΥ ΛΕΤΕ?
Τον έβγαλε βόλτα η υπηρεσία?

ΤΙ SMS ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;;;;

"ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ - ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ"?????"

ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ!

ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ......

Γιατί να σας γράψουμε να προσέχετε τα δελτία τύπου σας είναι άχρηστο. Εσείς με τον ναρκισσισμό που κουβαλάτε για να βγάλετε φωτογραφία είστε ικανοί ..... να καταπατήσετε και .... το σύνταγμα, όχι μια ... ΠΝΠ.

ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ!

Είναι στο site του δήμου αν δεν μας πιστεύεις εμάς.

ΑΥΡΙΟ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ ΓΚΑΛΕΑΝΟ