Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Τραμπούκικη επίθεση κατά του Αντώνη Φειδοπιάστη

Στις 8 Ιουνίου η δημοτική μας παράταξη Πεντέλη Εν Δράσει έβγαλε ανακοίνωση που ζητά από το Υπουργείο Περιβάλλοντος την συνέχιση της απαγόρευσης του κυνηγιού στο Πεντελικό η οποία έληξε 31/5/2016 και είχε πάρει η Ελληνική Πολιτεία λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που είχαν συμβεί το 2007.

Εξαιτίας αυτής της ανακοίνωσης, τον τελευταίο καιρό ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Αντώνης Φειδοπιάστης έχει στοχοποιηθεί με φραστικές επιθέσεις από διάφορους τύπους (κυνηγούς;) οι οποίοι απαιτούν ούτε λίγο ούτε πολύ να συνεχίσουν να κυνηγούν στα όρια του Πεντελικού Σήμερα το πρωί ο Αντώνης Φειδοπιάστης δέχτηκε άλλη μία επίθεση από δημοτικό σύμβουλο άλλης παράταξης αυτή την φορά φραστική και σωματική ακριβώς γιατί συνεχίζει να υποστηρίζει δημόσια την θέση του για το συγκεκριμένο θέμα.

Τα μέλη της Πεντέλη Εν Δράσει και ο Αντώνης Φειδοπιάστης πότε τους δεν φοβήθηκαν να υποστηρίξουν τις ιδέες και τις θέσεις τους δημόσια και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν.

Αυτό που όμως θα θέλαμε να γνωρίζουμε είναι αν ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο κ. Μανώλης Γραφάκος, και ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλάσης Σιώμος είναι υπέρ η κατά της απαγόρευσης του κυνηγιού στο Πεντελικό, εάν δεν απαντήσουν θεωρούμε πως η σιωπή τους είναι ένοχη και απλώς θέλουν να τα έχουν με όλους καλά.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ (πώς λέμε τσάμπα μάγκες). Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;


Οι Κουρασαίοι ψήφισαν όλοι σαν καλά παιδάκια που είναι ό,τι θέλει η διοίκηση. Άλλωστε ο Ρούσσος έχει τον Κουράση να εκπροσωπεί τον Δήμο Χαλανδρίου στον ΣΒΑΠ, να είναι πρόεδρος, να έχει γραμματείς και να μοιράζει το δημόσιο χρήμα στα φιλικά τους sites με διαφημίσεις.
Πώς να μην ψηφίσει ο Κουράσης και οι δικοί του;
Άσε που στο τέλος του χρόνου αυτά θα επανακριθούν και πρέπει να παραμείνει εκπρόσωπος του δήμου με την έγκριση της Κουρασικής Αριστεράς.

Ο Γιάννης Λαδόπουλος, με τον οποίο μίλησε ο Νταβίας πριν το δημοτικό συμβούλιο για το θέμα και του είπε - ο Λαδόπουλος στον Νταβία - ότι έχει δίκιο (ο Νταβίας) και ότι αυτό δεν είναι χορηγία, κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας έσκυψε σχεδόν κάτω από το τραπέζι και ψήφισε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, γιατί ως γνωστόν ο Ρούσσος τον έχει για να εκπροσωπεί τον δήμο στο ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.  Ισχύει ό,τι και για τον Κουράση λοιπόν.
 Οι δύο δημοτικοί του σύμβουλοι Μύρωνας και Πανταζής δεν ήταν στο ΔΣ. Αλήθεια ο Μύρωνας πού είναι; Έχει να έρθει στο ΔΣ πολύ καιρό.

Η παράταξη του Πρίγκηπα απλά .... δεν υπάρχει.
Εντελώς δηλαδή δεν υπάρχει.
Κανένας δεν ήταν ΠΑΛΙ στο ΔΣ.
Όσοι Χαλανδραίοι ψηφίσατε αυτό το μόρφωμα να ξέρετε ότι δεν έχετε εκπροσώπηση στο ΔΣ. Σας πήραν την ψηφο σας και την πέταξαν στα σκουπίδια.

Η Λαϊκή Συσπείρωση έλειπε. Και η Λούλα και ο Αναστασιάδης.

Οπότε ΟΧΙ είπαν μόνο ο Νταβίας που άνοιξε το θέμα και ο Γιώργος Θωμάς!

Ανεξάρτητοι σύμβουλοι κλπ συγγενείς είπαν ΝΑΙ.
 ΟΛΟΙ!

60 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΔΩΡΟΤώρα γιατί να γίνει υπέρβαση θέσεων "μέχρι 10%" πες εσύ!

Γιατί ο ίδιος ο δήμος ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ και ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ουσιαστικά την υπέρβαση των θεσμοθετημένων - όρων λειτουργίας  που έχει αποφασίσει ο ΔΗΜΟΣ  για το θέατρο της ρεματιάς στις παραστάσεις που το θεατρο απλά παραχωρείται (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ και εδώ) με επιχειρηματικούς όρους στην αγορά, θα σου το εξηγήσουν όσοι "στηρίζουν την πολιτική της διοίκησης" όπως είπε ο Γκαγκας στο ΔΣ και τους κάνουν τσάμπα χορηγούς γιατί είναι καλά και υπάκουα παιδιά.
Πάντως 60 θέσεις Χ 16 ευρώ είναι ένα χιλιαρικάκι παραπάνω για τον επιχειρηματία Χ 4 παραστάσεις .... κάνει 4 χιλιάρικα, δώρο, έτσι; (που σιγά που δεν θα βάλει .... είκοσι καρεκλίτσες, λες και θα πάει κανείς να ελέγξει, οπότε δεν είναι αστείο).

Και οι 10 διπλές προσκλήσεις τι είναι;
Για τους .... χορηγούς;
 Για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ ή για τους ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;;

ΜΠΑΝΑΝΙΑ!


Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΒΑΛΙΑ ΠΕΤΟΥΡΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΛΙΝΑ