iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Σε πλήρη ρυθμό και το καλοκαίρι οι ακαδημίες ενηλίκων του ΓΣΧ!

GS Halandriou volley team

Συνεχίζονται και το καλοκαίρι οι αγωνιστικές δραστηριότητες της ακαδημίας ενηλίκων του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου. Οι προπονήσεις διεξάγονται στο Ο.Α.Κ.Α. αίθουσα "Γ. Κασιμάτης" (είσοδος Α από Λ. Σπύρου Λούη) και απευθύνονται σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτου επιπέδου.
Οι ώρες προπόνησης είναι σε καθημερινή βάση και καινούργια μέλη είναι καλοδεχούμενα. Το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ως εξής:


Για το μήνα Ιούνιο : Τρίτη και Πέμπτη 20:30-22:30,
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:30-21:00

Για το μήνα Ιούλιο: Τρίτη και Πέμπτη 20:30-22:00,
Παρασκευή: 20:00-21:30


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο
info@gsh-volley.gr και στο 6975711074


ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 
ΝΙΚΟ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΔΕΧΟΣΑΣΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ... ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

Σαββατόβραδο στο "ΕΝ ΦΛΥΑ" με LIVE Jazz.....το σαββατόβραδο....στην αυλή....θα απολαύσουμε .....εξαιρετική jazz μουσική.....από εξαιρετικούς μουσικούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝ ΦΛΥΑ Καφενείον
Κ. Βάρναλη 13 & Γκίνη
τηλ. 210 6854528
http://enflya.blogspot.gr/

ΤΖΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ;Να η απόδειξη ότι ήξεραν ότι είναι παράνομο αυτό που ζητούν από τους εργαζόμενους και έκαναν όλο αυτό για να διερευνήσουν αν θα εξασφαλίσουν την συναίνεση του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στο ... έγκλημα. 

(ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ).

Αυτή την υπογραφή μου είπε το πουλάκι ότι η Τζίνα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ.

Πιέστηκε μάλλον "από πάνω", έγινε σύσκεψη στο Αετοπούλειο με τον ΓΓ του Δήμου για το θέμα (δηλαδή την καπέλωσαν) έστειλε τελικά το έγγραφο στο υπηρεσιακό συμβούλιο διότι ενέδωσε - ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ, μην το αμφισβητήσετε γιατί θα εκτεθείτε - δέχτηκε την ηθική πίεση από τους εργαζόμενους που ενέδωσε και τελικά ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, διότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχει φιλότιμο.

Τώρα να δούμε ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. έχει φιλότιμο.

Και βέβαια να δούμε και το Σύλλογο  πώς θα  ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ τους εργαζόμενους.

Διότι το "καλό παιδί" ο Αεικίνητος δεν μετέρχεται και τόσο "καλών" και "αγαθών" μεθόδων, όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ την ώρα που οι άλλοι μας βρίζουν. 

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΤΗΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ;

Είναι έτσι "σύντροφοι" - και από τον σοσιαλισμό και από το κομμουνισμό - που συμμετέχετε στο Δ.Σ. του Αετοπουλείου και δια της σιωπής σας και της ανοχής σας γίνονται αυτά τα ωραία και θυμάστε να τα καταγγείλετε μόλις τα βγάλουμε εμείς από την ΠΛΑΤΕΙΑ;

ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΠΑΛΙ;

ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕ;

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ;

Καλά λέμε και καμιά μαλακία σε κανένα περαστικό.

(Άντε πιάστηκαν τα χέρια μου στο πληκτρολόγιο σήμερα αλλά αν δεν τα πούμε εμείς αυτά .... )

ΣΕ ΛΙΓΟ .... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΟΜΒΑΜετά από αυτό να δούμε ποιοι θα μείνουν στο Δ.Σ.

ΟΥΠΣ! ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΑΚΚΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ;

Είναι δυνατόν με 400 ευρώ ο επιχειρηματίας να παίρνει το θέατρο, να του πληρώνουμε εμείς οι δημότες το ρεύμα, την συντήρηση του χώρου, την προβολή των εκδηλώσεων, ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να του εκχωρούμε το τεράστιο brandname του ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ, που το έφτιαξαν η Κασσιμάτη, ο Καρράς, ο Σμαραγδής, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ κιόλας οι διοικητικοί δημοσίοι υπαλλήλοι να αφήνουν την δουλειά τους στο Αετοπούλειο και να δουλεύουν για λογαριασμό του επιχειρηματία που οργανώνει τις εκδηλώσεις στο θέατρο;

Και όχι μόνο στο Αετοπούλειο δηλαδή γιατί και υπάλληλοι του δήμου πάνε και δουλεύουν εκεί - της τεχνικής υπηρεσίας - αλλά δεν έχουμε ερευνήσει αν και από πού πληρώνονται.

Από πού και ως πού το απαιτείτε κύριοι αυτό;

Τότε να βάλετε  τους εργάτες του δήμου να δουλεύουν για τις διαφημιστικές εταιρίες, τα κυλικεία στα πάρκα, το κυλικείο στο νεκροταφείο - με ωράριο που θα καθορίσουν οι επιχειρηματίες.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. του ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ, έχουν 850 χιλιάρικα τον χρόνο δημόσιο χρήμα προϋπλογισμό και ΤΟΛΜΟΥΝ να κατηγορούν την ΦΛΥΑ για το πώς διαχειρίζεται την ακίνητη περιουσία του δήμου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!

Έτσι δεν είναι κυρ Μήτσο μας;

Αλλά εκεί δεν μιλάτε!

Ούτε εσύ, ούτε οι λαλίστατοι φίλοι σου και εκ δεξιών και εξ αριστερών. 

Και βέβαια αυτά δεν θα αναδημοσιευτούν διότι δεν βολεύουν.

Αυτά όμως να τα θυμάσαι αναγνώστη μου όταν θα ακούσεις από εμάς και το ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!


ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥΛΟΥ;

Μήπως η Τζίνα Πούλου πιέστηκε πολύ να παραβιάσει την συνείδησή της;

Γιατί παραιτήθηκε;

Διότι ΤΕΛΙΚΑ όσοι έχουν ακόμα λίγο ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ φεύγουν;

Για να θυμηθούμε λίγο τα περσινά και τα προπέρσινα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ.
Μόνο ΜΕΡΙΚΑ links (απλά για να τονίσουμε στους "φίλους" μας ότι εδώ δεν είμαστε "ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή αλλά είμαστε ΣΥΝΕΠΕΙΣ και ΣΤΑΘΕΡΟΙ).

http://stinplatia.blogspot.gr/2011/12/blog-post_4020.html
http://stinplatia.blogspot.com/2011/06/blog-post_20.html
http://stinplatia.blogspot.com/2011/07/blog-post_2750.html
http://stinplatia.blogspot.com/2011/07/blog-post_21.html
http://stinplatia.blogspot.com/2011/06/blog-post_4006.html

Όλοι πλέον γνωρίζετε πώς γίνεται πλέον το φεστιβάλ της ρεματιάς κάθε καλοκαίρι: 

Το Αετοπούλειο που διαχειρίζεται το θέατρο (ένα θεσμικό απομεινάρι της εποχής που το ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ διαχειριζόταν το θέατρο για να οργανώνει εκεί υψηλής ποιότητας φεστιβάλ) και απλά το ΜΙΣΘΩΝΕΙ σε παραστάσεις που φέρνουν θεατρικοί και μουσικοί επιχειρηματίες  (ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΕΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΦΛΥΑ, αλλά εκεί δεν πειράζει κάποιους που είναι και μέλη του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου), έναντι του φοβερού ποσού των 400 ευρώ ανά παράσταση ενώ οι εισπράξεις από τα εισιτήρια πάνε στον επιχειρηματία. 

(Και αυτό το λένε πολιτιστική δουλειά οι διοικούντες μας).

Αυτό βέβαια είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ θέμα. Έτσι θέλουν, έτσι κάνουν και αν τους ξαναψηφίσετε έτσι θα συνεχίσουν να κάνουν. Υπάρχει πάντως και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ προσέγγιση στο όλο θέμα αλλά δεν είναι της ώρας. Τώρα κάνουμε ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Όμως ένα είναι το ΣΙΓΟΥΡΟ το συμπέρασμα: ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ  ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 400 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (ΤΕΛΕΙΑ)

Πέρυσι και πρόπερσι ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΚΑΤ' ΑΝΑΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και σε αυτό θα επανέλθουμε).

Φέτος λένε ότι έχουν κάνει μεγαλύτερη διασπορά σε επιχειρηματίες (μετά το κράξιμο των προηγούμενων χρόνων ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ), αλλά πάντως Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

(Προσοχή: Εμείς ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά επαναλαμβάνω: Δεν είναι αυτό της ώρας).

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

Αφού η διοργάνωση εκχωρείται ρε αδέλφια σε επιχειρηματίες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ - πολύ δε περισσότερο οι ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ - ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥΣ;

Είσαι δηλαδή μάνα, έχεις πιάσει δουλειά και έχεις ωράριο 8 - 4 και κανονίζεις μετά να κάνεις ό,τι άλλο κάνουμε τα απογεύματα εμείς που δεν έχουν Φιλιππινέζα και έρχεται τώρα η διοίκηση του δήμου και σου λέει τσαμπουκά:

ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΠΟΤΕ Η "MOUFA PROD ltd" έχει παράσταση στην ρεματιά για να κόψει εισιτήρια (Σάββατο, Κυριακή μέχρι τις 12 το βράδυ που τελειώνουν οι παραστάσεις).

Πρόσεχε γιατί άμα πεις ΟΧΙ, θα είσαι "τεμπέλης εργαζόμενος", "χαραμοφάης" που δεν κάνει ό,τι χρειάζεται η υπηρεσία και δεν θα σε βάλουμε σε αυτούς που θα περάσουμε στον οργανισμό του δήμου τώρα με τις απολύσεις και .... σε περιμένει ο ΤΟΜΣΕΝ. 

Και βέβαια δεν μιλάμε για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ για να βγάλει και κανένα φράγκο ο υπάλληλος και να πληρώσει και κανένα καθαριστήριο για τα άπλυτα που θα αφήσει για να τρέχει στο θέατρο, που και πάλι τρελό θα ήταν να πληρώνει ο δήμος  εκτός αν πλήρωνε τις υπερωρίες ο επιχειρηματίας! 
ΟΟΟΟΧΙ! 
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ!


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Στο χωριό μου αυτό το λένε "άλλος μαμεί και άλλος πληρώνει"

Κατάλαβες που πάει αναγνώστη μου η δουλειά;

ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ

(συνεχίζεται)


ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ;

Και επειδή ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΑΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ (δεν είναι από τα εύκολα θεματάκια) αντιγράφουμε το κρίσιμο κομμάτι από την απόφαση και κάνουμε κόκκινα αυτά που πρέπει να προσέξετε:


Β) Στη συνέχεια η Πρόεδρος ζήτησε από το Σώμα να αποφασίσει το αυτό, για το τμήμα των Πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ειδικότερα για τους εργαζόμενους του τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης του κ.κ.  Καλλή Κατερίνα, Μπάρδη Αλεξάνδρα, Παπασωτηρίου Αλεξάνδρα, Χανιωτάκης Δημήτρης, Αρθούνα Δέσποινα ,Ψαρροπούλου Δέσποινα και Χατζησταύρου Σταυρούλα


Ειδικότερα πρέπει να υπενθυμίσουμε τα εξής:

1-Η έλλειψη προσωπικού λόγω της κείμενης νομοθεσίας είναι δεδομένης, έως το 2016 , λόγω
   της απαγόρευσης των προσλήψεων.

2-Στον .Ο. Ε. Υ  υπάρχει μεν τμήμα Πολιτιστικών δραστηριοτήτων, δεν είναι στελεχωμένο, δε,
    για τον προαναφερθέντα λόγο.

3-Δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού

4-Επί σειρά ετών , το παραπάνω τμήμα λειτουργούσε ατύπως , με την παράλληλη άσκηση καθηκόντων από τους εργαζομένους του τμήματος Διοικητικής υποστήριξης

5-Οι ώρες και οι μέρες των πολιτιστικών δραστηριοτήτων επεκτείνονται καθ’ όλη τη διάρκεια
   του έτους, κατά τις απογευματινές ώρες, Σάββατα και Κυριακές , σε πολλαπλούς χώρους.
   (Αετοπούλειο, Κέντρο Νεότητας, Βιβλιοθήκες, Ι. Ναοί, εναλλακτικούς χώρους)

6- Η φύση των εκδηλώσεων είναι τέτοια που χρειάζονται την υποστήριξη εργαζομένων με
    ειδικές γνώσεις και εμπειρία.

Με βάσει τα παραπάνω θα πρέπει να προβούμε στην καθιέρωση ειδικού ωραρίου της Βιβλιοθήκης του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου και της Παιδικής Βιβλιοθήκης

«Μίμης Βασιλόπουλος», καθώς και του τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης ώστε να καταστεί δυνατή η λειτουργία του Πολιτιστικού μας Κέντρου, δυνάμει του Ν.3584/07 (ΦΕΚ 143Α2007 ως εξής :.....


Άκου αναγνώστη μου τώρα τι λέει αυτό το πράγμα:

Ότι ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ υπάλληλοι του ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ, δηλαδή το λογιστήριο και η γραμματεία πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν σε "εκδηλώσεις" σε "εναλλακτικούς χώρους" και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένο ωράριο - Σάββατα, Κυριακές, βράδια κλπ.

(Λέει και άλλα ωραία και αποκαλυπτικά για τους διοικούντες το Αετοπούλειο τα τελευταία χρόνια - όπως ότι το Πολιτιστικό τμήμα του Αετοπουλείου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και ότι το Αετοπούλειο δεν έχει λεφτά να στελεχωθεί με 850 χιλιάρικα προϋπολογισμό (http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%95%CE%A68%CE%9F%CE%A1%CE%93%CE%91-%CE%A46%CE%9E) αλλά αυτό είναι πάρακάτω θέμα)

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ "ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Να δουλέψουν οι αργόσχολοι, οι βολεμένοι, οι τσάτσοι κλπ "

ΟΚ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ!
Αλλά διάβασε μέχρι το τέλος όμως πρώτα και μετά αρχίζεις να με βρίζεις με αυτά που σου λέει ο Μπάμπης.

(συνεχίζεται)

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ

Μια απόφαση που την χειρίζονται ΥΠΟΓΕΙΩΣ, ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ και δεν έχουν αναρτήσει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Δεν την έχουν αναρτήσει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ γιατί είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ παράνομη.

Και θα σας δείξουμε ότι με αυτή την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόφαση προσπαθούν να διερευνήσουν αν θα έχουν την άνωθεν κάλυψη να υλοποιήσουν, μετατρέποντας τους υπαλλήλους σε σκλάβους ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ συμφερόντων, καταπατώντας κάθε έννοια εργασιακού δικαιώματος και - σε περίπτωση άρνησής τους - ετοιμάζοντας τον χαρακτηρισμό τους ως χαραμοφάηδες, τεμπέληδες κλπ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ.
Είναι "πονηρή", καλά διατυπωμένη ώστε να κρύβει καλά την ΠΡΟΘΕΣΗ της ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του Αετοπούλειου.

Υπογραμμίζουμε ότι αυτή η απόφαση έχει ληφθεί στις 8 Μαϊου, σε ένα Δ.Σ. που συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι "θεσμικές" δημοτικές παρατάξεις άρα όφειλαν να την ξέρουν. Και τώρα που θα τους κράξουμε διαπαραταξιακά να ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ.(συνεχίζεται)

ΣΗΜΕΡΑ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ


Η εποχή είναι πονηρή. Αυτό είναι αλήθεια.

Η προετοιμασία της κοινής γνώμης για την αποδοχή της εφαρμογής των πιο σκληρών μνημονιακών επιταγών είναι μια δύσκολη υπόθεση.

Χρειάζεται να έχει προηγηθεί η κατασυκοφάντηση, η ελεεινολόγηση των υποψήφιων θυμάτων και η κατασκευή των επιχειρημάτων εκείνων, με τα οποία η κοινή γνώμη θα παρακολουθήσει παθητικά την σφαγή και δεν θα συμπαρασταθεί.

Βεβαίως αναφέρομαι στο θέμα των επικείμενων απολύσεων "επίορκων" , "πλεονάζοντων", "άχρηστων", "αργόσχολων" υπαλλήλων από το δημόσιο και πρωτίστως από τους ΟΤΑ.  (αφού είμαστε ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ εφημερίδα και δεν έχουμε σκοπό να χάσουμε εκείνα τα στοιχεία που έκαναν περίπου 400 διαφορετικούς ανθρώπους να επισκέπτονται την Πλατεία 2 με 3 φορές την ημέρα, δηλαδή την στόχευση του blog σε συγκεκριμένη ΤΟΠΙΚΗ θεματολογία)

Αυτό που έρχεται λοιπόν δεν έχει γίνει κατανοητό από εσένα αναγνώστη μου γιατί απλά δεν στο λένε. Δεν θέλουν να ΞΕΡΕΙΣ. Θέλουν να ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΣΑΙ και να ΣΙΩΠΑΣ, όταν σφάζουν τον διπλανό σου.

Άκουσες  για πάνω από 1 εκατομμύριο δημοσίους. Τους μέτρησαν και βγήκαν κάτω από 700 χιλιάδες. Στα φρύδια τους. Πάλι για 1 εκ. μιλούν διότι δυστυχώς για την πραγματικότητα ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Άκουσες μετά για τους χιλιάδες "επίορκους".
Ήδη έπεσαν και μερικά, καμιά δεκαριά, κεφάλια επιόρκων.
Έχουν όλα ένα χαρακτηριστικό: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (εκτός μίας περίπτωσης που απολύθηκε ένας λόγω .... καθυστέρησης να πάει στην δουλειά του).
Βεβαίως δεν έχει πειραχτεί κανένας από αυτούς που ΞΕΡΕΙΣ ότι όταν θες να κάνεις την δική σου δουλειά, σε ρωτάν με νόημα "θα ανοίξεις μαγαζί, εμείς που θα σου δώσουμε την άδεια τι θα κερδίσουμε;" Αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ούτε θα γίνουν ποτέ. Είναι προστατευόμενοι.

Γρήγορα κατάλαβες λοιπόν ότι είναι ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ των επιόρκων.

Πρέπει όμως να απολυθούν 20000. Το λέει το ΛΑΘΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Τι να σου πουν τώρα; Ότι θα κρατήσουν τους "κολλητούς, προστατευόμενους" και θα διώξουν τους ενοχλητικούς, που αντιδρούν, που έχουν άποψη, που μιλάνε, που συνδικαλίζονται, που διεκδικούν;

Μπορεί τότε και να ψιλοαντιδράσεις μπροστά στο άδικο. Μπορεί τότε να μην κάτσεις στα αυγά σου και να δείξεις λίιιγο αλληλεγγύη για τον διπλανό σου.

Οπότε πρέπει πρώτα να σε πείσουν ότι είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, "πλεονάζον προσωπικό", τεμπέληδες, χαραμοφάηδες κλπ και ότι τους πληρώνεις τζάμπα τον μισθό τους. (κάτι σαν υπουργοί τον καιρό της ΤΡΟΪΚΑ).

Και γι' αυτό φροντίζουν να σου κατασκευάσουν τα κατάλληλα επιχειρήματα οι λαγοί

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠ¨ΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Και θα σου δείξουμε πώς οι σε άλλες περιπτώσεις λαλίστατοι καταγγέλοντες, ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ, ΤΙΣ ΔΙΠΛΟΛΕΙΡΑΤΕΣ.

Μείνετε κοντά μας σήμερα.

Θα σας δείξουμε την συμφωνία σιωπής των ισχυρών της πόλης μας εκεί που τους βολεύει.