Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο τουρκικός Στόλος βγήκε σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο και λαμβάνει θέσεις μάχης...
Όπως μεταδίδουν ρωσικές πηγές, το 80% των κύριων σκαφών επιφανείας καθώς και πυραυλάκατοι των ναυστάθμων από το Aksaz μέχρι την Αλεξανδρέτα (Aksaz, İskenderun, Mersin, Antalya) έχουν αποπλεύσει και λαμβάνουν θέσεις μάχης.
Συγκεκριμένα 6 κύριες μονάδες βρίσκονται μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου, υπό την κάλυψη άσκησης με το αιγυπτιακό ναυτικό, 4 μονάδες (φρεγάτες και πυραυλάκατοι) έχουν καταπλεύσει και βρίσκονται στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου, 3 φρεγάτες βρίσκονται στο λιμάνι της Μερσίνας και 1 τουρκικό υποβρύχιο βρίσκεται μεταξύ Κρήτης και Κύπρου (έχει εκδοθεί σχετικό subnote).
Η κίνηση προφανώς αφορά την κατάσταση στη Συρία, αλλά με δεδομένο ότι καλύπτει μια περιοχή από τα Δωδεκάνησα μέχρι την Κύπρο, το ελληνικό σύστημα επιτήρησης έχει τεθεί σε επιφυλακή.
Η αιφνιδιαστική έξοδος του τουρκικού Στόλου συνάδει απόλυτα με τις πληροφορίες που έρχονται και αναφέρουν υπερσυγκέντρωση δυνάμεων στα τουρκοσυριακά σύνορα.
Ταυτόχρονα αεροσκάφη ναυτικής συνεεργασίας έχουν απογειωθεί και προσεγγίσει τις συριακές αρχές παρακολουθούμενα πάντα από ρωσικά πλοία ηλεκτρονικού πολέμου που περιπολούν στις ακτές της Συρίας.
Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΒΗΣΑΡΙΟΝΟΒΙΤΣ, ΜΙΑΣ ΤΥΡΟΠΙΤΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ DRY MARTINI (SHAKEN NOT STIRRED)


ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΟ "ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

FORGE και τα μυαλά στα κάγκελα. Στον ARVAHAL παρέχουμε και τεχνογνωσία.


Μην κάνεις εγγραφή!
Την πάτησες!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ...


Οι Αγγελόπουλοι βάφτισαν τη βίλα τους... πολυκατάστημα!


Ως... εμπορικό κέντρο έχει δηλώσει στη ΔΕΗ το ακίνητο της η Γιάννα Αγγελοπούλου, προκειμένου να γλιτώσει το τέλος ακινήτου της ΔΕΗ, σύμφωνα με καταγγελίες του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργου Φωτόπουλου.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα όπου έγιναν και οι καταγγελίες, το ζεύγος Αγγελόπουλου έχει δηλώσει τη βίλα του στο Παλαιό Ψυχικό ως εμπορικό κέντρο γι' αυτό και παίρνει εμπορικό τιμολόγιο ρεύματος Β1 στη μέση τάση.

Σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο, το ρεύμα που πληρώνει το ζεύγος χρεώνεται 0,05 έως 0,06 λεπτά.

Οι απώλειες δηλαδή ξεπερνούν τις 5.000 ευρώ ανά τετραγωνικό για τη ΔΕΗ. Και αυτό χωρίς τα επιπλέον οφέλη από τις χρεώσεις ισχύος που μπορεί να υπολογιστούν τεχνικά!

Το «παραθυράκι» αυτό σύμφωνα μετον συνδικαλιστή άνοιξε όταν στο νόμο 4047/2012 που δημοσιεύτηκε στο υπ' αριθμόν 31 ΦΕΚ συμπληρώθηκε ρύθμιση σύμφωνα με την οποία «Γι τα ακίνητα τα οποία δεν έχουν οικιακή χρήση και με εμβαδόν δομημένης ηλεκτροδοτούμενης επιφάνειας άνω των 1000 τ.μ. ο συντελεστής προσδιορισμού του τέλους μειώνεται κατά 30% για το άνω των 1.000 τ.μ. τμήμα και κατά 60% για το άνω των 2.000 τ.μ. του ακινήτου».

Η βίλα της κυρίας Αγγελόπουλου έχει εμβαδόν 4.695 τ.μ. Έχοντας λοιπόν το ζεύγος εμπορικό και όχι οικιακό ρεύμα με την αλλαγή του νόμου πληρώνει 51.115 ευρώ αντί για 86.388 ευρώ που έπρεπε κανονικά να καταβάλει.

Και επειδή η ρύθμιση ισχύει και για το 2011 και για το 2012 η Γιάννα και ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος γλιτώνουν 32.273 ευρώ τον χρόνο...

BRICKS IN THE WALL

Τώώώώώρα κατάλαβα...

ΔΗΜ.ΑΡ. δηλαδή ε???
Μέχρι εδώ..."καλά"...
Ε, βρήκα λοιπόν τι πραγματικά σημαίνει ΔΗΜ.ΑΡ.
Με βοήθησε ένας γνωστός, σε μια συζήτηση που είχαμε το Σάββατο...

ΔΗΜ.ΑΡ. σημαίνει...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!
Όπου, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, το "ΗΜΑΣΤΑΝ" αφορά και την εξ' αριστερών λέξη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" και την εκ δεξιών "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ"!!! Δηλαδή...ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΔΕΞΙΑ...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

ΟΥΦ, λύθηκε το μυστήριο!!!

Δ.Χ.

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. : 24ωρη Γενική Απεργία, Πέμπτη 18-10-2012


ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις