Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο CAPO ΤΗΣ LIVERPOOL STEVEN GERRARD ΣΟΛΑΡΕΙ ΣΤΟ TWEETER: ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ UNITED!


Δύο 48ωρες απεργίες Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ημέρα συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου και 13 -14 Μαρτίου 2014


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ - Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ

Σήμερα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.

Τα θέματα πολλά. 29 θέματα μεταξύ των οποίων μερικά πολύ σοβαρά, με κορυφαίο την ανάρτηση της μελέτης του Πεύκο Πολίτη.

Την πρόσκληση την έχουμε αναρτήσει (κάντε κλικ στο link για να την δείτε.)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΣΚΟΥΠΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ 

Βρισκόμαστε ακριβώς 3 μήνες πριν η πόλη να έχει ένα νέο δημοτικό συμβούλιο, μια νέα διοίκηση του δήμου.

Η παράταξη της πλειοψηφίας είναι διαλυμένη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, αφού η λαϊκή εντολή με με την οποία κάθεται στο γραφείο του δημάρχου έχει δοθεί σε ένα άλλο δημοτικό συμβούλιο (σκεφτείτε πόσοι έχουν παραιτηθεί) και μια άλλη, ενιαία πλειοψηφούσα παράταξη, η οποία δεν υπάρχει αφού ήδη καμιά 10αριά πρώην σύμβουλοί του δηλώνουν ότι συγκροτούν δημοτική παράταξη και κατεβαίνουν στις εκλογές για να τον ανατρέψουν (έτσι λένε).

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΣΧΝΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, καλώς ή κακώς. Δεν είναι στην πρόθεση αυτoύ του άρθρου να αξιολογήσει ποιος φταίει, ποιος έχει δίκιο ή άδικο σε ό,τι αφορά την διάσπαση της παράταξης του - της παράταξης δηλαδή  που έλαβε την λαϊκή εντολή να παίρνει αποφάσεις - ούτε να αξιολογήσει το πολιτικό timing ή το ουσιαστικό περιεχόμενο των ανεξαρτητοποιήσεων.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου όμως - ΘΕΣΜΙΚΑ -  αν είχε ίχνος δημοκρατική συνείδηση δεν θα έφερνε τέτοια θέματα - στρατηγικής σημασίαςγια την πόλη - χωρίς να επιθυμεί να έχει δημοκρατική νομιμοποίηση και ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, όπως θα αποδείξουμε.

Ο Γιώργος Κουράσης αν πίστευε ότι σε τρεις μήνες ο λαός θα του ξαναδώσει την εντολή να συνεχίσει, με μια ανανεωμένη δημοτική ομάδα, θα είχε το ΦΙΛΟΤΙΜΟ και ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ  να ΠΑΓΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ - για τρεις μόνο μήνες -  τις αναρτήσεις για το Πέυκο Πολίτη, να εξηγήσει στον λαό τις στρατηγικές επιλογές του (που δεν είναι καθόλου  ουδέτερες) και να λάβει λαϊκή εντολή πριν δεσμεύσει την πόλη με έωλες και ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ απόφασεις, από ένα δημοτικό συμβούλιο σκορποχώρι.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ!

Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ έχει βαθιά αντιδημοκρατική, αυταρχική αντίληψη και λειτουργεί μόνο με ένα κριτήριο: Πώς θα επιβάλλει την άποψή του και πώς θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα που εκπροσωπεί (καλώς ή κακώς εννοούμενα συμφέροντα.)

Και όπως όλοι οι αυταρχικοί εξουσιαστές κάνει τα πάντα για να γαντζωθεί στην εξουσία, προσπαθώντας να "κοροϊδέψει τους χωριαταραίους" και να τους υφαρπάξει την ψήφο.

Διορισμοί με το τσουβάλι πενταμηνιτών που έχουν γεμίσει το δημαρχείο και βέβαια τον Ιούνιο θα είναι πάλι άνεργοι.
Φωτογραφίες μπροστά σε κάδους και .... άκρατη ρουσφετολογία.

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΑΪΚΙΣMΟΥ.

Σήμερα δεν ξέρουμε αν θα είναι εκεί οι γνωστοί πρόθυμοι της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης για να βοηθήσουν τον Κουράση να έχει απαρτία ώστε να επιβάλλει τις στρατηγικές επιλογές του στην πόλη ή θα λειτουργήσουν τα δημοκρατικά αντανακλαστικά τους για να του πουν
"ΜΕΓΑΛΕ ΟΧΙ!
ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΓΝΩΜΕΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΤΗΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ".
"Αν σε ξαναψηφίσει ο λαός τότε προχωρά".
Αν είναι εκεί, και του κάνουν απαρτία χωρίς αυτή να είναι  προερχόμενη από την εικοσιπεντάδα του, παριστάνοντας και καλά τους "σοβαρούς" θα έχουν συνδράμει σε αντιδημοκρατική παρεκτροπή και μάλιστα σε θέματα στρατηγικού χαρακτήρα όπως το θέμα του ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ (θα τα πούμε αναλυτικά).

Και αν πάλι έχει ο Κουράσης απαρτία από την εικοσιπεντάδα του, αν οι ανεξαρτητοποιημένοι είναι εκεί για να ψηφίσουν τις αναρτήσεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ στο θέμα της Ελευθέρας Πεντέλης και τις εισφορές των μεγάλων ιδιοκτησιών,  ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ και τσάμπα παριστάνουν τους "αντάρτες".

Οφείλω να κάνω μια βαρύγδουπη δήλωση από αυτές που δεν μου αρέσουν:

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. 

"ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ" ΟΧΙ! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ! ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΕΡΙΞ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ


   Σας διαβιβάζουμε την υπ’αριθμ. .........  αίτηση του κ. Τουντόπουλου Βασίλειου, με την οποία αιτείται την διαγραφή βεβαιωμένου ποσού ύψους ........ ευρώ, για χρήση κοινόχρηστου χώρου πέριξ περιπτέρου για το Ο.Ε. 2012 και την διαγραφή βεβαιωμένου προστίμου ύψους ------- ευρώ, ήτοι σύνολο ------  ευρώ.
   Ο αιτών προσκόμισε αντίγραφο βεβαίωσης από την Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου, από την οποία προκύπτει ότι είχε διακόψει τις εργασίες του ως επιτηδευματίας στις 15/6/2011, γεγονός για το οποίο δεν είχε ενημερώσει την υπηρεσία και η οποία, ως εκ τούτου, προχώρησε στην χρέωση για το έτος 2012.
Κατόπιν τούτου παρακαλούμε να εγκρίνετε την διαγραφή του ανωτέρω ποσού, από τον αντίστοιχο βεβαιωτικό κατάλογο ......

Συνημμένα:
1.        Την υπ’αριθμ. .........
2.        Αντίγραφο βεβαίωσης Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ. - ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ .....

 ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ Τ.Α.Π.  ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ

   Σας διαβιβάζουμε την υπ’αριθμ. ........ αίτηση της εταιρείας .......... Ο.Ε.», με την οποία αιτείται την διαγραφή  ποσού ύψους ....... ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί σε πρόστιμο μη καταβολής Τ.Α.Π. για την τελευταία πενταετία, για το ακίνητο το οποίο εκμισθώνει στο .................................... Το ποσό που οφείλεται για το Τ.Α.Π. των τελευταίων πέντε ετών, ανέρχεται στο ποσό των ....... ευρώ, οφειλή την οποία και αποδέχεται να καταβάλλει η εταιρεία.
   Στην αίτηση της, η εκπρόσωπος της εταιρείας κ......................, υποστηρίζει ότι κατά τη διαδικασία ηλεκτροδότησης του................................... κλπ, κλπ, κλπ. 

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: 

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ - ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ - ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ - ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ! 

ΔΙΟΤΙ ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΑ!

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ..... ΧΑΡΙΖΕΙ! ΕΛΛΑΔΑΡΑ !!!! ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΟΣΜΟ! ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ ....ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ

          Αρμόδιος : Αναγνώστου Κων/νος
          Πληροφορίες: ΤΗΛ : 2132023836
            ΦΑΞ : 2132023840
            e-mail:tameio@halandri.gr
 
ΠΡΟΣ: ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ   
              ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ .


     Σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ..................  αίτηση της οφειλέτιδας του Δήμου ..............  , περί διαγραφής προστίμων με τις τρέχουσες προσαυξήσεις, από βεβαιωμένες οφειλές για τέλος κατάληψης κοινοχρήστου χώρου πέριξ περιπτέρου  για τα οικονομικά έτη 2010, 2011 και 2012 ποσών .....€, ..... € και ........€ αντιστοίχως.
     Η οφειλέτης επικαλείται οικονομική αδυναμία και προβλήματα υγείας σύμφωνα με τα συνημμένα στην αίτησή της έγγραφα.
     Παρακαλούμε να λάβετε απόφαση για την διαγραφή ή μη  των ανωτέρω προστίμων, σύμφωνα με το άρθρο 174 παρ.3β του Δ.Κ.Κ. (Ν.3463/2006) .

                                                       
Ο Προϊστάμενος Τμήματος Εισπράξεων – Πληρωμών

Κων/νος Αναγνώστου
Η Προϊσταμένη
Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχ/σης

Ελένη Κούκα

ΕΛΑ ΛΙΑΛΕΧΤΕ! ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΨΩΝΙΖΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ - ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ.Διαγραφή  οφειλής για  Δημοτικά Τέλη – Δημοτικό  Φόρο & ΤΑΠ.

   Σας υποβάλλουμε την με αριθ. πρωτ. --------, αίτηση του  ---------   ο οποίος  ζητά  να διαγραφεί η οφειλή  σε ακίνητο στην οδό -------------- που αφορά διαφορές  .....  τ.μ. από Δημοτικά Τέλη & Δημοτικό Φόρο  και ......τ.μ από ΤΑΠ. 
Η οφειλή ανέρχεται   στο ποσό των........ €, τα οποία δεν εισπράττονταν μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ λόγω μη σωστής δήλωσης των τ.μ. του εν λόγω ακινήτου, στην υπηρεσία μας και αφορά την  κ. -------------- του Κωνσταντίνου, η οποία είναι η ιδιοκτήτρια του ακινήτου  και  δεν μπορεί να καταβάλει το εν λόγω ποσό λόγω απορίας.
Επίσης σας προσκομίζουμε και  βεβαίωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας   η οποία πιστοποιεί την δυσχερή οικονομική κατάσταση της κ. -----------------------
Παρακαλούμε για την λήψη σχετικής απόφασης. 
Συνημμένα:
1.     Η αίτηση  με αριθ. πρωτ. -------
2.      Βεβαίωση Κοινωνικής Υπηρεσίας  Η  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ                 ΚΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ
 
 
     ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΞΕΝΙΑ                           


ΣΧΟΛΙΟ: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩ!