Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Παρέμβαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την υπηρεσιακή δίωξη του Γραμματέα του Συλλόγου εργαζομένων Δήμου ΒριλησσίωνΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Βριλησσίων και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Παναγιώτη Μακρή για την υπηρεσιακή δίωξη και απαξίωση σε βάρος του Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Νίκου Μήτση εξ΄ αιτίας της συνδικαλιστικής του δράσης.

Με πρωτοφανή και παράνομο τρόπο ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ουσιαστικά απομάκρυνε από τα καθήκοντά του τον επί 14 έτη υπηρετούντα υπάλληλο κ. Νίκο Μήτση αμέσως μετά την εκλογή του στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων.

Δυστυχώς οι συναντήσεις που έγιναν μεταξύ του ίδιου εργαζόμενου με το Δήμαρχο κ. Κώστα Ιωαννίδη αλλά και με την Πρόεδρο του Συλλόγου ώστε να λυθεί το θέμα ομαλά δεν καρποφόρησαν. Αντιθέτως, η συμπεριφορά σε βάρος του υπαλλήλου έγινε ακόμη πιο εκδικητική, με τη νέα προκλητική απόφαση αποκλεισμού του από τις επιτροπές «Παραλαβής και Επισκευών οχημάτων του Δήμου», όπου λόγω ειδικότητας ως μοναδικός μηχανοτεχνίτης επιβάλλεται να συμμετέχει.
Θεωρούμε ότι η απαξίωση του ανθρώπινου δυναμικού και οι συνδικαλιστικές διώξεις από πλευράς των Διοικήσεων υπηρετούν μόνο τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης που βασικό στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν και να κάμψουν κάθε φωνή αντίδρασης ώστε να επιβάλλουν την κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τ.Α.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί το Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Κώστα Ιωαννίδη να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ την παράνομη απομάκρυνση του συνδικαλιστική Νίκου Μήτση από τα καθήκοντά του. Σε αντίθετη περίπτωση, πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσει τη συνολική αντίδραση των εργαζομένων του Δήμου και όχι μόνο, προκειμένου να μπει ένα τέλος στις αυθαίρετες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                 Γιάννης Τσούνη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΡΩΝ http://www.syriza.gr/article/ANAKOINWSH-TMHMATOS-DIKAIWMATWN-TOY-SYRIZA--GIA-TOYS-ROMA-CHALANDRIOY-KAI-MEGARWN.htmlΜε αφορμή τις εξελίξεις που αφορούν έλληνες πολίτες καταγωγής Ρομά στο Χαλάνδρι και στα Μέγαρα και το ενδεχόμενο κατεδάφισης των καταυλισμών τους και αποβολής τους από αυτούς, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η αντιμετώπιση του ιδιάζοντος κοινωνικού αποκλεισμού των Τσιγγάνων είναι μείζονος σημασίας.

Οι Ρομά είναι μία από τις πιο αδικημένες και περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα. Το κράτος οφείλει, επιτέλους, να αναλάβει τις ευθύνες του λύνοντας τα τεράστια προβλήματα των Ρομά πολιτών, ευαισθητοποιώντας, ταυτόχρονα, την κοινωνία και αμβλύνοντας υπαρκτά τοπικά προβλήματα που δημιουργούνται από τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσής τους.

Όσο αφορά τους Ρομά Χαλανδρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αντίθεσή του στις αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για κατεδάφιση του καταυλισμού τους και μεταφορά τους στο όρος Πατέρα στα Μέγαρα και ζητεί την άμεση ανάκλησή τους, εφόσον δεν έχει βρεθεί κατάλληλος χώρος μετεγκατάστασής τους, όπως προβλέπουν οι διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας. Ανάλογη είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ και για τους Ρομά στα Μέγαρα. Η συγκεκριμένη περιοχή των Μεγάρων (όρος Πατέρα) βρίσκεται εκτός του οικιστικού ιστού των Μεγάρων, συνιστά επιλογή γκετοποίησης των Ρομά από την Πολιτεία και γιʼ αυτό είναι αποκρουστέα και απαράδεκτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την αξιοποίηση προβλέψεων του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου για δωρεάν παραχώρηση κυριότητας και χρήσης ακινήτων σε Ρομά και άστεγους δημότες, καθώς και την άμεση συνέργεια των αρμοδίων αρχών (δήμων, Περιφέρειας, Αποκεντρωμένης Διοίκησης) για εξεύρεση χώρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κατασκευή αξιοπρεπών κατοικιών, ώστε να εγκατασταθούν οριστικά οι Ρομά Μεγάρων και Χαλανδρίου, βεβαίως μέσα στον οικιστικό ιστό των πόλεων που ζουν και, πάντοτε, υπό την προϋπόθεση της συναίνεσης τους.

Παράλληλα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επείγοντα προβλήματα, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την παροχή στους Ρομά συστημάτων παροχής ηλεκτροδότησης, υδροδότησης και αποκομιδής απορριμμάτων στους προσωρινούς καταυλισμούς όπου ζουν, καθώς και τη λήψη μέτρων για την ουσιαστική πρόσβαση των Ρομά σε υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης.

Το Γραφείο Τύπου

Ταξική και εθνική φτωχοποίηση στην ΕΕ

ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ενώ η επιθετικότητα της Υπερεθνικής Ελίτ (ΗΠΑ, ΕΕ) εντείνεται, από Ουκρανία μέχρι Συρία, και παράλληλα εντείνεται η αποπροσανατολιστική προπαγάνδα τους ότι δήθεν δεν παίζουν πια τον ρόλο του παγκόσμιου χωροφύλακα(!), οι ακριβοπληρωμένοι κηφήνες της Ευρωβουλής οδύρονται για την φτωχοποίηση των λαών του Ευρωπαϊκού «Νότου» (δηλ. της περιφέρειας της ΕΕ) και αποδίδουν όλες τις ευθύνες στα «κακά» Μνημόνια! Ετσι, αγνοούν βολικότατα, τους μηχανισμούς που οδηγούν όχι μόνο στην προφανη ταξική φτωχοποίηση (την μόνη που καταλαβαίνουν οι «Μαρξιστές» της συμφοράς) αλλά και σε εθνική φτωχοποίηση που αφορά την μεγάλη πλειοψηφία των λαών του «Νότου» της ΕΕ, σε σχέση με την αντίστοιχη πλειοψηφία των λαών στον «Βορρά». Με άλλα λόγια, η εθνική φτωχοποίηση των λαών του «Νότου» δεν οφείλεται σε κάποια συνωμοσία των Ευρω-ελίτ ή δόγμα (π.χ. ανοητολογίες Ναόμι Κλάιν κ.α.), αλλά στους ίδιους τους οικονομικούς μηχανισμούς που καθιέρωσε η ΕΕ και η ΟΝΕ.

Όταν θεσμοποιόταν η Ευρωζώνη, η Γερμανία, για παράδειγμα, ήδη διέθετε υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας (που κάποιοι «οικονομολόγοι» συγχέουν με τα ποσοστά αύξησης της παραγωγικότητας!), καθώς και υψηλή ανταγωνιστικότητα σε σχέση με τις χώρες του Ευρωπαϊκού «Νότου». Με την εισαγωγή όμως του Ευρώ, οι μεγάλες αποκλίσεις στα επίπεδα παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας μεταξύ «Βορρά» και «Νότου» παγιώθηκαν, αν δεν διευρύνθηκαν παραπέρα, για τους εξής λόγους:

πρώτον, η Ενιαία Αγορά, σε συνθήκες κοινού νομίσματος, επέφερε σχετική εξίσωση των τιμών στην Ευρωζώνη και κάποια άνοδο των ονομαστικών μισθών στον Νότο (όχι βέβαια εξίσωση με τους μισθούς του Βορρά!), όπου οι εργαζόμενοι αγωνιζόντουσαν να προστατεύσουν τους «πραγματικούς» μισθούς τους.
δεύτερον, οι Γερμανοί εργοδότες ήταν σε πολύ καλύτερη θέση να συμπιέσουν τους μισθούς, λόγω των διαφορών στην παραγωγικότητα (εξαιτίας της προηγμένης τεχνολογίας κ.λπ.), αλλά και των διαφορών στην ανταγωνιστικότητα ―λόγω του ότι η Γερμανία εισήλθε στην Ευρωζώνη με υποτιμημένο νόμισμα, σε σχέση με τις χώρες του Νότου όπου ίσχυε το αντίθετο.
τρίτον. οι χώρες του Νότου δεν είχαν πια την δυνατότητα να υποτιμήσουν το νόμισμά τους, ενώ η Γερμανία δεν είχε ανάγκη υποτίμησης, αρκεί να συγκρατούσε τις αυξήσεις των μισθών σε επίπεδα αύξησης της παραγωγικότητας.

τέταρτον, παρά το γεγονός ότι η αιτία των αποκλίσεων στην παραγωγικότητα και ανταγωνιστικότητα ήταν διαφορετική για τις χώρες του Βορρά σε σχέση με τις χώρες του Νότου, ο τρόπος αντιμετώπισης των αποκλίσεων αυτών μέσα στην ΕΕ και την Ευρωζώνη ήταν κοινός! Έτσι, για τις χώρες του Βορρά η ανταγωνιστικότητα είναι, βασικά, θέμα καθήλωσης των μισθών στα επίπεδα αύξησης της παραγωγικότητας. Αντίθετα, γα τις χώρες του Νότου, η ανταγωνιστικότητα είναι αναπτυξιακό πρόβλημα, οφείλεται δηλαδή στις σχετικά χαμηλές (αν όχι ανύπαρκτες) επενδύσεις στην έρευνα και τεχνολογία. Επομένως, για τις χώρες αυτές το πρόβλημα ανταγωνιστικότητας αφορά την ανυπαρξία ισχυρής παραγωγικής βάσης, η οποία όμως δεν μπορεί να δημιουργηθεί μέσα από την διαδικασία της ανισομερής καπιταλιστικής ανάπτυξης που επιβάλλουν οι ανοικτές και απελευθερωμένες αγορές της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, αλλά μόνο μέσα από μια διαδικασία κοινωνικού ελέγχου της οικονομίας, με στόχο την δημιουργία μιας αυτοδύναμης οικονομίας. (βλ. πχ Μέτωπο Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης -ΜΕΚΕΑ).

Το άνοιγμα όμως και η απελευθέρωση των αγορών που επέβαλλε η ΕΕ και η ΟΝΕ σήμαιναν κοινή πολιτική για την αντιμετώπιση των αποκλίσεων, μέσω των «δυνάμεων της αγοράς». Η κατάργηση των κοινωνικών ελέγχων πάνω σε αυτές συνεπαγόταν ότι οι μη ανταγωνιστικοί κλάδοι παραγωγής (λόγω π.χ. υψηλού κόστους παραγωγής) έπρεπε να εξαλειφθούν για χάρη...του καταναλωτού. Έτσι, θεσμοποιήθηκε στην ΕΕ η βασική αρχή της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης: η μεγιστοποίηση της ελευθερίας του οργανωμένου κεφαλαίου, του οποίου η συγκέντρωση διευκολύνεται παντοιοτρόπως, και η ελαχιστοποίηση της ελευθερίας της οργανωμένης εργασίας, της οποίας ο συντονισμός περιορίζεται παρόμοια, και κυρίως μέσω της απειλής της ανεργίας.

Συμπερασματικά, η αναπόφευκτη μέσα στην ΕΕ και την ΟΝΕ διαιώνιση των αποκλίσεων συνεπάγεται ότι η ΕΕ λειτουργεί ουσιαστικά σαν ένας οικονομικός μηχανισμός μεταφοράς οικονομικού πλεονάσματος από τις χώρες του Νότου προς τον Βορρά και, κυρίως, την Γερμανία. Είναι περίεργο ότι, ιστορικά, καμιά μητροπολιτική χώρα δεν άνοιξε τις αγορές της πριν ανδρωθεί η εγχώρια βιομηχανία της;

Υ.Γ. Στο άρθρο της 12/1, απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα για το πώς μπορούμε να βγούμε από την οικονομική καταστροφή, τόνιζα ότι δεν αρκεί η έξοδος από το Ευρώ, «χωρίς την παράλληλη άμεση και μονομερή έξοδο από την Ε.Ε. για την εφαρμογή μιας ριζικά διαφορετικής οικονομικής στρατηγικής», συγκαταλέγοντας μεταξύ των πολιτικών οργανώσεων που υιοθετούν παρόμοια στάση μονομερούς εξόδου μόνο από το Ευρώ (αλλά όχι και την ΕΕ) το ΕΠΑΜ του Δημ. Καζάκη. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μια απάντηση-λίβελο από κάποιον Κώστα Γιαννιώτη που δεν δίστασε να με κατηγορήσει, «αγνοώντας» την μακρόχρονη πολιτική ιστορία μου, για «πολιτική ανεντιμότητα» (ανάμεσα σε άλλα χυδαία σχόλια) ―κάτι που ουδείς είχε κάνει στο παρελθόν επώνυμα. Και αυτό, γιατί δήθεν διαστρέβλωσα τις θέσεις του ΕΠΑΜ σε σχέση με την ΕΕ. Όμως, σε όλα τα κείμενα του ΕΠΑΜ και του Καζάκη που διάβασα, είδα μεν αναφορές σε «αναθεώρηση των σχέσεών μας με την ΕΕ», «πάλη για αποδέσμευση», «ρήξη» κ.λπ., αλλά πουθενά αναφορά σε άμεση μονομερή έξοδο από την ΕΕ ―το κριτήριο της ταξινόμησής μου. Όμως, αυτό δεν είναι παιχνίδι με τις λέξεις, αλλά βασικό κριτήριο για το εάν θεωρούμε την έξοδο από την ΕΕ αναγκαία προϋπόθεση για τις απαιτούμενες ριζικές αλλαγές, ή απλά ένα αίτημα μέσα στα άλλα, ή έστω κάτι που (όπως απατηλά υποστηρίζεται) θα προέκυπτε από την έξοδο από το Ευρώ! Δεδομένου ότι το κείμενο αυτό δημοσιεύθηκε και στην κεντρική ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ, που κατά τεκμήριο διαβάζει ο Δ. Καζάκης, αν δεν το αποκηρύξει άμεσα, είναι συνυπεύθυνος (αν δεν είναι και συναυτουργός) γι’ αυτή την αθλιότητα. Αιδώς Αργείοι!

http://inclusivedemocracy.org/fotopoulos/greek/grE/gre2014/2014_01_26.html

http://www.inclusivedemocracy.org/fotopoulos/

www.periektikidimokratia.org

ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ! ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ....

Ρακιντζής μαινόμενος: Μήπως στην ΚΕΔΕ θέλουν να αρχίσω να λέω ονόματα και ποσά; Ερχονται και εκλογές...

Με ονόματα (δημάρχων) και αριθμούς απειλεί να επανέλθει ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε απο την ΚΕΔΕ για τις δηλώσεις που κάνει κατα καιρούς σχετικά με την έκταση της διαφθοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ούτε λίγο ούτε πολύ οι δήμαρχοι χαρακτήρισαν γραφικό τον Γενικό Επιθεωρητή για τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του ότι οι δήμοι είναι εστία διαφθοράς, απαντώντας του ότι «τα χει χαμένα».

Οι δηλώσεις αυτές περί Αυτοδιοίκησης - «άντρο διαφθοράς» παραπέμπουν σε δημόσιο λειτουργό, ο οποίος δείχνει να έχει χάσει την επαφή του με τη σημερινή πραγματικότητα και από το «θρόνο του παντός καιρού κριτή» με προτεταμένο δάκτυλο, έχει αναλάβει τη «διεύθυνση» μιας κακόγουστης εκστρατείας δυσφήμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάνοντας γενικευμένες και αναπόδεικτες «διαπιστώσεις», τόνιζαν στη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν για τον κ. Ρακιντζή.

«Μήπως θέλουν να αρχίσω να λέω ονόματα και δήμους και ποσά;» ήταν η άμεση απάντηση του κ. Ρακιντζή που πρόσθεσε με νόημα σε συνέντευξή του στο capital.gr: «Έχουμε και εκλογές τώρα, δεν τους συμφέρει μάλλον... Εκείνοι ας διαμαρτύρονται κι εγώ ας κάνω τη δουλειά μου».

«Εγώ δεν έχω καμία κόντρα. Εκείνοι έχουν μαζί μου», παρατήρησε και τους κατηγόρησε ότι συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά. Είναι ενοχλημένοι, είπε, γιατί έχουν μάθει να μην τους ελέγχει κανείς...

Όπως εξάλλου εκανε γνωστό ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, πέρα από τις μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως αυτή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, έχουν βρεθεί 5 - 6 δήμοι με καταχρήσεις πάνω από 1 εκατ. ευρώ, αλλά δεν θέλει να πει ονόματα. «Είναι θέμα δικό τους εσωτερικό. Το στέλνω στον Εισαγγελέα και ο Εισαγγελέας θα κάνει τη δουλειά του», αρκέστηκε να πει ο κ. Ρακιντζής.

Πηγή: Ρακιντζής μαινόμενος: Μήπως στην ΚΕΔΕ θέλουν να αρχίσω να λέω ονόματα και ποσά; Ερχονται και εκλογές... | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/140375#ixzz2rUGcmry2


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Αυτά είναι απίστευτα πράγματα.  Ο Κλέαρχος Ρακιντζής είναι εχθρός της αυτοδιοίκησης και αυτό αποδεικνύεται άλλη μια φορά. Διότι μόνο ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ αναδεικνύεται με το να στρέφονται οι υπόνοιες επί δικαίων και αδίκων αναδεικνύει αυτή η ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ δήλωση - απειλή. 
Ή ΠΕΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ κε ΡΑΚΙΝΤΖΗ ή ΣΩΠΑΣΤΕ!

ΕΤΣΙ....

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ

Ο Νίκος Πανταζής μας δήλωσε: Έχουμε ενημερώσει όλους και όταν ξεσπάσει η βέβαιη καταιγίδα τότε δεν θα μπορούν να δικαιολογηθούν για τις εμμονές τους .


Προειδοποιούμε όλους όσους πραγματι έχουν παρασυρθεί καΙ παίζουν εν αγνοία τους το παιγνίδι των τοπικών συμφερόντων σε βαρος της πόλης, οτι αν δεν απομακρυνθούν απο τώρα θα είναι αργά στην συνέχεια και θα βρεθούνε μπλεγμένοι στα ίδια γρανάζια.
Επίσης προειδοποιούμε και τους αυτόκλητους εισαγόμενους σωτήρες ότι διάλεξαν λάθος Δήμο για να συνεχίσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Διαφορετικά θα ξεσκεπάσουμε τι κρύβεται πίσω απο την πρασινη ενεργεια.

Διαβάζουμε για τις Μίζες, παρακολουθούμε τον χορό των εκατομμυρίων, στα εξοπλιστικά ακούμε για διαπλοκή και στην πόλη μας και πραγματικά χανόμαστε. Δεχτήκαμε το τελευταίο διάστημα πολλές ανώνυμες επιστολές και πληροφορηθήκαμε για Καταγγελίες εναντίον συγκεκριμένων συμπολιτών μας που πολιτεύονται στην τοπική αυτοδιοίκηση και έχουν προβλήματα με τις αρχές .
Αν τα ποσά που λέγονται ότι διακινήθηκαν σε επίπεδο Χαλανδρίου είναι αληθινά τότε δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα εκείνων που τα διακίνησαν σε καμία περίπτωση.
Πέρα συνεπώς από τους τριγμούς στην τωρινή διοίκηση του Δήμου που θα δημιουργήσει η υπόθεση του Καταυλισμού των τσιγγάνων και τα 333.000Ευρώ που ήδη έχουν καταλογιστεί, θα έχουμε σύντομα και εξελίξεις και με άλλους Δημοτικούς Συμβούλους που θα ταράξουν και πάλι τα δεδομένα και θα φέρουν σε δυσάρεστη θέση κάποιους άλλους που επιμένουν σε πρόσωπα που θα αναγκαστούν να μείνουν εκτός Δημοτικών εκλογών.

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ LIFESTYLE ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΟΥΣ!


ΑΒΥΣΣΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ! ΑΒΥΣΣΟΣ!

Τι άλλο θα ακούσουμε Παναγία μου μέχρι τας εκλογάς άραγε .....

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!

UTAH - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ SALT LAKE CITYΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΜΕΣΑ ΣΤΟ SALT LAKE CITY (ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΒΑΣΑΡΑ).

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ .... SALT LAKE CITY!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ! It's morning now!