Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΒΥΣΜΑ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΌταν έχεις κάνει την διαπλοκή και τις παλαιοκομματικού τύπου σχέσεις με την - όποια - εξουσία ένα με το πετσί σου, είναι απόλυτα φυσικό να έχεις κληθεί - και πληρωθεί - από τον Δήμο Χαλανδρίου για να γίνει τιμητική εκδήλωση για τον μεγάλο εκλιπόντα - συμπολίτη μας Μάνο Ελευθερίου και εσύ - ένας ατάλαντος και άφωνος "συνδικαλιστής" τραγουδιστής, που τραγουδάς επειδή είσαι ΠΑΤΕΡΑΣ τραγουδιστή που σε παίρνει παρέα του στις συναυλίες του - βρήκες κοινό να κάνεις προεκλογική πάσα στον .... δικό σου, το βύσμα σου στον δήμο Χαλανδρίου.

Στο λέμε κάθε μέρα μπαμπουίνο:
Τέτοιος είσαι. Για τέτοιον σε μετράνε.
Για τουρκόσπορο του κερατά.
 Γλείφτης .
Δούλος της  ανεπάρκειάς σου και της επικράτησης του μέτριου και του κακού.

Το "ανεπιτυχές" για το μέγεθος του Μάνου Ελευθερίου, σχήμα της προχθεσινής συναυλίας εκτέθηκε πολλές φορές από την προφανή ανεπάρκεια και προχειρότητά του - ακόμα και η πολύπειρη Λιζέττα Νικολάου -  παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ολύμπιου να .... το σώσει.

Αμφιβάλουμε αν είχαν κάνει έστω και μία πρόβα πριν βγουν στο θέατρο.
Μέχρι εκεί δεν θα μιλάγαμε.

Αλλά να γίνετε αφιέρωση στο .... βύσμα του - τοπικό πολιτευτή, από τον Πάτσιο , στον ΚιναΑλίτη δημοτικό σύμβουλο,  ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ λέει (ο πολιτικάντης Μαυρογυαλούρος  ζήτησε, να του αφιερώσουν το "θα ΄σαι ξαναβρω στους μπαξέδες" όπως είπε ο Πάτσιος  από μικροφώνου), εν μέσω της συναυλίας, δείχνει πολλά.
  • Δείχνει ότι τους μπαξέδες δεν θα τους βρουν ΠΟΤΕ εκείνοι που με την 3η του Σεπτέμβρη δεν έχουν επαφή, ίσως δεν την έχουν καν διαβάσει, πάντως σίγουρα ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ, δεν τους έχει σημαδέψει. 
Τ δουλειά έχουν οι φρέσκοι ΚινΑλίτες με την 3η Σεπτέμβρη και τους μπαξέδες της μεγάλης ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ παράταξης;
  • Δείχνει ότι θέλουμε ακόμα πολλές γενιές για να εξασθενίσει το  Τουρκοdna που κουβαλάμε.
  • Δείχνει ότι ο πολιτικός πολιτισμός και η πολιτική μας παιδεία είναι τέτοια. Βασισμένη στην συναλλαγή.  Είναι οι χάντρες στους ιθαγενείς, είναι η γελοιωδέστατη, επικοινωνιακή προβολή του ΤΙΠΟΤΑ.
  • Δείχνει ότι ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ θα είναι ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΠΛΕΟΜΕΝΟΙ. Και ο τσανακογλείφτης ΠΑΤΣΙΟΣ  είναι λογικό να γλύφει την εξουσία. ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΑΕΠΙ ήταν. Με τους εξουσιαστές και τα μπροστινάρια του συστήματος πρέπει να τα έχει καλά.
Να γιατί ....

..... ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ
.
Διότι ΞΕΡΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΞΕΔΕΣ όταν κάτι τέτοιοι τους έκοψαν το πότισμα, απέκλεισαν το μπολιασμα όλων των φυτών τους από την κοινωνία και αρκέστηκαν να περισώσουν ένα μικρό κηπάκι για ζαρζαβατικά επαρκή μόνο για  .... ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Πώς να ξαναβρεθούμε και σε ποιους μπαξέδες με εκείνους που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΞΕΔΕΣ.

ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ....
ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΄ΜΑΘΕΣ ΜΙΣΟ!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ: FILM NOIR

 

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη.
Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης
για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.

Μια μουσική παράσταση με τον Βασίλη Λέκκα φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Σάββατο Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου. Η παράσταση, που είναι βασισμένη στη νέα ομότιτλη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη υπόσχεται να μας αποκαλύψει την αισθαντική – κινηματογραφική ατμόσφαιρα του Film Noir.
Ο Βασίλης Λέκκας παρουσιάζει ένα ρεπερτόριο βασισμένο στη συνεργασία του με σπουδαίους έλληνες συνθέτες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γιάννης Μαρκόπουλος, με τους οποίους συνεργάστηκε δισκογραφικά σε πρώτες εκτελέσεις.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακουστούν και τραγούδια άλλων σημαντικών συνθετών, με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο καλλιτέχνης, όπως οι Γιάννης Σπάθας και Γιώργος Τρανταλίδης ενώ δεν θα λείψουν και ακυκλοφόρητα τραγούδια.
Ο Βασίλης Λέκκας, με τον Γιώργο Σαλτάρη στο πιάνο, θα ερμηνεύσει τραγούδια «που εντάσσονται στη νεότερη μυθολογία του τόπου μας» καθώς αποτελούν όχι μόνο έργο σημαντικών συνθετών αλλά και ποιητών και στιχουργών όπως ο Ν. Γκάτσος, ο Οδ. Ελύτης, ο Γ. Σεφέρης, ο Γ. Ρίτσος, ο Ν. Καββαδίας, ο Μ. Γκανάς, η Λ. Νικολακοπούλου, ο Α. Δαβαράκης, ο Ε. Αρανίτσης, ο Μ. Ελευθερίου, Σάννυ Μπαλτζή, Γιάννης Σπυρόπουλος (Μπαχ) κ.α.


Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.


Ελεύθερη είσοδος
Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου