Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ! ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΡΙΤΑΡΑ!ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Με μια καλή συγέντρωση - περίπου 4000 πολιτών - επανήλθε το κίνημα των Αγανακτησμένων στο Σύνταγμα εχθές.

Στα σημαντικά της χθεσινής ημέρας η πολύ καλή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Συντάγματος με αρκετούς ομιλητές και πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για το θέμα του χρέους και την αντιμετώπισή του αλλά και την πορεία του κινήματος των Αγανακτησμένων από εδώ και πέρα.

Μεταξύ των ομιλητών ο Δαμιανός Βασιλειάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της διεκδίκησης των οφειλομένων Γερμανικών Αποζημιώσεων, ο Νότης Μαριάς, ο οποίος κατέθεσε πλαίσιο με 10 στόχους του κινήματος και ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος από τη Σοσιαλιστική Ανασύνθεση, ο οποίος κατέδειξε με γλαφυρό τρόπο την αναντιστοιχία των λόγων και έργων του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας την ανάγκη να επανακατακτήσει η κοινωνία την χαμένη της συλλογικότητα.

Θα κάνουμε αναλυτικό ρεπορτάζ αύριο.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!"Underground"Οι κουραμπιεδες με την κοκαΐνη και ο στόκος στον εγκέφαλο των μνημονιακών της δημοσιογραφίας…

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!
ΠΑΡΤΕ ΣΤΟ ΜΕΖΕ ΤΟΥΣ "ΣΟΒΑΡΟΥΣ"!!!!!


http://olympia.gr/2011/09/02/%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b5%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%90%ce%bd%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%83%cf%84/#more-88248

Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
http://www.epicnews.gr/kourampiedes-gia-gera-routhounia-2300/Οι Γλύξμπουργκ παίρνουν τον ΠΑΟ! Θα μετονομαστεί σε "Τέως Παναθηναϊκός"

ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ !
Δεν ξαφνιαστήκαμε από την πληροφορία που δημοσιεύτηκε σε ουγγρικό σάιτ, ότι ο γιος του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, Φίλιππος θα είναι ο νέος επενδυτής του τριφυλλιού.
Αντίθετα , το βασιλικό- ποδοσφαιρικό ντιλ πρέπει να γίνει για 6 λόγους:

1. Ο Παναθηναϊκός είναι γεμάτος από " τέως" ποδοσφαιριστές.


2. Άνετα ο Παναθηναϊκός έτσι, μπορεί να ονομαστεί σε "Τέως Παναθηναϊκός"


3. Μερικοί παίκτες ( βλέπε Κατσουράνης) παίζουν και συμπεριφέρονται σαν γαλαζοαίματοι.


4. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν βασιλικά συμβόλαια.
5. Ο φετινός Παναθηναϊκός , είναι "Φρίκη", άρα κολλάει και η προσωνυμία της Φρειδερίκης.


6. Αμέσως θα γίνει και γήπεδο στο Τατόι.
ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: ΧΑΧΑΧΑ!
Αυτό είναι η απόλυτη φαντασίωση του γάβρου.
Θα κάνει βασιλικά .............μήσια!


ΕΙΠΑΜΕ: ΟΧΙ!Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *