Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ: ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΑ ΣΟΥΛΤΑΝΟΕΙΔΗ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ

Μετά την διοικητική αποβολή του - μέχρι σήμερα - διαχειριστή του κυλικείου στο Νεκροταφείο (και μάλλον κάποιες παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν) ο επιχειρηματίας - όπως κάθε πολίτης μιας θεσμικής, ευρωπαϊκής δημοκρατίας είχε δικαίωμα - προσέφυγε στην δικαιοσύνη ζητώντας την αναίρεση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για την αποβολή του και ζήτησε μέσα από διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων - να μπορεί να συνεχίζει να λειτουργεί την επιχείρηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που προσδιορίστηκε τον Απρίλιο.

Η προσωρινή απόφαση της δικαιοσύνης ήταν ότι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΝΟΜΙΜΑ - όχι γιατί το λέμε εμείς αλλά γιατί το είπε Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ λοιπόν - πήγε να ανοίξει το μαγαζί του. 

Αλλά στο ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ οι αποφάσεις της δικαιοσύνης εφαρμόζονται μόνο μετά από έγκριση του Σουλτάνου. Αν ο Σουλτάνος δεν συμφωνεί με την απόφαση της δικαιοσύνης εφαρμόζεται το Σουλτανικό δίκαιο.

Εδώ αρχίζει λοιπόν ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που δεν μπορεί να γραφτεί στην ΠΛΑΤΕΙΑ γιατί πάλι θα τρέχουμε στα δικαστήρια.

Οπότε θα μείνουμε σε όσα είναι αναμφίβολα και έχουμε επιβεβαιώσει με ξεκάθαρο τρόπο:

- Εργολάβος τελετών - γνωστός Χαλανδραίος επιχειρηματίας ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ - πήγε να κάνει την δουλειά του, να τελέσει μια κηδεία της οποίας ο καφές θα δινόταν στο κυλικείο, μετά την απόφαση της δικαιοσύνης ότι μπορεί να επαναλειτουργήσει.

 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΡΙΓΓΛΟ.

- Βουνά από χώμα απέκλεισαν την είσοδο του κυλικείου. Οχυρωματικά έργα ενός καθεστώτος που δεν σέβεται ούτε καν τις δικαστικές αποφάσεις.

- Από στέλεχος της δημοτικής υπηρεσίας - τηλεφωνικά - ο προϊστάμενος του νεκροταφείου ενημερώθηκε για 'εντολή του δημάρχου' να μην δέχεται πλέον την τέλεση κηδειών μέχρι το τέλος Μαρτίου (!!!!). Προγραμματισμένες κηδείες έμειναν στον αέρα. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ που έχει στοιχειώδη ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ (για να αποφύγω εκείνη την ΓΕΛΟΙΑ συριζοέκφραση 'ενσυναίσθηση) την κατάσταση των συγγενών, να ενημερώνονται ότι 'η κηδεία του ανθρώπου σας αναβάλλεται'.

- Την επόμενη μέρα ο Σουλτάνος προφανώς πιεζόμενος - άλλαξε τον ΦΕΤΦΑ και επέτρεψε τις ταφές. Αλλά πάλι μέσω υπηρεσιακού παράγοντα (!!!!!) δόθηκε εντολή στον προϊστάμενο του κοιμητηρίου να μην γίνει καμία τελετή που θα περιλαμβάνει καφέ στο κυλικείο του νεκροταφείου. 

Και να αποκλειστούν ΟΛΕΣ οι τελετές από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ του Χαλανδραίου εργολάβου που τόλμησε να αναλάβει κηδεία με καφέ στο ΝΟΜΙΜΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΝ ΚΥΛΙΚΕΙΟ.

ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ - που δεν είναι και δεκάδες - είχαν ενημερωθεί ότι αν έκαναν καφέ στο κυλικείο θα αποκλείονταν από το νεκροταφείο; ΠΩΣ?

ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;;;;;

ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ;;;;

Διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοια νόμιμη διαδικασία. Ντα Καμεράντεν?

Εντολές στην αγορά - επί ποινή στραγγαλισμού - δεν δίνουν τα θεσμικά όργανα. 

ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΔΙΝΟΥΝ!

- ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ - ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ και να αρνηθεί σε έναν ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΗΔΕΙΩΝ που έχει επιλεχθεί από το συγγενικό περιβάλλον του αποθανόντος, να κάνει ταφή? 

- Πώς εμπλέκει ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ακόμα και τους εργάτες του νεκροταφείου ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ παιχνίδια ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ και ΒΙΑΣΜΟΥ σε επιχειρηματίες;

-  Τι θα γίνει αν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση επιχειρηματίες κάνουν αγωγή στον δήμο; Θα τρέχουν βέβαια και οι υπηρεσιακοί! Που τι θα πουν στην δικαιοσύνη; "ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ να παρανομήσω?

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ;

ΤΟ μαγαζί του;

Πού είναι η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ να περιορίσει την ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ, να προστατέψει τους εργαζόμενους από το εκθέτονται σε τέτοιους κινδύνους και τους πολίτες από τέτοιες πρακτικές;;;

ΥΓ: Ο Χαλανδραίος Εργολάβος Τελετών - πασίγνωστος σε όλους τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ - είναι ένα υπόδειγμα ανθρώπου, υπόδειγμα ήθους, ένας συνεργάτης του δήμου που έχει τελέσει ΔΕΚΑΔΕΣ δωρεάν κηδείες απόρων συνδημοτών μας και με τον οποίο επικοινώνησα και ήταν σε απόγνωση:

 'Ρε Άγγελε δεν έχω αμφιβολία ότι έχω δίκιο.  Είναι δυνατόν να θέλω εγώ να έχω διαφορές με τον δήμο; Είχα ποτέ;

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΣΥ?

ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΥ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ? 

ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?"

Αυτά μου είπε ένας ΠΟΛΙΤΗΣ που ΒΙΩΝΕΙ τον ΦΑΣΙΣΜΟ που έχουν βιώσει και άλλοι ΠΟΛΙΤΕΣ που αγαπούν τον ΔΗΜΟ ΜΑΣ στο παρελθόν.

Και από το ρεπορτάζ μου μεταφέρθηκε και το παράπονο του διαχειριστή του κυλικείου - δεν τον γνωρίζω εγώ - σε συνάδελφο:  

ΜΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, πώς να βρω το δίκιο μου?

Αυτά έλεγε Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ!

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ.

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ΕΙΣΑΓΩΓΗ)

 

Η ιστορία του κυλικείου στο νεκροταφείο απασχολεί την πόλη από τότε που ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΝΟΜΙΜΑ στην πρώτη περίοδο της δημοτικής επιχείρησης ΦΛΥΑ το 2006.

 Μετά από δυο δεκαετίες άκαρπων προσπαθειών του δήμου να βρει τρόπο να αδειοδοτήσει την ανέγερσή του μέσα στον νεκροταφείο, σε μια περιοχή (ΠΑΤΗΜΑ 2) που ακόμα και σήμερα είναι εκτός σχεδίου.

Και που ο διαχρονικός αριστερίστικος λαϊκισμός, μαζί μην ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ (αλήστου μνήμης ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ)  επέμενε να ενταχθεί στο σχέδιο ως περιοχή ΑΜΙΓΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ με δόμηση κατοικιών ακόμα και μέχρι την μάντρα του νεκροταφείου. 

Ήταν αυτοί που διοικούν σήμερα τον δήμο που ήθελαν να διώξουν τις βιοτεχνίες που έχουν έδρα στην περιοχή (και άλλες αριστερίστικες μπουρδολογίες που στο ΓΠΣ που τελικά κατάθεσαν εξαφανίστηκαν, όπως έχουν εξαφανιστεί όλα εκείνα τα ΓΕΛΟΙΑ που έλεγαν πριν από καργαριστεροί γίνουν σουλτάνοι)

Η δημοτική επιχείρηση ΦΛΥΑ - σε συνεργασία με ιδιώτη μηχανικό - κατάφερε να φτιάξει το κυλικείο την πρώτη περίοδο της διοίκησης Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου με την συνεργασία της ΤΟ.Ρ.Α. (αρχικά ο Σταύρος Λιανός και στη συνέχεια ο Άγγελος Νταβίας).

Χωρίς ΕΝΑ ευρώ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ! Χωρίς ο δήμος - δηλαδή ο δημότης - να πληρώσει ΕΝΑ ευρώ. Χωρίς ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΡΟΎΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ να επιβαρυνθεί ΕΝΑ ΕΥΡΩ>

Αυτή την ΑΠΛΗ και ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ αλήθεια ο Σουλτάνος Χαλανδρίου παριστάνει ότι την ξεχνάει όταν μπουρδολογεί.

Η αρχική σύμβαση λειτουργίας του κυλικείου περιείχε την ΑΠΟΣΒΕΣΗ της αρχικής επένδυσης του εργολάβου που ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ, ΕΞΟΠΛΙΣΕ το κυλικείο και άρχισε να το λειτουργεί.

Και έδινε στην ΦΛΥΑ μίσθωμα 3000 ευρώ το μήνα και είχε προβλεφθεί και ποσοστό 3% από τα ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ έσοδά του για 6 χρόνια με δυνατότητα επέκτασης για 3 χρόνια, άρα για 9 χρόνια.

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ το ΣΔΙΤ είχε για τον δήμο το όφελος να ΓΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ και να εισπράξει και 324000 μισθώματα και το 3% από τα έσοδα του κυλικείου.

Τα 9 χρόνια πέρασαν και  φτάσαμε στο 2013 και την διοίκηση Κουράση.

Έγινε μια δημοπρασία, βγήκε άγονη (γιατί η δημοπρασία δεν γιατρεύει πάσα νόσο και πάσα μαλακία όπως αποδείχτηκε και με όσα έγιναν στο δημοτικό πάρκινκ - πριν ξεκινήσει η ανέγερση του δημαρχείου-  και όσες βλακείες γράφτηκαν μέχρι να χάσει τελικά ο δήμος ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ και ο μόνος ωφελημένος από αυτό να είναι ο δικηγόρος που πληρώνεται για να κάνει τσάμπα δικαστικά έξοδα 'διεκδίκησης" των χαμένων χρημάτων του δήμου.)

Η τότε διοίκηση Κουράση λοιπόν, με την συναίνεση του Στάθη Ανδρεόπουλου που ήταν μέλος της διοίκησης της ΦΛΥΑ (και ο Νταβίας είχε παραιτηθεί να θυμίσουμε) προχώρησαν σε μια σκανδαλώδη ανανέωση της σύμβασης με τους ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ με την πρώτη περίοδο.

ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ; Για τον απλούστατο λόγο ότι Η ΑΠΟΣΒΕΣΗ της αρχικής επένδυσης για τον επιχειρηματία είχε γίνει τα πρώτα 9 χρόνια. ΑΠΛΑ ΜΑΣΗΜΑΤΙΚΑ.

Άρα η ανανέωση για τα επόμενα 9 χρόνια έπρεπε να γίνει με σαφώς ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ μίσθωμα. 

ΔΗΛΑΔΗ 3000 ευρώ που παίρναμε πριν ΠΛΕΟΝ τα χρήματα της απόσβεσης της ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ - που όπως θα δείτε αν είστε ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ή απλά ξέρετε ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (πράξεις, τόκους, επιτόκια) θα ήταν περίπου άλλα τόσα! 

Δηλαδή ΑΠΟ ΤΟ 2013 μέχρι σήμερα η ΦΛΥΑ έπρεπε να παίρνει ΜΙΣΘΩΜΑ περί τα 5500 - 6000 ευρώ από 'δημοπρασία' (αφού οι ιδεοληπτικοί δεν επιλέγουν σε 'επιχείρηση' να έχει και μερίδιο από τα κέρδη συμμετέχοντας, αλλά εδώ πάμε στις ιδεοληπτικές εμμονές των αριστεράς).

Αλλά .... διοίκηση Κουράση πλέον και παπαρολογίες.

Πέρασαν τα 9 χρόνια και φτάσαμε σε ενεστώτα χρόνο.

Ο Σουλτάνος, η σουλτανική αυλή και τα συνεργαζόμενα γιουσουφάκια του από τις 'παρατάξεις' που 'συγκολήθηκαν'  μαζί του παραμένουν ανεπίδεκτοι μαθήσεως,από όσα έγιναν με το δημοτικό πάρκινγκ.

Ιδεοληπτικοί, κολλημένοι και δέσμιοι συμφερόντων της χουντικής αυλής, εκείνοι που πανηγύριζαν και επιδείκνυαν στον ιθαγενή το πόσα λεφτά ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ για τον δήμο  παραπάνω και καλά με την δημοπρασία για το γκαράζ - από τους προηγούμενους 'κακούς'   - και τελικά δεν τα πήραν, τα διεκδικούν στα δικαστήρια από ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, άρα θα πάρουν αμελέτητα.  Εκτός του δικηγόρου που πληρώνεται ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ και θα έχει δουλίτσα για καμια δεκαριά χρόνια.

Άρα θα μπει και μέσα  η ΦΛΥΑ-  ενώ οι 'κακοί' έπαιρναν πραγματικά λεφτά.  

Λιγότερα από τα 'πέτσινα' που ΘΑ έπαιρνε ο Συμεών ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ! 

Και ως ανεπίδεκτοι και δέσμιοι των συμφερόντων νομής, βγήκαν πρόσφατα με πανηγυρικά δελτία τύπου περί απόφασης να γίνει πλειοδοτικός διαγωνισμός  για το κυλικείο στο νεκροταφείο μα αρχική τιμή τα 5500 ευρώ τον μήνα. Όσαν δηλαδή έπρεπε να εισπράττει η ΦΛΥΑ από το 2013.

Και βγήκαν τα παπαγαλάκια της επικοινωνιακής ομάδας και γέμισαν - ΠΑΛΙ - τα social με τις ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΗΣ δια την μεγάλη πιτυχία να αποφασίσουν να ΖΗΤΗΣΟΥΝ αυτά τα λεφτά.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΠΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ.

Διότι τα ΛΑΜΟΓΙΑ - άσχετοι όπως είναι με την αγορά - μιλάνε για τις δεκαετίες 2000 - 2010 και 2020 σα να υπάρχει ίδιο οικονομικό περιβάλλον.

Διότι σήμερα - με πόλεμο, περιοριστικά μέτρα και οικονομικό στραγγαλισμό 20 χρόνων δεν ξέρω αν μπορούν να πάρουν αυτά τα λεφτά που - αρχικά 'γραφειοκρατικά' σωστά ζητάνε.

Διότι και εγώ μπορώ να πάρω απόφαση ότι νοικιάζω το μαγαζί μου 2000 ευρώ το μήνα μόνος μου και να βγω να λέω ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ 2000 ευρώ το μήνα. 

Το θέμα είναι αν θα βρεθεί κανένας να μου τα δώσει. ΝΤΑ Καμεράντεν? Διότι αλλιώς μόνος μου χαίρομαι. ΝΤΑ Καμεράντεν?

Και ακόμα και αν βρεθεί να μου τα τάξει πάλι το θέμα είναι αν θα τα πάρω. ΝΤΑ ΚΑΜΕΡΑΝΤΕΝ?

ΔΙΌΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΤΑΞΕΙ, εγώ πανηγυρίσω σα βλαμμένο ότι έλυσα το πρόβλημα της ζωής μου γιατί εξασφάλισα τα 2000 ευρώ το μήνα μίσθωμα και μετά δεν με πληρώνει, ΜΑΛΑΚΑΣ θα πιαστώ. ΝΤΑ ΚΑΜΕΡΑΝΤΕΝ?

Η δημοπρασία προσδιορίστηκε να γίνει (ήταν μήπως να γίνει?) την Τετάρτη 23 Μάρτη και ζητήθηκε από τον επιχειρηματία που διαχειριζόταν το κυλικείο να το παραδώσει. Να σταματήσει να λειτουργεί.

Εκείνος αρνήθηκε με κάποιους ισχυρισμούς, ο δήμος πήρε απόφαση αναγκαστικής διοικητικής αποβολής......

ΑΛΛΑ .....

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!