Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!

Μπάτσοι στην Αθήνα ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ!

ΜΑΤ κυνηγάνε αναπηρικά καροτσάκια με τα ρόπαλα.

ΝΤΡΟΠΗ ....

ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Δήμαρχος: Κουράσης Γιώργος 

Αντιδήμαρχοι: Ανδριαννάκης Μύρων
                      Βάσιος Παναγιώτης
                      Αγγελής Κώστας
                     Χατζηγεωργίου Αφροδίτη
                     Αγαπητού Χρύσα

Επιτροπή Περιβάλλοντος: Πρόεδρος Ο Δήμαρχος.

Μέλη:
ΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΝΟΜΠΕΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΒΥΤΙΝΑΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΥΚΑΛΑ ΕΛΕΝΗ, ΚΡΑΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΛΙΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
             


Οικονομική επιτροπή: Πρόεδρος Ο Δήμαρχος.

Μέλη:
ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΡΙΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΑΒΑΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΜΙΧΑΗΛ – ΠΑΥΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.

Είναι ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, παίρνουν σήμερα τις μεγάλες αποφάσεις για τον δήμο μας και .... αντιγράφουμε από το site του δήμου:


Σύμφωνα με την "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης" (Ν.3852/2010, άρθρο 61, §4), ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση, και να τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Μέχρι σήμερα, το 2012 έχουν ανταποκριθεί μόνο οι :


ενώ πέρυσι ανταποκίθηκαν οι κ.κ.

ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΓΑΠΗΤΟY ΚΡΙΣΤΗ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΥΤΙΝΑΡΟΥ ΑΝΝΑ
ΔΡΙΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ
ΚΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΑΒΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
ΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΝΟΜΠΕΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ


Το περίεργο είναι ότι οι μεγάλοι υποστηρικτές του Καλλικράτη, του νόμου που προέβλεψε την ανάρτηση του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ στο site του δήμου.

Οι επίσημοι πράσινοι εκπρόσωποι που είναι κατά νόμο υπόχρεοι,

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΥΣΙ, ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ!
(καλά φέτος βρήκαν ευκαιρία και άλλοι με άλλοθι τους ... πράσινους)

Βλέπετε από τους άλλους απαιτούν να είναι τυπικοί και τους κουνάνε το δάκτυλο.

Για την πάρτη τους όμως έχουν το δικαίωμα να αρνούνται να υλοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Για δείτε προσεκτικά τα ονοματάκια για να ξέρετε ποιοι πουλάνε σε εμάς τους παρανόμους ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
 Χαλάνδρι, 21/9/2012
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
 Α.Π.: 18906

 - 18η

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 --------
 - 2012

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 27η  Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτηκαι ώρα 20:30 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 45/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά στην προσκύρωση τμήματος οικοπέδου στο Ο.Τ. 22, σύμφωνα με την 1/2005 πράξη εφαρμογής.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 46/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά στην παραχώρηση θέσης στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου στην οδό Σωκράτους 29.
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 49/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά στην τροποποίηση των γραμμών Α και Β της Δημοτικής Συγκοινωνίας σε Β1 και Β2 αντίστοιχα.
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 350/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στον έλεγχο υλοποίησης προϋπολογισμού και κατάσταση Εσόδων – Εξόδων του Δήμου Β΄ τριμήνου 2012.
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας διενέργειας δημοσίου διαγωνισμού για την ‘Προμήθεια 330 πλαστικών κάδων χωρητικότητας 770lt.’ για τις ανάγκες της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου.
6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας διενέργειας δημοσίου διαγωνισμού για την ‘Προμήθεια κάδων ανακύκλωσης 1100lt’ για τις ανάγκες της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου.
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας διενέργειας δημοσίου διαγωνισμού για την ‘Προμήθεια λιπαντικών για κίνηση μεταφορικών μέσων’ για τις ανάγκες του Δήμου.
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας διενέργειας δημοσίου διαγωνισμού για την ‘Προμήθεια ελαστικών’ για τα οχήματα και Μηχανήματα έργου (ΜΕ) του Δήμου Χαλανδρίου.
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση από τους ΚΑΠ μηνός Ιουλίου 2012 ποσού 44.655,28 € για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χαλανδρίου’.
10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση συνολικού ποσού από τους ΚΑΠ μηνός Ιουλίου 2012 ποσού 11.276,09 € για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός, πολιτιστικός οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου – Ευριπίδης’.
11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση από τους ΚΑΠ μηνός Αυγούστου 2012 ποσού 44.655,28 € για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χαλανδρίου’.
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση συνολικού ποσού από τους ΚΑΠ μηνός Αυγούστου 2012 ποσού 11.276,09 € για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός, πολιτιστικός οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου – Ευριπίδης’.
13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή ποσού 96.933,27 € και την κατανομή του στις δύο Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Χαλανδρίου.
14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιβολή προστίμου για παράνομα τοποθετημένα διαφημιστικά μέσα στα όρια του Δήμου Χαλανδρίου.
15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλετών από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Κοιμητηρίου του Δήμου Χαλανδρίου.
16. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων.
17. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση περαίωσης των εργασιών της σύμβασης και οριστικής παραλαβής της μελέτης ‘Εφαρμογή συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης σε επιλεγμένες περιοχές του Δήμου Χαλανδρίου – Κυκλοφοριακή μελέτη’.
18. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συγκρότηση επιτροπής από Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου για την καλή εκτέλεση του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης.
19. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση στη ΦΛΥΑ Α.Ε. της εμπορικής εκμετάλλευσης  των στεγάστρων αναμονής επιβατών των στάσεων της δημοτικής συγκοινωνίας Χαλανδρίου, όπως και των αντίστοιχων αστικών συγκοινωνιών που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Χαλανδρίου.
20. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης για δημιουργία Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Χαλανδρίου και υπογραφής προγραμματικής σύμβασης με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.
21. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραχώρηση των σχολικών χώρων.
22. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό νέου τακτικού μέλους στην Σχολική Επιτροπή Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης.
23. Συζήτηση και λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινοχρήστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα.
24. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου ‘Ανάπλαση παιδικής χαράς Αγίου Αθανασίου και περιβάλλοντος χώρου’, Α.Μ. 23/10.
25. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον καθορισμό χώρου για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής.


Χαλάνδρι  21/09/2012
                                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

                                                                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟY

ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ


Born to be wild...και ατζαμής!!!


ΤΣ ΤΣ...Υποερβολές...Δεν γίνονται αυτά. Μιλάμε τώρα για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ (τύφλα να' χει ο Μάο!!!)  E V E R!!!

Δ.Χ.

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις