Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

«Ride your Bike» - Ποδηλατάδα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Κυριακή 21 Απριλίου!

 Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης καλεί μικρούς και μεγάλους δημότες σε μια όμορφη βόλτα στους δρόμους της πόλης σε δύο ρόδες! 

Η Ποδηλατάδα «Ride Your Bike» θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου 2024 στις 09:00 με αφετηρία την Πλατεία Σοφούλη και τερματισμό τις «Κολόνες» στη συμβολή της Λεωφόρου Ειρήνης με την οδό Νικολάου Πλαστήρα στην Πεύκη!

Φορέστε το κράνος και το πιο λαμπρό χαμόγελό σας και ελάτε να κάνουμε ποδήλατο παρέα, σε μια δράση που φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν νέο θεσμό για την πόλη μας!

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2106145457 (Τμήμα Αθλητισμού).

Χορηγός της Ποδηλατάδας είναι η εταιρεία Dole.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Ως νέα δημοτική Αρχή στηρίζουμε κάθε δράση που προάγει την άσκηση και την εξωστρέφεια. Το ποδήλατο είναι ένα υπέροχο μέσο μεταφοράς, δεν επιβαρύνει το περιβάλλον και προσφέρει στο σώμα και το μυαλό άσκηση και ευεξία. Καλούμε όλους τους δημότες, σωματεία και φορείς της πόλης μας να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία και να απολαύσουμε παρέα, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, αυτή τη βόλτα στους δρόμους της πόλης μας!».
Αφιέρωμα στους Beatles στο Πευκοδάσος Μελισσίων

 
Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με το Ωδείο «Σύγχρονη Ωδή» παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια των Beatles το Σάββατο 20 Απριλίου στις 19.30 στο Πευκοδάσος Μελισσίων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια επιλογή από τα ωραιότερα τραγούδια των Beatles παιγμένα από μαθητές του Ωδείου.  Έκτακτη συμμετοχή του Rock συγκροτήματος του Ωδείου που κλείσει το πρόγραμμα με γνωστές rock επιτυχίες.