Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Η ΣΤΗΛΗ EN FACE ΤΟΥ ΤΥΠΩΜΕΝΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ


Ακούω ειδήσεις των 8 τώρα που γράφω!

Είναι παιδικό βίτσιο, από τότε που καμαρώναμε με την ελεύθερη τελεόρασις.
Δεν το έκοψα ακόμα, τώρα που αυτή παντρεύτηκε …με την TASK FORCE ….. ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ!

Πρώτο θέμα; Ο Μισέλ!
Ο Μισέλ Λιαπής (στο η ο τόνος παρακαλώ, μην το αλλάξετε στην διόρθωση. Είναι γαλλικά από τα γουρουνάδικα.

ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ! (Σιγά το περίεργο θα μου πεις). Τώρα θα κρίνεις εσύ αν έχω άδικο.

Ρε δεν φταίει ο Μισέλ ρε! Το είπε ο δικός μας, ο Χαλανδράρχης, που είναι και γιατρός! Έχει ψυχιατρικό πρόβλημα ο άνθρωπος, δεν είναι φοροφυγάς! Βέβαια!
Το είπε ο γιατρός!

Αν ήμουν εγώ βέβαια, που είμαι από λαϊκά γεννητικά όργανα (ή εσύ, αλλά εσύ δεν είσαι αμαρτωλός όπως εγώ, οπότε στα κακά θα λέω «εγώ» και στα καλά θα γράφω «εσύ») θα ήμουν που λες,  λαμόγιο, φοροφυγάς, θα μου έλεγε εκείνος ο όμορφος στο τεράστιο κανάλι ότι φταίω που η χώρα είναι στο μνημόνιο και στο τέλος θα έσκαγε … και Πάγκαλος να μου κουνάει το χοντροδάκτυλό του.

Αλλά ο Μισέλ έχει ένα ψυχιατρικό πρόβλημα και δεν είναι να δίνεις σημασία μωρέ.

Όμως δεν τα πήρα γι’ αυτό αναγνώστη μου! Σε αυτά έχουμε πάθει μιθριδατισμό. Δεν μας ακουμπάει τίποτα.
Αλλά τα πήρα γιατί ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΤΑΜΠΕΛΑΣ! Που τύπωσε τις ταμπέλες!

Λίγο ακόμα και θα έφταιγε και ο μπάτσος που τον έπιασε. (όχι αυτό δεν το είπανε, είναι η κακία μου).

Ο πλούσιος που είναι αριστερός μιλάει με τον φτωχό που είναι δεξιός.  Ο φτωχός δεξιός του την λέει: Πώς είναι δυνατόν να κατανοείς εσύ τα προβλήματα αυτών που υποτίθεται ότι εκπροσωπείς;  Και ο «μαρξιστής»: ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Μην ετοιμάζεστε να μας επιτεθείτε, έτσι; Δεν είναι δικό μας. Ο ΒΙΤΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ στο ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ του Μάκη.

Θα ξεσηκωθούμε – λέει – αναγνώστη μου το 2014 και θα διώξουμε την ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ! 
Ναι.
Το λένε οι μελλοντολόγοι, το δείχνουν και τα μερομήνια, το κατακάθι στον αραβικό καφέ (αυτόν  που τσακωνόμαστε με τους Τούρκους για το αν είναι ελληνικός ή τούρκικος, όχι τον freddo) και ο ανάδρομος Nibiru.

Βέεεεβαια!  Θα ξεσηκωθούμε από τον τριθέσιο γιατί έκατσε και θα πάμε στον διθέσιο. Τουλάχιστον στείλτε ένα μύνημα στην κάλπη και κάνετε επανάσταση ύστερα.

«ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙΟΙΟΙΟΙ» φώναξε και μπούκαρε με το αμάξι στο Υπουργείο Πολιτισμού που δημοπρατούσαν μια ανακαίνιση στο τζαμί!

Μετά στο τμήμα που τον πήγαν τους έλεγε: «ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. Εγώ και ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ είμαστε καλά.» 

« Ποιος ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ρε συ», ψαχνόντουσαν τα όργανα για να μάθουν τον … συνεργό.

Στο τέλος τους τον έδωσε. 
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕ «ΣΤΥΛΙΑΝΟ» .

Και ο ΣΤΕΛΙΟΣ είναι εντάξει!

Τώρα γιατί το πιάνω το θέμα θα αναρωτιέσαι.
Γιατί ο άνθρωπος ήταν συνάδελφος εκδότης, καλός επαγγελματίας του χώρου και πλέον  είναι ΑΝΕΡΓΟΣ, ΑΔΕΚΑΡΟΣ και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ – και καλά ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ και έχει ψιλοπιτσικάρει και αυτός.

Δεν ήταν εκ γενετής τρελός, δεν είναι κανένας τεμπέλης, πάμε μάρτυρες αν χρειαστεί! 

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, όταν έκλεισε το μαγαζί και την είδε…  Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙΟΥ.

ΓΙΟΥΡΙΑ!

Να γυρίσουμε στα Χαλανδραίικα τώρα;

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ με ρεπορτάζ συναδέλφου από το best.gr ΑΧΑΪΑΣ

"Γιορτινή ατμόσφαιρα στην πλατεία – Εντυπωσίασαν τα βεγγαλικά στα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού
Εκατοντάδες Πατρινοί σπεύδουν να θαυμάσουν από κοντά τις γιορτινές κατασκευές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου."

Νομίζεις ότι είμαι πιωμένος; Ότι με πείραξαν τα γενόσημα που πήρα για το λουμπάγκο;

Μήπως νομίζεις ότι είσαι από εδώ γιατί γεννήθηκες εδώ, πήγες σχολείο εδώ, μεγάλωσες εδώ, έφαγες ξύλο στο ξερό του ΑΟ Κωλομεδαγκώνων για την ΑΕΧ, ξέρεις που στο διάολο ήταν τα Γουρουνάδικα;

Όχι ρε συ τα Γουναράδικα του Άρη.
Τα Γουρουνάδικα!
Δεν ξέρεις που είναι;

Βάλε υποψηφιότητα στην ΠΑΤΡΑ, και θα τα μάθεις όλα για το Χαλάνδρι, για να το σώσεις.

Δεν χρειάζονται πολλά.
58 ΜΟΝΟ!
ΜΕ ΦΠΑ μειωμένο, παραμεθόριας περιοχής, αν έχεις και κανένα Καλαματιανό μαζί.

Στην πλατεία Ελευθερωτών τώρα, όχι στην Γεωργίου, έχουμε και εδώ φωτάκια.
Πολλά φωτάκια, χριστουγεννιάτικα.
ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ!
Αλήθεια!

4 κουρτίνες στον δρόμο με το όνομα εκείνου του
Ακατανόμαστου ΠΑΤΡΙΝΟΥ παλαιού Πρωθυπουργού και 17 κουρτίνες στην Αγίας Παρασκευής μέτρησα.
ΣΥΝΟΛΟ 21.
Άντε να βάλω και ΦΠΑ (Χαλανδρίου) πάμε στις 25 σειρές.

Κάθε σειρά έχει 50 σειρές φωτάκια (ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ).

Πήρα τηλέφωνο ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟ που πουλάει ΛΙΑΝΙΚΗ φωτάκια (ΑΝΩΝΥΜΑ).

Η σειρά κάνει 8,5 ευρώ (με ΦΠΑ Χαλανδρίου).

Πολλαπλασιάζω: 25Χ50Χ8,5 = 10625 ΛΙΑΝΙΚΗ ΜΕ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΪΚΟ ΜΑΓΑΖΙ.

Στην Πάτρα τα ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ 25 χιλιάρικα!
Και του χρόνου ξανά μανά!
Τόσο τα νοίκιασε ο δήμος Χαλανδρίου από την Πάτρα αναγνώστη μου.

ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!

Γι’ αυτό σου λέω: ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!

Θα απαντήσουμε όλοι επιτέλους με ποιους είμαστε και ποιοι θα μπουν στην τρύπα!

Γιατί όντος! Μαζί μπορούμε! Αλλά δεν χωράμε όλοι .... στην τρύπα.

ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ, ΜΑΡΙΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΙ ΓΩ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ 14 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!Την Παραμονή υποδεχόμαστε τον Καινούριο Χρόνο στο "ΕΝ ΦΛΥΑ"

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 
Υποδεχόμαστε τον καινούριο χρόνο 
με συγγενείς, φίλους , τις οικογένειές μας 
και εξαιρετική διάθεση για τραγούδι και παρέα!!!!! 
από νωρίς…..κατά τις 10.30 ….
όλοι μια παρέα στο Εν Φλύα 

EN ΦΛΥΑ Alldaybar 
Κ.Βάρναλη 13 και Γκίνη, Χαλάνδρι 
τηλ. 210 6854528


«Και συ τι δουλειά κάνεις, ρε Γκρούεζα;»

του Ν. Μπογιόπουλου

Με εκείνο το καθεστώς που θέλει τον κάθε αποτυχημένο πολιτευτάκια να πιάνει στασίδι στη διοίκηση του τάδε δημόσιου φορέα ή του δείνα δημόσιου οργανισμού, τι γίνεται;Η στήλη παρότι ανακουφισμένη από τις εξελίξεις στο θέμα Τομπούλογλου, παρότι ικανοποιημένη που για μια ακόμα φορά το καλό θριάμβευσε πάνω στο κακό, συνεχίζει να έχει μερικές απορίες.

Απορία πρώτη: Με εκείνο το καθεστώς που θέλει τον κάθε αποτυχημένο πολιτευτάκια να πιάνει στασίδι στη διοίκηση του τάδε δημόσιου φορέα ή του δείνα δημόσιου οργανισμού, τι γίνεται; Με το μοντέλο που θέλει το κάθε παράσιτο του κομματικού σωλήνα, τον κάθε ασπάλακα της συνομοταξίας «τα δικά μας παιδιά» να βολεύεται σα βδέλλα πάνω στο σώμα της κοινωνίας, τι γίνεται;
Κάτι μας λέει ότι το έργο συνεχίζεται κανονικότατα. 
Όπως ακριβώς το έλεγε ο Μαυρογιαλούρος (Κωνσταντάρας) στον Γκρούεζα (Παπαγιαννόπουλο): «Και πώς ζεις εσύ ρε Γκρούεζα, τι δουλειά κάνεις;» ρωτούσε ο Κωνσταντάρας τον κομματάρχη Παπαγιαννόπουλο. «Μα εγώ είμαι του κόμματος, κύριε υπουργέ», απαντούσε εκείνος αφοπλιστικά...Απορία δεύτερη: Μέσω του ΕΣΠΑ διεξάγεται ένας τρελός χορός εκατομμυρίων που αφορούν σε δράσεις (και) στον τομέα Υγείας. Θυμίζουμε ότι το ΕΣΠΑ δεν το χαρίζει κανένας. Είναι λεφτά των φορολογουμένων της Ευρώπης (και της Ελλάδας) που υποτίθεται ότι επιστρέφουν στους λαούς. Αμ δε! Το «βάζο» στο οποίο ο Τομπούλογλου έβαλε το δάκτυλο για να γλείψει λίγο από το «μέλι» αφορά σε 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για πρόγραμμα για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας. Που όμως περιλαμβάνει μόνο 40.000 μαθητές. Οι άλλοι; Και που πάνε αυτά τα λεφτά; Προσέξτε: τα 2 εκατομμύρια πάνε σε μισθούς 8μηνιτών που θα τρέξουν το πρόγραμμα, γύρω στις 300.000 ευρώ είχαν προβλεφτεί για ενημερωτικά έντυπα κι άλλα 300 χιλιάρικα για ημερίδες. Όλα αυτά είναι, φυσικά, νόμιμα…

Αλήθεια, όμως: Σε μια χώρα με τέτοια προβλήματα στο χώρο της Υγείας γιατί τα εκατομμύρια πηγαίνουν για ψηφοθηρική εκμετάλλευση στη λογική «δούλεψε 8 μήνες και ζήσε με ψίχουλα» και δεν αξιοποιούνται για τη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ή με σχολίατρους που θα αφορούν στο σύνολο του νεανικού πληθυσμού; Γιατί νοσοκομεία, όπως το «Παίδων», να έχουν ανάγκη από ιδιωτικές διαφημιστικές εταιρείες για τη δημοσιότητα του όποιου προγράμματος; Υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από το ίδιο το έργο και από τα ίδια τα αποτελέσματα της πρόληψης; Το Δημόσιο στερείται φορέων που θα αναλάβουν με όρους αχρήματης οικονομίας το έργο της δημοσιοποίησης του μηνύματος, ειδικά όταν αυτό αφορά σε ζητήματα Υγείας; Και γιατί αυτά τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (που βεβαίως στην περίπτωση του «Παίδων» νομίμως, σύμφωνα με τα καθέκαστα της ΕΕ, διεκδίκησε η εταιρεία, η οποία πολύ καλά έκανε και έβγαλε στη σέντρα τον Τομπούλογλου) δεν αξιοποιούνται όχι για «επικοινωνηθεί» το άλφα ή το βήτα πρόβλημα, αλλά για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα;

Επαναλαμβάνουμε: Όλα αυτά, από την μηχανή που – αδιαλείπτως- βγάζει «Γκρούεζες» μέχρι τους τρελούς χορούς εκατομμυρίων στους οποίους χορεύουν οι «Τομπούλογλου», γίνονται νόμιμα. Με χαρτιά, με σφραγίδες, με αποφάσεις της Βουλής, της ΕΕ και των κυβερνώντων. 
Ε, αυτό ακριβώς είναι το θέμα: Στο σύστημα που ακρογωνιαίος λίθος της λειτουργίας του είναι η εκμετάλλευση και το ίδιον όφελος, όταν όλα υποτάσσονται στο κέρδος, το ατομικό, το ιδιωτικό, το ιδιοτελές κέρδος, κι όταν όλα αυτά γίνονται στο φως της ημέρας, δε χρειάζεται πολλή φαντασία για το τι συμβαίνει όταν πέφτει η «νύχτα». Τότε, μόλις «σκοτεινιάσει», η ιδιοτέλεια και ο ατομισμός παραδίδουν τη σκυτάλη στα «αδελφάκια» τους: Τη μίζα, την αρπαχτή, τη διαπλοκή, τη λαδιά, την κομπίνα και στο κατάντημα (σσ: στο σημείο αυτό εκτός από τον κ.Τομπούλογλου, παρακαλούμε να μεταφερθούν τα χαιρετίσματά μας και στον κ.Λιάπη)...

Αλλά – χρονιάρες μέρες που είναι - δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας. Ας μείνουμε στα «σημαντικά», τα οποία σύμφωνα με το τρέχον «αφήγημα» είναι τα εξής: Πρώτον, ο Τομπούλογλου εντοπίστηκε να παίρνει μίζα. Δεύτερον, ο κ.Σαμαράς τον διέγραψε από τη ΝΔ. Τρίτον, ο κ.Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε συγχαρητήρια στην Αστυνομία που τον συνέλαβε. Και κάπως έτσι όλα επανήλθαν στον υπέροχο κόσμο της ηθικής. Και της νομιμότητας. Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το «τομπουλογλο-θέαμα» στα κανάλια με ένα αίσθημα δικαίωσης για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Ας κάνουμε και το χατίρι των θεματοφυλάκων της εξουσίας: Να τους εξάρουμε για την αποφασιστικότητά τους στην πάταξη της διαφθοράς. Άλλωστε πρόκειται, ως γνωστόν, για μία εξουσία που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Και κυρίως δεν ανέχεται τους Τομπούλογλου στις καρέκλες της…

Υστερόγραφο: Όποιος αισθάνεται ότι πάει να σκάσει από την ευτυχία της «κάθαρσης» που προσφέρει στο Έθνος η νέα σταυροφορία κατά της διαφθοράς, δεν θα έβλαπτε να πάρει τον αιθαλομιχλούχο αέρα του κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά, εκεί κατά τις 12 το βράδυ. Όλο και κάποιος εμποροϋπάλληλος θα έχει μείνει δεμένος στις αλυσίδες της μισθωτής σκλαβιάς του για να μας κάνει «λευκές τις νύχτες». Έτσι αποφάσισαν οι ταγοί της πόλης. Είναι οι ίδιοι που μας έχουν κάνει μαύρες τις μέρες…

left.gr


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 
Α ΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!

ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΚΡΟΥΕΖΕΣ, κυρίως εκείνους τους .... "ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ" (δεν μιλάω για τους κομματικούς υπαλλήλους που σηκώνουν τα τηλέφωνα), αλλά για τα .... "επαγγελματικά στελέχη" (που και αυτά τα πληρώνει το σώμα της κοινωνίας, μέσω των επιδοτήσεων των κομμάτων) και έχουν και ιδιοκτησιακή αντίληψη για τα κόμματα, βάζουν όρους, πυροβολούν και "επιβάλλουν" (με απήχηση 20 ψήφους στην κοινωνία).


ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΡΙΠΗ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗΟμάδα τεσσάρων ατόμων άνοιξε πυρ στον εξωτερικό περίβολο της οικίας του γερμανού πρέσβη στην Εθνικής Αντιστάσεως, στο Χαλάνδρι, σύμφωνα με τον σκοπό του εξωτερικού φυλακίου.

Το περιστατικό συνέβη στις 3.30 τα ξημερώματα και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν τέσσερις προσαγωγές. 
Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής για τις έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι το Μάιο του 1999 το σπίτι του πρέσβη της Γερμανίας είχε μπει στο στόχαστρο της 17Ν, η οποία είχε χτυπήσει με ρουκέτα.

Πηγές: Newsroom ΔΟΛ, enikos

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *