Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ Η ΕΕ ΤΗΣ ΚΕΔΕΟλοκληρώθηκαν σήμερα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ οι διαδικασίες εκλογής των οργάνων του με την ανάδειξη της 11μελούς Εκτελεστικής Επιτροπής.
Μετά από απόρριψη της πρότασης του προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη για τη σύσταση διαπαραταξιακής Εκτελεστικής Επιτροπής και από τις τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, προχώρησε η εκλογή των υπολοίπων – συν του προεδρείου – επτά μελών της από τη πλειοψηφία.
Ειδικότερα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης πρότεινε «τα επτά αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να προέλθουν τρία από την πλειοψηφούσα παράταξη, δύο από τη μείζονα αντιπολίτευση και από έναν από τις άλλες δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης». Πρόταση που δεν έγινε τελικά δεκτή.

Η σύνθεση της νέας 11μελούς Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ είναι η εξής:
Γεώργιος Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ,
Δημήτριος Καφαντάρης, α΄ αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ
Ιωάννης Καραγιάννης β΄ αντιπρόεδρος
Ιωάννης Μουράτογλου, γενικός γραμματέας ΚΕΔΕ
Τακτικά μέλη:

Μιχαήλ Αγγελόπουλος, δήμαρχος Σάμου
Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος δήμαρχος Ξάνθης
Νικόλαος Μελετίου, δήμαρχος Ασπροπύργου
Δημήτρης Τζιαχρήστας, δήμαρχος Δομοκού
Ιωάννης Τζίτζιος, δήμαρχος Σιθωνίας
Σάββας Χιονίδης, δήμαρχος Κατερίνης
Γεώργιος Κοτρωνιάς, δημοτικός σύμβουλος Λαμιέων.
Αναπληρωματικά μέλη:
Δημήτριος Παπαστεργίου, δήμαρχος Τρικαίων
Ευάγγελος Μπαρμπάκος, δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας
Γεράσιμος Δαμουλάκης, δήμαρχος Μήλου

Πηγή: www.real.gr

Κατέθεσε στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Χαλανδρίου

Ανωμοτί κατάθεση για την αξιολόγηση έδωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου ο οποίος κλήθηκε ως ύποπτος για τα αδικήματα της απείθειας και της παράβασης καθήκοντος.
Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, έδωσε στην εισαγγελέα Καλλιόπη Νταγιάντα κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αδικημάτων, στο πλαίσιο έρευνας για τη μη παράδοση εκ μέρους των δημάρχων στοιχείων για την αξιολόγηση και επανέλεγχο συμβάσεων υπαλλήλων.
Ο δήμαρχος, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του, δήλωσε πως «πρόκειται για νόμο αντισυνταγματικό που δεν εφαρμόζεται».
Αύριο παρουσιάζεται στον Εισαγγελέα και η Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη ενώ έχουν κληθεί για εξηγήσεις και οι δήμαρχοι Πάτρας Κώστας Πελετίδης, Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης και Νίκαιας–Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης.
http://www.localit.gr/, 29/10/2014
πρΟΤΑση

Προπομπός των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα; Στην ΠΕΔΑ η «πρώτη» πανελλαδικά συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Με τις ψήφους και της παράταξης που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ , εκλέχθηκε πρόεδρος στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής ( ΠΕΔΑ) , ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας ,στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Γκότσης. Ενώ το προεδρείο που συγκροτήθηκε απαρτίζεται από ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ.


Η ανοιχτή στήριξη που προσέφερε η « πράσινη» παράταξη στην εκλογή του Δημάρχου υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ , είναι η πρώτη πανελλαδικά και έχει φυσικά , μεγίστη πολιτική σημασία και αξία ενώ ποικίλα είναι τα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν .
Το βέβαιον πάντως είναι πως η στήριξη αυτή ανοίγει ένα νέο « κεφάλαιο» στα αυτοδιοικητικά δεδομένα . Και είχε φυσικά την πολιτική –κομματική  συγκατάθεση  τουλάχιστον των ηγεσιών της « Κουμουνδούρου» και της « Χαριλάου Τρικούπη».
Της τρίτης κρίσιμης ψηφοφορίας , από την οποία εξελέγη ο κ. Γκότσης , πρόεδρος της ΠΕΔΑ , προηγήθηκε ένα μακρύ «διάλειμμα» κατά τη διάρκεια του οποίου έγιναν προφανώς οι απαραίτητες  παραταξιακές και κομματικές διαβουλεύσεις , που οδήγησαν στην εκλογή του Δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ, στη σημαντικότατη αυτή θεσμική θέση .
Συγκεκριμένα ο κ. Γκότσης εξελέγη  πρόεδρος με 14 ψήφος έναντι 9 του «γαλάζιου» Δημάρχου Πεντέλης , κ. Στεργίου και δυο λευκών της Λαικής Συσπείρωσης του ΚΚΕ.
Στις δυο άλλες ψηφοφορίες που προηγήθηκαν ο κ. Στεργίου είχε λάβει από 9 ψήφους , ο κ. Γκότσης από 5 , τόσες όσες και ο απελθών πρόεδρος της ΠΕΔΑ – Δήμαρχος των Αγ.Αναργύρων , κ. Σαράντης , που «ηγήθηκε» του ψηφοδελτίου που είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, τέσσερις ο Δήμαρχος Νικαίας –Ρέντη , Γιώργος Ιωακειμίδης ( ΔΗΜΑΡ) και δυο λευκά από τη Λαική Συσπείρωση.
Στην τρίτη ψηφοφορία οι κκ Σαράντης και Ιωακειμίδης αποσύρθηκαν ανακοινώνοντας την υποστήριξή τους στον κ. Γκότση.
Επίσης οι κκ Ιωακειμίδης και  Σαράντης  εξελέγησαν με τις ψήφους των μελών και των τριών παρατάξεων , Αντιπρόεδρος και Γραμματέας στην ΠΕΔΑ , συγκροτώντας , πανελλαδικά , το πρώτο προεδρείο συνεργασίας  δυνάμεων των τριών αυτών πολιτικών χώρων.
Έχει αξία να υπογραμμισθεί ότι ο κ. Σαράντης ( αλλά και ο κ. Ιωακειμίδης σε μικρότερο βαθμό) είχαν στοχοποιηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ , στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές , με την ανταλλαγή βαρύτατων καταγγελιών και η εκλογή του στο Δήμο των Αγ. Αναργύρων κρίθηκε για ελάχιστες ψήφους  έναντι  του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΧΩΡΟΥΣ - ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ


Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής απεστάλη στον Δήμαρχο Χαλανδρίου πίνακας δημοτικών χώρων του Δήμου Χαλανδρίου, κατάλληλων για την μετεγκατάσταση των Ρομά του Νομισματοκοπείου. Οι εκτάσεις υποδείχθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας, όπως συμφωνήθηκε στην κοινή σύσκεψη με το Δήμαρχο Χαλανδρίου και τους εκπροσώπους των Ρομά και είναι ελεύθεροι προς αξιοποίηση.
Πιο συγκεκριμένα, υποδείχθηκαν 16 χώροι, όλοι στα όρια του Δήμου Χαλανδρίου, έκτασης από 586 – 9000τμ, οι οποίοι μπορούν να αξιοποιηθούν ως εναλλακτική λύση της μεταστέγασης των Ρομά στον ήδη έτοιμο οικισμό των Μεγάρων. Προτάθηκαν μάλιστα περισσότερες εκτάσεις, έτσι ώστε σε περίπτωση που αυτές χρησιμοποιηθούν, να είναι ευκολότερη η ενσωμάτωση των Ρομά, όπως συζητήθηκε στη σύσκεψη.
Δεδομένου ότι η κατεδάφιση του παράνομου οικισμού στην περιοχή του Νομισματοκοπείου θα προχωρήσει όπως επιτάσσει ο Νόμος, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής αναμένει, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, την απάντηση του Δήμου Χαλανδρίου για το ποιοι από τους προτεινόμενους χώρους πρόκειται να αξιοποιηθούν. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις (23641/ΦΕΚ 973/15.07.2003) είναι προτεραιότητα και υποχρέωση του Δήμου Χαλανδρίου η προσωρινή μεταστέγαση των Ρομά σε χώρους του οικείου Δήμου.
Ταυτόχρονα, οι υπηρεσίες της Α.Δ. Αττικής είναι έτοιμες να παράσχουν κάθε βοήθεια για τη δημιουργία των απαραίτητων εγκαταστάσεων στις εκτάσεις που θα επιλεγούν από το Δήμο Χαλανδρίου, ώστε να διασφαλίζονται για τους Ρομά συνθήκες διαβίωσης που να πληρούν τους όρους των διεθνών συμβάσεων και των διεθνών προτύπων για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, παραμένει ως μόνη εναλλακτική λύση αυτή του οργανωμένου οικισμού στα Μέγαρα.

ΣΧΟΛΙΟ: Η αποκεντρωμένη δεν έχει ανακοινώσει τις προτάσεις της, τις έχει κοινοποιήσει στον δήμο (και καλώς).
Προφανώς εμείς πρώτα θα τις μάθουμε, μετά θα ακούσουμε την άποψη της υπεύθυνης διοίκησης του δήμου - που δεν κάλεσε ενώ είχε δεσμευτεί, τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ενημερωθούν από τον μελετητή του Π. Πολίτη την ώρα που έσπευδε να του καταβάλλει την τέταρτη δόση του λογαριασμού - και μετά θα τοποθετηθούμε.

Για αρχάριους λύτες, εύκολο, χωρίς ιδιαίτερα και φροντιστήριο.
Η άσκηση προέρχεται από το πιο εύστοχο και πετυχημένο σχόλιο για την παρέλαση στο Χαλάνδρι, που το έκανε με καυστικό τρόπο ο Άδωνις:

Ήθελα νά ´ξερα οι Δεξιοί του Χαλανδρίου που ψήφισαν αυτόν τον Δήμαρχο ή που απείχαν από τον β´ γύρο των εκλογών πώς αισθάνθηκαν σήμερα; Εύγε..
Οι πολλοί παραλήπτες του σχολίου είναι όντως οι ψηφοφόροι.


Απλώς προσπαθώ να μαντέψω τους «ηθικούς παραλήπτες» του σχολίου του. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει στη λύση της άσκησης; Μήπως ξέρει τίποτα άραγε ο Γρηγόρης; ‘Η μήπως ο Μύρωνας, ή ο γιατρός;
Οι Χαλανδραίοι άραγε έχουν μνήμη;

Γ. Γ.
ΣΧΟΛΙΟ: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ....

Γιατί μας προκαλείτε κε Ρούσσο;

 του Αντώνη Κρούστη

Από φάουλ σε φάουλ το πάει ο σύντροφος της κα Δούρου, κ. Ρούσσος Δήμαρχος Χαλανδρίου. Μετά το σκίσιμο των τοπικών μνημονίων με τους εγχώριους «καρχαρίες» για τις συμβάσεις της περιφέρειας, τα φάουλ συνεχίζονται και σε ιδεολογικό και ιστορικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, εκτός από τις φαιδρότητες των αναρτημένων πανό του ΣΥΡΙΖΑ για σκίσιμο των μνημονίων, με έκπληξη άκουσα την μπάντα του Δήμου να παίζει τον ύμνο του ΕΑΜ. Ο οποίος για όσους δεν γνωρίζουν είναι επενδυμένος με το σοβιετικό ρυθμό Kazatzok.

Ε! λοιπόν πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά που παρέλασαν υπό τον ύμνο του ΕΑΜ, ότι στις 28η Οκτωβρίου δεν υπήρχε ΕΑΜ. Αντιθέτως κατά τη διάρκεια της Ιταλικής και Γερμανικής εισβολής αρνιόντουσαν να αντισταθούν, γιατί ο πατερούλης τους Στάλιν τα είχε κάνει πλακάκια με τον Χίτλερ για να μοιράσουν την Ευρώπη σε σφαίρες επιρροής.


Τους βλέπετε κύριε Ρούσσο τους συντρόφους σας Σοβιετικούς πως υποδέχονται τα γερμανικά στρατεύματα στην Πολωνία;

Τους βλέπετε κ. Ρούσσο; Γερμανός και Σοβιετικός αξιωματικός σε χειραψία, μετά την ολοκλήρωση της κοινής εισβολής στην Πολωνία.

Την ώρα που οι σύντροφοι σας έδιναν τα χέρια οι έλληνες έδιναν το αίμα τους για τα εθνικά ιδεώδη, στα ελληνοαλβανικά σύνορα και στα οχυρά του Ρούπελ.

Την ίδια ώρα εσείς οι κομμουνιστές παίζατε το δικό σας διεθνιστικό ρόλο για την Δικτατορία του προλεταριάτου, με σκοπό η χώρα μας να ενταχτεί κάτω από την Σοβιετική επιρροή.

Για του λόγου του αληθές μεταξύ άλλων ας διαβάσει ο κ. Ρούσσος τι έγραφε ο σύντροφος του τότε Ν. Ζαχαριάδης στις 26 του Νοέμβρη 1940 προς τον πρωθυπουργό Μεταξά «….να ζητήσουμε αμέσως από την κυβέρνηση της Ε.Σ.Σ.Δ. να μεσολαβήσει για να γίνει ελληνοϊταλική ειρήνη…» (αναδημοσιευθείσα στον «Ριζοσπάστη» 9 Μαρτίου 1947)

Θέλετε άλλο ένα; Ο Αγις Στίνας ιδρυτικό στέλεχος και βουλευτής του ΚΚΕ έγραφε με περηφάνια: «Τα μέλη του ΚΚΕ δέχονται τη Γερμανική Κατοχή με χαρά και αγαλλίαση. Η Γερμανία είναι σύμμαχος της Ρωσίας, συνεπώς και δική τους... Το ΚΚΕ τότε, όπως και όλα τα κομμουνιστικά κόμματα του κόσμου, είχαν πάρει στα σοβαρά το σύμφωνο Στάλιν-Χίτλερ, είχαν πιστέψει στη σταθερότητά του και στη μονιμότητά του και δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα στο ένα και στο άλλο σκέλος της συμμαχίας... Βρίσκανε κοινά σημεία και ιδεολογική συγγένεια με το ναζιστικό κόμμα...»

Καλώ σύσσωμη την αντιπολίτευση να διαμαρτυρηθεί εντονότατα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για αυτήν την αυθαιρεσία του Δημάρχου να χρησιμοποιεί εθνικές εορτές για να περάσει τις δίκες του ιδεοληψίες.

κ. Ρούσσο σας το έγραψα και πάλι, δεν είστε πλειοψηφία στο Χαλάνδρι, απλά μαζέψατε τις αντικουράσικ ψήφους και βγήκατε. Το δυστύχημα είναι ότι σας ψήφησαν και δεξιοί, για να ακούν τώρα μετά τον εκκλησιασμό τους στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, τους σοβιετικούς σας ύμνους.

Ντροπή σας!

Υ.Γ.1 Του χρόνου μην εκπλαγείτε αν δείτε κανένα πανό απέναντι σας με συνθήματα όπως «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Ο ΕΔΕΣ»

Υ.Γ. 2 Βγήκατε στην τηλεόραση κ. Ρούσσο και ισχυριστήκατε δυο επιχειρήματα. Το ένα είναι ότι κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Σας απαντώ εμείς οι υποψιασμένοι και διαβασμένοι «Δεξιοί» δεν θα θέλαμε να χαλάσουμε την παρέλαση των παιδιών μας για τις δικές σας αυθαιρεσίες.

Και ο δεύτερος ισχυρισμός, ότι στην πρώτη επέτειο του ΟΧΙ το 1944 παρήλασαν οι Άγγλοι, ο Ελληνικός Στρατός και το ΕΑΜ με τον γνωστό του ύμνο, με διεγείρει ακόμα περισσότερο. Καταρχήν ο εορτασμός του ΟΧΙ γίνονταν κάθε χρόνο και υπό κατοχή. Πράγματι η πρώτη επέτειος με την Ελλάδα ελεύθερη, έγινε το 1944, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι επειδή αυθαιρετήσατε τότε μπορείτε να αυθαιρετείτε και τώρα; Κι αν νομιμοποιείται κάτι τέτοιο πως θα σας φαινόταν να υπήρχε μια Βρετανική αντιπροσωπία στην παρέλαση του Χαλανδρίου; Θα ξεσηκώνατε τον κόσμο. Ή δεν είναι έτσι;

Για την ιστορία , η ΠΕΑΕΑ του ΚΚΕ , μοίρασε φυλλάδια στην παρέλαση ότι δεν συμμετέχει στους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου καταγγέλλοντας στην ουσία τη διοργάνωση των εκδηλώσεων από την συγκυβέρνηση και την Συριζαική Δημοτική Αρχή, καλώντας τον λαό να συμμετάσχει στους αγώνες κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κόλλησε η βελόνα.

Σας πληροφορώ ότι το ίδιο είχε κάνει και στην επέτειο του 1945 καταγγέλλοντας τις εκδηλώσεις εορτασμού σαν φασιστικές , καλώντας τον εορτασμό της ημέρας να γίνει στις συνοικίες. Προφανώς για να τις ελέγχει καλύτερα.

Είστε πάντα ίδιοι , άρα και προβλέψιμοι.

Αντώνης Κρούστης
Fileleftheros1966.blogspot.com


ΣΧΟΛΙΟ: Πόσο θα ήθελα να είχα την άποψή σου Adam D. για το θέμα ..... Ξέρουμε ότι μας διαβάζεις, από την Πολωνία και θα ήταν τιμή μας να σε ακούσουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΑΚΑ !!!

Δ.ΛΕΡΤΑΣ

Σύντροφοι καλό θα ήταν να είμαστε λίγο προσεκτικοί με το αριστερό lifestyle.

Ξέρετε η χώρα μας πλέον έχει γίνει πολυπολιτισμική και μπερδεύουμε τον κόσμο.

Γυναίκα φίλου που κατάγεται από τη Ρωσία, ρώταγε χθες γιατί το παιδί της παρελαύνει με το Ρώσικο εμβατήριο ΚΑΤΙΟΥΣΑ [ Катюша ]Από την άλλη, την ερχόμενη Κυριακή κυκλοφορεί και η Real news, με την βιογραφία του ΤΣΕ.

Τι σκατά ξεκίνησε την επανάσταση…………ο Χατζηνικολάου;

Ή μήπως γινόμαστε μόδα;;;;;;;;

Ξέρετε, όταν θέλει το σύστημα να εξαφανίσει κάτι, το βάζει στα club και στα κανάλια, βάζει η Μενεγάκη και η Μπεκατόρου κανένα μπλουζάκι με σφυροδρέπανο και το κάνει σούργελο.

Το νου σας λοιπόν!!!

ΣΣ : Αν κάποια μέρα με δείτε με πούρο, να ξέρετε ότι, δεν την έχω δει Τσε ούτε Κάστρο, απλώς  έχω     κόψει το κάπνισμα εδώ και τέσσερα χρόνια και καμιά φορά, νοσταλγώ την πίκρα της νικοτίνης.

Με τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς………
Λέρτας Δημήτρης

ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ BLOGS: ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛHΦΘΗΚΑΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΙΑΝΙΣΜΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ;Να τις σουμάρουμε;

Παραχώρηση δημόσιων χώρων, νομή εξουσίας, κλείσιμο του λογαριασμού για την ΠΑΝΘΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΑΝΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΧΡΗΖΟΥΣΑ ΑΛΛΑΓΩΝ Μελέτης του Πεύκο Πολίτη στα μουλωχτά.

Η νέα διοίκησις του δήμου θέλει χρόνο για να ενημερωθεί και να αντιμετωπίσει τα μεγάλα κερατιάτικα που άφησε στον δήμο η προηγούμενη σου λέμε εν χορώ όλοι οι αριστερόφρονες (μπαίνοντας) που ασχολούμαστε με τον δήμο.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

Να ανταποκριθούμε, βεβαίως και να δείξουμε ανοχή και σύνεση. Δικαιούνται ανοχή και χρόνο. Να κάνουμε λελογισμένη κριτική στις καθυστερήσεις, στην λήψη αποφάσεων για να ενημερωθούν και να βρουν τις μεθόδους ώστε να εφαρμόσουν αυτά που υποσχέθηκαν στον λαό και τους ψήφισε.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ  ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ με επίκληση της υποχρέωσης της αντιπολίτευσης να δείξει ανοχή. 

Όταν ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,  όταν ουσιαστικά αρχίζει το ξεδίπλωμα μιας πολιτικής που επιχειρείται να επιβληθεί χωρίς να έχει την απαραίτητη νομιμοποίηση του διαλόγου στα θεσμικά όργανα και της έγκρισής της, όταν ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (Π.Πολίτη) με αποφάσεις δημάρχου ή ακόμα και χωρίς αυτές (παραχώρηση δημοτικών χώρων)  τότε η επίδειξη ανοχής είναι συνενοχή.

Αυτές τις μέρες - εν μέσω εθνικής ανατάσεως, καυγάδων και χωριστών εορτασμών και έντονων αντιπαραθέσεων επί της επετείου πέρασαν στα ψιλά της επικαιρότητας σημαντικές εξελίξεις και αποφάσεις  στο πεδίο της ουσιαστικής άσκησης πολιτικής στον δήμο από τη νέα διοίκηση που μόνο εμείς αναδεικνύουμε.

Αποφάσεις που αποδεικνύουν ότι την ώρα που εσύ τσακώνεσαι με τον δίπλα σου που είναι δεξιός για τον ύμνο του ΕΑΜ στο επίπεδο της εφαρμοσμένης πολιτικής δεν αλλάζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Επιβάλλονται ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ πάνω στους ίδιους με πριν άξονες εφαρμογής δημοτικής πολιτικής.

Και το δούλεμα στους μπαμπουίνους γίνεται διαχρονικό και αριστεροδέξιο.

Γιατί αυτές οι πολιτικές είναι προφανώς προσυμφωνημένες και ο απόηχος από την αποκάλυψη πρέπει να σκεπαστεί από τον θόρυβο σχετικά με τον ύμνο του ΕΑΜ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ. 

Χρηματοδότηση του 4ου λογαριασμού της μελέτης «Ολοκλήρωση Πολεοδομικής Μελέτης και Πράξης Εφαρμογής των περιοχών Πεύκο Πολίτη-Ζώνη Δουκίσης Πλακεντίας-Έθνος του Δήμου Χαλανδρίου»


A N A K O I N Ω Σ Η
 
Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, ανακοινώνει την χρηματοδότηση του 4ου λογαριασμού της μελέτης «Ολοκλήρωση Πολεοδομικής Μελέτης και Πράξης Εφαρμογής των περιοχών Πεύκο Πολίτη-Ζώνη Δουκίσης Πλακεντίας-Έθνος του Δήμου Χαλανδρίου» από το Πράσινο Ταμείο του Υπ. Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής στα πλαίσια του προγράμματος «Ολοκλήρωση Πολεοδομικού Σχεδιασμού» ύψους 57.168,32 ευρώ με ΦΠΑ.

από το site του Δήμου;


ΣΧΟΛΙΟ: 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΑΝΙΖΕ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΕΑΜ!
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ....

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕ;


ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ. ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΜΩΣ ΣΠΕΥΔΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΛΙΒΕΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ - ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

Επειδή τα καθεστωτικά μέσα στο Χαλάνδρι αμέσως - βεβαίως - ανήρτησαν την ανακοίνωση της Ένωσης Ηπειρωτών εναντίον της Πλατείας και του Νταβία αλλά - παρά το ότι το ζητήσαμε - δεν τήρησαν τον δεοντολογικό κανόνα να ανεβάσουν και την απάντησή μας , εμείς θα ανεβάσουμε πάλι την απάντησή μας, όπως ανεβάσαμε και το χυδαιολόγημα της Προέδρου των Ηπειρωτών Λίτσας Πισιμίση Γαλάνη - Προέδρου του δημοτικού Συμβουλίου, για την ολόπλευρη ενημέρωση των Χαλανδραίων με μια επισήμανση:
ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ (όσο αντέχουμε εμείς) ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ALEXA, όσο και να αυτοαναγορεύονται σε "πρώτο μέσο του Χαλανδρίου" για να παραπλανούν την αγορά  και παρά την άπλετη κατευθυνόμενη - από τον γνωστό μηχανικό αρχιερέα της Χαλανδραίικης διαπλοκής εκδότη αδειών υγειονομικού ενδιαφέροντος -  χρηματοδότηση που έχουν από τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος- φαίνεται αυτό, δεν κρύβεται.

Δεν αρκούν τα λεφτά κύριοι. Χρειάζεται ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΗΘΟΣ! 

Και σε αυτό αποδείξατε με την μη ανάρτηση της απάντησής μας - 24 ώρες τώρα που έχετε αναρτήσει την επίθεση σε αυτούς που θεωρείτε ανταγωνιστές σας - ότι έχετε σοβαρά ελλείμματα.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ:

1. Δεν ελέγχουμε τον σύλλογό σας, τα βιβλία του, το ΑΦΜ του και το τι κάνει τα λεφτά του, καμία αρμοδιότητα δεν έχουμε αλλά δεν έχουμε και κανένα χαβά να το κάνουμε.
Ελέγχουμε ΤΟΝ ΔΗΜΟ, που έχουμε αρμοδιότητα να το κάνουμε, για την διαδικασία παραχώρησης του ΚΑΠΗ σε ιδιώτη. 
Και βέβαια δεν έχουμε τίποτα με τους ... Ηπειρώτες, όποιος κατάλαβε αυτό να μην συνεχίσει να διαβάζει Πλατεία διότι απευθυνόμαστε σε IQ πάνω από 20. 
Τα μέλη και οι φίλοι σας όμως θα πρέπει να κατανοήσουν τον ρόλο που επιφυλάσσει η (διπλή) πρόεδρός σας για τον σύλλογό: Την ασπίδα των πράξεών ή παραλείψεών της στον δήμο και την δημιουργία παρένθετου ρουσφετολογικού μηχανισμού για να αποφευχθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες διαφάνειας και αξιοκρατίας στον δήμο. 
Έχουμε ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ελέγξουμε τον δήμο για τις διαδικασίες παραχώρησης δημόσιων χώρων και δεν έχει να κάνει με τους Ηπειρώτες αυτό.
2. Η λέξη ΙΕΚ δεν είναι ύβρις.
 ΙΕΚ σημαίνει ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, αυτό ακριβώς που κάνετε με τα μαθήματα στα εργαστήρια και δεν είναι κακό - αντιθέτως - αν γίνεται χωρίς να περιορίζει δικαιώματα άλλων να κάνουν τα δικά τους.
Ύβρις είναι η αντιμετώπιση με τέτοιο χυδαίο τρόπο, όπως αυτή η ανακοίνωση, της διαφορετικής άποψης ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που πρωτίστως έχει πλέον θεσμικό έργο να διασφαλίζει την δυνατότητα να ακούγονται όλες οι απόψεις οι σχετικές με τον δήμο αλλά και να διαφυλάσσει τις διαδικασίες εξασφάλισης ίσων ευκαιριών για όλους τους Χαλανδραίους στον δήμο. (και όχι μόνο των Ηπειρωτών που είναι η προσωπική της δεξαμενη εκλογής, αυτά τα έκαναν οι πολιτικάντηδες του 50).

3. Εθελοντισμός σημαίνει ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Όταν ΙΔΙΩΤΕΣ εισπράτουν χρήματα από τους δημότες για να χρησιμοποιούν  δημοτικούς χώρους είναι ΜΠΙΖΝΑ. Μπορεί να είναι μικρή μπίζνα, μεγάλη ΜΠΙΖΝΑ αλλά είναι ΜΠΙΖΝΑ. Και στα εργαστήρια εισπράτονται χρήματα. Και είστε ΙΔΙΩΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΤΑΜΕΙΟ. Αυτή είναι η αλήθεια.
Την λέξη μπίζνα βέβαια οι έχοντες τις ιδεολογικές αγκυλώσεις της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και προέδρου σας την θεωρούν ύβρη. Δεν μας αφορά. Εμείς με τις μπίζνες δεν έχουμε πρόβλημα, αντίθετα θέλουμε να γίνονται ΝΟΜΙΜΑ και ΔΙΚΑΙΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΣ ΛΑΦΥΡΟ.
4. Και η αντίληψή μας περί πολιτισμού είναι διαφορετική. Στα εργαστήρια ας πούμε εμείς δεν θέλουμε να είναι υποχρεωτικό να είσαι Ηπειρώτης για να συμμετέχεις. Θέλουμε να συμμετέχουν και οι Ζακυνθοευρυτάνες, οι Θρακομεκαδόνες και οι Αιτωλοακαρνάνες ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ. Και επειδή μιλάμε ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, αξιώνουμε να τα φτιάξει ο ΔΗΜΟΣ τα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ για όλους και όχι μόνο για τους Ηπειρώτες ή τους Καλαματιανούς.
ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ
5. Η παραχώρηση δημοτικού χώρου σε οποιονδήποτε ΙΔΙΩΤΗ (φυσικό πρόσωπο ή ΝΠΙΔ) απαιτεί συγκεκριμένες διαδικασίες διαφάνειας και διασφάλισης της δυνατότητας συμμετοχής όλων.
Και απαιτεί συμβάσεις που θα καθορίζουν δικαιώματα και υποχρεώσεις, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΜΙΛΑΜΕ, δεν μπορεί αν είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε".
Και ΝΑΙ, Ο ΝΤΑΒΙΑΣ  ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ. 

Διαδικασίες που δεν τηρήθηκαν αφού για την παραχώρηση του "αχρησιμοποίητου" χώρου του ΚΑΠΗ πληροφορηθήκαμε από την διαφήμιση εγγραφής μελών στα εργαστήρια και δεν αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο αν αυτόν τον χώρο ήθελε κατ' αρχήν να τον κάνει κάτι άλλο (πχ δημοτικό ιατρείο για το Κάτω Χαλάνδρι) πριν αποφασίσει ότι τον διαθέτει για παραχώρηση και καλέσει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ (από την πλευρά του δήμου) εκτός από δημοκρατικά ελλειμματικό, είναι προφανώς και ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς την διπλή ιδιότητα της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και προέδρου του συλλόγου σας, (Ειλικρινά δεν ξέρουμε ποιος είναι ο Αντιπρόεδρός σας, αν θέλετε ας υπογράφετε με τα ονόματα Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα τις ανυπόγραφες ανακοινώσεις σας που μας έστειλε όμως επωνύμως η κα Γαλάνη-Πισιμίση από το email της).

6. Ο σύλλογος Ζακυνθινοευρυτάνων αν θέλει κάτι θα απευθυνθεί στον δήμο Χαλανδρίου και όχι στο δικό σας διοικητικό συμβούλιο για να συνέλθετε εις σύσκεψιν, ώστε να εξετάσετε το αίτημά του για πιθανή αναγνώρισή του και άδεια συνεργασίας του με τον δήμο. Με ποια αρμοδιότητα και τι θράσος λέτε τέτοια πράγματα δημόσια αν επιτρέπεται; Από αυτό (και μόνο) φαίνεται ότι Η ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΟΙΝΩΣΗΣ - ΛΙΒΕΛΟΥ κα Γαλάνη Πισιμίση, έχει  στο μυαλό της ότι δικαιούται να διατηρεί έναν ιδιότυπο παρένθετο μηχανισμό μεταξύ των πολιτών και του δήμου.
Ακόμα και των δημοτικών συμβούλων και δημοτικών παρατάξεων. 

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΡΕΝΘΕΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Καλή επιτυχία στις δραστηριότητές του συλλόγου. Ευχόμαστε να κάνετε καλά την δουλειά σας αλλά δεν σας επιτρέπουμε να παρεμβαίνετε στο πώς θα κάνουμε την δική μας στον ΔΗΜΟ. 

Αν θέλει η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ας μας απαντήσει. 
Με τον σύλλογο συνομιλήσαμε για πρώτη και τελευταία φορά.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!

AU MON DIEU LES BOLSHEVIKS


Έγινε παρέλαση στην πόλη υπό τον ήχο του ύμνου του ΕΑΜ πρώτη φορά, σου λέει αναγνώστη μου.

Ήρθαν οι Μπολσεβίκοι και διοικούν το Χαλάνδρι στα Β.Π. ....

Βέεεεβαια!

Και έβαλαν τα τέκνα των κατοίκων της πόλεως να παρελάσουν "υπό τον ύμνο του ΕΛΑΣ" (έτσι γράφουν πολλοί πανηγυρίζοντες ή καταγγέλλοντες τον φοβερό αυτό νεωτερισμό, που έκανε αριστερούς να πανηγυρίζουν και δεξιούς να φρικάρουν).

Φοβερά πράγματα αναγνώστη μου.
Είμαστε φοβερός λαός.

Και οι Χαλανδραίοι είναι μια κατηγορία μόνοι τους.

Καλά ρε αδέλφια, έτσι να χαρείτε: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΕΑΜ;

Γιατί - για να πληροφορήσουμε τους λανθασμένα γράφοντες - Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ (ένοπλα τμήματα του ΕΑΜ)  δεν παίχτηκε, αυτό που ακούστηκε ήταν ο ύμνος του ΕΑΜ.

Μα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ και ευτυχώς δηλαδή.

Η ενιαία Εθνική Αντίσταση νομίζω ότι είχε αναγνωρισθεί πριν γίνει ο Ρούσσος δήμαρχος και οι μπολσεβίκοι διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου.ΝΟΜΊΖΩ ΤΟ 1982.

Σκέψου να μην ακουγόταν ο ύμνος του ΕΑΜ την δεκαετία του 90, όταν σύσσωμη η αριστερά - όχι ένα τμήμα της - διοικούσε τον δήμο.
 Μαζί και το ΚΚΕ  που εχτές - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ - δεν πήρε μέρος στον εορτασμό της εθνικής επετείου καταγγέλλοντας "την μνημονιακή κυβέρνηση και την δημοτική αρχή".

Μα ακόμα και επί των δεξιών διοικήσεων ακουγόταν ο ύμνος του ΕΑΜ στην πλατεία.
Μέχρι και ο Κουράσης δηλαδή τον έβαζε - ως ένδειξη φιλοφρόνησης προς την αριστερά (και ίσως έχοντας οικογενειακές τύψεις).

Λίγο θα μου πεις και όχι κατά την διάρκεια της παρέλασης, μόνο πριν ή μετά. Όχι όπως εχθές ....
Που ξεσάλωσαν οι μπολσεβίκοι.

ΜΑ ΚΑΛΑ, αυτό είναι θέμα για να ασχολείται όλη η Ελλάδα θετικά ή αρνητικά αναγνώστη μου;
Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας ή του δήμου;

Ακούγεται το φοβερό επιχείρημα από τις ακραίες δεξιές πένες ότι ο εορτασμός αφορά μόνο το ΟΧΙ της 28ης και όχι το σύνολο του αγώνα του λαού μας απέναντι στον κατακτητή και τον φασισμό, το έπος 40-44.

"Το ΕΑΜ ιδρύθηκε το 41, δεν έχει δουλειά να ακούγεται ο ύμνος του την 28η που έγινε το 40."

"Και ο ύμνος του συντηρεί τον εθνικό διχασμό."
Και αυτός που το ισχυρίζεται αυτό - ότι ο ύμνος του ΕΑΜ συντηρεί τον διχασμό - θέλει την εθνική ενότητα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ;

Τότε ρε σεις να ορίσουμε και άλλες εθνικές επετείους: Για την μάχη των οχυρών (δεν πρέπει να την τιμούμε την 28η;) , για την ίδρυση της Εθνικής Αντίστασης, για την ανατίναξη του Γοργοποτάμου ....

ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ;

 Και ο δήμαρχος Χαλανδρίου βέβαια βρήκε πάλι δουλειά στα κανάλια.

Αλλά μόνο εμείς παρατηρούμε τις πολιτικές που μπαίνουν μπροστά στον δήμο.

Ότι κάποιοι επιχειρούν ο δήμος μας να  διοικείται εξωθεσμικά  από τους συλλόγους ....

Ότι οι μπολσεβίκοι με τους δεξιούς τα έχουν βρει μια χαρά σε όλα τα ουσιαστικά θέματα άσκησης πολιτικής στον δήμο και ουσιαστικά συνδιοικούν, την ώρα που οι μπαμπουίνοι τσακώνονται και μαθαίνουν ότι αυτό είναι ο ύμνος του ΕΑΜ με σημαία του την ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ....και αυτός είναι ο ύμνος του ΕΛΑΣ.  Των ανταρτών με καπετάνιο τον ΑΡΗ και δεν παίχτηκε εχθές στην παρέλαση.ΚΑΛΗΜΕΡΑ