Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο FABRE ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ ..... ΤΖΙΜΑΚΟΣ 2009 "ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ"
Η Ελλάδα και τα φώτα του πολιτισμού στην Ευρώπη, αναγνώστη μου

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΟΥΙΖ ....

ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ

Ποια κυρία, εξέχουσα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Χαλάνδρι το παίζει εδώ ελευθεριαζουσα αριστερή,αλλά στη δουλειά της κρυφά έχει γραφτεί στην κλαδική του ΣΎΡΙΖΑ (2 μήνες πριν τις εκλογές) για να έχει και εκεί τις άκρες της?


ΑΠΑΝΤΗΣΗ Α.Ν.: Δεν ξέρω ..... δεν γράφω ονόματα (σήμερα) γιατί μου κάνουν μηνύσεις με ελευθεριακούς μάρτυρες!

ΕΙΠΑ - ΞΕΙΠΑ

Νομίζω ότι οι αναγνώστες θα μπορέσουν να βρουν αρκετές παρόμοιες ατάκες, αλλάζοντας τον πρωταγωνιστή της φωτογραφίας με την «Αντίσταση με τους πολίτες».

π. χ. για το κτήριο «Μικρός Κοραής» και το νοίκι του.

Γ. Γ. 
 
ΣΧΟΛΙΟ: Με τον Δρίτσα είσαι; Δεν σου το 'χα! Καλημέρα.

ΕΝΑ ΑΠΙΘΑΝΩ VIΝDEO

Το Κέντρο Διαχείρισης συνεχίζει την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους χώρους προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων


Το Κέντρο Διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων, συνεχίζει την αποστολή ειδών και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 05/04/2016, έστειλε στη Μόρια Λέσβου συρόμενο φορτηγό είκοσι πέντε (25) τόνων με είδη πρώτης ανάγκης. Επιπλέον, έχει ξεκινήσει η διάθεση ειδών διατροφής στα κέντρα παρασκευής γευμάτων για τους πρόσφυγες και στα κέντρα ταυτοποίησης και καταγραφής προσφύγων.

Σημειώνεται ότι, από την Πέμπτη 24/03/2016 έως και σήμερα, το Κέντρο Διαχείρισης έχει παραδώσει στα κέντρα προσωρινής φιλοξενίας των προσφύγων Αττικής, είκοσι οχτώ (28) φορτηγά με μέση χωρητικότητα έξι τόνους ανά φορτίο (περίπου 168 τόνους), με διάφορα είδη πρώτης ανάγκης. Ειδικότερα, τα ανωτέρω είδη έχουν διανεμηθεί στα παρακάτω κέντρα: Σχιστού, Λαυρίου, Νέας Μάκρης, Μαλακάσας, Ελληνικού, Πειραιά και στο Κ.Ε.Δ.Α. στο Ζούμπερι Ανατολικής Αττικής.

Επισημαίνεται ότι έχουν προσφερθεί μεγάλες ποσότητες από είδη πρώτης ανάγκης από Δήμους όλης της χώρας: Αγίας Βαρβάρας, Παπάγου-Χολαργού, Ζωγράφου, Αιγάλεω, Ραφήνας, Αγίου Δημητρίου, Αγίας Παρασκευής, Πεντέλης, Κορυδαλλού, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Μαραθώνα, Ρεθύμνου, Παλλήνης, Ιλίου, Ηλιούπολης, Ν. Φιλαδέλφειας, Βύρωνα, Αμαρίου Ηρακλείου, Αρχανών, Μινώα, Βιάννου, Οροπεδίου Λασιθίου και Ανωγείων Κρήτης, Ναυπακτίας καθώς και από πλήθος συμπολιτών, οργανισμών και εταιρειών.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από Δήμους και εταιρείες, στο αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται οργανωμένες αποστολές με είδη πρώτης ανάγκης προς το Κέντρο Διαχείρισης.

Υπενθυμίζεται ότι, όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να συνδράμουν τους πρόσφυγες με είδη πρώτης ανάγκης και αναλαμβάνουν σχετικές πρωτοβουλίες, προκειμένου αυτές να είναι αποτελεσματικές, παρακαλούνται πριν από την οποιαδήποτε προσφορά να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=18182&catid=514&Itemid=761 προκειμένου να ενημερωθούν για την λίστα των τρεχουσών αναγκών σε είδη, καθώς και για λοιπές χρήσιμες πληροφορίες.